Jump to content
viva_ski

Γ. Σ. Στην Πανόρμου - Συζήτηση και Προβληματισμοί

Recommended Posts

Ξεκίνησα αυτό το τόπικ με χαρά επειδή "συμμετείχα"

με τον τρόπο μου σε μια Γενική Συνέλευση

που ενώ δεν είχε την απαιτούμενη απαρτία για να είναι Καταστατική

εξελίχθηκε σε πολύ εποικοδομητική.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ η γνωστή ανακύκλωση παλιών "ξεκαθαρισμάτων"

και ΑΚΥΡΩΝ προσωπικών αντιπαραθέσεων που μερικοί θέλουν να ονομάζουν "κριτική"

κατάντησε αυτό το νήμα σε κάτι "άλλο" που όπως πολλές φορές έγραψα

ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! και απέχει πάρα πολύ

από τον λόγο που ξεκίνησα αυτό το νήμα!

Για τον λόγο αυτό έσβησα τις φωτογραφίες των χαμογελαστών μελών

που έλαβαν μέρος σ' αυτή τη Γενική Συνέλευση

και θα σβήσω και τις υπόλοιπες στα παρακάτω posts

Όσοι θέλετε ΜΟΝΟ να κατακρίνετε την δουλειά όσων παλιών έμειναν

και δουλεύουν για τον Σύλλογο που ΕΣΕΙΣ φτιάξατε αλλά εγκαταλείψατε

(για λόγους που καθόλου ΔΕΝ μας αφορούν)

ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ και την προσπάθεια και τον ενθουσιασμό των καινούργιων μελών

αποφάσισαν να διαθέσουν τον χρόνο και την ενέργεια και τους πόρους τους

για να συνεχίσουν αυτό που εσείς ΠΑΡΑΤΗΣΑΤΕ

να έχετε υπόψη σας ότι απλά αποδεικνύει ότι καλά κάνατε και φύγατε

γιατί τελικά μόνο μιζέρια, γκρίνια και κακοριζικιά έχετε να δώσετε

και αυτό φαίνεται από την πικρία που βγάζετε

ενώ σε τόσα posts που γράψατε ΔΕΝ δώσατε ΟΥΤΕ μια συγκεκριμένη

συμβουλή ή διευκρίνιση στο που κάνουν λάθος αυτοί που με χαρά συνεχίζουν...

Λυπάμαι αλλά είναι ο μόνος τρόπος να εκδηλώσω την ΑΝΤΙΘΕΣΗ μου

μακάρι να μπορούσα να σβήσω ή να μετονομάσω όλο αυτό το νήμα.

Edited by viva_ski
  • Like 19

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους οσους ταξιδεψαν για την σημερινη ημερα.η αγαπη σας προς τον συλλογο μετραει χρονια τωρα και το αποδειξατε ακομα μια φορα.πραγματικα ηταν μεγαλη τιμη για εμενα και το ΔΣ που ειδα ανθρωπους απο την θεσσαλονικη,το αργος,την κρητη,ιδρυτικα μελη,νεα μελη.αυτος ο συλλογος εχει προσφερει παρα πολλα εδω και 11 χρονια και κοιταζει το μελλον χωρις φοβο.

λυπαμαι που για 6 ατομα δεν συμπληρωσαμε απαρτια και πιο πολυ λυπαμαι που η συμμετοχη των αθηναιων δεν ηταν η αναμενομενη.θελω να πιστευω οτι σημερα ηταν μια εκτακτη συνελευση που δεν εχει ξανασυμπληρωσει 49 συμμετοχες.μακαρι η επομενη να σπασει το 50.

συνεχιζουμε τις συζητησεις κανονικα στο φορουμ για την αναθεωρηση καταστατικου μια και δεν παρθηκε καμια αποφαση σημερα,συνεχιζουμε τις δρασεις για την αναγνωρισιμοτητα του συλλογου,συνεχιζουμε για την ενημερωση και εξειδικευση των μελων μας στο θεμα της ασφαλειας και οχι μονο,συνεχιζουμε το δυναμικο παρον στις συναντησεις μας.

Υ.Γ. ζητω ενα μεγαλο συγνωμη απο τους φιλους απο την θεσσαλονικη διοτι δεν τους τιμησα οπως επρεπε σημερα,κατι που το χρωστουσα και εξακολουθω να το χρωστω.πραγματικα λογοι που δεν μπορουσαν να με αποδεσμευσουν με εμποδισαν να φανω ανταξιος της φιλοξενιας σας οταν ηρθα εγω στην πολη σας και ειμαι πολυ στενοχωρημενος για αυτο.

θα επανορθωσω ομως συντομα και αυτο ειναι υποσχεση.

καλο χειμωνα σε ολους μας με το ιδιο κεφι που ειδα σημερα μεσα στην αιθουσα.

• Like 15

Υ.Γ. ζητω ενα μεγαλο συγνωμη απο τους φιλους απο την θεσσαλονικη διοτι δεν τους τιμησα οπως επρεπε σημερα,κατι που το χρωστουσα και εξακολουθω να το χρωστω.πραγματικα λογοι που δεν μπορουσαν να με αποδεσμευσουν με εμποδισαν να φανω ανταξιος της φιλοξενιας σας οταν ηρθα εγω στην πολη σας και ειμαι πολυ στενοχωρημενος για αυτο.

θα επανορθωσω ομως συντομα και αυτο ειναι υποσχεση.

dsc08798_resized.jpg

• Like 10

sinox-0.jpeg

λυπαμαι που για 6 ατομα δεν συμπληρωσαμε απαρτια και πιο πολυ λυπαμαι που η συμμετοχη των αθηναιων δεν ηταν η αναμενομενη.

Πραγματικά κρίμα...

Κάποιων η απουσία με ξένισε.

• Like 9

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Χάρηκα που βρέθηκα στην παρέα του snowclub και σας γνώρισα από κοντά.Οι Σαλονικιώτες πάντως κάνουν την διαφορά...Και στην Αθήνα ακόμα δεν ξεχνούν τα ''λιτοδίαιτα''......

• Like 8

dsc08798_resized.jpg

Εκλεισε ραντεβου να δουμε αιθουσα.καταλαβες τωρα τι παιχτηκε.παρ ολα αυτα εγω ξαναρθα αλλα ειχανε χωριστει σε δυο γκρουπ τα μελη και βρεθηκα στο δευτερο.

• Like 2

Η μόνη απόφαση που πάρθηκε είναι να κλειδώνουν κατευθείαν οι προσφορές των χορηγών.

Χάρηκα που γνώρισα νέους φίλους.

Alcatraz η μικρή τα σπάει. Θα πάθεις πλάκα.

• Like 8

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Και γω με τη σειρά μου να ευχαριστήσω το βόρειο team για την τιμη που έκαναν σε εμάς και στον Σύλλογο μας. Να απολογηθω και γω για το οτι δεν ακολούθησα αλλα ειχα δυστυχως κατι που έπρεπε να ετοιμάσω για αυριο. Πλεον ειμαι free, εαν υπάρχουν εναπομείναντες (ψάχνω Κυριάκο και Ολια) που δεν ξερω, μπορούμε να κανονισουμε πατ-κιουτ ποτακι Κυριακάτικο.
Όσοι ενδιαφερόμενοι πμ η Facebook

Edited by GiGi
  • Like 5

Καταστατικη συνελευση ακυρη λογω μη απαρτιας μελων.χρειαζομασταν σχεδον 60 και ημασταν 49.λεω 60 διοτι ειχαμε αρκετες συνδρομες σημερα.παρ ολα αυτα η επιτυχια ηταν ανελπιστη και με χαροποιησε το γεγονος της τοσης προσελευσης κοσμου.μπορω να αναφερω εναν προς εναν τα μελη που παρεβρεθησαν,πολλα απο αυτα που δεν γραφουν σχεδον ποτε αλλα δεν λειπουν απο καμια συνελευση.μελη νεα σε ηλικα και στον συλλογο με ορεξη.μελη ιδρυτικα με ιστορια στον συλλογο.μελη εκπληξη(nikel)με αμεριστη συνεισφορα.σαν εκτακτη λοιπον ειχαμε το 1/3 των μελων που απαιτει το καταστατικο οποτε και προχωρησαμε σε συλλογικη συζητηση.παραπανω πληροφοριες εντος των επομενων ωρων.

• Like 7

θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια που ηρθαν απο ολη την Ελλαδα!! κριμα που δεν εγινε η καταστατικη!!! καναμε γενικη περασαμε ωραια ειδαμε φιλους! μακαρι στην επομενη να ειμαστε ακομα πιο πολλοι !!!!

• Like 4

Όλα κομπλέ και όμορφα σήμερα με νέες γνωριμίες και πολύ κέφι και μεράκι για τον σύλλογο που όλοι μας γουστάρουμε και θελουμε να είναι δυνατός και ενωμένος(ελπίζω)!αντε με το καλό η επόμενη συνάντηση να είναι σε βουνά γιατί η στέρηση χτυπάει πυρακια!!!extra ευχαριστίες σε όσα παιδιά μπήκαν σε κόπο και σε έξοδα να κατέβουν στην συνέλευση!!!οσο για αυτούς που μπορούσαν και δεν ήρθαν να είναι καλά...

• Like 5

Ενώ είναι αυτονόητη η χαρά όλων μας κάθε φορά που βρισκόμαστε όλοι μαζί, αυτή η συνάντηση είχε προκαθορισμένο και εδώ και καιρό διαφημισμένο σκοπό. Πέρα από το ότι δεν κατέστη δυνατή η διεξαγωγή καταστατικής συνέλευσης, βγάζω τουλάχιστον δύο καλά:

1. Πολύς κόσμος ενημερώθηκε καλύτερα (άλλο είναι πάντα η ζωντανή συζήτηση) για θέματα τεχνοκρατικής, γραφειοκρατικής, νομικής κτλ φύσεως που δεν είχε υπόψη του πόση σημασία μπορεί να έχουν για τη συνέχεια

2. Συζητήθηκαν ΚΑΙ ψηφίστηκαν ζητήματα που δεν χρειάζονταν την αυξημένη απαρτία μιας καταστατικής συνέλευσης, άρα δεν χάθηκε η ευκαιρία να έχουμε κι απτό αποτέλεσμα

Προσωπικά θέλω να πω συγχαρητήρια στο ΔΣ που έχει καταπιαστεί με μια τόσο ευρεία γκάμα θεμάτων φέτος και δείχνει μεγάλη σοβαρότητα (δεν είναι "συγκριτική" παρατήρηση σε σχέση με προηγούμενα ΔΣ, καθώς πρώτη φορά παρακολουθώ Συνέλευση σαν μέλος του Συλλόγου).

Πολύ ωραία και χρήσιμη η παρουσίαση από κάθε Ομάδα Εργασίας.

Από πλευράς ΟΕ Χιονοδρομίας, αυτό που κατάλαβα και από τη συζήτηση σήμερα είναι ότι χρειάζεται να προχωρήσουμε πιο αποφασιστικά ορισμένες σκέψεις που έχουμε για δράσεις, χωρίς να περνάνε όλες από την "πλατεία".

:shuriken:

• Like 11

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Ρε alcatraz εφτυσες και βγηκε;

Ρε φιλε ακομα και το μαλλι της εχει το ίδιο bent με του Γιώργου! Σε λιγο θα μας ξεκινήσει τα φωτορομαντζα η μικρή!

• Like 4

Ήταν κρίμα (και κυρίως για όσους ταξίδεψαν από μακριά) που δεν κατέστη δυνατή η συμπλήρωση της απαιτούμενης απαρτίας για την τροποποίηση του καταστατικού . Δυστυχώς οι απουσίες ήταν καθοριστικές.

Θέλω να συγχαρώ το ΔΣ για την οργάνωση της ΓΣ και τις μέχρι τώρα δράσεις και προσπάθειές του ,αλλά ενίσταμαι για την εμφάνιση 2 μελών του , που παρουσιάζονται στη ΓΣ με φόρμα γυμναστικής (ο ένας δε εντελώς ατημέλητος ) :P

Ελληνικό κοινοβούλιο καταντήσαμε :P

• Like 5

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Ή εισαι ενα με τον λαο ή εισαι με την τροικα.εμεις προτιμησαμε τον λαο

• Like 2

Να τα! Να τα ! Αρχίσαμε τις κωλοτούμπες :P:D :D

• Like 4

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Ρίχνουν τρέξιμο τα παιδια για τον Σύλλογο, εξ ου και οι φόρμες!

• Like 4

Ο προεδρος και ο υπευθυνος της ομαδας marketing οπως παντα ηταν φιγουρινια.οποτε ολοι οι υπολοιποι ημασταν καλυμενοι.

• Like 2

Ο προεδρος και ο υπευθυνος της ομαδας marketing οπως παντα ηταν φιγουρινια.οποτε ολοι οι υπολοιποι ημασταν καλυμενοι.

Ο πρόεδρος ειναι πρόεδρος.

Στον άλλον που αναφέρεσαι, δεν μπορω παρα να μην θαυμάσω, εκτος των άλλων, το "be fit" μπλουζάκι του. (Οχι που θα ρθω το τσουτσεκι να καπελωσω τον γίγαντα)

Edited by GiGi
  • Like 1

Κριμα που φτάσαμε ως την Πηγή και νερό δεν ηπιαμε!

Κριμα που για 10 άτομα δεν επιτευχθεί η προκαθορισμένη προ μηνών καταστατική και ζωσας σημασιας συνέλευση.

Κριμα για τα παιδιά που έδωσαν το παρών από θεσσαλλονικες Κρητες και αλλά μέρη της Ελλάδας καμία 20αρια τη στιγμη που οι Αθηναίοι ήμασταν καμία 30ρια μόνο.

Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν και επικοδομητικη και αξιόλογη οπότε η μέρα δεν χαραμιστηκε αδικα!

Edited by ilias-zak
  • Like 10

101277.jpg

καλημερα και καλο μηνα σε ολο το φορουμ

να γραψω και εγω την δικη μου γνωμη [ως συνήθεις υποπτος ]

1 χαρηκα για την γνωριμια μου με παιδια του φορουμ ,που μιλω μαζι τους εδω .αλλα δεν τους γνωριζα προσωπικα

2 πρωτη γνωριμια με ΚΟΝ.ΚΑΝ που τον ευχαριστω για την εξυπηρέτηση ,που μας κουβαλισε απο αεροδρομιο μεχρι την πανορμου [καλα προεδρος στο αεροδρόμιο να φωναζη ΚΟΝ- ΚΑΝ ΚΟΝ- ΚΑΝ .ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ :shock: ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ

3 ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ

4 ωρα ελλαδος 11+30 συνάντησή απο εμενα θεωρείτε μη απαρτια - αποτυχια

διοτι το επειδη καταφεραμε στην διαρκεια τις ημερας να μαζευτουμε 49 ατομα μεχρι τις 2+30 εμμμ!! τι αλλο απο αποτυχια ειναι ..οταν ειχαμε ανακοινωση για τις 11+ 30 να ειναι παροντες για καταμέτρησή

5 ευχαριστω ολους οσους ηρθαν απο μακρια και καταφεραν να ειναι στις 11+30 στην αιθουσα

6 αισθητη η απουσια βασικων ατομων του συλλογου απο την συναντηση οπως και η παρουσια αρκετων αρκετα αργοπορημένα

7 ευχαριστω εγω τουλαχιστον τα ατομα ΒΙΒΑ ΣΚΙ ΑΜΑΛΙΑ ΝΑΝΑ που ητανε μαζι μας μεχρι την ωρα τις αναχωρισεις μας :respect:

8 ενα ευχαριστω σε ΑΡΗ ΜΑΡΙΖΑΚΙ ΜΙΛ ΚΑΙ ?? δεν τον θυμαμε που ητανε στο τραπεζι μαζι μας

εστω και για λιγο και ας μην ακουμπισαν τιποτα απο το τραπεζι :yes

9 ενα ευχαριστω την ταβερνα ΣΟΥΜΑΛΑ για τις νοστιμιες που μας προσφερε :evil:

10 αυτα τα λιγα για αρχη !! :evil:

• Like 6

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Το 2009 ειχε 58 ατομα η γενικη και 67 η εκτακτη.οποτε η χθεσινη ειναι και η τριτη καλυτερη συνελευση απο αποψη παρουσιων.αποτυχια δεν την θεωρω σαν συνελευση,αποτυχια ομως σαν καταστατικη ναι.

• Like 2