Jump to content
viva_ski

Γ. Σ. Στην Πανόρμου - Συζήτηση και Προβληματισμοί

Recommended Posts

να ρωτήσω κάτι;

αφού τις φωτογραφίες μας από το Σ/Κ της Γ.Σ. τις βάλαμε...

(κύριε Γραμματέα να σας τονίσω ότι Γ.Σ. γράφω στον τίτλο του νήματος και μετά συνάντηση ...)

και αφού ανακοίνωση για το τι συζητήθηκε στη Γενική Συνέλευση

βγήκε από τον Σύλλογο...

 

τι το θέλουμε και το κρατάμε ανοιχτό αυτό το νήμα;

λέω εγώ τώρα... μιας και το ξεκίνησα... :hope:

 

όποιος ήθελε και μπορούσε να 'ρθει στη Γενική Συνέλευση ήρθε

όποιος θέλει να συζητάει τα θέματα του Συλλόγου επίσης

είναι εκεί και τα συζητάει...

 

ΤΩΡΑ έχουμε πάρτυ το Σάββατο!!! :animier:

θ' ανοίξουμε άλλο νήμα για τις φωτογραφίες κλπ.

αυτό πάλιωσε! :yes

  • Like 1

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τον εχω δει τον τιτλο βιβη μου.η ενσταση μου ειναι για τη "συναντηση".κατα τα αλλα ολα σωστα εχουν γινει και μας τιμαει σαν δσ που ενα μελος του φορουμ(φετος),ηρθε και μας ακουσε,συμμετειχε και ενημερωσε με την ματια ενος τριτου παρατηρητη την ολη διαδικασια.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

καντο μου λιγο π[οιο κατανοοιτο αυτο που θελεις να πεις φιλε μαιναλο . :dizzy:

διοτι σαν νεος που ειμαι στα του δσ ...δεν καταλαβα αυτο που θελεις να πεις .. :thumbup: ..

και οχι τιποτα συμφωνη και ο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ??? :yes

 

 

Τι να κάνω πιο κατανοητό προεδρέ μου; προσπάθησε να καταλάβεις τι γράφω. Και εν τέλη καλό είναι να βλέπουν να διαβάζουν και να συμμετέχουν και τα απλά μέλη σε κάποια πράγματα.

 

Ακούς εκει συμφωνεί μαζί μου ο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ πάρτε του το κεφάλι ωρέ!!!

  • Like 2

9-2-05020.jpg





Share this post


Link to post
Share on other sites

Αυτος ο el greco ποιος ειναι ρε president που συμφωνει κι απο πανω;

 

 

 

ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΑΙΚ η παλιοφατσα που ερχεται και στο πισοδερι !! :evil:

 

Να προσέχεις πως μιλας για την "αρρώστια"...ακου τωρα!!! παλιοφατσα ο γλυκουλης;;; :yes

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

η ουσια ειναι οτι αυτοι που πληρωνουν δεν ερχονται στις ΓΣ ....

 

και οσοι ερχονται δεν ειναι αρκετοι για απαρτια για να παρθουν αποφασεις....

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η ουσια ειναι οτι αρκετοι πληρωνουν μονο για την εκδρομη του εξωτερικου.δεν με βρισκει συμφωνο αλλα ειναι και δικαιωμα τους.πιο πολυ με ενδιαφερει γτ ο κωστας πχ η ο χρηστος δεν ειναι πια μελη συλλογου παρα γι τα μελη που ηρθαν μονο για μια εκδρομη.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

πιο πολυ με ενδιαφερει γτ ο κωστας πχ η ο χρηστος δεν ειναι πια μελη συλλογου παρα γι τα μελη που ηρθαν μονο για μια εκδρομη.

 

 

Γιατί πολλές φορές οι ανάγκες μας κάνουν να έχουμε άλλες προτεραιότητες ή μπορεί κάποια πραγματα που γίνονται να μην αρέσουν κτλ.

  • Like 3

9-2-05020.jpg





Share this post


Link to post
Share on other sites

Βασίλη αν διαγράψεις τον μαλλιά ,τοτε θα έρθει ο μαιναλος.Και οι δύο μαζί δεν γινεται!

  • Like 4

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

ή μπορεί κάποια πραγματα που γίνονται να μην αρέσουν κτλ.

Ισως οι παλαιότεροι να γνωρίζουν σε τι αναφέρεσαι. Εγω παντως (νομιζω και ο dust) θα ηθελα να ακούσω τι ειναι αυτα. Οχι πως θα πάρει κάποιος έγκριση "καλώς δεν εισαι στον Σύλλογο" αλλα για λόγους "εκπαιδευσης" αν θες. Στην τελική προφανώς αυτα τα πράγματα έχουν να κάνουν με τον τροπο λειτουργίας του Συλλόγου γιατι δεν νομιζω κάποιος να έπαψε να ενδιαφέρεται για τη χιονοδρομια στην Ελλαδα.

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οπως τα ειπε ο gigi mainale.αν θες και εσυ και κορν και φυσικα ο πατσαβουρης(ξερει αυτος)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ προσωπικά, θέματα με ιντριγκες και τσακωμούς δεν έχω. Πολλοί έχουν απομακρυνθεί για αυτό το λόγο και άλλοι παρακολουθούν από μακριά όπως εγώ για παράδειγμα λόγω των δύσκολων καταστάσεων που περνάμε. Που θα πάει θα γυρίσει ο τροχός πίστευω εκτός και αν με πατήσει ακόμα πιο βαθιά :)

Τέλος παντον αυτό το πρόβλημα με τα μέλη του συλλόγου υπήρχε σε γενικές γραμμέ ςαπό όταν έγινα μέλος απο το 2005 . Το ζητούμενο είναι η προσέλκυση νέων μελών και αυτό θα γίνει μέσα από την προβολή του συλλόγου και σαν προταση θα το κάνω, μέσα από το φόρουμ και από την καθημερινή ενημέρωση για τα χιονοδρομικά και τα θέματα του σκι -σνοουμπορντ. Το σνοουρεπορτ είναι πολύ πεσμένο πλέον.

Οσο περισσότερος κόσμος μπαίνει στο φόρουμ και λαμβάνει μέρος στις συζητήσεις τόσες περισσότερες ελπίδες υπάρχουν για μέλη. Οι ουρανοκατέβατοι και οι σύντομοι (βλεπε εκδρομές) θα υπάρχουν πάντα το θέμα είναι πόσα ενεργά μέλη μενουν στο τέλος.

  • Like 9

9-2-05020.jpg





Share this post


Link to post
Share on other sites

Συντασσομαι με τις απόψεις σου και συμφωνω απόλυτα με την προβολή και την ενημέρωση που ηδη παρέχουμε και σιγουρα μπορούμε να βελτιώσουμε. Απλα οταν αυτο γινεται απο περιορισμένο αριθμό μελών, δεν μπορει να φέρει ενα μεγάλο αποτέλεσμα (κατα κανόνα) και ετσι καταλήγουμε σε εναν φαύλο κύκλο. Κάποια λύση θα υπαρχει, ας το δουλέψουμε. Οπως και να χει, ευχαριστω για την απάντηση.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο μαιναλος ειπε απλα οτι συμβαινει χρονια.δεν εχει αλλαξει αυτο απο το 2003 ως τωρα.κοσμος παει κι ερχεται αλλα τα μελη ειναι 5 πανω 5 κατω απο τον μεσο ετησιο αριθμο.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

…ότι θα προκαλούσε το like μου ολόκληρη συζήτηση και προσωπικές επιθέσεις, αυτό και αν είναι απ' τ' άγραφα.

Ειδικά από τη στιγμή που διαταραγμένες μάλλον προσωπικότητες σε αυτό το thread κάνουν like σε όλες τις απαντήσεις που δίνονται, ασχέτως εάν είναι αντικρουόμενες :hope:. Αναρωτιέμαι τις διαβάζουν άραγε; Τέλος πάντων, είχε ή έχει και ψυχολόγους ο σύλλογος σας οπότε….

 

Έλεγα λοιπόν να μην απαντήσω, άλλα μιας και οι απαντήσεις μερικών είναι επί προσωπικού...και εγώ δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω για πάμε:

 

President: Επειδή εγώ κατάλαβα αυτά που είπε ο mainalo έκανα και like. Εσύ μάλλον δεν κατάλαβες από ότι λες. Μην ανησυχείς, στα τόσα χρόνια είναι πολύ αυτοί που δεν καταλαβαίνουν το συγκεκριμένο θέμα για αυτό και ο σύλλογος έχει πολλές, μα πάρα πολλές αξιόλογες απώλειες. Δυστυχώς, αντίθετα πολλοί λίγοι το καταλαβαίνουν οπότε… φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Μην περιμένεις λοιπόν να τα καταλάβεις όλα στο λίγο χρόνο που είσαι στο σύλλογο χωρίς να προσπαθήσεις, πάρε παράδειγμα από τον dust που έθεσε ένα πολύ ωραίο ερώτημα που απασχολεί όμως μόνο αυτόν άντε και τον GiGi.

 

Εν πάση περιπτώσει, μπορείς και εσύ αλλά και όποιος άλλος γουστάρει να εισηγηθεί να banαριστώ και να διαγραφώ από το σύλλογο εντελώς. Με τα κονέ σου μπορείς να με μπανάρεις εάν θέλεις και από το Πισοδέρι, καθώς όπως λες δεν σου αρέσει η φάτσα μου :hope: .

Θα πάω στο φίλο μου το mainalo που έχει και ωραία ταβέρνα, να κλάψουμε μαζί τη μοίρα μας γιατί δεν μας "παίζετε" και να πνίξουμε τον πόνο μας περιμένοντας και τον kostasbmw.

 

Τα περί ποιος βλέπει τα θέματα συλλόγου έχοντας η όχι πληρώσει τη συνδρομή του, τα αφήνω ασχολίαστα μιας και δεν με ενδιαφέρουν και θα χαθεί η ουσία. Αλλά μην μας περνάτε και για ηλίθιους τους υπόλοιπους, κρίμα είναι υποβιβάζετε τον εαυτό σας.

 

Όλες αυτές οι ασυναρτησίες λοιπόν λέγονται και γράφονται γιατί μάλλον αυτόν τον καιρό δεν έχετε για πιο λόγο να τσακωθείτε μεταξύ σας στο κλειστό.

 

Ρωτάτε τι φταίει και δεν γράφουν τα παλιά μέλη ή και ακόμα δεν μπαίνουν καν στον κόπο να διαβάσουν ούτε σαν guest?

 

Το forum και ο Σύλλογος του οποίου είναι η βιτρίνα, έχουν να προσφέρουν πλέων ελάχιστα έως τίποτα σε ότι αφορά την ενημέρωση ΜΟΥ για την χιονοδρομική επικαιρότητα. Μπορώ να τα βρω όλα και αλλού. Ο μόνος λόγος που θα μπει κάποιος εδώ είναι για την παρέα την οποία τη βρίσκει και αυτήν αλλού εάν θέλει.

 

Από παλιά είχαμε για παράδειγμα θέμα με τις αγγελίες. Ποιος ο λόγος να μπει και να κάτσει κάποιος στο forum και ίσως και στο σύλλογο όταν με το καλημέρα σας του απαγορεύεται να πουλήσει κάτι που θέλει αλλά δε μπορεί γιατί πρέπει να γίνει πρώτα μέλος (φάε την πρώτη ΠΟΡΤΑ); Πάντα μου την έδινε αυτό (αν και ήμουν μέλος) ειδικά γιατί πολλοί δεν καταλάβαιναν ότι μόνο οφέλη έχουν οι ανοιχτές αγγελίες και για τα μέλη αλλά και για τα μη μέλη. Σύντομα πιστεύω ότι θα γίνετε ένα κλειστό club το οποίο εκτός από τα θέματα συλλόγου θα κλειδώσει και άλλες ενότητες γιατί απλά πιστεύετε, ότι δικαιώματα πρέπει να έχει μόνο το οικονομικά τακτοποιημένο μέλος. Κλείστε και την ενημέρωση για χιονοδρομικά (ΤΟ προνόμιο), τους καινούργιους εξοπλισμούς κ.λ.π. Μονόδρομος λοιπόν τα ελάχιστα μέλη και η μη απαρτία σε συνελεύσεις καθώς όλες αυτές τις πληροφορίες τις βρίσκεις παντού στο διαδίκτυο πλέον και από διάφορες "ελεύθερες πηγές".

 

Τέλος πάντων και για να μην κουράζω άλλο μιας και αλλαγή χρόνιων νοοτροπιών δεν θα υπάρξει:

 

1) Το forum έχει έλλειψη θεμάτων που έχουν ενδιαφέρων γιατί

2) Δεν γράφουν πλέων μέλη που και ήξεραν και ενδιαφέρονταν να μάθουν και να ψαχτούν (τσεκάρετε παλαιότερα θέματα)

3) Ακόμα και εάν μια στο τόσο προκύπτει ένα ενδιαφέρον θέμα, θάβεται συνήθως από ασχετοσύνη και ανούσια σχόλια

 

 

Καλή συνέχεια στον δρόμο που έχετε επιλέξει...

 

Dust: Θα έχουμε άφθονο χρόνο στα Καλάβρυτα, η Στύγα κάνει 15 λεπτά και φέτος!!! :crybaby:

Edited by elgreco
  • Like 9

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

 

 

http://www.pelionski.gr/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Elgreco πολλά που λες είναι σωστά και με βάση. Δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ την άποψή σου για τις αγγελίες και την ελεύθερη πρόσβαση σε διάφορα θέματα και το τι είναι και (θα) επιφέρει το κλείσιμο αυτών.

 

Αλλά επέτρεψε μου να ξέρω πολύ καλύτερα από πολλούς πόσοι διαβάζουν το forum και το χρησιμοποιούν σαν πηγή ενημέρωσης, έμμεση ή άμεση. Και σίγουρα η εικόνα που παρουσιάζεις απέχει από την πραγματικότητα.

 

Τέλος θέλω να σταθώ στο σχόλιό σου για την ποιότητα των συζητήσεων. Υπάρχουν πολλά παιδιά που και ψάχνουν και δίνουν πολύ πληροφορία και είναι κρίμα για εσένα να τους μειώνεις τόσο. Βγάζεις ανεξήγητα πολύ πικρία...
Ανούσια συζήτηση γινόταν πάντα (και ναι, έχω ψάξει και παλιά θέματα)...είναι μέσα στο "πακέτο" των απανταχού φόρουμ.

 

Καλή συνέχεια εύχομαι.

  • Like 4

sinox-0.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλή συνέχεια στον δρόμο που έχετε επιλέξει...

 

Θα μπορούσα να προσθέσω και πολλά ακόμα από επιχειρήματα.

Όμως όταν ασχολιόσουν με τον σύλλογο, είχες επιλέξει αυτόν ακριβώς τον ίδιο δρόμο. Πάντα υπάρχουν και διαφορετικές φωνές, άλλες φορές προς το "καλό" ή το καλύτερο, άλλες φορές προς το "κακό" ή το χειρότερο. Το θέμα είναι να ακολουθείς πορεία που να συλλέγεις διαφορετικές απόψεις και όχι να τις διαχωρίζεις για να ξερκαρτάρεις αυτές που δεν σου κάνουν. Και αυτό θέλει ικανότητα από αυτόν που προσπαθεί να διοικήσει, ικανότητα που έλειψε πριν κάποια χρόνια και επήλθε η συρρίκνωση.

 

Όμως βλέποντας τα τελευταία χρόνια, βλέπεις ότι αυτό αλλάζει και βλέπεις και φρέσκους ελπιδοφόρους, που μόνο 1 τόλμησε.

  • Like 3

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οι λόγοι που κάποια άτομα απομακρύνθηκαν από τον σύλλογο είναι διάφοροι και εντελώς ανεξάρτητοι ο ένας από τον άλλο.

 

Κάποιοι έφυγαν γιατί δεν γούσταραν τις κλειστές αγγελίες.

Κάποιοι γιατί τσακώθηκαν με το Χ, Ψ μέλος και την πλήρωσε ο σύλλογος (ακόμα και συντονιστές μεταξύ τους).

Κάποιοι αποχώρησαν γιατί ο σύλλογος πέτυχε έκπτωση στις ετήσιες του Παρνασσού και όχι στις ημερήσιες.

Κάποιοι έκαναν οικογένειες, υποχρεώσεις, αντιμετώπισαν προβλήματα με την δουλειά, άλλαξαν ενδιαφέροντα.

Κάποιοι απλά βαρέθηκαν.

Κάποιοι άλλοι θεώρησαν ότι πήραν ότι είχαν να πάρουν από το forum και απλά δεν έβρισκαν πλέον ενδιαφέρον.

Και κάποιοι άλλοι, όπως ο φίλος, ο elgreco εκφράστηκαν εχθρικά προς τον ΕΣΤΧ αρκετές φορές ακόμα και σε κατ ιδίαν συναντήσεις στο βουνό χωρίς να εξηγήσουν τι ήταν αυτό που τους ενόχλησε εξ αρχής.

 

Δεν μπορούμε να τους ευχαριστήσουμε όλους. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα χαλαστούν για κάτι και θα αποχωρήσουν. Μπορούν να το κάνουν σιωπηλά, ή μπορούν να τα χώνουν στον σύλλογο στον οποίο κάποτε συμμετείχαν ενεργά. Ίσως δεν έχει και τόσο σημασία. Εμείς θα εξακολουθήσουμε να είμαστε φίλοι στο βουνό και οπουδήποτε αλλού, αλλά ο σύλλογος θα εξακολουθήσει να υπάρχει και να προχωρά χωρίς αυτούς (και χωρίς εμάς, αν χαλαστούμε και εμείς με την σειρά μας).

 

Το αν τα παλιά μέλη διαβάζουν ως guest είναι κάτι που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, αλλά δεν βλέπω γιατί πρέπει να μας απασχολεί ιδιαίτερα. Αν αποκομίζουν κάτι, έστω και χωρίς να συνεισφέρουν με τις γνώσεις τους, χαρά μας είναι.

 

Οι Γενικές/καταστατικές Συνελεύσεις είναι εσωτερικές διεργασίες των συλλόγων στις οποίες συζητούνται θέματα που απασχολούν τα μέλη. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται παρεξηγήσεις και σε αυτό. Αν πραγματικά κάποιος ενδιαφέρεται έστω και ελάχιστα για τον ΕΣΤΧ, έρχεται στην ΓΣ έστω και ως απλός παρατηρητής, απλά για να πει ένα γεια σε παλιούς φίλους. Αν πάλι δεν ενδιαφέρεται καθόλου και νιώθει την ανάγκη να το διαλαλεί, δεν βλέπω ποιος ο λόγος να ασχολείται με το συγκεκριμένο νήμα.

 

Ραντεβού στα βουνά. :)

  • Like 15

Νίφει!

Share this post


Link to post
Share on other sites

σε ποστ σαν του ελ γκρεκο σχεδον αντικατοπτριζεται η πραγματικοτητα(ισως οχι ολοκληρη. δε μαρεσει να τα ισοπεδωνω ολα, προσπαθεια σαφως και γινεται και θα συνεχισει να γινεται ειμαι σιγουρος.ολοι αγαπαμε τον συλλογο ακομα και αυτοι που εχουν φυγει χρονια τωρα...απλα τα προσωπα κατα καιρους αλλαζουν και τις καταστασεις... .)

Μην βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα απο τα γραφομενα του Χρηστου και δειτε την ουσια αυτων που γραφει.
Αλεξη η συρρικνωση δεν ηρθε απο καμια διοικηση.ολες καλες ηταν και ειναι και θα ειναι.

Πρεπει να δωθει μεγαλη προσοχη σε αυτο :
(Το forum και ο Σύλλογος του οποίου είναι η βιτρίνα, έχουν να προσφέρουν πλέων ελάχιστα έως τίποτα σε ότι αφορά την ενημέρωση ΜΟΥ για την χιονοδρομική επικαιρότητα. Μπορώ να τα βρω όλα και αλλού. Ο μόνος λόγος που θα μπει κάποιος εδώ είναι για την παρέα την οποία τη βρίσκει και αυτήν αλλού εάν θέλει.)

γιατι η καταληξη αυτου θα ειναι αυτη :

(Σύντομα πιστεύω ότι θα γίνετε ένα κλειστό club το οποίο εκτός από τα θέματα συλλόγου θα κλειδώσει και άλλες ενότητες γιατί απλά πιστεύετε, ότι δικαιώματα πρέπει να έχει μόνο το οικονομικά τακτοποιημένο μέλος.)

και ακομα μεγαλυτερη προσοχη σε αυτο :

1) Το forum έχει έλλειψη θεμάτων που έχουν ενδιαφέρων γιατί
2) Δεν γράφουν πλέων μέλη που και ήξεραν και ενδιαφέρονταν να μάθουν και να ψαχτούν (τσεκάρετε παλαιότερα θέματα)
3) Ακόμα και εάν μια στο τόσο προκύπτει ένα ενδιαφέρον θέμα, θάβεται συνήθως από ασχετοσύνη και ανούσια σχόλια


Ο ασχετος κοσμος που θα μπει στο snowclub.gr μπαινει για να ενημερωθει εξ αρχης κατα κυριο λογο για τεχνικα -τεχνολογικα θεματα στο σκι .

κατα δευτερο για χιονοδρομικη ενημερωση και κατα τριτο για την παρεα αν προκυψει.
Η ακριβως αντιθετη σειρα αυτων δεν προσελκυει κατα την γνωμη μου νεα μελη.
Μπαινουν δεκα επισκεπτες διαβαζουν και ενας μενει.οι υπολοιποι θεωρουν τον συλλογο απλα σαν μια παρεα και δεν βλεπουν ουσιαστικα κατι που θα τους τραβηξει για να μεινουν γιατι παρεα μπορουν να βρουν η εχουν ηδη ;).

Edited by skimad
  • Like 5

DALTONS POW ROBBERY.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

ανοιχτες δεν ηταν οι αγγελιες ρε παιδια???γιατι τις ξανακλειδωσατε????


οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οι αγγελίες είναι ανοικτές, όπως και πολλές συζητήσεις σε διάφορα ενδιαφέροντα θέματα. Η γραμμή πάντως είναι λεπτή γιατί πρέπει και να σέβεσαι τη συνδρομή που το κάθε μέλος καταθέτει κάθε χρόνο, και η οποία στηρίζει τον ίδιο το σύλλογο αλλά και την πλατφόρμα που μιλάμε τώρα αλλά παράλληλα, πρέπει να είσαι παρών και ως μέσω σε κάθε χιονοδρόμο - μέλος του forum, ο οποίος για τους Χ λόγους δεν μπορεί ΟΧΙ δεν θέλει να δώσει τη συνδρομή του.

 

Αν θέλαμε να είναι όλα, σε όλους ανοικτά, τότε η μοναδική λύση ύπαρξης αυτού του forum, είναι να μετατραπεί σε σελίδα χιονοδρομικών διαφημίσεων - και όχι μόνο - να επιτρέψουμε στο google να βάζει καταχωρήσεις και κάπου στο μέσο της σελίδας να κάνουμε και λίγο chat.

 

Προτιμούμε να κρατάμε τα πράγματα σε μια αισθητική και ουσιαστική διάσταση. Αν υπάρχουν, που σίγουρα θα υπάρχουν δυσαρεστημένα μέλη, πρώην μέλη, αναγνώστες είναι φυσιολογικό και επόμενο. Το σημαντικό όμως, όπως έκανε ο skimad για παράδειγμα, είναι να αυτά τα μέλη να μας επισημάνουν τι τους έχει πειράξει ή ενοχλήσει, ώστε να δουμε αν έχουν δίκιο και τότε να το διορθώσουμε.

 

Πάντως, πιστεύω πως η πορεία του φόρουμ αλλά και του συλλόγου είναι ανοδική, ειδικά μέσα σε τέτοια κρίση και ειδικά αναφορικά, με το επίπεδο των συζητήσεων και του διαλόγου, κάτι το οποίο δείχνει και τη θετική διάθεση όλων, ασχέτως των διαφορετικών συχνά προσεγγίσεων.

Edited by Dim
  • Like 3

carpe diem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όπως και να χει, και ότι και αν έχει γίνει παλαιότερα νομίζω ότι δεν αξίζει τον κόπο να συζητιεται ξανά και ξανά κάθε χρόνο.

Το φόρουμ είναι πολύ προσιτό και φιλικό προς όλους, παλιούς και καινούργιους και η ύπαρξη του αποσκοπεί να δίνει βήμα σε όλους μας να εκφραστουμε, να ενημερωσουμε, να εκπαιδευσουμε αλλήλους.

Όλοι είμαστε στον ίδιο χώρο και μας ενώνει το κοινό στοιχείο.

Αντιπαραθέσεις σίγουρα θα υπάρχουν όπως άλλωστε υπάρχουν παντού στην καθημερινότητα μας αλλά αυτός δεν είναι λόγος για έχθρες.

Ο καθένας συμπεριφέρεται αναλόγως της προσωπικότητας του και των βιωμάτων του.Αντικατοπτροζομαστε πλήρως μέσα από το φόρουμ.

 

Έχουμε την ανάγκη από όλους να συνεισφέρουν ,ότι μπορεί ο καθένας και οσο μπορεί, αυτό το λιθαράκι όχι για το σνόυκλαμπ συγκεκριμένα αλλά για το αθλημα-χομπυ που μας ενδιαφέρει.

 

Και εδώ μας δίνεται αυτό το βήμα.Στο οποίο θα ακουστούν πολλά και θα σχολιαστουν αλλά τοσα.

Ας μην τα ισοπεδωσουμε όλα, αλλά ας μονιασουμε ας προβληματιστουμε και ας αντιπαραθεσουμε τις απόψεις μας και ας μάθει ο καθένας από τον άλλον.

Μια παρέα είμαστε στα βουνά σχεδόν γνωριζόμαστε όλοι και συζητάμε.

Γιατί να μην το κάνουμε και εδώ μέσα?

 

Snow for party το.Σάββατο λοιπόν γιατί το παρτυ είναι για όλους τους φίλους χιονοδρομους και όχι για μερικούς.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα.

Edited by ilias-zak
  • Like 7

101277.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

πιστευω οτι και στα θεματα συλλογου μπορει και ενα απλο μελος να δωσει πραγματα....δεν χρειαζεται να εχει πληρωσει για να εχει αποψη πχ για το που θα κοπει η πιτα ...

 

Αν θελετε, να βλεπουν, αλλα να μην μπορουν να γραψουν στο συγκεκριμενο κομματι, αν θεωρειτε οτι μπορουν να βλαψουν τη συζητηση , γιατι οπως ειπες LAPPAS μπορει

 

οποιοδηποτε μελος να ερθει και στις ΓΣ να παρακολουθησει αρα δεν υπαρχει λογος αυτα που ακουστηκαν εκει να μην μπορει να τα διαβασει μετα στο φορουμ.

Edited by kostasbmw
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όλοι είμαστε στον ίδιο χώρο και μας ενώνει το κοινό στοιχείο.

Αντιπαραθέσεις σίγουρα θα υπάρχουν όπως άλλωστε υπάρχουν παντού στην καθημερινότητα μας αλλά αυτός δεν είναι λόγος για έχθρες.

Ο καθένας συμπεριφέρεται αναλόγως της προσωπικότητας του και των βιωμάτων του.Αντικατοπτροζομαστε πλήρως μέσα από το φόρουμ.

 

Έχουμε την ανάγκη από όλους να συνεισφέρουν ,ότι μπορεί ο καθένας και οσο μπορεί, αυτό το λιθαράκι όχι για το σνόυκλαμπ συγκεκριμένα αλλά για το αθλημα-χομπυ που μας ενδιαφέρει.

.

.

.

.

 

Snow for party το.Σάββατο λοιπόν γιατί το παρτυ είναι για όλους τους φίλους χιονοδρομους και όχι για μερικούς.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα.

 

Ειλικρινά αυτά τα λόγια είναι ό,τι έχω στο μυαλό μου.

Ο καθένας μας δύναται να προσφέρει κάτι, εφόσον θέλει να μοιραστεί τη γνώση του, τη γνώμη του, τις προτάσεις του, γι αυτό που αγαπά Είτε είναι μέλος ΔΣ, είτε μέλος Ομάδας Εργασίας, είτε μέλος forum.

Δεν υπάρχει το "εγώ" πχ και απέναντι βρίσκεται ο Σύλλογος. Ο Σύλλογος, ο συγκεκριμένος και άλλοι πόσοι, διαμορφώνεται από εμάς τους ίδιους.

Δεν είμαι σε θέση να πω εαν ήταν πάντα έτσι, σίγουρα είναι τώρα.

 

Και όλα αυτά γίνονται και συζητιόνται επειδή έχουμε μέσα μας κάτι που θέλουμε να δώσουμε. Ακόμα και αυτοί που έχουν αποχωρήσει συνειδητά και με πικρία για πράξεις ή παραλείψεις.

 

Δεν τους γνωρίζω αν και θα ήθελα, πάντως όλοι σίγουρα κάτι έχουμε να δώσουμε. Ακόμα και ο ένας απέναντι στον άλλο, ακόμα και για άσχετα με τη χιονοδρομία θέματα.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χαιρομαι που βλεπω μελη του συλλογου απο παλια να εξακολουθουν να διαβαζουν το φορουμ εστω και σαν ανωνυμοι.αυτο και μονο δειχνει οτι τελικα γουσταρουν να ανηκουν σε αυτη την ομαδα.καθε ομαδα ομως δεν εχει παντα χαρες και γελια,εχει και λυπες και στενοχωριες.εχει εκχωρησεις αλλα και αποχωρησεις.αυτο ομως δεν σημαινει οτι η ομαδα κλεινει,αποξενωνεται,αντιθετως μονο διογκωνεται.ο συλλογος δεν εδιωξε κανεναν,ουτε εμενα θα διωξει εαν αυριο θελησω να αποχωρησω.μονος θα το κανω,μονος θα μπω στο περιθωριο.

 

Καποτε υπηρχαν οι πιρογες και τωρα υπαρχουν καραβια που δεν αγγιζουν καν το νερο.ειναι λοιπον ανουσιο και λυπηρο να θελουμε να μεινουμε στην εποχη της πιρογας οταν ολα γυρω μας τρεχουν,αλλαζουν,εξελισονται.

το 2003 μαζευτηκαν 10-20 ανθρωποι και με πολυ μερακι και αγαπη εκαναν αυτο τον συλλογο.ποιος θα το περιμενε οτι 11 χρονια μετα ο συλλογος θα εχει τουλαχιστον 700 μελη συλλογου και πανω απο 5500 μελη στο φορουμ;ας μου επιτραπει η εκφραση,"κανεις".

Εγινε ομως και αντι να ειμαστε 5500 μελη συλλογου που με την δυναμη μας να κινουμε ολοκληρο χιονοδρομικο απο την μια πλαγια στην αλλη,εμεις κοιταμε το προσωπικο μας ενδιαφερον και πως θα βγαλει ο ενας το ματι του αλλου.ποιος διευθυντης και ποιος δημαρχος και ποιος ξενοδοχος θα ειχε την δυναμη να σου αρνηθει το παραμικρο οταν πας και συζητας με 5500 ανθρωπους απο πισω;

Μια απλη αριθμητκη πραξη θα σας αποδειξει την δυναμη του φορουμ μας απεναντι σ ενα χιονοδρομικο.

παρνασσος 5.500 μελη επι 30 = 165.000 ευρω

καλαβριτα 137.500 ευρω

μια δυναμη ΟΧΙ απλα υπολογισιμη.

μακαρι να ξαναειχα ανθρωπους μεσα στoν συλλογο οπως ο el greco,o batucada,o makalu και αλλοι πολλοι που δεν θυμαμαι.

Εχω κι αλλα να γραψω και πιο πολλα να πω αλλα στο τελος θα φτασω στο επιπεδο κι εγω που δεν πρεπει.

 

Ανοιγω τον δρομο σε οποιον φιλο πρωτα απ ολα θελει να γυρισει στον συλλογο μιλωντας ξεκαθαρα και με διαυγεια,με ανοιχτα χαρτια.

να ειμαστε και μελη εκτος απο φιλοι.δεν δεχομαι οτι δεν μαθαινεις τπτ πια μεσα απο το φορουμ οταν ειδικα φετος μονο τα βιντεο του snowhow αγγιζουν ολο το ευρος των συζητησεων και επιπεδων.

 

Υ.Γ

Και μια και ξεκινησα αυτη την καταθεση αποψεων,ηρθε η ωρα να ζητησω και δημοσια συγνωμη απο τον αλεξη μαγκριωτη(mil)για μερικες προσωπικες παρεξηγησεις στις οποιες εχω εγω υποπεσει απεναντι του,γνωριζοντας την προσφορα του απεναντι στον συλλογο και στα μελη.

 

 

Edit:καλημερα σας!!!

Edited by dust
  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • При сильном затоплении водой следует немедленно разобрать пол из ламината, дабы предотвратить впитывание панелями влаги. Ламинат имеет защитный слой с двух сторон панели, однако же, его торцы не всегда бывают надежно защищены от влаги. Именно поэтому рекомендуется использовать герметик для пола при укладке покрытия. Он не склеивает соседние панели, но предохраняет торцы от воздействия сырости Blog
    • To σκι στην Ελλάδα είναι πια βέβαιο ότι βασίζεται σε παραπληροφόρηση και σε "θρύλους" που κυκλοφορούν. Πολύ σωστά γράφτηκε ότι είμαστε σε επίπεδο Δημοτικού σταθμού σαν χιονοδρομικά. Με την παραπληροφόρηση που υπάρχει τι να κάνουν και οι καημένοι οι χιονοδρόμοι? Άλλωστε έκατσε κανείς να τους μάθει χιονοδρομική παιδεία? Έκατσαν μόνοι τους? Γενικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει ορθολογική φωνή και συνολικός σχεδιασμός πάνω σε κάτι? Για όποιον θέλει να διαβάσει ιδού επισήμως τα νέα του χιονοδρομικού και επισήμως και μέσα από τη βουλή. Σχεδόν 100% ψέματα. https://iparnassos.gr/2024/03/i-etad-ypevale-aitima-eksygchronismou-tou-irakli-sto-tameio-anakampsis/?fbclid=IwAR2-iVfLWVwYvszEg5Hu788np7iC_-lvJVu_wzyDu5NxfyONesxnbaOTwH4_aem_AdtwiajTFasz6xd93s-XwD_Q_2mIZRrxSKgvvwySHq_5wXD-6hEf6CWVDEvhCfvV-_-rqE7oNBLxK00e859k7Iye https://parnassos-ski.gr/me-ameioto-rythmo-synechizetai-i-proetoimasia-gia-ti-leitoyrgia-kai-tin-anavathmisi-toy-chionodromikoy-kentroy-parnassoy/ Η Βουλή των Ελλήνων, τα ΕΤΑΔ και ο κάθε διακινητής "θρύλων" λένε ψέματα στη μούρη μας. Όταν ιδρύθηκε ο Σύλλογος είχε σαν στόχο την παραπληροφόρηση να την μετατρέψει σε πληροφορία στο forum. 20 χρόνια μετά μας έφαγαν τα social media, οι "δημοσιογράφοι" και η παραπληροφόρηση όσο και να γράφεις επιχειρήματα κερδίζει. Το "μικρό" τεχνητό του Παρνασσού, εφικτότατο. Δεν απέδειξε ότι είναι απαραίτητο? Μα είναι τόσο χαζά όλα μα όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου? Κανένας δεν διαφωνεί να γίνει το σέρβις στον Ηρακλή. Τα ΕΤΑΔ θα το κάνουν? Κανένας δεν διαφωνεί ότι καλό θα ήταν να μπει λιφτ στα Άνω Κελλάρια. Χρονοδιάγραμμα? Για να σε προλάβω, πολύ αισιόδοξα το 2030. Ξεκίνησαν την αδειοδότηση? Από την άλλη τι να πει κανείς για την μπανανία που ζούμε
    • Η τεχνίτη χιονωση στον Παρνασσό ειναι ποιο δύσκολο  να γίνει απ ότι να μπει νέο λιφτ στα άνω κελάρια η ακόμα καλύτερα να βρουν τα χρήματα για να γίνει το service στον Ηρακλή  ανάποδα έχετε ξεκινήσει  από την άλλη τι να πεις για την  μπανανία που ζούμε 
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Today's Birthdays

    1. elgeo
      elgeo
      (45 years old)
    2. popitsi
      popitsi
      (45 years old)
  • Who is online

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      17,307
    • Total Posts
      460,687
  • Member Statistics

    • Total Members
      10,477
    • Most Online
      1,823

    Newest Member
    Charefaf
    Joined
×
×
  • Create New...