Jump to content
Sign in to follow this  
ΣΤΧ

Αποτελέσματα Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης 30Ης Νοεμβρίου 2014

Recommended Posts

Ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας τέλεσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση του στις 30 Νοεμβρίου 2014 στο Πολυδύναμο Κέντρο της 7ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων.

 

Θέμα ημερησίας διάταξης η τροποποίηση του καταστατικού του συλλόγου στα παρακάτω σημεία:

 

Α. Μεταφορά της έδρας του συλλόγου

Β. Κατοχύρωση των διακριτικών,εμβλημάτων και σφραγίδας του συλλόγου

Γ. Θέσπιση ηλεκτρονικής ψηφοφορίας των μελών του εξωτερικού στις εκλογές του συλλόγου

Δ. Διάφορες συντακτικές διορθώσεις σε άρθρα του καταστατικού

 

Βάσει του καταστατικού δεν διαπιστώθηκε η απαραίτητη απαρτία για να γίνει η τροποποίησή του και ως εκ τούτου καμία απόφαση δεν ελήφθη.

 

Ακολούθησε συλλογική συζήτηση.

 

Ο πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη σχετικά με τις επαφές του Δ.Σ. με τα χιονοδρομικά της χώρας στον τομέα της ασφάλειας, αλλά και την συνεργασία αυτών με τον σύλλογο με χρέη συμβουλευτικού συνομιλητή. Παράλληλα έγινε ενημέρωση σε σχέση με τις επαφές που υπάρχουν με τη Ένωση Ελληνικών Χιονοδρομικών Κέντρων.

 

Συζητήθηκε επίσης η επιτυχία της εκδήλωσης του συλλόγου στον Δήμο Θεσσαλονίκης για την προώθηση και διαφήμιση του συλλόγου.

 

Έγιναν εμπεριστατωμένες συζητήσεις από τους επικεφαλής των ομάδων εργασίας σχετικά με την πορεία των εργασιών κάθε ομάδας αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια αυτών.

 

Συζητήθηκε η προφορική πρόταση συνεργασίας από την διοίκηση του Χ.Κ. Παρνασσού στη βάση παροχής εθελοντικής εργασίας από τα μέλη του, όπου και διαπιστώθηκε ότι και ελλείψει γραπτής πρότασης κάτι τέτοιο δεν κρίνεται σκόπιμο. Στα πλαίσια των αρχών του Συλλόγου, επισημάνθηκε η σημασία που υπάρχει στην προσφορά βοήθειας και γενικά η συνδρομή μας σε κάθε συνάδελφο χιονοδρόμο αντιμετωπίζει πρόβλημα στο βουνό.

 

Έγινε συζήτηση για τον τρόπο αντιμετώπισης και κριτικής των προσφορών από τους υφιστάμενους υποστηρικτές του Συλλόγου, στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας των χορηγιών τους. Διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων και ως εκ τούτου το Δ.Σ. ζήτησε τη γνώμη του σώματος μέσω ψηφοφορίας, με αντικείμενο το θέμα κλειδώματος του σχετικού νήματος των χορηγιών ώστε να μην δέχεται καμιά συζήτηση η προσφορά του κάθε χορηγού στη συγκεκριμένη δημοσίευση.

 

Αποφασίστηκε να είναι κλειδωμένο το νήμα των χορηγών με 22 θετικές έναντι 10 αρνητικών ψήφων.

 

Το Δ.Σ. ευχαρίστησε δημόσια το μέλος του συλλόγου Βεργιόγλου Γιώργο, για την δουλειά που προσφέρει στην έκδοση των καρτών των μελών, όπως επίσης και το μέλος του συλλόγου Γεωργιλέ Γιώργο, για την συνδρομή του στο θέμα εξεύρεσης χορηγών. Επίσης τόνισε τη σημασία που είχε για τον σύλλογο η παρουσία 49 μελών, καθώς από τη μία πλευρά έδωσε ώθηση για ακόμη καλύτερη προσπάθεια και παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη να γνωρίσουν το Δ.Σ. αλλά και να επισημάνουν λάθη και παραλείψεις, μέσα σε ένα κλίμα συναντίληψης και συνεννόησης.

  • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...