Jump to content
ΣΤΧ

Κοπή Πίτας Στχ Στο Καρπενήσι 21-23/02/2015 - Συζήτηση

Recommended Posts

εεε!! καποις απο τα βορεια για αυθημερων την ημερα τις κοπης για καρπενιση ....να κανουμε οπως λενε ..καρπουλη ........αντί για ρεφενε ... :evil::yes

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

εεε!! καποις απο τα βορεια για αυθημερων την ημερα τις κοπης για καρπενιση ....να κανουμε οπως λενε ..καρπουλη ........αντί για ρεφενε ... :evil::yes

......με αεροπλανο θα πας?

o τρελος του χωριου......

......με αεροπλανο θα πας?

γιατι ρε τζον .αν φυγουμε 5 πμ ειμαστε οκ και μαλιστα χωρις αεροπλανο

ρε μηπως αν μαζευτουμε 7-8 ατομα νοικιασουμε ενα βανακι και την κανουμε??

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

αν παει καποιος απο αθηνα αυθημερον και μπορει να με παρει κι εμενα ας μου πει!!

Καλημερα

Θα ηθελα λιγο το σκεπτικο του ΔΣ για την εκδοση της παραπανω ανακοινωσης μετα την πρωτη παραγραφο φυσικα και της αποψης οτι τα μελη θα πρεπει να ειναι παροντα στην κοπη της πιτας

Να εκτιμησω οτι θα ειμαστε πολλοι και δεν μπορουν να γραφουν τα ονοματα στην κληρωτιδα;

Δεν θελετε μελη που θα ελθουν την τελευταια στιγμη;

ειναι πολυ ακριβο το δωρο και φοβομαστε να παραπεσει ;

Θελουμε να διωξουμε τους incognito;

Νομιζω οτι ολα τα παραπανω μπορουν να περιληφθουν στη φραση:

"τα μελη του συλλογου που θα παρευρεθούν στην κοπη να ενημερωσουν τα μελη του ΔΣ μια ωρα πριν την εκδηλωση στο χωρο"

• Like 3

Λέω εγώ (λέω είπα, έτσι !!!!) μήπως για να γνωρίζουν πόσοι περίπου θα είναι για την ανάλογη πίτα ????

• Like 1

www.zermatt.ch

Λέω εγώ (λέω είπα, έτσι !!!!) μήπως για να γνωρίζουν πόσοι περίπου θα είναι για την ανάλογη πίτα ????

Γιατί ρε βαγκο ?

Μια ειναι πιτα, τα κομμάτια προσαρμόζονται.

101277.jpg

Καλημερα

Θα ηθελα λιγο το σκεπτικο του ΔΣ για την εκδοση της παραπανω ανακοινωσης μετα την πρωτη παραγραφο φυσικα και της αποψης οτι τα μελη θα πρεπει να ειναι παροντα στην κοπη της πιτας

Να εκτιμησω οτι θα ειμαστε πολλοι και δεν μπορουν να γραφουν τα ονοματα στην κληρωτιδα;

Δεν θελετε μελη που θα ελθουν την τελευταια στιγμη;

ειναι πολυ ακριβο το δωρο και φοβομαστε να παραπεσει ;

Θελουμε να διωξουμε τους incognito;

Νομιζω οτι ολα τα παραπανω μπορουν να περιληφθουν στη φραση:

"τα μελη του συλλογου που θα παρευρεθούν στην κοπη να ενημερωσουν τα μελη του ΔΣ μια ωρα πριν την εκδηλωση στο χωρο"

Βασιλη θελουμε να γνωριζουμε ποσα ατομα ειναι ωστε να εχουμε ετοιμα τα ονοματα για την κληρωση.επισης ζηταμε να ειναι ολοι εκει μιση ωρα νωριτερα για να μην ψαχνουμε στις πιστες τον κοσμο στην περιπτωση του δωρου οπως συνεβει περισι.

το θεωρω αδιανοητο να τρεχουν μερικοι ανθρωποι(περισι πχ)να ειναι ολα ετοιμα και στην ωρα τους και στο τελος να ψαχνουμε τα μελη στις πιστες ωστε να τους παραδωσουμε τα δωρα τους.γι αυτο κ μεταφεραμε την ωρα απο τις 12 στις 2 ωστε να κανουν ολοι οσο περισσοτερο σκι μπορουν.

πίτα τις ώρας ...

:pirate:

Γιατί ρε βαγκο ?

Μια ειναι πιτα, τα κομμάτια προσαρμόζονται.

Η πιτα ειναι μια παντα και ειναι εθιμοτυπικη.μετα μοιραζουμε κομματια ετοιμα απο ηδη κομμενη πιτα.

Εγώ θα ήθελα να έρθω, αλλά για αυθημερόν.....δεν.

Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση!

Βασίλη, κάποιος που θα έρθει αυθημερόν δεν νομίζω ότι θα το αποφασίσει Κυριακή πρωί. Σάββατο βράδυ θα το ξέρει.

Όσο για τους ινγκόγνιτο, για αυτό έβαλα το νούμερο του κινητού μου. Όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει ένα απλό μύνημα.

Ή αν δεν θέλει κάποιος ούτε να φανεί το ονομά του στην λίστα, ούτε να στείλει μύνημα για να μην χρεωθεί, ας μου στείλει ένα pm. Κανείς δεν θα το μάθει.

Επειδή όμως κάποια άτομα θα τρέξουν για την πίτα, (όπως είπε και ο Βασίλης πιό πάνω), και θα χάσουν περισσότερο σκι από τους άλλους, για να περάσετε/περάσουμε όλοι όσο καλύτερα γίνεται, όλο αυτό το σκεπτικό νομίζω ότι δείχνει ένα είδους "σεβασμού" προς αυτά τα άτομα.

• Like 1

το χιονι στις πιστες ειναι αρκετο και το πατημα αψογο. 1 κατεβασια εκανα μονο, μετα το off piste της Κυριακης, αλλα την ευχαριστηθηκα, εχω παρει καινουργια σκι και το λουκι της Καλιακουδας δεν ειναι ενδεικτικο οποτε βασικα τα δοκιμασα στον Ανεμο.

βεβαια οι θερμοκρασιες τις νυχτες ηταν χαμηλες και σε συνδιασμο με τον ηλιο του ΣΚ ειχε λιγο παγο το πρωι.

προσοχη και στο δρομο, νωρις το πρωι ολες οι στροφες εχουν παγο

• Like 6

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

1. Ο σεβασμος δεν εκβιάζεται. Κερδίζεται.

2. Πάντα κάποιοι τρέχουν. Αλλοι στο παρελθόν, εσείς τώρα, άλλοι στο μέλλον.

3. Όταν αναλαμβάνει κάποιος τέτοιο ρόλο αποδέχεται και το τρέξιμο που πάει πακέτο με αυτόν.

:offtopic:τέλος

πάμε για :skiing:

Με αγάπη :Love:

• Like 3

1.δεν εκβιασαμε καποιον να ερθει.

2.ετσι τρεξαν και οι περσινοι και εγω που ημουν εκει και ειδα να ψαχνουν τα ατομα στις πιστες να δωσουν το δωρο,ντραπηκα.γιατι δεν τιμησαμε τους ανθρωπους που εμεις ψηφισαμε στην τελικη.

3.δεν νομιζω να μην αποδεχτηκαμε το τρεξιμο.ας αποδεχτουν ομως και τα μελη τον ρολο τους...

• Like 1

1. Κυριακή τρώμε χαμηλή ορατότητα, χιόνι και πίτα

2. Με τα παραπάνω δεδομένα (μέχρι τώρα) δεν νομίζω να ψάχνουμε κανέναν

3. Δευτέρα τρώμε πούδρες

• Like 4

Κρίμα γιατί έχω να σκιάρω Καρπενήσι από τότε που στο τριπλό ήταν το συρόμενο...... το τριπλό δεν το έχω δει!!!!!!!

www.zermatt.ch

Το να λες σε κάποιον να δηλώσει αν θα είναι στην κοπή της πίτας δεν είναι εκβιασμός.

Είναι τέλεια οργανωτική κίνηση!

Μπορεί το ΔΣ να θέλει να ετοιμάσει κάτι καλό για εκείνη τη μέρα ή τελοσπάντων να οργανώσει κάτι και να ζητάει έμμεσα τον αριθμό των ατόμων που θα παρίστανται...

Όσοι τρέξανε στο παρελθόν θα έπρεπε να το γνωρίζουν αυτό (το πόσο χρήσιμη πληροφορία είναι).

.

Αλλά, κάποια άτομα πιθανότατα να εγγραφούν στον σύλλογο την Κυριακή. Σε αυτήν την περίπτωση τι γίνεται?

• Like 1

1162895.jpg

Κρίμα γιατί έχω να σκιάρω Καρπενήσι από τότε που στο τριπλό ήταν το συρόμενο...... το τριπλό δεν το έχω δει!!!!!!!

Δεν νομίζω ότι δεν θα τσουλήσουμε καθόλου απλά θα είναι πιο δύσκολα. Θα μας πει και ο μάγος.

4. Κυριακή σαφέστατη η τάση για κατάσταση ομηρείας για όσους υποτίθεται θα έρθουν αυθημερόν.

Αλλά, κάποια άτομα πιθανότατα να εγγραφούν στον σύλλογο την Κυριακή. Σε αυτήν την περίπτωση τι γίνεται?

παιρνουν μερος κανονικα στην κοπη της πιτας και στην κληρωση του δωρου

• Like 3

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

γεια σας :heart: κι από μένα! :)

Ο σεβασμός στον άλλο (και στις προσπάθειές του, τρέξιμο κλπ.)

είναι προαπαιτούμενος για να υπάρχει σχέση μεταξύ ανθρώπων

(οποιαδήποτε σχέση... ακόμα κι ένα "γεια")

Φυσικά, η ευγένεια είναι κάτι που ο καθένας το αντιλαμβάνεται εντελώς διαφορετικά... :dizzy:

Η εκτίμηση είναι που κερδίζεται ή όχι (κατά τη γνώμη μου πάντα! ;) )

Σε όλα όσα έχω οργανώσει για το snow club ή έχω συμμετάσχει στο παρελθόν

πάντα υπήρχαν οι "της τελευταίας στιγμής" :pirate:

χωρίς αυτό να οφείλεται σε έλλειψη σεβασμού ή εκτίμησης στο πρόσωπο των διοργανωτών, του Δ.Σ. , ή του Συλλόγου μας... απλά υπάρχουν!

Οι λόγοι γι' αυτό είναι διαφορετικοί κάθε φορά και θα πρέπει να είναι

παντελώς αδιάφοροι για τους διοργανωτές! ;)

Ανεξάρτητα απ' όλα αυτά όμως μήπως υπάρχει μια κενή θέση

προς και από Καρπενήσι (Παρασκευή και Δευτέρα απόγευμα)

για εμένα και τη μικρή βαλιστούλα μου; (δεν θα έχω πέδιλα μαζί μου)

:animier:

• Like 1

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

το γράφω κι εδώ :)

μήπως υπάρχει μια κενή θεσούλα για εμένα και τη βαλιτσούλα μου

(δεν θα έχω τα σκι μαζί μου)

από Αθήνα Παρασκευή απόγευμα

και Δευτέρα απόγευμα από Καρπενήσι προς Αθήνα ;)

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Βιβή :heart:

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Με αφορμή την παραπάνω δήλωση συμμετοχής μου και επειδή γνωρίζω κι άλλους που θα παρευρίσκονται με μέλη της οικογένειάς τους, θα μπορούσε κάποιος να μας ενημερώσει αν θα συμμετάσχουν στις κληρώσεις όλα τα μέλη της οικογένειας ή μόνο ένα;

Καλά να περάσουμε!!!

:skiing-4073:

Δικαιωμα στην κοπη της πιτας εχουν ολα τα οικονομικα τακτοποιημενα μελη για το ετος 2014/2015.αρα οσες καρτες μελους εχει η οικογενεια τοσες και οι συμμετοχες.

• Like 1

Δικαιωμα στην κοπη της πιτας εχουν ολα τα οικονομικα τακτοποιημενα μελη για το ετος 2014/2015.

Off topic

Δηλαδη αμα θέλει να έρθει η Ρανια, ο skimad, ο Σταθης η ο Nickel δεν θα τους κάνουμε παρέα ή δεν θα πάρουν πίτα για το καλο;

Ξερω, δεν ειναι της παρούσης αλλα ειναι μια γιορτή που δεν θα ηθελα σαν μέλος του Συλλόγου να αποκλειστεί κανένας. Αρκει να ενημερώσει για να ειμαστε κατάλληλα προετοιμασμενοι.

Και έκπληξη να μας κανει κάποιος, πάλι ευπρόσδεκτος.

Ας επιμεληθουν οι mods την καθαριότητα.

Edit: Τώρα είδα την ερώτηση του Drifter που απάντησε ο Dust, παρεξήγηση, ζητώ συγνώμη

Edited by GiGi
  • Like 2