-
-
-
By Χρήστος Μ. · Posted
Σε ένα περιαστικό άλσος στην Τρίπολη, το άλσος Αγίου Γεωργίου για όσους ξέρουν (βοηθειά μας) , κάποια ωραίο και δροσερό μεσημέρι ένας περιπατητής έκανε την ασκησούλα του, είχε πάει για τζόγκινγκ. Σε αυτό το άλσος γενικά πάει πολύ κόσμος για να χαρεί λίγο την φύση , έχει και μονοπατάκια , μπορείς να κάνεις και ποδήλατο μέσα απ' τα δέντρα , να αράξεις να διαβάσεις το βιβλίο σου , είναι πολύ ωραία , ξέρετε. Τέλος πάντων αυτός ο πολίτης που είχε πάει για τρέξιμο άκουσε στο μονοπάτι που έτρεχε δυο μεγάλα πεύκα να "τρίζουν" , φυσαγε βλέπεις λίγο και οι κορμοί τους βρυχώνταν !.... Αμέσως ενεργοποιηθηκε ο ευρωπαίος μέσα του και τι κάνει λοιπόν , καλεί την αστυνομία ή κάποια υπηρεσία δεν ξέρω , και καταγγέλει οτι οι κορμοί θα πέσουν και θα προκαλέσουν ατύχημα. Τι να σας πω τώρα, ....ήρθε αστυνομία , ήρθε και η πυροσβεστική , ήταν εκεί αναμεσά τους και μια κυρία που φαινόταν οτι έκανε κουμάντο που λέμε, κούναγε χέρια πάνω κάτω, δεξιά αριστερά και έβγαζε κανα δυό στριγγλιές που και που, ...έγω έτυχε να περνάω με το ποδηλατάκι μου απο εκεί και η αστυνομία είχε κλήσει τον δρόμο που διασχύζει το άλσος. Το αποτέλεσμα ήταν, να κόψουν τα πεύκα τα έρμα , για τα οποια δεν χρειαζόταν όπως μου είπε ένας του δασαρχείου αργότερα, και να βάλουν ταμπέλες που έγραφαν οτι "Απαγορεύεται η προσέλευση στο άλσος λόγω κινδυνου πτώσης των δέντρων. " Καταλάβατε τι γίνεται ; Η κυρία αυτή πρέπει να ήταν υπεύθυνη και σου λεει για να μην τρέχω σε τίποτα δικαστήρια αν κάποιος πάθει κάτι μέσα στο άλσος, θα βγάλω εντολή απογόρευσης και έτσι ΑΝ κάποιος σκοτωθεί από πτώση ενός δέντρου , εγώ πλεόν θα έχω νίψει τας χείρας μου.. Έτσι λειτουργούν τα πράγματα αγαπητοί. Λοιπόν , όσοι δεν διοριστηκατε στο παρεάκι του δημοσίου , βγάλτε φωτοτυπίες τα πτυχία σας και τυλίξτε δύο πιτες γύρο..... , αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ συζητιούνται με τίποτα. -
Και μετά από όσα γράφετε, περιμένετε οι αρμόδιοι ΝΑ ΜΗΝ είναι ευθυνόφοβοι; Κλείστε τα όλα. Δεν υπάρχει σωτηρία.
-
By Χρήστος Μ. · Posted
....σε θέματα ασφάλειας έχουμε πρόβλημα παντού , μεγάλο , γενικά , στην βιομηχανία και τις μεταφορές , καλά στο δεύτερο συζητάμε για συνθήκες πολέμου με νεκρούς , δεν μπορείτε να φανταστείτε ΤΙ ΜΠΑΧΑΛΟ επικρατεί , αλλά όλα είναι μια κανονικότητα και πολλές φορές ακόμα και οι στατιστικές δεν συγκινούν ούτε καν "τεχνοκράτες"..... Παράνοια με χαοτικα ντόμινο δυσλειτουργιών που μετακυλίεται στην υγεία του μέσου πολίτη , burn out , ατελέσφορος αγώνας ...ούτε καν για να βγει η μέρα .... ☹️ -
Αγαπητά μέλη και φίλοι του Snowclub Σας ευχαριστούμε θερμά που παρευρεθήκατε και φέτος στο παραδοσιακό κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Snowclub που έγινε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2025 στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων. Η συμμετοχή σας συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης και επιβεβαίωσε για μια φορά ακόμη την δυναμική παρουσία του Συλλόγου μας στον χώρο της ερασιτεχνικής χιονοδρομίας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά: το ΔΣ και τον Διευθυντή του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, κο Αλέξη Άγριο, για την παραχώρηση του χώρου ,την φιλοξενία και την οργάνωση της εκδήλωσης. τους χορηγούς μας που για μιά ακόμη φορά απέδειξαν έμπρακτα την υποστήριξή τους με τα δώρα που προσέφεραν για την κλήρωση που ακολούθησε το κόψιμο της πίτας: - χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων -Cris, κο Ιορδανόπουλο -OutdoorHub, κο Αντώνη Γκέρκο -Pan Car, ko Νίκο Καραμπίνη Να είστε όλοι καλά, ευχόμαστε μία πολύ καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία . Καλή αντάμωση του χρόνου. Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας Κορνήλιος Κυριακίδης Μαρία Μπίστη
-
-
Upcoming Events
No upcoming events found -
Today's Birthdays
-