Jump to content
snowholic

Ιανουάριος 2015

Recommended Posts

αν εμενα κοντα στη θαλασσα πραγματικα θα πηγαινα για μπανιο σημερα... :(

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Αιντε πηγαινε να πλυνεις καμμια πανα τωρα και μην μιλας μοναχοφαη γιατι τις προαλλες φωνασκουσες εδω μεσα απο τις κορφες της Βασιλιτσας και μιλουσες για Ιαπωνιες....ε μα!!! :D

• Like 5

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

και καλά θα κάνεις να πάς, η θάλασσα θα κάνει καλό και στο μωρό και ο καιρός θα είναι κατάλληλος την επόμενη εβδομάδα. :thumbdown:

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές τόσο θα δροσίζει ο καιρός...

post-5112-0-56259900-1421164945_thumb.png

Edited by gioand
  • Like 1

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

Εγω σημερα ξεκινησα με -8 και τριζατο χιονι απο την χθεσινη χιονοπτωση, λιγο πιο δυτικα πως γινετε να ειναι τοσο διαφορετικα? :shock:

Στα δυτικά ανεβηκαν οι θερμοκρασίες σήμερα το μεσημέρι Γρηγόρη.Κι εκεί το πρωί κρύο είχαν,αλλά μετά έπεσε ο άνεμος.Εδώ ανατολικά ξυρίζει ο βοριάς ακόμη...

Προσπαθούσα να το βλέπω μισογεμάτο το ποτήρι, Βοριάς με κρύο κάτι σε καλό σκι θα βγει, όσο και να θέλουμε το ποτήρι έχει ελάχιστο νερό μέσα.

Με κάθε σεβασμό στα έξοδα αύριο θα ανέβαινα για σκι Καλάβρυτα που έχουν χιόνι, Παρνασσό έχω γράψει σε κάποια σημεία έχει κομπλέ χιόνι, γενικά όμως είναι πάνω σε χώμα και χαλάει ποιότητα αμέσως και μόνο στο δεξί του Βάκχου κάνεις σκι.

Όσο νερό έχει μείνει, λιακάδες, ωραία θέα και έχει βάσιμες ελπίδες για κάποιες ώρες καλού σκι πίστας και ανοιξιάτικα εκτός. Αύριο θα είναι το καλύτερο σκι του επόμενου δεκαημέρου νομίζω...

Μεσοπρόθεσμα μια μικρή ανάλυση της τάσης για χιονοπτώσεις άνω του μισού πόντου σε Ελληνικά χιονοδρομικά στο τραγούδι που ακολουθεί

• Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Πες ρε Μιχάλη για πότε βλέπεις καμιά κακοκαιρία της προκοπής; Για αυτό σταματήσατε να γράφετε ωρέ;;;;

• Like 1

9-2-05020.jpg

Η τάση στο ensemble είναι καλή αλλά το πρώτο χαμηλό 19 πάει Αδριατική και μοιάζει τζούφιο, αν περιμένεις από αυτό να σου γεμίσει χιονοδρομικά σώθηκες. Φοβάμαι πως με την νέα κυβέρνηση...

• Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Όπως τα λεει ο Μιχάλης...δύσκολα τα πράγματα.

Κυριακή και βροχούλες στην αρχή έτσι να μας φτιάξει ακόμη πιο πολύ....

Για μετά βλέπουμε...αν και σκοτάδι φαίνεται....

Αν δεν βάλει νοτιά με σχετικό κρύο δεν φορτώνουν τα Χ/Κ.....

Βουνά με πολύ χιονι τώρα,Δίρφυ(το σκέφτομαι σοβαρά ΣΚ),Λευκά όρη,Λασιθιώτικα και Ψηλορείτης....

Τα υπόλοιπα απλά επιζούν....

Αν κάποιος κινηθεί Κρήτη μεγάλη προσοχή στις χιονοστιβάδες...έχει βάλει απίστευτα μέτρα χιονιού.

Χθες και σήμερα τα Λευκά όρη πρέπει να βάλανε 2 μέτρα χιονιού από τα 1300 κ πάνω....

Εκτός από τα 2-3μ της προηγούμενης κακοκαιρίας...

Edited by Vanzel
  • Like 5

.......η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται.....

άντε να δούμε....

και να μην ξεχνάμε....η υπομονή ειναι αρετή !!!

Στάθη: Λόγω έκτακτης χειμερινής αχιονίας, σεντόνια για action cams και για ταξίδια στις Άλπεις. Νο snow horizon stop. Σκι τεστ οκ Χελμός τυχερό βουνό. Κομψι κομψα ποιότητα αλλά οκ

Βαγγέλη έχεις ξεχάσει τον Όλυμπο και τον Γράμμο...

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

και να μην ξεχνάμε....η υπομονή......

...μέχρι το κοπή τη πίτα στο Καρπενήσι...

......ειναι αρετή !!!

Μάλλον για τότε μας τη φυλάει!!

Μέχρι τότε βλέπω να φυλάμε ευρώ (ή δραχμές..θα δείξει)!

Γιώργος

• Like 1

Κουραγιο αδερφια.... τα καλυτερα ερχονται!!!

Kaps

Εγγυηση!!!!

(Παλι με πουδρες θα τους εχω οξω. Τυχαιο; δε νομιζω!!!!!

• Like 4

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Μιχαλη μου απο οτι βλεπω στο ski and snowboard test στα Καλαβρυτα το ερχομενο σκ ο καιρος ειτε ετσι ειτε αλλιως θα μας κανει την χαρη και ελπιζω να κατεβεις και εσυ αλλά και ολοι οι χιονορομοι να δοκιμασουν ολα τα καλουδια που θα εχουν οι εμποροι (Ξεχασα να σας πω οτι για πρωτη φορα, θα υπαρχουν και σκι ATOMIC)

Αλλά αρχισε να με ενημερωνεις σιγα σιγα για το αγαπημενο σου Val d isere, απο 25/01 - 01/02 οι Daltons θα βολοδερνουνε στα φιλετα του.... ;)

• Like 3

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Aρχίζω να πιστεύω ότι με το που βάλω Ξυλούρη αλλάζουν τα μοντέλα και μας έρχονται οι κακοκαιρίες. Παράλληλα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την διαπόμπευση του snowholic και μήπως να ανοίγαμε κάνα thread Γενάρης part ii

Υπέροχες μέρες για σκι σαν τέλη Απρίλη αν αποφεύγεις τις πέτρες καλά με τα παλιά πέδιλα, σε Παρνασσσό και κυρίως Καλάβρυτα. Αρκετές ώρες ποιοτικού σκι πίστας και ελπίδες για εξαιρετικά ανοιξιάτικα εκτός. Αν μπορείς να ανέβεις αύριο κάντο άμεσα, το Σαββατοκύριακο είναι με Νοτιαδάκια, αύριο θα είναι Βορινό το ρεύμα.

Το κακό νέο είναι ότι Αθήνα και μεγάλες πόλλεις πάμε για αιθαλομίχλες.

Σαν πρόγνωση σήμερα δεν μπορείς να πεις πολλά, η τάση των ensemble παραμένει πολύ καλή με σενάρια θερμοκρασίας μόνο κάτω από το 4 μετά τις 20 του μήνα και συνεχή χαμηλά. Το πρόβλημα είναι ότι το πρώτο χαμηλό στις 19 μάλλον θα μας βγει βροχερό, ζεστό και τζούφιο με πολύ μικρές ελπίδες για Βασιλίτσα και αν.

Η συνέχεια έχει έναν Αζορικό μούρλια σε πολύ καλή θέση που με όλα τα του σενάρια έχει 2-3 θα έλεγα 3-4 καλές κακοκαιρίες με κρύο για Ελλάδα. Πιστεύω θα έχει ξεκαθαρίσει αύριο το απόγευμα. Δεσμευτήκαμε ο Φεβρουάρης να μας μπει με όλα μπαμπάκι και τις δεσμεύσεις μας τις τηρούμε.

Παράλληλα νομίζω ότι το σκι τεστ στην λογική ότι χιόνι έχουν τα Καλάβρυτα και καλό καιρό θα έχει θα πάει μια χαρά. Νοτιαδόκαιροι ευκαιρία να δεις πως πάει το κάθε πέδιλο σε καλές πίστες για λίγες ώρες και σε μικτές συνθήκες μπάχαλου με πιθανό καλό ανοιξιάτικο εκτός.

Η επόμενη βδομάδα θα βρει χαρούμενες φάτσες να χαζεύουν τα πιο όμορφα σημεία των Άλπεων φρεσκοχιονισμένα, μη σου πω με μια μάζα ένα μέτρο φρέσκο χιόνι. με χαμηλές θερμοκρασίες και τάση για μια ή δυο κακοκαιρίες μέσα στη βδομάδα. Αν και αύριο θα ξέρουμε αν θα έχετε την λιακάδα που χρειάζεστε νομίζω πάτε για 3 ή 4 λιακαδομέρες.

Για την κοιλάδα του Isere να ρωτήσεις το λοκάλι

Edited by ΜΙΚ
  • Like 8

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Παράλληλα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την διαπόμπευση του snowholic

Είσαι στο σωστό δρόμο. Είμαστε μαζί σου...

• Like 2

Προς στιγμήν νόμιζα πως ελεγε "ιαγουαριος 2015". Απ τη μαριζα περιμένουμε τρουφακια, ο Αλκοολας θα μας κανει δωρο personal training αμα δεν παει καλα, να τα καψουμε.

Μ αυτα και μ αυτα ο ιπταμενος πάλι θα τη γλιτώσει!

Αλκοόλα μου πότε έχω προπόνηση?

Αλκοόλα μου πότε έχω προπόνηση?

:beer: anytime...οχι σαν καποιους αλλους που χρωστανε ακομα τρουφακια :P

Edited by snowholic
  • Like 1

:beer: anytime...οχι σαν καποιους αλλους που χρωστανε ακομα τρουφακια :P

:harhar: Τίποτα δε χρωστάω... Μια χαρά υπερμέρες χάρισα στις γιορτές. Βασιλίτσα μάλιστα μπερδεύτηκαν, νομίζανε ότι είναι στο Hokkaido! :P

• Like 3

Πω παιζει να ξενερωσα πολυ ασχημα. Μα 4 μερες πριν ? 4 μερες ? Σκατα θα παει ο μηνας παιδια.... Α ρε tsipla σου πηραν την πρωτια και θα κλαιμε... Αν παλι πεσω εξω , θα σου κανω αγαλμα snowholic

Αγαλμα ηθελες ε ? Και ο μηνας τελειωνει