Jump to content
Sign in to follow this  
Χρήστος Λάππας

Iphone 6 Plus, Long Term Review

Recommended Posts

Έχω κλείσει σχεδόν 6 μήνες από την αγορά του και δεν έχω μετανιώσει ούτε μέρα την επιλογή μου, παρόλο που στην αρχή είχα τους ενδοιασμούς μου για το κατά πόσο θα είναι βολικό για καθημερινή χρήση.

Η συσκευή είναι πάρα πολύ γρήγορη, η φωτογραφική "καλούτσικη", η οθόνη αρκετά μεγάλη για να διαβάζεις σε σημείο να αντικαταστήσει το iPad μου εντελώς:
CDz41vk.jpg
Παραδόξως, το μέγεθος του τηλεφώνου δεν με ενοχλεί στην καθημερινότητα μου, αλλά ούτε και στις διάφορες δραστηριότητες. Στο σκι μπαίνει στην τσέπη του μπουφάν και ξεχνάς ότι το έχεις. Το ίδιο και στο parapente. Όταν φοράς στενά τζιν στην πόλη όμως πρέπει είτε να το βάζεις στην κωλότσεπη, είτε να το κρατάς στο χέρι.
Βρίσκω εξαιρετικό ότι στο plus γυρνάει σε landscape και το home screen, μακάρι να γινόταν το ίδιο και με την εφαρμογή του τηλεφώνου (και όλες τις 3rd party apps που είναι μόνο κάθετες):
y8SSymA.jpg
Η αυτονομία της μπαταρίας είναι ικανή για να βγάλει μια ολόκληρη μέρα σκληρής χρήσης -αλλά όχι παραπάνω- και η μοναδική φορά που με πούλησε ήταν όταν δεν κατάφερε να αντέξει ολόκληρη μέρα + νυχτερινό σκι, με το Trace Snow να γράφει συνεχώς, να ανεβάζουμε φωτογραφίες και
κλπ.
Αν μπορούσα να αλλάξω ΕΝΑ πράγμα (και θα έβαζα στοίχημα ότι στο 6s θα αλλάξει) είναι ότι το κουμπί του on/off που μεταφέρθηκε στο πλάι πολλές φορές το μπερδεύεις με τα κουμπιά της έντασης που βρίσκονται απέναντι του. Αυτό και να γυρνούσε το τηλέφωνο σε landscape για χρήση στο αυτοκίνητο.
Ήταν και η πρώτη φορά που έβαλα "θήκη" σε κινητό μου, παρόλο που τις σιχαίνομαι. Ψάχνοντας για την πιο λεπτή που μπορούσα να βρω στην Ελλάδα (την Puro), δεν βρήκα κάποιο κατάστημα που να έχει μια ανοιχτή ώστε να την δούμε στην συσκευή. Τελικά χτύπησα μια από το ebay για το... συγκλονιστικό ποσό του ενός Ευρώ και εικοσιτριών λεπτών.
qdYb7ZB.jpg
Είναι σαν να μην υπάρχει, δίνει καλύτερο κράτημα στην συσκευή γιατί δεν γλιστράει, και προστατεύει από γρατσουνιές όταν το ακουμπάς κάπου απρόσεκτα (αλλά όχι φυσικά από πτώσεις). Η ποιότητα της είναι μέτρια, αλλά για το ποσό δικαιολογείται:
WTgVutV.jpg
  • Like 2

Νίφει!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το μονο που με χαλαει στην φιλοσοφια της apple ειναι οτι εχει διπλασια ακτινοβολια απο τη samsung και σχεδον τριπλασια απο την lg.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πολύ ωραίο το review. Καλά αυτο το βιντεάκι όλα τα λεφτά είναι.

Χρήστο έψαχνα για αγορά τηλ

Η μπαταρία κρατάει αρκετά για μιάμιση με δυο ωρες ομιλίας την ημέρα συν το bluetooth όλη μέρα και δεδομένα - wifi ανοιχτά?

 

Για χρήση μπαταρίας στο βουνό με gps ανοικτό και βιντεο - φωτος μας κάλυψες.

 

64gb ή 128gb προτείνεις?

 

send from mob with tapatalk


1162895.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η μπαταρία κρατάει άνετα για μια μέρα, αλλά δεν νομίζω ότι μιλάω μιαμιση με δυο ώρες την ημέρα. Πιο κοντά στο μισάωρο θα έλεγα. WiFi και 3G φυσικά είναι πάντα ανοιχτά, αλλά όχι το bluetooth που δεν μου χρειάζεται.

 

Η οθόνη είναι πάντα στο αυτόματο, αλλά η φωτεινότητα της είναι επαρκής σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

 

4LiJhta.png

  • Like 1

Νίφει!

Share this post


Link to post
Share on other sites

είναι όντως ένα καταπληκτικό τηλέφωνο που δεν κολλάει ποτέ.

φυσικά και θα το πάρεις με 64gb

εγώ έχω το 6 το οποίο θεωρώ πιο βολικό μέγεθος από το plus ,φυσικά δεν έχω την ηλικία του Χρήστου οπότε βλέπω άνετα και στην μικρότερη Οθόνη .................... :Love::Love::Love:

  • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η παντόφλα αυτή φοριέται και στην παραλία; Σε νούμερο 48 βγαίνει;

 

Κυριάκο πάρε Κινεζιά χωρίς σφραγίδα με 100-150€. Το δικό μου με πολύ σκληρή χρήση βγάζει 1,5 μέρα...με ήπια 2+. 4πύρηνο, 2 GB Ram, 16 Rom, 4G κτλ...

  • Like 4

sinox-0.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η παντόφλα αυτή φοριέται και στην παραλία; Σε νούμερο 48 βγαίνει;

 

Κυριάκο πάρε Κινεζιά χωρίς σφραγίδα με 100-150€. Το δικό μου με πολύ σκληρή χρήση βγάζει 1,5 μέρα...με ήπια 2+. 4πύρηνο, 2 GB Ram, 16 Rom, 4G κτλ...

 

εσενα ειναι μονιμως κολλημενο και ολο reset κανεις ......................................

αλλο Λωζάνη και αλλο Κοζανη

Edited by gatz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και εγώ το plus έχω και είναι super από μπαταρία και ότι άλλο θες.

Απλά πρέπει να θες tablet phone διότι ίσως το βρεις άβολο στην καθημερινή χρήση κυρίως με το ένα χέρι όπως όλα το 5.5" και πάνω κινητά.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk


ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

εδώ και λίγες ( 3 ) μέρες έχω το καινούριο iphone6 64GB ( χωρίς το plus ). θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα - όπως στο ipad -

να διαλέγω ανάμεσα από διαφορες γλώσσες στο keyboard όταν θέλω να γράψω κάτι. ξέρει κανεις ?

Edited by giannis-ski

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Posts

    • Εε συγγνωμη.. χιονιζει..
    • Rafting στο Λούσιο - Κυριακή 26 Μαϊου 2024 Ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας καλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 26 Μαϊου και ώρα 11:00 στην Ανοιξιάτική μας εξόρμηση στην Αρκαδία. Σε συνεργασία με την Trekking Hellas Arcadia θα κάνουμε Rafting στα πανέμορφα νερά του Λούσιου. Κόστος συμμετοχής 50€, προκαταβολή 20€ έως και 4 Μαϊου.  Σημείο συνάντησης, βάση trekking hellas Αρκαδίας, Βλαχορράπτης  https://maps.app.goo.gl/XkX9kXCkbEYDfmRX8 Διάρκεια  4 ώρες. Εξοπλισμό που θα χρειαστείτε:  Αθλητικά παπουτσια που θα βραχούν Μαγιό. Πετσέτα. Λεπτομέρειες θα βρείτε στο site:  https://trekking.gr/el/activity/rafting-lousios-alfeios Απαραίτητη Δήλωση συμμετοχής,  τηλεφωνικά/viber: 6976101568 Ισιδώρα Σουμάνη & Δημήτρης Καρυστηναίος 6937009885, ή  email στο snowclub@snowclub.gr Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής το Μ.Σάββατο 4 Μαϊου. Σας περιμένουμε όλους!!!!! Η γραμματέας Ισιδώρα Σουμάνη - 6976101568
    • Tα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας, θα πραγματοποιήσουν συνάντηση την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 από τις 21:00 και μετά στο Piu-Verde.  Η γραμματέας Ισιδώρα Σουμάνη Tηλέφωνο επικοινωνίας 6976101568   
    • την Ακρόπολη των ΧΚ της Ελλάδας 🤪
    • Αν δεν υφίσταται ΧΚ, τι θα επισκέπτονται οι επισκέπτες; 
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Today's Birthdays

    1. Alexis c
      Alexis c
      (63 years old)
    2. petroskavala
      petroskavala
      (43 years old)
  • Who is online

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      17,314
    • Total Posts
      460,819
  • Member Statistics

    • Total Members
      10,630
    • Most Online
      1,823

    Newest Member
    bongdainfottbd
    Joined
×
×
  • Create New...