Jump to content
ashbury

Χ.κ. Καλαβρύτων 2015-2016

Recommended Posts

Το μοναδικό μπλόκο ειναι στα διόδια ισθμου. Η κυκλοφορία εκτρέπεται στην παλια εθνικη απο αγ Θεόδωρους μεχρι τον κόμβο επιδαυρου. Κατα περιόδους εχει αρκετή κίνηση εκει ομως.

• Like 1

Έτσι όπως βλέπω τις κάμερες, νομίζω είναι δύσκολα για αύριο. Αφενός ίσως να μην έχει αρκετό χιόνι, αφετέρου αν προλάβει κ ρίξει όντως μέχρι το τέλος της μέρας αρκετό, σίγουρα θα χρειαστούν μεταφορές χιονιού (τελείωμα Στύγας π.χ.) κ κανα ξεπάγωμα, οπότε τίθεται το ερώτημα αν θα προλάβουν να γίνουν μέχρι αύριο. Επίσης, προφανώς το κάτω κομμάτι το ξεχνάμε. Για πείτε κ σεις.

• Like 3

Το μοναδικό μπλόκο ειναι στα διόδια ισθμου. Η κυκλοφορία εκτρέπεται στην παλια εθνικη απο αγ Θεόδωρους μεχρι τον κόμβο επιδαυρου. Κατα περιόδους εχει αρκετή κίνηση εκει ομως.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες είχαν κλείσει και την παλιά Ε.Ο.

Σπυροπουλε δωσε ολο το βουνο απατητο, τα ρατρακ εχουν μεινει απο καυσιμα ειπες? Να δεις εμεις στο γαμο σου γλεντια που θα κανουμε... :rolleyes:

• Like 3

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Λοιπον λοιπον, σας εχω σημαντικοτατα νεα, σε επιτοπιο παρε δωσε που ειχα μολις τωρα με το παληκαρι μας (κον Σπυροπουλο) μου ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα παγοποιησης μιας και δουλευουν και θα δουλευουν συνεχως για να δοθει οσο περισσοτερο βουνο γινετε με επαρκη χιονοκαλυψη με πισταρες αεροδρομια ως συνηθως πλεον στα Καλαβρυτα και με απατητα μονο για αυτους που τα εχουνε. Το βουνο για καλη μας τυχη ειχε κρατησει υποστρωμα και αντεξε στην λιγη βροχη που επεσε πριν αρχισει να ριχνει χαρτοπετσετες. Απο οτι εχω πληροφορηθει ο καιρος ειναι αγριεμενος και λογικα μεχρι το βραδυ θα βαλει αλλα 15-25 ποντακια.

Δηλαδη οποιος προλαβε τον κυριο ειδε για αυριο και μεθαυριο.... ;)

Edited by spider
  • Like 5

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Λοιπον λοιπον, σας εχω σημαντικοτατα νεα, σε επιτοπιο παρε δωσε που ειχα μολις τωρα με το παληκαρι μας (κον Σπυροπουλο) μου ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα παγοποιησης μιας και δουλευουν και θα δουλευουν συνεχως για να δοθει οσο περισσοτερο βουνο γινετε με επαρκη χιονοκαλυψη με πισταρες αεροδρομια ως συνηθως πλεον στα Καλαβρυτα και με απατητα μονο για αυτους που τα εχουνε. Το βουνο για καλη μας τυχη ειχε κρατησει υποστρωμα και αντεξε στην λιγη βροχη που επεσε πριν αρχισει να ριχνει χαρτοπετσετες. Απο οτι εχω πληροφορηθει ο καιρος ειναι αγριεμενος και λογικα μεχρι το βραδυ θα βαλει αλλα 15-25 ποντακια.

Δηλαδη οποιος προλαβε τον κυριο ειδε για αυριο και μεθαυριο.... ;)

πάντως στην liveκάμερα στην κορυφη της νεραιδόραχης http://www.snowreport.gr/snowcam/kalavrita/live2.html ρίχνειπαπαδες για ωρες. που σημαίνει ότι η πλαγια της νεραιδόραχης και πιστευω ότι και η ρεματιά της πιστας (νεφέλη) πρέπει να έχουν τιγκάρει μεχρι αυριο.

Διαστημικό ΣΚ έρχεται!!!!!

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι τελευταίες χιονοπτώσεις πρόσθεσαν τα απαραίτητα εκατοστά χιονιού, ώστε να λειτουργήσει το κέντρο από τη μέση του βουνού και πάνω, με Στύγα, Άρτεμις, Θέτις , Ηρακλή και Αχιλλέα. Το κάτω επίπεδο χρειάζεται λίγη ποσότητα χιονιού για να επανέλθει σε λειτουργία. Η ποσότητα του φρέσκου χιονιού έφτασε στα 10-15-20 εκατοστά σε βάση-μέση-κορυφή αντίστοιχα. Τα μετεωρολογικά μοντέλα αφήνουν θετικά σημάδια, για επιπλέον χιονοπτώσεις μέσα στην ημέρα. Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία του κέντρου, μέσα στις επόμενες ώρες.

• Like 3

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Τοσες φορες εχουμε ερθει εμεις οι νοτιοι στην Βασιλω και στο Καιμακ, καιρος τωρα Μπελιδη Γιαννιτσας και λοιποι να κατελθετε προς τα μερη μας, αιντε τι περιμενετε!!

Να κατι χαρτοπετσετες που ριχνει σας αυτες των ξενοδοχειων ενα πραμα...

Hellbent ηδη μιλησα με ολα τα μπλοκα και τους ειπα αν ερθει ενας ετσι αλλιως αλλιωτικα να σε μαντρωσουν οπως και δηποτε (Κωστακη το μενου σιγουρα θα εχει χιονοστιβαδα...)

Edited by spider
  • Like 1

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Τοσες φορες εχουμε ερθει εμεις οι νοτιοι στην Βασιλω και στο Καιμακ, καιρος τωρα Μπελιδη Γιαννιτσας και λοιποι να κατελθετε προς τα μερη μας, αιντε τι περιμενετε!!

Να κατι χαρτοπετσετες που ριχνει σας αυτες των ξενοδοχειων ενα πραμα...

Hellbent ηδη μιλησα με ολα τα μπλοκα και τους ειπα αν ερθει ενας ετσι αλλιως αλλιωτικα να σε μαντρωσουν οπως και δηποτε (Κωστακη το μενου σιγουρα θα εχει χιονοστιβαδα...)

Μάθε πρώτα ορολογία και μετά γράφε , πατσαβούρια λέμε όχι χαρτοπετσέτες :shysterical: :shysterical: :shysterical:

steki+geliou.jpg

• Like 2

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Μετά τις τελευταίες χιονοπτώσεις, ύψους 20 εκ. στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων,

σε λειτουργία θα βρίσκονται από αύριο οι αναβατήρες, Στύγα, Άρτεμις, Θέτις, Ηρακλής και Αχιλλέας.

Έντονες χιονοπτώσεις επικρατούν αυτή τη στιγμή στο Χ.Κ.Κ.

και εφόσον συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό μέχρι το βράδυ,

θα δοθεί αύριο, Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016, για χιονοδρομία και το υπόλοιπο κέντρο.

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ,

ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΩΝ,

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 6/2/2016

Αναλυτικά θα λειτουργούν:

Αναβατήρες (εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες):

Ηρακλής: Ανοιχτός για χιονοδρομία, Αχιλλέας: Ανοιχτός για μεταφορά,

Θέτις: Ανοιχτός για χιονοδρομία, Άρτεμις: Ανοιχτός για χιονοδρόμια, Στύγα: Ανοιχτός για χιονοδρομία.

Πίστες για χιονοδρομία:

Αλκμήνη(Πράσινη), Ισμήνη(Μπλε), Ηλέκτρα(Μπλε),

Αντιγόνη(Μαύρη), Νεφέλη(Κόκκινη).

Snowpark: Ανοιχτό

Λοιπές πληροφορίες:

Καιρός: Ηλιοφάνεια

Βόρειος (Τραμουντάνα): 0-20 χλμ/ώρα.

Ύψος χιονιού βάσης (1.740μ): 20 εκ.

Ύψος χιονιού μέσης (2.020μ): 50 εκ.

Ύψος χιονιού κορυφής (2.340μ): 70 εκ.

Θερμοκρασία βάσης (1.740μ): min -4c• - max -2c•

Θερμοκρασία μέσης (2.020μ): min -6c• - max -3c•

Θερμοκρασία κορυφής (2.340μ): min -8c• - max -4c•

Τελευταία χιονόπτωση: 5/2/2016 (25 εκ. στην κορυφή, 20 εκ. στη μέση και 20 εκ. στη βάση).

Ποιότητα χιονιού:

Εντός πιστών: Πολύ καλή ποιότητα

Εκτός πίστας: Φρέσκο Χιόνι

Κατάσταση δρόμου: Ανοιχτός, αλλά να φροντίσετε, να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ωράριο λειτουργίας: 09:00- 16:00

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2692024451-2

Site: www.kalavrita-ski.gr

Instagram: https://www.instagram.com/kalavritaskicenter/

Twitter: https://twitter.com/Kalavrita_Ski

Blog: http://kalavritaski.blogspot.gr/

Email: mail@kalavrita-ski.com

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 5/2/2016

12654354_1015962328468229_81672436426311

12669510_1015962615134867_14528924441969

12647313_1015962421801553_55359845371834

12651175_1015962845134844_30451058506241

• Like 9

Καλά νέα και ωραίες φωτογραφίες, αλλά πότε θα (ψιλο)θαφτεί και το σπιτάκι στη βάση της πίστας Θέτις, έτσι για να μας φύγει το άγχος;;;;

Βρε το θεμα ειναι να ψιλοθαφτουν τα μπλοκα ωστε να φτασουμε πανω αυριο.

Με το μπλόκο στα διόδια στη Νεστάνη γνωρίζει κανείς τι γίνεται;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπον κοιτα να δεις αδελφε μου skimad πως θα ειμαστε αυριο μονοι μας στο βουνο, ο Mainalo πηγε φυλακη και ο κουμπαρος του του παει καπνο στην στενη, ο ταγματασφαλιτης ειναι στην Αυστραλια, ο Fidelio ειναι Θεσσαλονικη, ο metero εχει ανακαινηση, του Matfield τον επιασε λαστιχο στους Αγ Θεοδωρους και δεν εχει γρυλο, ο alkatraz κανει baby sitting, o Hellbent μαζι με τον Θυμιο θα ειναι μαντρωμενοι στα μπλοκα, ο Οδυσσεας ειναι ηδη μακρια, ο Αχιλλεας απο το Καιρο θα τον παρει ο υπνος ο dust δεν εχει παρει αδεια για αυτο το σκ, του Vanzel το αμαξι εμεινε μεσα στο συνεργειο με τρυπιο καρτερ, ο αλλος ιπταμενος με κακοκαιρια δεν μπορει να πεταξει, ο micelano με τον Γιαννιτσα ειναι ντιρλα απο τα τσιπουρα, ο Σακης σκεφτεται μαζι με τον Λαππα και καλα κανουν να πανε Παρνασσο, και ο αλλος ηδη κατευθυνεται προς Σχοινια γιατι λεει οτι εχει βγαλει 5 μποφορ μουρλια σημερα και αυριο. Οποτε ποιοι μειναμε? Μειναμε εγω εσυ ο Douglas και ο Μπουγιουκος, εγγυηση, θα γινει του καρναβαλιου ο γαμος αυριο με τα προσωπικα.... :D

• Like 7

The Daltons...jack

www.skimag.gr

......ο alkatraz κανει baby sitting.....

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Καλό ρε συ Στάθη, καλό....!

Πάνω θα είμαστε και εμείς αύριο, το βραδάκι φεύγουμε.

Όσο για το baby sitting και με τέτοιο χιόνι, να είσαι σίγουρος

ότι ο Γιώργος δεν θα το κάνει.... :crybaby::shuriken:

Αχ....η φουκαριάρα η μάνα....πάλι δεν θα κάνω σκι...... :dizzy:

Το νου σας.....πάμε για να περάσουμε όμορφα κ να

ευχαριστηθούμε το βουνό. Για αυτό, σκιάρουμε με προσοχή!!!

Καλές κατεβασιές σε όλους!

Edited by over-poulover
  • Like 2

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Λοιπον κοιτα να δεις αδελφε μου skimad πως θα ειμαστε αυριο μονοι μας στο βουνο, ο Mainalo πηγε φυλακη και ο κουμπαρος του του παει καπνο στην στενη, ο ταγματασφαλιτης ειναι στην Αυστραλια, ο Fidelio ειναι Θεσσαλονικη, ο metero εχει ανακαινηση, του Matfield τον επιασε λαστιχο στους Αγ Θεοδωρους και δεν εχει γρυλο, ο alkatraz κανει baby sitting, o Hellbent μαζι με τον Θυμιο θα ειναι μαντρωμενοι στα μπλοκα, ο Οδυσσεας ειναι ηδη μακρια, ο Αχιλλεας απο το Καιρο θα τον παρει ο υπνος ο dust δεν εχει παρει αδεια για αυτο το σκ, του Vanzel το αμαξι εμεινε μεσα στο συνεργειο με τρυπιο καρτερ, ο αλλος ιπταμενος με κακοκαιρια δεν μπορει να πεταξει, ο micelano με τον Γιαννιτσα ειναι ντιρλα απο τα τσιπουρα, ο Σακης σκεφτεται μαζι με τον Λαππα και καλα κανουν να πανε Παρνασσο, και ο αλλος ηδη κατευθυνεται προς Σχοινια γιατι λεει οτι εχει βγαλει 5 μποφορ μουρλια σημερα και αυριο. Οποτε ποιοι μειναμε? Μειναμε εγω εσυ ο Douglas και ο Μπουγιουκος, εγγυηση, θα γινει του καρναβαλιου ο γαμος αυριο με τα προσωπικα.... :D

Δεν θελω να σε στεναχωρήσω, αλλά αν δεν παω να τον παρω απο το σπιτι αυριο, ο Douglas θα μείνει για τάβλι στη Γλυφαδα. :P

• Like 2

Make Parnassos Great Again!

Κάντε καμια στροφή και για μας...αλλά να ξέρετε..η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο... :P κουφααααλες ζηλεύω!!!

• Like 1

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Ακομα κι αν κοιμηθω στη ΛΕΑ στην επιστροφη αυριο spider θα με φας στη μαπα

δεν πιστεύω να μαζευτούμε πολλοί το Σ/Κ...αντε να πυκνώνουν τα μπλόκα!

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

Θα πάταγα το κουμπί dislike αλλά φοβάμαι μήπως δεν παίξω ούτε τάβλι (το τουρνουά είναι Αγ. Παρασκευή) και δεν διαθέτω ρόδα.

Δεν θελω να σε στεναχωρήσω, αλλά αν δεν παω να τον παρω απο το σπιτι αυριο, ο Douglas θα μείνει για τάβλι στη Γλυφαδα. :P

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Λογικα δεν πρεπει να υπαρχει μπλοκο στη διαδρομη ισθμος-διακοφτο ετσι δεν ειναι?

Μπλόκο έχει στο Αίγιο. Για πάρτη μας είναι η εθνική οδός!

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Εδώ κοιτάξτε κατάσταση και ασχήμια στα 3000 μέτρα.....    Μα είναι δυνατόν να επιτρέπουν κοτζάμ Ευρωπαίοι τέτοια μόλυνση και καταπάτιση !!!!  Πως την έχουμε γλυτώσει εμείς ακόμα...από την λελαπα της Δύσης...   Δεν ντρέπονται λιγάκι να βεβυλώνουν τα βουνά τους.... τέτοια ασέβεια ΠΧΙΑ !!!!!   Λες και έχουν καμιά σοβαρή θέα απο κάτω και αυτοί , να αξίζει την περιβαλλοντική καταστροφή δηλαδή ....     ΟΥΦΟΟΟΟΟΟ......   
    • Πέτυχα στο Instagram ένα βιντεάκι με δύο influencers από την Αυστρία, που τώρα είναι κάπου στη Βόρεια Αμερική, και έλεγαν ότι το BOA και το κρύο δεν τα πάνε καλά στους -27°C. Τις έδειχνε να προσπαθούν να ζεστάνουν τις μπότες μπροστά σε ένα τζάκι... Υποθέτω ότι το BOA κόλλησε από το κρύο; Πάντως, εγώ μέχρι τους -21°C δεν είχα κανένα πρόβλημα.
    • Σε ένα περιαστικό άλσος στην Τρίπολη, το άλσος Αγίου Γεωργίου για όσους ξέρουν (βοηθειά μας) , κάποια ωραίο και δροσερό μεσημέρι ένας περιπατητής έκανε την ασκησούλα του, είχε πάει για τζόγκινγκ.  Σε αυτό το άλσος γενικά πάει πολύ κόσμος για να χαρεί λίγο την φύση , έχει και μονοπατάκια , μπορείς να κάνεις και ποδήλατο μέσα απ' τα δέντρα  , να αράξεις να διαβάσεις το βιβλίο σου  , είναι πολύ ωραία , ξέρετε.  Τέλος πάντων αυτός ο πολίτης που είχε πάει για τρέξιμο άκουσε στο μονοπάτι που έτρεχε  δυο μεγάλα πεύκα να "τρίζουν" , φυσαγε βλέπεις λίγο και οι κορμοί τους βρυχώνταν !.... Αμέσως ενεργοποιηθηκε ο ευρωπαίος μέσα του και τι κάνει λοιπόν , καλεί την αστυνομία ή κάποια υπηρεσία δεν ξέρω , και καταγγέλει οτι οι κορμοί θα πέσουν και θα προκαλέσουν ατύχημα.  Τι να σας πω τώρα, ....ήρθε αστυνομία , ήρθε και η  πυροσβεστική , ήταν εκεί αναμεσά τους και μια κυρία που φαινόταν οτι έκανε κουμάντο που λέμε, κούναγε χέρια πάνω κάτω, δεξιά αριστερά και έβγαζε κανα δυό στριγγλιές που και που, ...έγω έτυχε να περνάω με το ποδηλατάκι μου απο εκεί και η αστυνομία είχε κλήσει τον δρόμο που διασχύζει το άλσος.  Το αποτέλεσμα ήταν,  να κόψουν τα πεύκα τα έρμα  , για τα οποια δεν χρειαζόταν όπως μου είπε ένας του δασαρχείου αργότερα, και να βάλουν ταμπέλες που έγραφαν οτι "Απαγορεύεται η προσέλευση στο άλσος λόγω κινδυνου πτώσης των δέντρων. "  Καταλάβατε τι γίνεται ; Η κυρία αυτή πρέπει να ήταν υπεύθυνη και σου λεει για να μην τρέχω σε τίποτα δικαστήρια αν κάποιος πάθει κάτι μέσα στο άλσος,  θα βγάλω εντολή απογόρευσης και έτσι ΑΝ κάποιος σκοτωθεί από πτώση ενός δέντρου ,  εγώ πλεόν θα έχω νίψει τας χείρας μου.. Έτσι λειτουργούν τα πράγματα αγαπητοί. Λοιπόν , όσοι δεν διοριστηκατε στο παρεάκι του δημοσίου , βγάλτε φωτοτυπίες τα πτυχία σας και τυλίξτε δύο πιτες γύρο..... , .....αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ συζητιούνται με τίποτα. Δεν υπάρχει γλώσσα επικοινωνίας και συνεννόησης.. ΑΝ ωστόσο  ...υπάρχει κάποιος που σηκώνει συζήτηση δεν ψαρώνει με τους ΦΥΣΙΚΟΥΣ κινδύνους της ζωής !!!!......αλλά αρχίζει να σκέφτεται τρόπους διαχείρησης του ΡΙΣΚΟΥ. Δεν φοβάται τις λέξεις, τις έννοιες και γενικότερα το σχετικό ΠΛΑΙΣΙΟ!!!!  (και το συνοδευόμενο , όπου υπάρχει, νομικό - θεσμικό κτλ και ΑΝ δεν υπάρχει θα το θέσει σε ένα ΝΕΟ ΓΑΜΗ....ΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ) Γιατι  αυτά ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα έχει σπουδάσει κάπου στο εξωτερικό το πιθανότερο.... Αυτός ο άνθρωπος , τέλος,  ΑΝ υπάρχει κάπου μέσα στον λαβύρινθο του ελληνικού δημοσίου και σηκώσει ανάστημα , θα τον Εφάνε ΛΑΧΑΝΟ οι "συναδελφοί του" .......οι ΟΥΦάδες (πως διάβολο τους λέει ο Μιχάλης)....
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. ChristosZ
      ChristosZ
      (57 years old)
    2. lazyjohn
      lazyjohn
      (42 years old)
    3. xionanthropos
      xionanthropos
      (22 years old)