Jump to content
PRESIDENT

Χ.κ. Πισοδέρι - Βίγλα. 2015- 2016

Recommended Posts

Για αυτο πρέπει να επικροτησεις, επειδή σου δίνει την εναλλακτική να πας με τα παιδιά σου στον χώρο μη καπνιζοντων και να απολαυσεις τον καφε σου, μια επιλογη που δεν σου τη δινουν πολλα σαλέ. Το σαλε είναι χώρος αθλητων? Να σταματήσει να πουλαει και αλκοολ τοτε?

Ο καπνός δεν πηγαινει στον πανω οροφο αν ρωτάτε αυτο. Καθεται στον κατω και κανει κακο μονο στον χωρο των καπνιστών.

Σας βρισκω υπερβολικους ( και αυτους που πατησανε like ) :D

send from mob with tapatalk

• Like 1

1162895.jpg

Δεν είναι το ίδιο με το Αλκοόλ βρε Κυριάκο. Τα παιδιά δεν θα πιουν αλκοόλ, ούτε θα τα υποχρεώσει κανείς. Τον καπνό που ανεβαίνει προς τα πάνω όμως θα τον εισπνεύσουν είτε το θέλουν, είτε όχι. :(

Make Parnassos Great Again!

Ο καπνός στο σαλέ δεν ανεβαίνει επάνω. Ειναι απομονωμένος ουσιαστικά ο κάτω με τους επάνω. Ίσως όμως έπρεπε να ισχύει το ανάποδο, απλά στους επάνω είναι και το εστιατόριο που τρώνε τα παιδιά με τις ακαδημίες, οπότε πορφανώς είναι μονόδρομος.

Πάντως όλα αυτά τα χρόνια τις κρίσης, η μόνη επανάσταση του έλληνα ήταν ενάντια στην απαγόρευση του καπνίσματος, Ακόμα και στην Άγκυρα, ο κόσμος καπνίζει έξω. Αυτά.

Δε μιλάμε για άλλα ΧΚ στη Ν. Ελλάδα... τα πούρα βασιλεύουν!!!!!

• Like 4

carpe diem

Δεν ξέρω αν έχει και εξαερισμό, ίσως ατυχές το παράδειγμα με το αλκοόλ Χρήστο.

Κώστα είσαι επηρεασμένος από το bla bla και το 180 :P Εκεί δεν επιτρέπεται το κάπνισμα πουθενά, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην καπνίζουν ούτε οι καπνιστές μέσα στα μαγαζιά, για να περάσει τελικά ο νόμος και να μην επιτρέπουν και οι καταστηματάρχες. Γίνεται αυτό όμως? Τότε θα μιλάμε για πραγματική επανάσταση.

1162895.jpg

Για να καταλάβετε που βρίσκεται ο κάτω όροφος, είναι εδώ από το σημείο που τράβηξε η βιβη τη φωτο ( fb ):

post-3226-0-76463000-1458077014_thumb.jpg

1162895.jpg

Δεν ξέρω αν έχει και εξαερισμό, ίσως ατυχές το παράδειγμα με το αλκοόλ Χρήστο.

Κώστα είσαι επηρεασμένος από το bla bla και το 180 :P Εκεί δεν επιτρέπεται το κάπνισμα πουθενά, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην καπνίζουν ούτε οι καπνιστές μέσα στα μαγαζιά, για να περάσει τελικά ο νόμος και να μην επιτρέπουν και οι καταστηματάρχες. Γίνεται αυτό όμως? Τότε θα μιλάμε για πραγματική επανάσταση.

Όπως είπα εξ' αρχής, πολλά μπορούμε να λέμε.

Η ουσία είναι τι καταλαβαίνουμε και τι κάνουμε..

Δεν εχω καταλαβει γιατι θα πρεπει καθε φορα να σεβομαι τον μη καπνιστη που συνηθως το αλλο του μισο καπνιζει ακομα και μεσα στο σπιτι τους;

Τον ποδηλατη που νομιζει οτι ολοι οι δρομοι οδηγουν στη ρωμη και θα πρεπει να του κανουμε χωρο να περναει οποτε θελει κι απο οπου θελει;

Τα παιδια τα οποια δεν εχουν μαθει να σεβοντε την ουρα στα λιφτ και εχουν μια γλωσσα 5 πηχες?τα παιδια τα οποια δεν τα σεβοντε οι οδιοι οι γονεις που καπνιζουν ακομα κ μεσα στο αμαξι.

Και πριν προτρεξετε,ουτε καπνιζω(πλεον) και κανω και ποδηλατο.

Αλλα σεβομαι και τους καπνιστες και τους οδηγους και ολο τον κοσμο πρωτα εγω για να εχω μετα τα α......ια να γραφω κατεβατα.

Πηγε αραγε ποτε κανεις σας να διαμαρτυρηθει στον διευθυντη του σαλε?

Του χκ?του δημαρχου?του νομαρχη?

Η μονο να γραφουμε και να κατηγορουμε συνεχεια μεσα στο φορουμ?

Μεχρι προχθες κραζαμε(εγω πρωτος)για τα υψη χιονιου και μολις ανοιξε ολοι πανω.ξεχασανε ποσες φορες μας κοροιδεψε το καθε χκ με ψευτικα στοιχεια.Αλλα αφου καναμε την κα...υ...ντα μας ειπαμε να ριξουμε κι ενα αντικαπνιστικο συνθημα.

Βαρεθηκα 8 χρονια να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια σ αυτο το φορουμ.

Η καλυτερευση θα ερθει μονο μεσα απο τις πραξεις μας κι οχι απο την γκρινια μας.

Δεν απευθυνομαι σε κανενα,το μνμ ειναι γενικο με ρητορικη διαθεση.να τα διαβαζω εγω μπας και γινω καλυτερος ανθρωπος καποια μερα.

• Like 5

Επειδή ξεκίνησε από μένα η ιστορία, να πω ότι όπως επεσήμαναν και άλλοι ο κάτω όροφος πραγματικά δεν έχει κανένα τρόπο επικοινωνίας με τους άλλους εκτός από την σκάλα.

Επίσης, δεν ήξερα ότι στους άλλους όροφους δεν καπνίζουν. Αυτό είναι πολύ καλό. Κυρίως γιατί στο ισόγειο είναι το εστιατόριο και στον άλλο όροφο μαζεύονται οι ομάδες με τα παιδάκια.

Γιωργο δεν εχει να κανει με το ποιος το ξεκινησε.

Υπαρχει νομοθεσια που το απαγορευει ετσι κι αλλιως.

Το γιατι δεν ειναι σε ισχυη ειναι το προβλημα.

Δεν ειδα κανενα απο ολους εμας να καπνιζουν μεσα στο ξενοδοχειο η στο σαλε στην αυστρια η στη γαλλια η σε καθε εκδρομη εξωτερικου.Αλλα να μην γκρινιαζουμε μονο,θελει πραξεις οχι λογια.

• Like 1

βασικα επειδη εχω χασει επεισοδια ο νομος στην ελλαδα επιτρεπει ενα καταστημα να εχει χωρο καπνιζοντες και μη καπνιζοντες?? ή πλεον είναι μονο ΜΗ καπνίζοντες....

αν το επιτρέπει τοτε με γεια τους με χαρα τους που εχουν ετσι χωρισμενο το σαλε

• Like 1

Snow is on my D.N.A.

Δεν έχεις χάσει επεισόδια. Απλά έχεις ξεχάσει ότι στην Ελλάδα η εφαρμογή των νόμων απλά δεν επιβάλλεται, οπότε περνάει το δίκαιο του ισχυρότερου.

• Like 4

Make Parnassos Great Again!

Πρόεδρε αύριο νυχτερινό θα γίνει το βράδυ? Έχεις κάποια ενημέρωση?

Edited by THANOSJ3

Παντως εγω που μετα απο 2,5χρ θα ξαναπαω για σκι το μονο μου κριτηριο ειναι το αν το σαλε που θα βρισκομαι με τον μικρο ειναι η καπνιλα ή οχι.Στο Πισοδερι μονο υπαρχουν αυτες οι προυποθεσεις απ ολα τα χιονοδρομικα της χωρας.Λυπαμαι που θα το γραψω αλλα ειμαστε μπουρ#@/ο σε αυτο τον τομεα.Και για μενα δεν αποτελει δικαιολογια ο μη σεβασμος της υγειας του διπλανου μου(ποσο μαλλον του παιδιου) επειδη αυτο το παιδι θα με προσπερασει στην ουρα.Με τη σταση μας παραδειγματιζουμε κ δεν τιμωρουμε.

• Like 1

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

τρέχωντας

καλά φετος τα εχουμε παίξει...

πρόεδρε με το λιφτ δεν ακουω πια τίποτα, τι εχει γίνει?

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

τρέχωντας

καλά φετος τα εχουμε παίξει...

πρόεδρε με το λιφτ δεν ακουω πια τίποτα, τι εχει γίνει?

απλα πραγματα !! 8 θεσιο . λιφτ

τεχνητή χιονοση σε ολο το βουνο

και μεταφορα - τα τροχοσπιτα στο κεντρο τις πιστας :evil:

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Ρώτησα ένα φίλο μου στη Φλώρινα και μου υπενθύμισε την περσινή δέσμευση αποθεματικών των περιφερειών. Ακόμα περιμένουν να τους τα επιστρέψουν.

Φέτος όμως τα πράγματα είναι κάπως έτσι:

http://www.protagon.gr/scripta/moufanet/i-kyvernisi-zitise-kai-ta-apothematika-tis-3is-lykeiou-gia-tin-pentaimeri-44341122976

• Like 2

καποτε στο πισοδερι ! τα παλια χρονια

421545_3639725309754_656725934_n.jpg?oh=

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

338991ac0dfaad3eb14448636c63cf54.jpg7f1f910aa2532499a881765e56c1b782.jpgb11ee672ae0a91a53dd65f9bdb2e3893.jpg

Σαν το πισοδέρι δεν έχει!!!!!

20/6/2015

Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 9

Προς dim!

Όλα είναι υπό πλήρη ελεγχο!!!

e895bc1eef600fa76278a4688cb3f054.jpg611aae40552e2e89e0c84e611daa2061.jpg

Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 12

Αλήτες μηχανόβιοι ............................. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

• Like 4

www.zermatt.ch

πυ πυ πυραυλος!!!!

• Like 3

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Μουσταφέρης ΑΕ Συστημάτων Ελέγχου - έχει αναλάβει τη διαχείριση του ΧΚΠ φέτος https://newalert.gr/
    • Όπως μπορείτε να δείτε και από τις κάμερες, ξεκίνησε η επισκευή του Αίολου. Λογικά, θα είναι έτοιμος το ΣΚ. Προσωπικό θα έχουν; Η επιλογή Μουσταφέρη ήταν τραγική!
    • Μα αν ήδη είχε οργανωθεί ένα πλάνο για την ανάδειξη του βουνού  δεν θα το συζητούσαμε τώρα ,θα το βιώναμε.  Δεν είναι πάθος , είναι λογική εκμετάλλευση του ορεινού τοπίου του Μαινάλου.  Η διαχείριση ενός τέτοιου τοπίου για προσφερόμενη αναψυχή θα πατούσε στα πρότυπα ανάπτυξης όπως ακριβώς θα γινόταν για μια παραθαλάσσια περιοχή , για ξένους τουρίστες. Δεν έχει διαφορά , τα ίδια επιχειρηματικά βήματα είναι απλά αλλάζει το είδος προς κατανάλωση.  Παραδείγματα διαχείρισης πιο ήπιων ορεινών περιοχών με δική τους ταυτότητα υπάρχουν. (Ιταλία , Γαλλία , Ισπανία της ίδιας γεωγραφικής ζώνης ) Τουρίστες με ανάγκες συγκεκριμένες υπάρχουν στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο Τους εντοπίζουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες , αυτή είναι η δουλειά τους και τους πουλούν το τουριστικό  προϊόν.Αυτοι φέρνουν χονδρικά  τουρίστες στην Ελλάδα δεν έρχονται οι περισσότεροι μόνοι τους  , ετσι λειτουργεί ο κλάδος σε όλο τον κόσμο. Τουρίστες με ανάγκες όπως αυτές που  μπορούν να προσφερθούν σε ήπιο ορεινό τοπίο και μάλιστα με ενδημικό δάσος 800.000 στρεμμάτων , υπάρχουν μόνο στην Ευρώπη κατά δεκάδες  χιλιάδες. Η βασική ανάγκη τους  είναι η επαφή με την φύση , η οποία όμως έχει χαρακτήρα  δεν είναι κάτι "βιομηχανοποιημένο " για αυτό το λέμε "ήπιας" εκμετάλλευσης , γιατί διατηρείτε ο χαρακτήρας του χώρου , και όχι γιατί δεν πουλάμε ακριβές υπηρεσίες.  Τα περιθώρια ανάπτυξης είναι κι όμως μεγαλύτερα από αυτά που προσφέρουν δύο ή τρεις βιομηχανικές μονάδες. Δεν συγκρίνεται.   Δεν είναι παραλογο το πλάνο αυτό , οι οικισμοί αυτοί μέσα στην έκταση του Μαινάλου να είναι κόμβοι παροχής τουριστικών υπηρεσιών , εστίαση , φιλοξενία κτλ μα ήδη (υπό)λειτουργεί έτσι με βάση όπως είναι η Βυτίνα , τα λαγκάδια ή την Στεμνίτσα.  Είναι πολλοί ακόμα οικισμοί που μπορούν να μετατραπούν σε "τουριστικά χωριά".  
    • Χιλιάδες εργαζόμενοι στον ορεινό τουρισμό στην Αρκαδία; Θαυμάζω το πάθος σου, αλλά νομίζω ότι η εκτίμηση σου είναι εξωπραγματική. Δεν βγαίνουν τα κουκιά. Και στο γράφω γνωρίζοντας κάποια πράγματα αρκετά εκ των έσω. 6-7 εργαζόμενους έχει μια μονάδα αγροτουρισμού...Άντε 10.  Έχεις κάποια περιοχή της Ελλάδας υπόψιν σου που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως πρότυπο, προκειμένου να πετύχουμε αυτό τον στόχο; Δεν το γράφω δηκτικά, είναι ειλικρινής η ερώτησή μου. Για ορεινό τουρισμό πάντα. Παραθαλάσσιες περιοχές είναι δεκάδες στην Ελλάδα με αυτό το μοντέλο ανάπτυξης. 
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. Hunguwil21
      Hunguwil21
      (40 years old)