Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Loof

Χ.κ. 3-5 Πηγάδια 2015-2016

Recommended Posts

Πάλι καλά που υπάρχουν και τα κανόνια...

Edited by fANis
  • Like 2

αχχχ!!!! κανονια :crybaby:

ειναι και αυτα σαν τα πολεμικά που χρονο με τον χρονο συρρικνωνόταν και λιγοστευουν :hope:

• Like 1

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Άλλο πάλι και τούτο... Δηλαδή τι ζήτησε η μεριά του Δημου? Δεν μας λέει.

• Like 2

1162895.jpg

Αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται ..

• Like 1

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Χιονοκαφεδάκι… στα Πηγάδια ?

Ανοικτό, το Lift Bar και σήμερα Κυριακή 20/12 για χιονοπόλεμο και ”χιονο…καφέ”
!019-300x300.jpg

http://www.3-5pigadia.gr/2015/12/chionokafedaki-sta-pigadia/

Πάμε… 3-5 Πηγάδια ?

fullsizerender1-1024x348.jpg

Παρά τις ασυνήθιστες για την εποχή ,υψηλές θερμοκρασίες και την έλλειψη φαινομένων,στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, κατάφεραμε να ”χιονίσουμε” μέρικές απο τις πίστες, με τεχνητό χιόνι.

ΔΕΝ είναι αρκέτο για χιονοδρομία, είναι ιδανικό όμως για παιχνίδια στο χιόνι.

Έτσι λοιπόν, σε λειτουργία θα βρίσκεται ,απο την Παρασκευή 25/12 εώς την Κυριακή 27/12 και ώρες 10:00-15:00, ο εναέριος αναβατήρας, για να σας μεταφέρει στην ψηλότερη κορυφή του όρους Βέρμιο, όπως επίσης και τα καταστήματα εστίασης του Χιονοδρομικού Κέντρου για να απολαύσετε ζεστά ροφήματα και εξαίσιο φαγητό.

Οι επισκέπτες, εκτός απο το Χιονοδρομικό, δεν πρέπει να χάσουν την ευκαιρία να επισκευθούν τα οινοποιϊα της περιοχής, για να γευτούν την μοναδική ποικιλία του ‘ΞΙΝΟΜΑΥΡΟΥ’ κρασιού.
Συνάμα, να περιηγηθούν στους δρόμους και στα στενά σοκάκια της Νάουσας,
για να αναβιώσουν , μαζί με τους ντόπιους, το έθιμο του ”Καρτσιούνου”.

Η διοίκηση και το προσωπικό ,
του Χιονοδρομικού Κέντρου 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ,
σας εύχεται ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

Πηγή: http://www.3-5pigadia.gr/2015/12/pame-3-5-pigadia/

• Like 1

Τσιπουράκι στου ΄Θωμά΄ για την...super oμάδα του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγαδιών, που μας περιμένει τα Χριστούγεννα!
1beff47e4ab8ac449c0b6aafb054f03d_L.jpg

Τσίπουρο με μπόλικους μεζέδες και αντίστοιχες...ευχές παρέθεσαν ο Ηλίας Στυπίδης και ο Δημήτρης Θανασούλης στο προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου των 3-5 Πηγαδιών, εν όψει της έναρξης της λειτουργίας του!

Παρά τις ασυνήθιστες για την εποχή ,υψηλές θερμοκρασίες και την έλλειψη φαινομένων,στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, η...super ομάδα του Ηλία και του Δημήτρη κατόρθωσε να ''χιονίσει'' μερικές από τις πίστες, με τεχνητό χιόνι, που δεν είναι αρκετό για χιονοδρομία, είναι ιδανικό όμως για παιχνίδια στο χιόνι!

Έτσι λοιπόν, σε λειτουργία θα βρίσκεται ,απο την Παρασκευή 25/12 εώς την Κυριακή 27/12 και ώρες 10:00-15:00, ο εναέριος αναβατήρας, για να σας μεταφέρει στην ψηλότερη κορυφή του όρους Βέρμιο, όπως επίσης και τα καταστήματα εστίασης του Χιονοδρομικού Κέντρου για να απολαύσετε ζεστά ροφήματα και εξαίσιο φαγητό.

Οι επισκέπτες, εκτός από το Χιονοδρομικό, δεν πρέπει να χάσουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα οινοποιεία της περιοχής, για να γευτούν την μοναδική ποικιλία του 'ΞΙΝΟΜΑΥΡΟΥ' κρασιού. Και φυσικά να περιηγηθούν στους δρόμους και στα στενά σοκάκια της Νάουσας,

για να αναβιώσουν , μαζί με τους ντόπιους, το έθιμο του ''Καρτσιούνου''.

http://www.laos-epea.gr/topika/item/34915-tsipouraki-stou-thoma-gia-tin-super-omada-tou-xionodromikoy-kentrou-3-5-pigadion-pou-mas-perimenei-ta-xristoygenna.html

Sent from my iPad using Tapatalk

• Like 3

Πρωτοχρονιά στα 3-5 Πηγάδια!!!

Σας περιμένουμε για την αλλαγή του χρόνου στα χιονισμένα 3-5 Πηγάδια με εορταστικό μπουφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και party στο bar “Wild Hog”!!!
Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στα 2332044300 & 2310488600.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!!img_0309.jpg

Πηγή: http://www.3-5pigadia.gr/2015/12/protochronia-sta-3-5-pigadia/

• Like 4

Ένταση στις σχέσεις των ενοικιαστών των 3-5 Πηγαδιών και δήμου Νάουσας.Κινδυνεύει να ανασταλεί η λειτουργία του;

1396012_365078216961429_1520893709_n.jpg

Ένταση υπήρξε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στις σχέσεις των ενοικιαστών του χιονοδρομικού κέντρου των 3-5 Πηγαδιών, με τη δημοτική αρχή της Νάουσας. Ακούσαμε ότι υπάρχει πιθανότητα ακόμη και να αναστείλουν τη λειτουργία αυτές τις μέρες!Καλό θα είναι να έχουμε και την επίσημη θέση του δήμου, ώστε να μην υπάρξουν συνέπειες στην τουριστική κίνηση της περιοχής.

Πηγή: http://eleytheriadhs.blogspot.gr/2015/12/3-5_31.html?m=1

• Like 1

Καλημέρα και καλή χρονιά, πρώτη φορά 3-5 αλλά το χιόνι δε μας έκανε τη χάρη! Παρόλα αυτά το ανεβήκαμε με τα πόδια μέχρι το πανω chalet! Τυχεροί όσοι μένουν κοντά οι πίστες έχουν ενδιαφέρον

post-5133-0-16354700-1451825921_thumb.jpgpost-5133-0-13576300-1451825991_thumb.jpgpost-5133-0-04054100-1451826026_thumb.jpg

• Like 5

Καλημέρα και καλή χρονιά, πρώτη φορά 3-5 αλλά το χιόνι δε μας έκανε τη χάρη! Παρόλα αυτά το ανεβήκαμε με τα πόδια μέχρι το πανω chalet! Τυχεροί όσοι μένουν κοντά οι πίστες έχουν ενδιαφέρον

attachicon.gifDSC_0788.JPGattachicon.gifDSC_0789.JPGattachicon.gifDSC_0786.JPG

Στο σπίτι μου πιο πολυ χιόνι έχει...
  • Like 1

ΚΑΛΗ ΣΑΙΖΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΗ

Καλημέρα από το ΧΚ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ

45 εκατοστά φρέσκο χιόνι μέχρι τα 1700 , 15 εκατοστά στη βάση.

Ο Σ2 σε λειτουργία με το πλατό του Παράδεισου.

Από νωρίς το πρωί γίνονται προσπάθειες να δοθεί σε λειτουργία ο Σ4 και ο Αριστοτέλης μέχρι τα 1700.

Ο αέρας κόπασε η θερμοκρασία έπεσε και το σύστημα τεχνητής χιόνωσης τέθηκε σε λειτουργία

Ο δρόμος καθαρός ,αλυσίδες πάντα μαζί.

Τα καλυτέρα έρχονται

http://www.3-5pigadia.gr/2016/01/enimerosi-litourgias-chk-3-5-pigadia-1712016/

2009-PHGADIA%20ENARJH%20099.jpg

• Like 12

Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου.

βρε σαν τα χιονια!!!!καλο χειμωνα Περι!!!

• Like 2

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Μετά την χθεσινή χιονόπτωση ετοιμάσαμε και δώσαμε σε λειτουργιά από τις 12 : 00 μμ το Σ4 και στη διάθεση των χιονοδρόμων την πίστα “Αριστοτέλης” από την κορυφή έως τα 1700μ. με διαδρομή από τον πυλώνα 14.

IMG_0411.JPG
Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν από το πρωί μας επιτρέπουν να έχουμε σε συνεχόμενη λειτουργία το σύστημα τεχνητής χιόνωσης και να ενισχύσουμε την ειδή υπάρχουσα χιονοκάλυψη σε ικανοποιητικό βαθμό.

WP_20160117_13_34_44_Pro.jpg

Είναι θέμα χρόνου να δώσουμε και αλλά κομμάτια του χιονοδρομικού στην διάθεση των χιονοδρόμων.

IMG_0414.JPG

IMG_0415.JPG

IMG_0413.JPG

IMG_0416.JPG

Αύριο Δευτέρα συνεχίζουμε με το ίδιο σενάριο λειτουργιάς Σ2 ,Σ4, και Εναέριο για πρόσβαση στην κορυφή .

IMG_0412.JPG
Παρακαλούμε για την δική σας ασφάλεια ακολουθείτε την σήμανση που υπάρχει στις πίστες .
Απολαύστε τις όμορφες σημερινές εικόνες και επισκεφτείτε το ΧΚ για αναπληρώσετε τις χαμένες χιονομέρες.
Μείνετε συντονισμένοι στο WWW.3-5 pigadia.gr για την καθημερινή σας ενημέρωση.

http://www.3-5pigadia.gr/2016/01/epistrofi-sta-kala/

• Like 8

Γιατί την φοβάμαι την ενημέρωση;;;

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί την φοβάμαι την ενημέρωση;;;

Γιατι την φοβασαι την ενημερωση ;

Επειδή τις περισσότερες φορές άλλα διαβάζεις και άλλα βλέπεις...

Επειδή τις περισσότερες φορές άλλα διαβάζεις και άλλα βλέπεις...

Δεν μπορώ να σε κατηγορήσω για την δυσπιστία σου ,αλλά θεωρώ ότι στις δικες μου αναφορές είτε γίνονται προσωπικά είτε αναμεταδίδοντας κάτι ,έχω φροντίσει να διασταυρώσω τις πληροφορίες .

Στο προηγούμενο ποστ κάποιες Φώτο είναι δικες μου και κάποιες φιλών που εργάζονται στο χκ . Επίσης η αναφορά στο ύψη του χιονιού δεν νομίζω ότι εμπεριέχει καμία υπερβολή που να έχει σκοπό την παραπλάνηση όσων διαβάζουν το τοπικ.

Θα χαρώ πολύ στην επομένη επίσκεψη σου στα Πηγάδια να μπορέσουμε να γλιστρήσουμε παρέα και να τα πούμε από κοντά

Φιλικά Περικλής

• Like 5

35%20pigadia%2019%201%202016.jpg

Η φωτο ειναι σημερινη απο τον φιλο Παυλο Αιβαζιδη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΚ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΤΡΙΤΗ19/1/2016

Ελαφριά χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες σήμερα στο ΧΚ 3-5 Πηγάδια.Σε λειτουργία οι αναβατήρες Σ2 ,Εναέριος και Σ4 , που εξυπηρετούν τις πίστες πλατό ΄΄Παραδείσος΄΄ και ΄΄Αριστοτέλης΄΄από την κορυφή με διαδρομή από τον πυλώνα 14 (ακολουθείτε την σήμανση του ΧΚ).
Η τεχνητή χιονωση σε πλήρη λειτουργία και απόδοση.
Είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα προστεθεί και άλλη πίστα , στις ήδη υπάρχουσες σε λειτουργία .
Μείνετε συντονισμένοι για την ενημέρωση σας στα :
www.3-5pigadia.gr
www.facebook.com/35pigadia.gr
https://twitter.com/35pigadia
https://plus.google.com/+35pigadiaGreece/posts

• Like 2

Δεν μπορώ να σε κατηγορήσω για την δυσπιστία σου ,αλλά θεωρώ ότι στις δικες μου αναφορές είτε γίνονται προσωπικά είτε αναμεταδίδοντας κάτι ,έχω φροντίσει να διασταυρώσω τις πληροφορίες .

Στο προηγούμενο ποστ κάποιες Φώτο είναι δικες μου και κάποιες φιλών που εργάζονται στο χκ . Επίσης η αναφορά στο ύψη του χιονιού δεν νομίζω ότι εμπεριέχει καμία υπερβολή που να έχει σκοπό την παραπλάνηση όσων διαβάζουν το τοπικ.

Θα χαρώ πολύ στην επομένη επίσκεψη σου στα Πηγάδια να μπορέσουμε να γλιστρήσουμε παρέα και να τα πούμε από κοντά

Φιλικά Περικλής

Ο σκοπός μου εννοείται δεν είναι να την πω σε κάποιον ή να κάνω τον έξυπνο. Έχει τύχει όμως να έρθω (όχι 1 φορά) διαβάζοντας για πίστες αεροδρόμιο και μόνο έτσι να μην είναι. Γι'αυτό και η δυσπιστία. Πολύ ευχαρίστως να τσουλήσουμε παρέα ;)
  • Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...