Turms 2,467 Report post #1 Posted October 21, 2015 Επειδη δεν βλεπω κινητικοτητα ειπα να ανοιξω το θεμα για φετος... για πειτε τι λεει για φετος... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
chrisstem 1,049 Report post #2 Posted October 21, 2015 Υπάρχει σχετικό τόπικ εδώ : http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=18642&page=3&do=findComment&comment=363092 Quote Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους (κλεμμένο) Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,467 Report post #3 Posted October 23, 2015 (edited) ναι..αλλα εμεις οι "σανιδαδες" ανοιγουμε παντα ενα δικο μας.... Edited October 23, 2015 by Turms 3 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post #4 Posted October 24, 2015 Ετσι ετσι. Σου παραδιδω τα σκηπτρα turms μετα απο 4 χρονια :P Happy new season.... 1 Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,170 Report post #5 Posted October 24, 2015 Νομίζω μέσα στους στόχους φέτος είναι να βάλουμε ο καθένας μας από έναν σκιέρ να κάνει snowboard. Έχω ήδη 2-3 υποψήφια θύματα. 5 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post #6 Posted October 24, 2015 Εγώ λέω καλύτερα να τους ωθούμε στο σκι μπας και χαρούμε καμιά πούδρα της προκοπής 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,170 Report post #7 Posted October 24, 2015 Είσαι πολύ βρώμικος!!! Χαχαχαχα Εγώ πάντως φέτος θα δουλέψω αρκετά πίστα γιατί θέλω να βελτιώσω αρκετά πράγματα. Στα εκτός θα πάω σε πουδρομέρες που δε χάνονται ή και πάλι για λόγους άσκησης. 1 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,467 Report post #8 Posted October 24, 2015 εχω χρειαζομαι καινουργιες μποτες....α, 15 Μαρτιου εχω γενεθλια ! ! 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,467 Report post #9 Posted October 24, 2015 Είσαι πολύ βρώμικος!!! Χαχαχαχα Εγώ πάντως φέτος θα δουλέψω αρκετά πίστα γιατί θέλω να βελτιώσω αρκετά πράγματα. Στα εκτός θα πάω σε πουδρομέρες που δε χάνονται ή και πάλι για λόγους άσκησης. και εγω θελω πολλα να κανω αλλα δεν με βλεπω για τιποτα Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,467 Report post #10 Posted November 11, 2015 παντως αλπεις ξεραιλα....αντιθετα στην Β.Αμερικη γινεται χαμος πολλα ανοιγουν νωριτερα 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Powder Sucks 225 Report post #11 Posted November 19, 2015 Εγώ ελπίζω το πολύ ωραίο πάρκο που έφτιαξε πέρσι ο forward να το ανοίξει από την αρχή της σεζόν και όχι στο τέλος Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post #12 Posted November 20, 2015 Ωραιος χορηγος εκανε ολη την χρονια διαφημηση με τις σημαιες για να αναλαβουν δουλεια ενα ΣΚ το τελευταιο νομιζω και αυτο για να γινει το event. Απλα αισχος!!! Καλαβρυτα και πολλα αλλα χιονοδρομικα ειναι πολυ μπροστα σε αυτο το κομματι Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
mastoras007 208 Report post #13 Posted November 22, 2015 καλησπέρα και απο μένα! Αντε κοντευουν οι μέρες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post #14 Posted December 23, 2015 εεεεεεεδω κι εγωωωωωωω δεν εγκαταλειπω το αθλημα/χομπι/σπορ/τρελα απλα μειωσα τις επισκεψεις στο βουνο, τις εχω περιορισει αυστηρα σε λιγες αλλα 100% καλες! Quote Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,467 Report post #15 Posted December 24, 2015 παλι καλα...για μια στιγμη με ανησυχησες Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post #16 Posted January 18, 2016 Βιντεάκι από τον μεγάλο Δημήτρη Λιπαντετζόγλου! 15 Ιανουαρίου 2016 Γιατί μεγάλος; Γιατί εκτός του ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηλικιακά snowboarders που είναι active στο βουνό, είναι και μεγάλος jibber! Έχει τέτοια πώρωση που έχει το δικό του rail και τον δικό του σωλήνα και τα στήνει για προπόνηση όπου έχει χιόνι! Ο Δημήτρης ετοίμασε αυτό το βιντεάκι με ότι shots έχει τραβήξει φέτος κυνηγώντας τα χιόνια σε Παρνασσό και Καλάβρυτα! Απολαύστε τον! http://www.thegreatboarders.gr/vinteaki-apo-ton-megalo-dimitri-lipantetzoglou/22184/ NEW video!!!!! 4 Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,827 Report post #17 Posted January 18, 2016 Ωραίο το αλάνι αλλα ενα κρανακι καλο θα ήτανε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,467 Report post #18 Posted January 18, 2016 μεγάλος σε ηλικία? δηλαδή? Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,170 Report post #19 Posted January 18, 2016 Ο Snowjim είναι τουλάχιστον 63 χρονών... χαχαχαχαχα Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,467 Report post #20 Posted January 19, 2016 πλακα κανεις? Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,170 Report post #21 Posted January 19, 2016 (edited) Ε ναι, αλλά μέχρι να το δει και να αντιδράσει, ας γελάσουμε λίγο, χιχι! Πετυχαινομαστε και στα δάση για mountain bike... ανεξάντλητος ο SJ! Edited January 19, 2016 by PhaethonF1 1 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post #22 Posted January 19, 2016 πλακα κανεις? Φυσικα και κανει πλακα, περσυ ηταν 63 φετος πιανει τα 64!!! 3 Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post #23 Posted January 19, 2016 (edited) χαχαχαχαχα τομαρια!!!!!! :thumbup: φιλε kyr φοραω κρανος αν προσεξεις ...όταν jibbaro ηλικια...40+ βασιλακη...σκ παρνασσο......ας παρω και κανενα λιφτ ελιωσα στο περπατημα λεμε!!! Edited January 19, 2016 by snowjim 3 Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post #24 Posted January 19, 2016 Σήμερα στη βασιλιτσα ήταν μια παρέα 70+ηδών και οι 2 ήταν με σανίδια!!! 1 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post #25 Posted January 19, 2016 (edited) ετσι θα με και εγω (ελπιζω ) μονο που θα το δικο μου θα ναι όπως παντα jiboσανιδο..... Edited January 19, 2016 by snowjim Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites