Jump to content

Recommended Posts

έκλεισα 6/1-10/1 στο vihren palace απέναντι στη γόνδολα με 60Ε και δωρεάν υπόγειο παρκινγκ

άλλος κανείς ίδιες ημερομηνίες?

Ειναι καλο ξενοδοχειο και οντος απεναντι απο το λιφτ,αν θε νοικιάσεις εξοπλισμό ,μεσα στο ξενοδοχειο ειναι ο φιλος μου ο Μιχάλης (βουλγαρος ) αν πρεπει πες μου να τον παρω τηλ να σε προσέξει !!!
  • Like 2

Θα ανέβουμε τρεις νοματέοι από Αθήνα για Bansko ή Borovets αναλόγως συνθηκών χιονόπτωσης από 27/12-30/12.

• Like 2

Τα έργα τελειώνουν σε λίγο καιρό, το μόνο που έμεινε είναι το πάρκινγκ για τις καρέκλες και να περαστεί το συρματόσχοινο!!! (Πάντως έτσι πως το κόβω δεν θα αργήσει και πολύ να μπει δεύτερη γόνδολα)

post-7128-0-18536500-1445522712_thumb.jpg

post-7128-0-20560900-1445522720_thumb.jpg

post-7128-0-89596600-1445521361_thumb.jpg

post-7128-0-91564400-1445521570_thumb.jpg

post-7128-0-65466500-1445521722_thumb.jpg

post-7128-0-67558400-1445521719_thumb.jpg

post-7128-0-53661200-1445521726_thumb.jpg

post-7128-0-16340200-1445522727_thumb.jpg

Edited by Alexx_Vls
  • Like 10

ΕΛΑ μορτες να βλεπω εξόρμηση για μπανσκο

φετος θα ακολουθήσω και εγω

οποτε κανονίστε ημερομηνίες κλπ

πεπε θα κανονίσει δωμάτια

και βανκος τα υπόλοιπά !! :shuriken:

• Like 4

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

ΕΛΑ μορτες να βλεπω εξόρμηση για μπανσκο

φετος θα ακολουθήσω και εγω

οποτε κανονίστε ημερομηνίες κλπ

πεπε θα κανονίσει δωμάτια

και βανκος τα υπόλοιπά !! :shuriken:

Δεν θα πάμε Borovets δηλαδή.?
  • Like 1

και βεβαια θα παμε ολια !

το μπανσκο το κανουμε και ενα απλο σκ

ενώ το μποροβετς το παμε 4 μερο :yes

• Like 4

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Ανακοινωσαν επιτελους και το νεο 4θεσιο lift στο Pamporovo,οποτε παληκαρια θα βγουν τρελα γουστα φετος!!!

• Like 8

Μου φενετε θα μετακομίσω εκι σε εσας ,στα βοριά :)

Πριν από λίγο γύρισα από την δουλειά και αυτό είναι ίσως το καλύτερο πράγμα που διαβάζω σήμερα.

Άιντε!!!!!!!!!

• Like 1

Ανακοινωσαν επιτελους και το νεο 4θεσιο lift στο Pamporovo,οποτε παληκαρια θα βγουν τρελα γουστα φετος!!!

Εννοεις αυτό που ήταν έτοιμο και δεν τους δινανεν αδεια ,να το λειτουργήσουν?

Ναι , 2 χρονια ηταν στημενο - ετοιμο.Βασικα εγινε ανακοινωση σε καποιο σαιτ οπως και η νεα εξαθεσια του Bansko.Θα παρει μεγαλες ανασες το Pamporovo με αυτο το lift το γνωριζεις και συ αλλωστε γιατι βρισκετε σε πολυ κομβικη θεση.Με λιγα λογια θα εχει τρεις επιλογες καποιος για να φυγει κορυφη απ οπου ξεκεινουν τα παντα.

• Like 2

Το συρματόσχοινο και οι καρέκλες έχουν περαστεί και γίνονται ήδη οι απαραίτητες δοκιμές, αν και το πάρκινγκ για τις καρέκλες δεν είναι ακόμα έτοιμο τα έργα υπολογίζονται να τελειώσουν τέλη Νοεμβρίου-αρχές Δεκεμβρίου!!!

post-7128-0-08145400-1447272261_thumb.jpeg

• Like 7

Σύντομα καλά νεα για τα μέλη μας αναφορικά με τη διαμονή μας εκεί

carpe diem

10-13 Δεκέμβρη θα είμαι πάνω με αυτοκίνητο..Υπάρχει καμία πιθανότητα λέτε να δούμε καμία άσπρη μέρα?

10-13 Δεκέμβρη θα είμαι πάνω με αυτοκίνητο..Υπάρχει καμία πιθανότητα λέτε να δούμε καμία άσπρη μέρα?

Θάνο 10 τι θα κάνεις πάνω? αφού 11 ανοίγει :P

Αν έχει χιονίσει, 13 Κυριακή ίσως ανέβω κ γώ αν θα έχω παρέα. Θα ξαναμιλήσουμε εδώ, ή (έχω ανοιχτό μόνιμα στο 8/20 το PMR)

Κάτι φαίνεται πάντως στον ορίζοντα να κατεβαίνει ένα ψύχος από τον σιβηρικο αρχες Δεκέμβρη.

• Like 1

1162895.jpg

Bansko θα ανοίξει 1/12 ,αλλα επισιμα 12/12

Το καινούργιο λιφτ ειναι έτοιμο και 30/11 ξεκιναει πρόβες :)

Θα κανει την διαδρομή 2300 μ. απο τα 1700 στα 2400 σε 6 λεπτα

• Like 9

Θάνο 10 τι θα κάνεις πάνω? αφού 11 ανοίγει :P

Αν έχει χιονίσει, 13 Κυριακή ίσως ανέβω κ γώ αν θα έχω παρέα. Θα ξαναμιλήσουμε εδώ, ή (έχω ανοιχτό μόνιμα στο 8/20 το PMR)

Κάτι φαίνεται πάντως στον ορίζοντα να κατεβαίνει ένα ψύχος από τον σιβηρικο αρχες Δεκέμβρη.

Είπα για να μην πετύχω κίνηση την παρασκευή από εκδρομικά και μην έχω βαβούρα το πρωί..θα ξεκινήσω μεσημεράκι Πέμπτης (10) και να είμαι απόγευμα προς βράδυ πάνω για να έχω 2 μέρες γεμάτες αν θυμηθεί και ρίξει χιόνι και για ψώνια Σόφια η Σαντάνσκι

Edited by THANOSJ3

Η επίσημη έναρξη θα γηνει 12/12 με μεγαλο σόου ,θα ειναι εκει ο marc girardelli,ο μονος έξι φορες πανκοσμιος προτατλιτης,ο Πεταρ Ποπανγελοβ ,και ο καλεσμένος Markus Wasmeier

• Like 4

Το άτομο ή το δωμάτιο;

Άργησα λίγο. Η τιμή είναι για το δωμάτιο (2 κλινο) με πρωινό.

Έχουμε κλείσει σύνολο πεντε! δωματια 11 άτομα!!

Καλησπερα στην παρεα.. σκεφτομαι να παω bansko ena 10ημερο (27/12-6/1).

εχω βρει καποια δωματια, σε αρκετα καλες τιμες θα ελεγα (γυρω στα 400) απο booking.

να περιμενω να κλεισω τελευταια στιγμη για καλυτερες τιμες η θα φαω καμια φολα λετε και δεν θα βρισκω λογω γιορτων? παρολλο που θα εχουμε αυτοκινητο θα προτιμουσα να ειναι μεσα στο bansko και οχι εξω.

Addicted to snow...

1582272881328.png

Καλησπέρα, 40 ευρώ καλή τιμή είναι,αλλα κ τι περιλαμβάνει. εννοείται μέσα κ όσο πιο κεντρικά γίνεται,αν δεν έχετε ξανά παει. Και τα ταξιδιωτικά γραφεία έχουν καλές τιμές. Εγώ έχω κλείσει με γραφείο που κάνει εκδρομές για Μπανσκο για τα Φώτα 3 νύχτες 140 με ημιδιατροφή κ μεταφορά. Αλλά άμα θες βγάζεις τι μεταφορά.

παρολλο που θα εχουμε αυτοκινητο θα προτιμουσα να ειναι μεσα στο bansko και οχι εξω.

Ωραία ταβέρνα στο Razlog σε καλές τιμές:
  • Like 1

1162895.jpg

Έχει πολυ καλες ταβέρνες και στο χωριο Μπάνια ,που ειναι στα 3 χλμ απο το μπανσκο ,με πολυ καλες τιμές ! Στο Δομπρινιστε,στα 4 χλμ ,φοβερές ταβέρνες ,καλο φαγιτο και φτινα !

Το προβλημα ειναι οτι εκει ολο και κανενα τσίπουρο θα καταναλώσεις :) και η αστινομια παραμονεύει :)

Με ενα ποτηράκι κατι γινετε, με δυο την εχεις βάψει :)

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Όπως μπορείτε να δείτε και από τις κάμερες, ξεκίνησε η επισκευή του Αίολου. Λογικά, θα είναι έτοιμος το ΣΚ. Προσωπικό θα έχουν; Η επιλογή Μουσταφέρη ήταν τραγική!
    • Μα αν ήδη είχε οργανωθεί ένα πλάνο για την ανάδειξη του βουνού  δεν θα το συζητούσαμε τώρα ,θα το βιώναμε.  Δεν είναι πάθος , είναι λογική εκμετάλλευση του ορεινού τοπίου του Μαινάλου.  Η διαχείριση ενός τέτοιου τοπίου για προσφερόμενη αναψυχή θα πατούσε στα πρότυπα ανάπτυξης όπως ακριβώς θα γινόταν για μια παραθαλάσσια περιοχή , για ξένους τουρίστες. Δεν έχει διαφορά , τα ίδια επιχειρηματικά βήματα είναι απλά αλλάζει το είδος προς κατανάλωση.  Παραδείγματα διαχείρισης πιο ήπιων ορεινών περιοχών με δική τους ταυτότητα υπάρχουν. (Ιταλία , Γαλλία , Ισπανία της ίδιας γεωγραφικής ζώνης ) Τουρίστες με ανάγκες συγκεκριμένες υπάρχουν στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο Τους εντοπίζουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες , αυτή είναι η δουλειά τους και τους πουλούν το τουριστικό  προϊόν.Αυτοι φέρνουν χονδρικά  τουρίστες στην Ελλάδα δεν έρχονται οι περισσότεροι μόνοι τους  , ετσι λειτουργεί ο κλάδος σε όλο τον κόσμο. Τουρίστες με ανάγκες όπως αυτές που  μπορούν να προσφερθούν σε ήπιο ορεινό τοπίο και μάλιστα με ενδημικό δάσος 800.000 στρεμμάτων , υπάρχουν μόνο στην Ευρώπη κατά δεκάδες  χιλιάδες. Η βασική ανάγκη τους  είναι η επαφή με την φύση , η οποία όμως έχει χαρακτήρα  δεν είναι κάτι "βιομηχανοποιημένο " για αυτό το λέμε "ήπιας" εκμετάλλευσης , γιατί διατηρείτε ο χαρακτήρας του χώρου , και όχι γιατί δεν πουλάμε ακριβές υπηρεσίες.  Τα περιθώρια ανάπτυξης είναι κι όμως μεγαλύτερα από αυτά που προσφέρουν δύο ή τρεις βιομηχανικές μονάδες. Δεν συγκρίνεται.   Δεν είναι παραλογο το πλάνο αυτό , οι οικισμοί αυτοί μέσα στην έκταση του Μαινάλου να είναι κόμβοι παροχής τουριστικών υπηρεσιών , εστίαση , φιλοξενία κτλ μα ήδη (υπό)λειτουργεί έτσι με βάση όπως είναι η Βυτίνα , τα λαγκάδια ή την Στεμνίτσα.  Είναι πολλοί ακόμα οικισμοί που μπορούν να μετατραπούν σε "τουριστικά χωριά".  
    • Χιλιάδες εργαζόμενοι στον ορεινό τουρισμό στην Αρκαδία; Θαυμάζω το πάθος σου, αλλά νομίζω ότι η εκτίμηση σου είναι εξωπραγματική. Δεν βγαίνουν τα κουκιά. Και στο γράφω γνωρίζοντας κάποια πράγματα αρκετά εκ των έσω. 6-7 εργαζόμενους έχει μια μονάδα αγροτουρισμού...Άντε 10.  Έχεις κάποια περιοχή της Ελλάδας υπόψιν σου που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως πρότυπο, προκειμένου να πετύχουμε αυτό τον στόχο; Δεν το γράφω δηκτικά, είναι ειλικρινής η ερώτησή μου. Για ορεινό τουρισμό πάντα. Παραθαλάσσιες περιοχές είναι δεκάδες στην Ελλάδα με αυτό το μοντέλο ανάπτυξης. 
    • https://www.facebook.com/reel/3352056188258330/?s=single_unit&__cft__[0]=AZWMCSjSr3oElY_tjmC1zjByVENLB8mUf6KlxRQp4skFmeoFRytfYHwjPrpe2Q8n8vp_K0MwlbSl7n1L1Cilj2LGvIzUTYu8rtOipAionH39v9nX85qDoGO69vUQLV072gE-njPoddu5KOWyoYNw5moJFQPT4sQEtXb6MHNraH5tUw&__tn__=H-R   Και λιγο απο ελληνική σημαια  που κυματιζε  και παλι  στην Γαλλια 
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. Hunguwil21
      Hunguwil21
      (40 years old)