Jump to content
mastoras007

Πρός Αναζήτηση Σπόρ..

Recommended Posts

Στη Λάρισα υπάρχει ενα cafe που οι μισοί θαμώνες του κανουν σκι και σνουμπορτ και το καλοκαίρι κιτε και γουιντσερφ, ειναι και ένας δυο δάσκαλοι κιόλας ..

Ειναι στην οδό Ρούζβελτ μόλις περάσεις την στρατολογία και καθως πας για την Τριγώνη πλατεία .. Μόλις περάσεις τις κρέπες hyppo ,δίπλα .

Το λένε new look . Ο μπάρμαν και ιδιοκτήτης ειναι ο Γιώργος .μπες και πες του ενα γεια ..ξαφνικά θα γίνεις φίλος με τους σνουμπορταδες και τους κιταδες της Λάρισας

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλησπέρα.

 

Σκευτομαι πολύ σοβαρά να ξενικινήσω kitesurf.

Κάνω snowboard δέν ειμαι pro αλλά τσουλάω κανονικά, φέτος περίμενα πός και πός το χειμώνα αλλα μάς τα χάλασε λίγο η δουλεια λίγο η έληψη παρέας πολύ ο καιρός δέν έκανα τίποτα..τσουλησα 3 φορές και οι 3 ψιλοχάλια παγωμένο χιόνι ομήχλή και πέτρες η τελευταια φορά.

Μου αρεσει το snowboard αλλα προκοπή δέν θα κάνω εδώ Ελλάδα..

Μένω Λάρισα και ξέρω οτι στο στόμιο που είναι 40 λεπτά απο εδώ κάνουν kitesurf οπότε βολεύει.

Αρχικά θα πάω για μαθήματα να δώ τι παίζει αν μου αρέσει και μετά θα δώ για εξοπλησμό, μεταχειρισμένο ενοείτε.

υπάρχει κάποιος που να κάνει και τα 2?snowboard και kitesurf?

Με τη θάλασσα εχω σχέσεις αλλα πάντα προτημούσα το βουνό. αν πχ κολημπήσω μέχρι αρκετα μέσα και είμαι μόνος με πιάνουν κάτι φοφίες οχι τιποτα τρελό μπορώ τελος πάντον να το ξεπεράσω.

 

καμια συμβουλή?οπος να μην το επηχειρίσω κάν πχ..

αλλά δέν εχω κάτι να χάσω εκτός απο χρήματα αν κάνω 3-4 μαθήματα και μπώ στο νερό με το δάσκαλο σάν 1η επαφή..

τι λέτε?

Κάνω πολλά χρόνια kite μιας και έχω την τύχη να δουλεύω τα τελευταία αρκετά χρόνια στην πανέμορφη Ρόδο όπου οι συνθήκες είναι απλά ιδανικές σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Το θέμα με το Kite όπως και με το windsurf, είναι ότι θέλουν πολύ κυνήγημα. Είναι ουσιαστικά αθλήματα που σου γίνονται τρόπος ζωής. Και θέλουν αφοσίωση και πολύ ξύλο για να τα μάθεις. Στο σκί ή στο snowboard για παράδειγμα ένας αρχάριος κάνοντας 2,3,4,5 ώρες μάθημα κουτσά στραβά θα καταφέρει να τσουλίσει και να αρχίσει να κατεβαίνει έστω μία πράσινη πίστα. Στο kite στις 5 ώρες δεν έχεις καταλάβει ακόμα από που κλ@νει το μπαρμπούνι. Για το windsurfing δεν το συζητάω, αλλά καλύτερα να μιλήσουμε οι ειδικοί για αυτό, εγώ θα παραμείνω στο Kite.

Mία σαιζόν είχα δουλέψει και σαν kite instructor, και οι καλύτεροι μου μαθητές καταφέρνανε μετά από 10 ώρες να κάνουνε μερικά μέτρα πάνω στην σανίδα.

Εννοείται ότι τα πρώτα μαθήματα πρέπει να γίνουν σε οργανωμένη σχολή. Εκεί θα σου δώσουνε τα σωστά υλικά και θα έχεις ευχέρεια να αλλάζεις εύκολα αετούς ανάλογα με τις συνθήκες. Είναι ένα άθλημα όπου χρειάζεται 70 % τεχνική και 30 % μούσκουλα και 6 pack. Πάντα έλεγα στους καρδαμωμένους μαθητές μου να αφήσουν τα μούσκουλα σπίτι πριν έρθουν για μάθημα.

Το βασικό είναι να αισθανθεί άνετα ο αρχάριος με τον αετό, και να μάθει να τον χειρίζεται με ασφάλεια πρίν καν βάλει το σανίδι στα πόδια του. Υπάρχουν διάφορες ασκησούλες για αυτό αλλά δεν θα μπώ σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Εχουνε δεί πολλά τα μάτια μας στην παραλία με διάφορους άσχετους που μας λέγανε ότι "ξέρανε" και μετά μαζεύανε την μισή παραλία με τα μούτρα.

Ουσιαστικά το κομβικό σημείο είναι όταν μάθει ο rider να ορτσάρει. Από εκεί και πέρα μπορεί να αρχίσει τα διάφορα tricks , τα οποία ουσιαστικά είναι άπειρα))).

Τα τελευταία χρόνια την έχω καταβρεί με το σερφοσάνιδο, όπου ουσιατικά χρησιμοποιούμε σανίδια σαν αυτά του surf αλλά έχουμε την βοήθεια του αετού να παίζουμε ατελείωτες ώρες με τα κύμματα ))))

Εννοείται ότι δεν πάμε ποτέ μόνοι μας να κάνουμε Kite , οι κανόνες ασφαλείας είναι οι ίδιοι , είτε είμαστε στο βουνό είτε στην θάλασσα.

Η καλύτερη περίοδος φυσικά είναι το καλοκαίρι όπου και οι αέρηδες αλλά και η θερμοκρασία του νερού είναι πιο φιλικά πρός στον αρχάριο.

Προσωπικά είχα φάει πάααααααααρα πολύ ξύλο και είχα πιεί πάαααααααρα πολύ νερό για να το μάθω αλλά μετά οι ατελείωτες ώρες ευχαρίστησης που μου έχει προσφέρει δεν περιγράφονται. Απλά έχουμε καταντήσει wind junkies το καλοκαίρι και snow junkies τον χειμώνα ))))

 

Χαχαχα

 

Παιδιά φέτος εχω φάει κόλλημα με το κολύμπι, σε κολυμβητηριο(ανοιχτό ) ετσι;

Είναι και δίπλα στο σπίτι μου, παω σχεδόν καθε μέρα ποδαρατος, μουσικουλα στα αυτιά κτλ

 

Αλλά μιλάμε για κόλλημα, μελετω τεχνική, ασκήσεις, κατεβάζω βίντεο και πάει λέγοντας. Και να φανταστειτε το ξεκίνησα Οκτώβρη σαν αποθεραπεία για την πλάτη μετα απο μια δύσκολη καλοκαιρινή σαιζόν (εκεί παίζουν άλλα κόλπα οταν προλαβαίνω ).

 

Η πισίνα και το νερό είναι μικρόβιο ανιατο και αυτο.. :)

Φίλε Χρήστο θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Η κολύμβηση είναι το βασικό μου άθλημα εδώ και πολλά χρόνια. Βασικά πρώτα έμαθα να κολυμπάω και μετά να περπατάω))). Για εμένα είναι μακράν το καλύτερο άθλημα και με τους λιγότερους τραυματισμούς. Ακόμα και όταν έκανα κάτι κουλές προπονήσεις για αγώνες δεν θυμάμαι να είχα κανά σοβαρό τραυματισμό, άντε καμιά τενοντίτιδα όταν το παρακάναμε. Είναι πάντως λυπηρό να βλέπεις στην Ελλάδα που είναι κατ'εξοχήν μία θαλάσσια χώρα το 90% να μην γνωρίζει σωστό κολύμπι και η θάλασσα να συνδυάζεται με ηλιοθεραπεία ( με μπόλικο λάδι εννοείται) , selfies, και φραπεδούμπα((((.

Το καλό είναι ότι από παιδί είχα αποκτήσει τρομερή αυτοπεποίθηση και αντοχή στο νερό που ενώ στο τρέξιμο ήμουν και είμαι παρτάλι , στο νερό οι αντοχές είναι τεράστιες κάτι που με έχει βοηθήσει σημαντικά και στο Kite στις άπειρες μ@λ@κίες που μου έχουν συμβεί κατά καιρούς))))

 

Σκοποβολή IPSC.

Για παράδειγμα :

Άλλη αρρώστια και αυτή. Τον τελευταίο χρόνο έχω αρχίσει να κάνω και εγώ δειλά δειλά τα πρώτα μου βήματα στον χώρο της πρακτικής σκοποβολής τόσο με ραβδωτά όσο και με λειόκανα. Έχοντας πλέον αποκτήσει το δικό μου σκοπευτικό πιστόλι, φέτος θα φορτσάρω ακόμη περισσότερο με τους αγώνες μιάς και η Ρόδος έχει πολύ καλό σκοπευτήριο ( μην ξεχνάμε ότι είχε διοργανωθεί και το παγκόσμιο το 2011) και εξαιρετικούς σκοπευτές, συν το ότι το σκοπευτήριο εντελώς τυχαία βρίσκεται 5 λεπτά από το μέρος που κάνω Kite ( μην μιλήσει κανένας περί κωλοφαρδίας, γιατί θα τσακωθούμε ))))) ) οπότε συνδυάζω άνετα και τα 2 αθλήματα . Και ενώ είναι ένα εξαιρετικό άθλημα πολύ απαιτητικό στο οποίο ο αθλητής πρέπει να συνδυάζει ταχύτητα και ακρίβεια, ζούμε δυστυχώς σε μία τόσο οπλοφοβική χώρα που πολλές φόρες συγχέουμε τα όπλα με τις πολιτικές πεποιθήσεις.

Πάντως φίλε pant o Eric Grauffel δεν παίζεται, έχω δεί πολλά βιντεάκια του και νομίζεις ότι ο τύπος σου κάνει πλάκα!!!!

Απίστευτος αθλητής.

 

Be safe σε ότι και να κάνετε μάγκες και keep riding ))))

 

Φιλικά

Σπύρος

Edited by porfirio
  • Like 4

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Share this post


Link to post
Share on other sites

porfirio έτσι για τα γουστα θα βάλω ένα βιντεάκι από τα πολλά εκπαιδευτικά που χρησιμοποιώ ταυτόχρονα και ενθαρυντικά. Στην σχολή (τεφαα) κολυμπουσα , και αργότερα όταν για μια περίοδο ασχοληθηκα με την ναυαγοσωστική . (δεν θεωρώ οτι "ξέρω" κολύμπι, όπως επισης ναυαγοσωστική) Ποτε όμως δεν κόλησα τόσο πολύ οσο αυτην την φορά , δεν ξέρω γιατι ενώ είχα πολλές φορές την ευκαιρία. Δεν έχει και σημασία... Πραγματικά είναι απιστευτη η αναζωογόνηση , σαν άσκηση (θα συμφωνήσω με οτι είπες) και είναι και από τις πιο ομορφες αθλητικές Τέχνες θα τολμήσω να πω. Οι κολυμβητές είστε φρικιά της φύσης! :

 


People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Share this post


Link to post
Share on other sites

Φίλε Χρήστο πολύ ωραίο βιντεάκι ))) Η δυσκολία στο ελεύθερο , που τυγχάνει να είναι το στυλ μου μαζί με την πεταλούδα, είναι πρώτον η αναπνοή όπου πρέπει να βρείς τον σωστό ρυθμό ανάμεσα στις χεριές, συνήθως ανά τρείς αλλά εξαρτάται πάντα από την άσκηση , την απόσταση κτλ.

Δεύτερη δυσκολία είναι η επαναφορά του χεριού και η σωστή τοποθέτηση μέσα στο νερό για να τραβήξεις την χεριά.

Πάρα πολύ κόσμος κάνει την επαναφορά από το πλάι ενώ η επαναφορά πρέπει να γίνεται όπως δείχνει ο τύπος στο βιντεάκι . και το χέρι πρέπει να σκάει ακρίβώς μπροστά μας στην ευθεία του σώματος

Τρίτον η χεριά μέσα στο νερό χωρίζεται σε δύο τμήματα , σπάει το χέρι προς στο στήθος και μετά ουσιαστικά "γλύφει" τον γοφό πρίν βγεί από το νερό.)))

  • Like 3

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Φίλε Χρήστο πολύ ωραίο βιντεάκι ))) Η δυσκολία στο ελεύθερο , που τυγχάνει να είναι το στυλ μου μαζί με την πεταλούδα, είναι πρώτον η αναπνοή όπου πρέπει να βρείς τον σωστό ρυθμό ανάμεσα στις χεριές, συνήθως ανά τρείς αλλά εξαρτάται πάντα από την άσκηση , την απόσταση κτλ.

Δεύτερη δυσκολία είναι η επαναφορά του χεριού και η σωστή τοποθέτηση μέσα στο νερό για να τραβήξεις την χεριά.

Πάρα πολύ κόσμος κάνει την επαναφορά από το πλάι ενώ η επαναφορά πρέπει να γίνεται όπως δείχνει ο τύπος στο βιντεάκι . και το χέρι πρέπει να σκάει ακρίβώς μπροστά μας στην ευθεία του σώματος

Τρίτον η χεριά μέσα στο νερό χωρίζεται σε δύο τμήματα , σπάει το χέρι προς στο στήθος και μετά ουσιαστικά "γλύφει" τον γοφό πρίν βγεί από το νερό.)))

Επίσης μιας και εμένα ήταν το στυλ μου μαζί με την πεταλούδα, ένα από τα πιο δύσκολα στο ελεύθερο ήταν να συνδυάσεις τα γρήγορα και δυνατά πόδια με τα χέρια , κάτι που δεν κατάφερα ποτέ όσους προπονητές και να άλλαξα ,πάντα τα πόδια με προλάμβαναν με αποτέλεσμα να κόβω το χτύπημα και αυτό με κράτησε πίσω στις επιδόσεις σε επίπεδα μόνο προκρίσεων σε πανελληνίους ... !

 

Πρέπει να ήμουν ό μόνος στην πισίνα πού οι προπονητές δεν φώναζαν χτύπα τα πόδια σου :hope:

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ακόμα και για τους επιπεδου Fitness κολυμβητές μερικοί personal trainers της κολυμβησης/προπονητες, προτείνουν και την ακραία περίπτωση ΝΑ ΜΗΝ χρησιμοποιείς πόδια στο ελεύθερο αν αυτο μπλοκάρει την τεχνική των χεριών.! Βασικά πιστέυω οτι απλώς θέλουν να τονήσουν τον ρόλο τους στην θέση του σώματος στο νερό και όχι τόσο για την προωθηση.


People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ακόμα και για τους επιπεδου Fitness κολυμβητές μερικοί personal trainers της κολυμβησης/προπονητες, προτείνουν και την ακραία περίπτωση ΝΑ ΜΗΝ χρησιμοποιείς πόδια στο ελεύθερο αν αυτο μπλοκάρει την τεχνική των χεριών.! Βασικά πιστέυω οτι απλώς θέλουν να τονήσουν τον ρόλο τους στην θέση του σώματος στο νερό και όχι τόσο για την προωθηση.

Αυτό σε επίπεδο πρωταθλητισμού δεν υπήρχε .. ( όταν ασχολούμουν αγωνιστικά το τότε χαχαχαχαχ ) μάλιστα είχαμε ειδικές προπονήσεις μόνο για πόδια .. θυμάμαι ένα Ρώσο προπονητή να μας μαθαίνει μαζί με τα πόδια και τεχνική δελφινισμού στο ελεύθερο και μάλιστα θυμάμαι την απογοήτευση μου όταν ένιωθα ότι τα χέρια μου πατίναραν και ότι έχανα το υδροδυναμικό σχήμα με το να βγαίνει έξω ο θώρακας στο ελεύθερο ... ρε τι είχαμε τραβήξει και εμείς.. ώρες και ώρες προπονήσεων θυμάμαι μέχρι και 12 χιλιόμετρα την ημέρα ...

 

 

 

Πώς δεν μας πνίξανε χαχαχαχαχαχαχ

Edited by agavalas
  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ναι εννοείται πως για την αγωνιστική δεν παίζει να μην χρησιμοποιείς ποδια , θα πρέπει να συντονιστουν στον κύκλο των χεριών. Στο fitness freestyle , (μη αγωνιστικό δηλαδή ) μπορεί κάποιος να το επιλέξει ΑΝ τα ποδια του μπλοκάρουν τα χέρια. (αλλα δεν έχει χάρη αν δεν είναι ολοκληρωμένη η τεχνική). Στα δε σπριντ είναι σίγουρο πως τα πόδια όχι μόνο οριζοντιώνουν το σώμα αλλα συμβάλουν αρκετά στην προωθηση.

 

Είναι φοβερή σαν αθλητική τέχνη η κολυμβηση.

  • Like 2

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Share this post


Link to post
Share on other sites

(αλλα δεν έχει χάρη αν δεν είναι ολοκληρωμένη η τεχνική).

Οχι μόνο είναι μη ολοκληρωμένη .. αλλα σέρνοντας τα πόδια σου έχεις ένα τρομερό Drag και θέση εκτός υδροδυναμικής στην επιφάνεια..

Από την άλλη για να κάνεις ενδυνάμωση στα χέρια σου εδεναν τα πόδια και όταν φορούσαμε χούφτες ( άκαμπτα πλαστικά με λάστιχα στις παλάμες ) μας έβαζαν και δυο μισόκιλα στα πόδια για να προσπαθούμε να τα έχουμε στην επιφάνεια ....

 

 

 

Κατιι τέτοια μας κάνανε ..και το γύρισα στο Πόλο χαχαχαχαχαχχα

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στο πόλο πρέπει να πεφτει το περισσότερο ξύλο από όλα τα αθλήματα αρένας , ακόμα και απο το ράγκμπι που εκεί επιτρέπεται.... :P

  • Like 1

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Share this post


Link to post
Share on other sites

απο το καλοκαιρι ξεκινησα επειτα απο πολλες παροτρυνσεις τενις( ειχα το cafe bar στο τενις κλαμπ καλαματας) μου ελεγαν πως θελει τρελες αντοχες για να βγαλεις κανονικο αγωνα σε τουρνουα και πως αν μου (ταιριαζει) το σπορ ειναι κολλημα δυνατο.. ελα λεω ρε αφου παιζω ξυλορακετα δυο ωρες με νταλα ηλιο και 40 βαθμους θερμοκρασια τι να μου πει το τενις... ξεκιναω δοκιμαζω να δω αν μου βγαινουν τα χτυπηματα.. ειδα οτι βγαινουν ... τρωω κολλημα ασχημο αρχιζω να παιζω μεχρι που στο πρωτο τουρνουα τελος σεπτεμβρη παιζω τον πρωτο επισημο αγωνα ο οποιος ειχε διαρκεια 2 ωρες και 45 λεπτα..... την επομενη μερα καταλαβα πως σε ενα χρονο πιανω τα 40 .καταλαβα πως οι αντοχες που ειχα καποτε εκαναν φτερα.. απο τοτε με πεισμα πολυ παιχνιδι και γυμναστικη εχω ερθει σε μια Α φυσικα κατασταση η οποια απεδωσε καρπους και στο σκι και το καταλαβα απο τη πρωτη μερα.. πουδρα στα καλαβρυτα κατεβασιες απο νεραιδοραχη χωρις στασεις, ολη μερα γαζωμα το πουδρι και τετρακεφαλο δεν ακουσα.... ετσι βρηκα λοιπον το φαρμακακι μου για τους μηνες που δεν κανουμε σκι. σπορ για ολο το χρονο με ελαχιστο περιορισμο απο τις καιρικες συνθηκες διπλα απο το σπιτι μου και εξοδα μια ρακετα ενα ζευγαρι παπουτσια και μια ετησια συνδρομη της πλακας για τα δεδομενα του αθληματος ;)
αυτη τη στιγμη που γραφω ενω θα επρεπε να ειμαι με τον spider που ταξιδευει για μπανσκο να κανει σκι σε πιστα και σε τεχνητο χιονι εγω ειμαι στο βασικο σταδιο προετοιμασιας για ενα τουρνουα που ξεκιναει την επομενη εβδομαδα.. :P νεα; αρρωστια αλλα οχι ανιατη οπως ειναι του σκι ;)

  • Like 5

DALTONS POW ROBBERY.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στο πόλο πρέπει να πεφτει το περισσότερο ξύλο από όλα τα αθλήματα αρένας , ακόμα και απο το ράγκμπι που εκεί επιτρέπεται.... :P

 

Και λίγα λές ... όπου βρεις ότι βρεις από .. τσίμπημα μέχρι @$#@#δάκτυλο .... ευτυχώς δεν μπαίνει το στόμα μέσα .. γιατί θα είχαμε ακρωτηριασμούς χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα :P

 

 

 

 

υ.γ εδώ τα δυνατά πόδια είναι μεγάλο πλεονέκτημα

Edited by agavalas
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χρήστο (skimad), ναι είναι ακριβώς έτσι! Εννοώ η σχέση της αντοχής στο τέννις με το σκι - αλλα όχι μόνο καρδιοαναπνευστικά , υπάρχει σχέση και νευροκινητικά. Αρκει να απομονώσει κανεις τις μετακινήσεις στο τέννις , στα κάτω άκρα, και θα δει πολλές προσομοιώσεις. Για αυτό άλλωστε τον λόγο κάποιοι αθλητες του FIS και άλλων πρωταθλημάτων σε off-season περίοδο ασχολούνται και με το τέννις.

 

Γενικά οι Χιονοδρόμοι καταλήγουν να ειναι multi-task άτομα στα σπορ. Κάνουν τα πάντα....

  • Like 2

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Share this post


Link to post
Share on other sites

εγω εφαγα κολημα να παρω μερος σε αγωνα τρεξιματος με εμποδια...στην ελλαδα δεν ξερω κατα ποσο ειναι διαδεδομενο...στο εξωτερικο ειναι τρελη μοδα...

 

το θεμα ειναι οτι ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΡΑΣΗ

θελω να παρω μερος σε ενα αγωνα 12 χλμ με 17 εμποδια

και η προπονηση που πρεπει να κανω (βαση του προγραμματος) 2 φορες την βδομαδα ειναι

1χλμ τρεξιμο, μετα οσες πιο πολλες ελξεις μονοζυγο

1χλμ τρεξιμο, μετα καμψεις οσο αντεχεις

1χλμ τρεξιμο,μετα καποια αλλη ασκηση...

1χλμ τρεξιμο, κλπ κλπ μεχρι να φτασεις τα 12 χλμ (εχω ακομα πολυ δηλαδη)

 

μια μερα την βδομαδα ειναι αφιερωμενη αποκλειστικα σε εκυμναση ποδιων και μια μερα χαλαρο τρεξιμο με στοχο τα 12 χλμ σε 50 λεπτα

 

 

στην αρχη μου φανηκε εφικτο....αλλα τελικα δεν ξερω ποσο θα αντεξω...ειναι δυσκολοτερο απο οσο πιστευα

ειδικα οταν μετα το τρεξιμο ερχονται καθισματα προβολες στα ποδια κλπ κλπ με πεθαινει

 

ο συνδυασμος τρξειμο + εμποδια κουραζει τους μυες απο την μεση και κατω σχεδον στο διπλασιο απο οτι τρεξιμο σκετο

επιπλεον το θεμα ειναι οτι απο ενα σημειο και μετα τσαλαβουτας μεσα στα νερα και γινεται μουσκεμα απο πανω ως κατω και πρεπει να τρεχεις ετσι...

Edited by Turms
  • Like 3

Snow is on my D.N.A.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Βάλε κάποιο βίντεο, τι αγώνας είναι αυτις, πρωτη φορα το ακούω !


People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κάτι σαν νταβραντωμενος στοιβος μαχης πρέπει να ειναι:-):-)


Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γιώργο- Κόρινθος , οργανώνει εκει κανα "προαστιακό" ο Μαρίνος ??! :) - πως το λένε εκει το κάστρο , για ανάβαση....!


People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Share this post


Link to post
Share on other sites

....μα αυτά και με αυτά, απο οτι βλέπω στις ενημρώσεις μου έχουν σκάσει 20αρια θερμικά σε Ναυπακτό- Νέα Κίο...

  • Like 1

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γιώργο- Κόρινθος , οργανώνει εκει κανα "προαστιακό" ο Μαρίνος ??! :) - πως το λένε εκει το κάστρο , για ανάβαση....!

Έχει καθημερινά "τρένο" προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι η Αρχαία Κόρινθος με το κάστρο της!

 

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τι κάνουμε λεει εμείς; Αθλητισμο; χαχαχα.... respect στους highlanders!

  • Like 1

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • Περασε αρκετος  καιρος και ειναι ωρα για συνάντηση στο γνωστο μας στεκι  ΚΑΦΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ   Τριτη 7μμ εχουμε   αντάμωμα με πολύ κεφι  για κουβεντα  για τον χειμωνα που περασε Και φυσικα οργανωση  για  εξορμισεις  την επομενη  σεζον που  ερχεται Η προσκληση    ειναι για ολους  οσους θελουν να ερθουν να τα πουμε απο κοντα και να γνωριστούμε  🥰
    • Τελευταία μέρα σήμερα που ήταν ανοιχτό το χιονοδρομικό. Τις τελευταίες καταβάσεις κάναμε στην κρεμαση. Του χρόνου, με υγεία και περισσότερα χιόνια.
    • Ο Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας συγκαλούν την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου (άρθρο 10, παρ. 3), το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 και ώρα 12:00  στο Σαλέ του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου.   Θέματα ημερησίας διατάξεως : 1) Έγκριση του οικονομικού ισολογισμού και απολογισμού. 2) Απολογισμός του έργου του Δ.Σ και απαλλαγή μελών Δ.Σ και ελεγκτικής επιτροπής. 3) Η εκλογή μελών εφορευτικής επιτροπής 4) Εκλογή μελών Δ.Σ. 5) Εκλογή μελών Ελεγκτικής Επιτροπής 6) Διάφορες ανακοινώσεις.   Υπενθυμίζεται πως δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες της Γ.Σ. έχουν μόνο τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη για την περίοδο 2023-2024. Ο Πρόεδρος   H Γραμματέας   Σημ.: Οι υποψηφιότητες των μελών για το νέο Δ.Σ θα πρέπει να υποβληθούν 24 ώρες πριν την Γ.Σ. στο email του συλλόγου snowclub@snowclub.gr 
    • Δεν είναι από χιονοδρομικό, αλλά έγινε με τηλεκαμπίνα:   One person has been killed and 10 others injured after a cable car cabin collided with a broken pole and burst open in southern Turkey. Passengers plummeted to the ground following the crash on Friday evening after the supporting pylon collapsed near Antalya. The whole cable car system was immobilised while emergency workers tried to evacuate stranded passengers. An investigation into the accident has been opened, the justice ministry said.  According to Turkey's disaster and emergency management agency a total of 128 passengers were rescued from the 16 cable cars on Friday night in Antalya's Konyaaltı district. But, officials said 43 passengers remained stranded by Saturday morning.   Getty Images Throughout Saturday, search and rescue operations continued for the people trapped in the cabins at the Tunektepe Cable Car Facility, Konyaalti district in Antalya Seven helicopters and more than 500 rescuers, including specialist mountaineers, remained at the scene on Saturday, the Turkish interior ministry said in a social media post. Turkey's Health Minister Dr Fahrettin Koca also paid his respects on X.  "May God have mercy on our citizen who lost his life in the accident," he said. "I wish a speedy recovery to our injured, and I wish a speedy recovery to the rescued and waiting to be rescued victims." The cable car is run by the Antalya Metropolitan Municipality and carries tourists from Konyaalti beach to a restaurant and viewing platform at the summit of the 618m (2027ft) Tunektepe peak. According to the information on its website, the cable car has 36 cabins with a capacity of six people each.   It takes an average of nine minutes to go uphill to the Tunektepe facility with panoramic views of Antalya.   https://www.bbc.com/news/world-europe-68806204 (κλικ στο λιγκ για να παίξει και το βίντεο)
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Today's Birthdays

    1. Krits
      Krits
      (56 years old)
    2. samick
      samick
      (42 years old)
  • Who is online

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      17,312
    • Total Posts
      460,803
  • Member Statistics

    • Total Members
      10,613
    • Most Online
      1,823

    Newest Member
    Kevinmus
    Joined
×
×
  • Create New...