Jump to content

Recommended Posts

Sunrise Park and spa 250m με δικό του σκι bus. Value for Money. Όταν το βρίσκω ελέυθερο εκεί μένω πάντα.

κι εγω το βλέπω και μου έρχεται να κλαίω :)

LP3weby.jpg

..το σερβις πολυ καλο pepe, το εκανε σαν καινουργιο..

Αργησα να παω στο δωματιο την Πεμπτη το πρωι που εφτασε το λεωφορειο στο Bansko διοτι ειχε χιονισει γερα το προηγουμενο βραδυ και υπηρχε δυσκολια να αφησει τον κοσμο στα ξενοδοχεια του.

Στις 12 που ανεβηκα , οι πιστες ηταν ολες χωραφια...τις επομενες μερες που ειχε πατηθει καλυτερα το χιονι , δεν ειχαν χαλασει τοσο πολυ οι πιστες συν οτι ανεβηκα απο τις 8...οποτε το ευχαριστηθηκα !

• Like 1

Γεία σας και καλως σας βρήκα,

(Δεν ξέρω εαν βρίσκομαι στο σωστό topic :yes )

Σκέφτομαι να πάω 4-5 μέρες στο Bansko τον επομενο μηνα. Είμαι εντελώς αρχάριος (εχω κανει σκι 3-4 φορές και μόνο την πρωτη φορα ειχα παρει δασκαλο, πριν 3-4 χρονια), στα baby lift την βγαζω, ενδιαφέρομαι να κάνω εναν κύκλο μαθημάτων (μου ειπαν οτι κανουν 2ωρα ή 4ωρα και επιλεγω ποσες μέρες μαθημάτων θελω να κάνω εγω).

Εχετε να μου προτείνετε κάποια αξιολογη σχολή?? Υπάρχει κάποια σχολή που να κάνει μαθήματα και στα ελληνικά???

Οι τιμές για 3 μερες μαθημάτων (4ωρα) σε τι περιπου τιμή κυμαινονται??

Σας ευχαριστώ πολύ,

εκ των προτέρων

+359 89 9887619

Λέγεται Πεπα,ξέρει ελληνικά και αυτή και η αδερφή της,αλλά πρέπει να πάρεις τηλ να κανονίζεις γιατί είναι πολύ απασχολιμενες!!

• Like 2

Γειά χαρά είμαστε 8 άτομα κ ψάχνουμε για μεταφορά από Θεσσαλονίκη για Bansko τέλη Φεβρουαρίου 23 με 28.2 μήπως ξέρει κανείς να βοηθήσει?

Thnx

Γειά χαρά είμαστε 8 άτομα κ ψάχνουμε για μεταφορά από Θεσσαλονίκη για Bansko τέλη Φεβρουαρίου 23 με 28.2 μήπως ξέρει κανείς να βοηθήσει?

Thnx

Μπορείτε να επικοινωνησετε με το explosivo που είναι στους χορηγούς κ κάνουν εκδρομές για όλα τα ΧΚ συνέχεια.
  • Like 1

+359 89 9887619

Λέγεται Πεπα,ξέρει ελληνικά και αυτή και η αδερφή της,αλλά πρέπει να πάρεις τηλ να κανονίζεις γιατί είναι πολύ απασχολιμενες!!

σε ευχαριστώ πολύ pepe για την αμεση απαντηση σου...μερικές ακόμα ερωτήσεις

α) έχει σχολή στο χιονοδρομικό (ξέρουμε επωνυμία απο το κατάστημα) ή ειναι δασκάλα και απλά παραδίδει μαθήματα??? (ρωτάω γιατί θα χρειαστούμε και εξοπλισμό-ειμστε 2 άτομα)

β) γνωρίζεις σε ποιο εύρος κυμαίνονται οι τιμές για 3μέρες με 4ωρα μαθήματα??

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι

Σηνεργαζεται με τον Τσακίρης ,από εκεί περνεις και εξοπλισμό ,οι τιμές σινιθος για πριβέ (1 άτομο ) για 2 ώρες είναι 100-130 λέβα αλλά δεν ξέρω για περισσότερα τι τιμή θα σας κανει

Στουδιο ,σούπερ για δυο άτομα στα 200-250 μέτρα από το λιφτ,στο old inn προς 30 ευρα :)

+359 89 9887619

Ευχαριστω κι εγώ pepe γιατί έψαχνα για την κοπέλα μου!!

Pepe εγώ είμαι πιο προχωρημένος αλλά θέλω να βελτιωθω,το σκ που έρχεται θα είμαστε επάνω θα χαρώ να γνωριστούμε

Αν θέλεις δάσκαλο-δασκάλα για βελτίωση ,έχω φίλη -προτατλιτρια Βουλγαρίας επι πολα χρόνια ,πέρνει 130 λέβα το δυωρο και είσαι μόνο εσεί ,αν θέλεις πες μου να την πάρω τηλ

• Like 1

Αν θέλεις δάσκαλο-δασκάλα για βελτίωση ,έχω φίλη -προτατλιτρια Βουλγαρίας επι πολα χρόνια ,πέρνει 130 λέβα το δυωρο και είσαι μόνο εσεί ,αν θέλεις πες μου να την πάρω τηλ

Pepe δεν πειράζει θα βρεθούμε άλλη φορά,θα ξανάρθουμε ,,για μάθημα με ενδιαφέρει και θέλω!!! Ρώτησε τη σε παρακαλώ να κάνουμε μαθημα το Σάββατο σιγουρα ένα δίωρο και αν χρειαστώ και περισσότερο να της πω. Ρώτησε τη σε παρακαλώ

Χρήστο ,η Boika (δασκάλα ) δεν ξέρω αν μιλάει ελληνικά ,για ποτέ θέλεις να της πω;

Πιστεύω θα κάνει και καλιτερη τιμη

Η Πεπα ξέρει ελληνικά και είναι καλή δασκάλα αλλά την έχω δει περισσότερα με παιδιά και αρχάριους

Στουδιο ,σούπερ για δυο άτομα στα 200-250 μέτρα από το λιφτ,στο old inn προς 30 ευρα :)

Που ειναι αυτο pepe....εχει κανονικη κουζινα για μαγειρεμα..?

Λίγο παρατημενο μου φάνηκε το βουνό. Πίστες στο πλατό φηλα με πέτρες και αστρωτες. Πολλές πίστες με τεχνιτο χιόνι. Από τις 4 φορές που το έχω επισκεφτεί ήταν η χειρότερη. Θα δούμε και αύριο. Το Borovets ήταν κλάσεις καλύτερο από ποιότητα χιονιού και σκιέρ.

Edited by kosaitis
  • Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Μουσταφέρης ΑΕ Συστημάτων Ελέγχου - έχει αναλάβει τη διαχείριση του ΧΚΠ φέτος https://newalert.gr/
    • Όπως μπορείτε να δείτε και από τις κάμερες, ξεκίνησε η επισκευή του Αίολου. Λογικά, θα είναι έτοιμος το ΣΚ. Προσωπικό θα έχουν; Η επιλογή Μουσταφέρη ήταν τραγική!
    • Μα αν ήδη είχε οργανωθεί ένα πλάνο για την ανάδειξη του βουνού  δεν θα το συζητούσαμε τώρα ,θα το βιώναμε.  Δεν είναι πάθος , είναι λογική εκμετάλλευση του ορεινού τοπίου του Μαινάλου.  Η διαχείριση ενός τέτοιου τοπίου για προσφερόμενη αναψυχή θα πατούσε στα πρότυπα ανάπτυξης όπως ακριβώς θα γινόταν για μια παραθαλάσσια περιοχή , για ξένους τουρίστες. Δεν έχει διαφορά , τα ίδια επιχειρηματικά βήματα είναι απλά αλλάζει το είδος προς κατανάλωση.  Παραδείγματα διαχείρισης πιο ήπιων ορεινών περιοχών με δική τους ταυτότητα υπάρχουν. (Ιταλία , Γαλλία , Ισπανία της ίδιας γεωγραφικής ζώνης ) Τουρίστες με ανάγκες συγκεκριμένες υπάρχουν στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο Τους εντοπίζουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες , αυτή είναι η δουλειά τους και τους πουλούν το τουριστικό  προϊόν.Αυτοι φέρνουν χονδρικά  τουρίστες στην Ελλάδα δεν έρχονται οι περισσότεροι μόνοι τους  , ετσι λειτουργεί ο κλάδος σε όλο τον κόσμο. Τουρίστες με ανάγκες όπως αυτές που  μπορούν να προσφερθούν σε ήπιο ορεινό τοπίο και μάλιστα με ενδημικό δάσος 800.000 στρεμμάτων , υπάρχουν μόνο στην Ευρώπη κατά δεκάδες  χιλιάδες. Η βασική ανάγκη τους  είναι η επαφή με την φύση , η οποία όμως έχει χαρακτήρα  δεν είναι κάτι "βιομηχανοποιημένο " για αυτό το λέμε "ήπιας" εκμετάλλευσης , γιατί διατηρείτε ο χαρακτήρας του χώρου , και όχι γιατί δεν πουλάμε ακριβές υπηρεσίες.  Τα περιθώρια ανάπτυξης είναι κι όμως μεγαλύτερα από αυτά που προσφέρουν δύο ή τρεις βιομηχανικές μονάδες. Δεν συγκρίνεται.   Δεν είναι παραλογο το πλάνο αυτό , οι οικισμοί αυτοί μέσα στην έκταση του Μαινάλου να είναι κόμβοι παροχής τουριστικών υπηρεσιών , εστίαση , φιλοξενία κτλ μα ήδη (υπό)λειτουργεί έτσι με βάση όπως είναι η Βυτίνα , τα λαγκάδια ή την Στεμνίτσα.  Είναι πολλοί ακόμα οικισμοί που μπορούν να μετατραπούν σε "τουριστικά χωριά".  
    • Χιλιάδες εργαζόμενοι στον ορεινό τουρισμό στην Αρκαδία; Θαυμάζω το πάθος σου, αλλά νομίζω ότι η εκτίμηση σου είναι εξωπραγματική. Δεν βγαίνουν τα κουκιά. Και στο γράφω γνωρίζοντας κάποια πράγματα αρκετά εκ των έσω. 6-7 εργαζόμενους έχει μια μονάδα αγροτουρισμού...Άντε 10.  Έχεις κάποια περιοχή της Ελλάδας υπόψιν σου που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως πρότυπο, προκειμένου να πετύχουμε αυτό τον στόχο; Δεν το γράφω δηκτικά, είναι ειλικρινής η ερώτησή μου. Για ορεινό τουρισμό πάντα. Παραθαλάσσιες περιοχές είναι δεκάδες στην Ελλάδα με αυτό το μοντέλο ανάπτυξης. 
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. Hunguwil21
      Hunguwil21
      (40 years old)