Jump to content
Kyriakoschar

Δεκέμβριος 2016

Recommended Posts

Ίσως φανεί εγωιστικό αλλά νομίζω το πιο χρήσιμο μάθημα όταν προσπαθείς να μεταφέρεις το τι βλέπεις να γίνει, είναι να δεις τι έγραφες και να δεις τι δεδομένα σε οδήγησαν να πέσεις έξω. Μέχρι 16 του μήνα ευτυχώς έγραφα μόνο αυτό που έβλεπα και όχι αυτό που ήθελα να δω. Αν θυμάστε όλοι έγραφαν πάει τελείωσε πολλά χιόνια κλπ κλπ., ακόμα και το snowreport έγραφε μέχρι τις 20 τα πιο πολλά χιονοδρομικά θα είναι ανοιχτά.

 

Δυστυχώς 16 του μήνα ξύπνησα στραβά και έγραψα αυτό που ήθελα να δω και δεν το έψαξα παραπάνω. Ευτυχώς τα έχω σώσει τα τρεξίματα και ελπίζω να βοηθήσει την επόμενη φορά να μην πέσω τόσο έξω. Για την ιστορία αφού το GEM το σκαμπανέβαζε και συμφωνούσαν και σταθερά 2-3 ensemble του gfs όσο και τα κύρια run να επιμένουν με τέτοια σύγκρουση ζεστού κρύου, χαμηλό στο Ιόνιο με Ω block δεν φτάνει Ελλάδα. Για να σπάσει τέτοιο block πρέπει να το δίνουν όλα 2-3 μέρες πριν.

 

Συνεχίστε να ασχολείστε με τον καιρό, πιστέψτε με είναι υπέροχο, θυμηθείτε πάντα ότι έξω θα πέφτεις αλλά που και που θα ξέρεις ακριβώς τι καιρό θα κάνει.

 


Μη ρωτάτε ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει, το σίγουρό είναι ότι θα περάσουμε σε μια περίοδο με σίγουρο κρύο, πιθανά και πολύ κρύο και σερί κακοκαιρίες κάθε 3 μέρες. Είναι πολυ πιθανό να μας δίνουν και ψίχουλα είναι το ιδιο πιθανό και να μας θάψουν στο χιόνι. Δευτέρα θα ξέρουμε καλύτερα, πάμε για σκι τώρα. Επίσης μην δίνετε σημασία στις βλακείες για πολικό ψύχος κλπ τάση είναι ακόμα.

 

 

 

Η αλήθεια είναι ότι όποιος θέλει να κάνει σκι στην Ελλάδα το Πήλιο ίσως είναι για καιρό η μόνη επιλογή.

 

Πράγματι η προοπτική του καιρού είναι κρύα αλλά ξερή. Φυσικά βάση ensemble ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα και απλά δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα τι θα κάνει από το επόμενο Σαββατοκύριακο και μετά.

 

Πάλι θα αρχίσουν "πολικό ψύχος που δεν ξανάγινε" μη δίνετε σημασία, σαν τάση σαφώς και ναι θα έρθει καλό κρύο, αυτά όμως που θα γράφουν δεν ισχύουν, απλά το κύριο τρέξιμο τώρα δίνει χιόνι στον Πειραιά, όπως το έδωσε και το πήρε πίσω για την Τετάρτη, το ίδιο θα γίνει και για το επόμενο σκ. Επίσης με αρκετά σενάρια ειδικά τα Νότια χιονοδρομικά τρώνε πασπάλες που πιστέψτε με είναι υπερχρήσιμες σαν βάση.

 

Υπομονή δυο τρεις μέρες να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θετική σκέψη, είναι πολύ πιθανό μέχρι την Τετάρτη να βλέπουμε χαμηλά στο Ιόνιο να μας γεμίσουν χιόνι και άλλα βουνά που σήμερα δυστυχώς σαν πρόγνωση δεν υπάρχουν στον ορίζοντα.

 

Πήλιοοοοοο

 

Υ..Γ. Κάποιος με τρόπο να πει στον Miscelano ότι ειδικά για Βασιλίτσα χιόνι δεν φαίνεται ούτε με το κυάλι.

 

 

 

Για τα άλλα χιονοδρομικά συμφωνώ, μπορούμε να αρχίσουμε να κλαίμε

 

 

Mε τα σημερινά δεδομένα που κάλλιστα Πέμπτη μπορεί να είναι εντελώς άλλα εμείς θα κάνουμε σκι στο Πήλιο με τα κορίτσια της Vicoria's Secret να ζηλεύει ο Λάππας και πολύ χλωμό να κάνουμε και σε άλλο χιονοδρομικό.

 

 


Ακόμα είναι πολύ μακρυά και πρώτα πρέπει να δούμε πως θα κάτσει η πολύ γερή ψυχρή εισβολή που φτιάχνει οπότε σε μια δυο μέρες θα ξέρουμε.

 

 

 

 

Στα πιο μακρινά δικά μας κλάψτε όσο θέλετε η τάση παραμένει σαφώς για γερή κακοκαιρία σε μια βδομάδα η οποία θέλουμε λίγες μέρες να την κλειδώσουμε αλλά πιστέψτε με όλα τα σενάρια δείχνουν ότι θα έρθει. Συνοπτικά όσο και να μη μας αρέσει η εικόνα της Βασιλίτσας ο χειμώνας φέτος έχει μπει με κέφια κάθε 3 μέρες κάτι συμβαίνει, μέχρι τώρα τα τρώμε Βορινά με ξερόκρυο όπως σήμερα και το σκ αλλά πιστέψτε με θα έρθουν και τα Νοτιάρικα να μας ρίξουν καλό χιόνι.

 

Το πολύ χλωμό που έγραψα χτες να κάνουμε σκι σε άλλα χιονοδρομικά χτες κάντε το ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα όλα πιθανά είναι.

 

 

 


Ένα κλικ πιο ενθαρυντικό το απογευματινό τρέξιμο για ανοιχτά και άλλα χιονοδρομικά από βδομάδα αλλά είναι μακρυά ακόμα συνεχίζω την κλάψα.

 

 

 

 

Τα πράγματα πάνε πάρα μα πάρα πολύ καλά. Δεν θέλω συγκοπες με όσα θα δώσει το snow-forecast χρειαζόμαστε ακόμα μια μέρα να το κλειδώσουμε θα αλλάζει η πρόγνωση σήμερα. Πάμε πάρα μα πάρα πολύ καλά για αρκετά Ελληνικά χιονοδρομικά να είναι ανοιχτά τα Χριστούγεννα. Λίγο υπομονή να δούμε τα αυριανά πως θα κάτσει η διάταξη η οποία μοιάζει ιδανική σήμερα να φάμε πολλά Νοτιάρικα χιόνια.

 

 

 

Για ακόμα μια φορά μη δέσετε τα όσα δίνει το snowforecast που 6 ώρες θα μας στέλνει στον παράδεισο και μετά στην κόλαση μέχρι αύριο το απόγευμα. Κάπου εκεί θα ξέρουμε μέχρι τότε όλα είναι ανοιχτά.

 

 

Τα ίδια παιδιά, θα φάτε μια δυο ψυχρολουσίες και μια δυο χαρές μέχρι αύριο. Θα αλλάζει συνέχεια. Το μόνο που μπορείς να πεις είναι ότι δεν έχουμε ιδέα τι θα γίνει αλλά τα πράγματα πάνε πάρα πολύ καλά και έχουμε πολλές ελπίδες να κάτσει η μπίλια θετικά.

 

 

Κάντε υπομονή μέχρι το απόγευμα

 

 

 

 

Κοιτώντας τα τωρινά δεδομένα σας ενημερώνω καταρχάς ότι σε λίγες ώρες το snow-forecast θα μας τα φέρει πιο κρυα και πιο αισιόδοξα αλλά μην του δώσετε και πολύ σημασία.

 

Με κάτι τέτοιες διατάξεις είναι που ανοίγουν τα χιονοδρομικά μας γενικά και πάμε πάρα πολύ καλά ΑΛΛΑ...επειδή έχουμε μεγάλη σύγκρουση κρύου ζέστης και μεγάλο σε μέγεθος χαμηλό να έρχεται όπως βλέπετε λίγο πιο πέρα να πάει το χαμηλό φέρνει αέρα πολύ γρήγορα ζεστό και ανεβαίνει η θερμοκρασία ή απλά μας μένει κρύο και ρίχνει λίγο χιόνι στα χιονοδρομικά. Με τα σημερινά δεδομένα απλά δεν έχουμε ιδέα πόσες ώρες θα χάσουμε σαν βροχή και πόσο έντονα θα είναι τα φαινόμενα.

 

Συνοπτικά πάμε πάρα πολύ καλά αλλά η κατάσταση είναι πολύ ευμετάβλητη, υπομονή μέχρι αύριο.

 

 

 

 

 

 

Πολύ καλό και το 12Ζ να δούμε και τα ensemble του αλλά θα περίμενα μέχρι αύριο το πρωί να πανηγυρίσουμε. Επαναλαμβάνω κάπως έτσι με τέτοιες διατάξεις και συστήματα ανοίγαν τα χιονοδρομικά μας τις καλές παλιές χρονιές.

 

Απλά να δούμε και τα ensemble του, να συμφωνήσουν euro και gem και πανυγηρίζουμε. Ακόμα έχει την αυριανή κακοκαιρία που μπορεί να αλλάξει λίγο τις διατάξεις σίγουρο δεν είναι ακόμα.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 6

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μην απολογισε ρε φίλε προχωρά μπας και κάνουμε κανα σκι μέσα στο 17.

  • Like 7

101277.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αν θες σκι το 17 ban τον κυριακο, τον Μανώλη και τους άλλους γκαντεμιδες.!Αν προλάβω θα ανοίξω το Ιανουάριο. Άμα θαφτούν τα βουνά θα κατέβω για πρόεδρος

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 5

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σαχαρα ( η κανονικη)

 

Sahara1.jpg

 

χα χα δεν υπαρχει , 40 χρονια ειχε να χιονισει λεει

Edited by Hellbent
  • Like 12

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τωρα θα παει η εταδ να βαλει λιφτ και εκει....

  • Like 14

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τι λέγαμε. Α ναι κλαίμε. Επόμενη κακοκαιρία φλούφλικη και για τις 28 του μήνα απλά μικρές πιθανότητες.

 

ΑΝΕΒΑ Πήλιο μέχρι 26 του μήνα. Και 3-5 ανέβα


Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τι λέγαμε. Α ναι κλαίμε. Επόμενη κακοκαιρία φλούφλικη και για τις 28 του μήνα απλά μικρές πιθανότητες.

 

ΑΝΕΒΑ Πήλιο μέχρι 26 του μήνα. Και 3-5 ανέβα

Η ανομβρια συνεχιζεται οπως και το ψοφοκρυο.....καποια στιγμη φυσικα θα αλλαξει, ελπιζω οχι μαζι και εχουμε μετα, βροχες και ζεστες
  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τελικά για να πάς για σκι πρέπει να ικανοποιούνται αθροιστικά εξής συνθήκες:

Να έχει κρύο και υετό για να έχει χιόνι.

Να έχει κρύο για να είναι καλό το χιόνι.

Να μην είναι απαγορευτικός ο καιρός.

Να είναι καθημερινή για να κάνεις σκι κι όχι ασκήσεις υπομονής.

Να σε αφήνει η δουλειά.

Να μην είσαι άρρωστος.

 

Λαχείο...

  • Like 8

Practice makes perfect

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παρακαλώ πολύ προσέχετε τα λόγια σας, προκαλούν φαινόμενα χαοτικά (βλ. πεταλούδα) και θα κλαίμε όλοι παρέα...

 

Άκου εκεί βροχή και ζέστες...

  • Like 2

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το άθλημα μας είναι σε μεγάλο βαθμό ψυχολογία. Ή προλαβαίνουμε τις γιορτές και έχουμε μια καλή σεζόν ή τα χάνουμε για μια ακόμα χρονιά. Και από ότι φαίνεται, κατά 99,9% θα χαθούν ΚΑΙ αυτά τα Χριστούγεννα. Όχι γιατί δεν είχαμε θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις. Το αντίθετο μάλιστα, για πάνω από 10 συνεχόμενες μέρες έχουμε ψοφόκρυο. Αλλά γιατί τα χιονοδρομικά μας είναι στα χέρια του κράτους που δεν ενδιαφέρεται/δεν μπορεί να κάνει αυτά που χρειάζονται ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν.

  • Like 7

Νίφει!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ας τα παρει ιδιωτης να ...χιονισει...
Φυσικα ολοι θελουν να τα χωσει ο φορολογουμενος και να κανουν μετα τους τζαμπα μαγκες ιδιωτες....
Πρακτικα. Τωρα
Ουτε ευρω απο το δημοσιο σε εταδ δημους περιφερειες κλπ για χιονοδρομικα
Αμεσο ξεπουλημα τους ΤΩΡΑ

Και φυσικα οσα δεν βρουν αγοραστη
Κλεινουν

Να απαγορευτει αμεσα σε δημους να χρησιμοποιουν πορους ανταποδοτικους δφ δτ κλπ για χιονοδρομικα, να επιτραπει ειδικος πορος 10% στο τζιρο τουριστικων επιχειρησεων.



Περιφερεις και δημοσιο αν δεν θελουν να πουλησουν κεφαλαιοπιουν τις συσωρευμενες ζημιες με διεθνη τοποθετηση αν μπορουν φυσικα αλλιως φουντο

 

Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  • Like 3

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα έγραφα ότι με την επόμενη κακοκαιρία που μου μοιάζει πια σχεδόν σίγουρη θα ανοίξουμε κάποια χιονοδρομικά για πρωτοχρονιά και ειδικά ΧΚΠ αλλά επειδή θα το γκαντεμιάσουμε δεν το γράφω

  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα έγραφα αλλά επειδή θα το γκαντεμιάσουμε δεν το γράφω

 

Μας φοβερίζεις;

 

Σιγά ρε άσχετε... λες και τα όσα γράφεις τα παίρνουμε στα σοβαρά...

Edited by ΑΛΕΞΗΣ
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κοίτα να δεις που ο χειμώνας θα είναι χειρότερος απο τον προηγούμενο.

Αυτό το γράφω με βάση τις τελευταίες στατιστικές επειδή πετάχτηκε ο κύριος απο πάνω που να nickname του ξεκινάει απο Α.......

 

ΕΛΕΗΣΟΝ


9-2-05020.jpg





Share this post


Link to post
Share on other sites

Ναι δίκιο έχεις. Θα κάνω μια μελέτη "post Αλέξη και χιονοπτώσεις στα Ελληνικά Χιονοδρομικά".

 

Σήμερα και στο Πήλιο και στον Παρνασσό φυσάει αρκετά. Για κλειστά χιονοδρομικά δεν φυσάει τόσο. Απλά ανοίγουν όποτε θέλουν μην πιστεύετε τίποτα.

 

Επίσης μην πιστέψετε αν εμφανιστεί κάνας κυριούλης από τα ΕΤΑΔ και πει ότι ακόμα και με χιονοπαγίδες δεν θα άνοιγαν και ότι δεν χρησιμεύουν οι χιονοπαγίδες.

 

Αύριο πάντως θα φυσάει πολύ λιγότερο στο Πήλιο, θα το δώσω ΑΝΕΒΑ ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ.

 

Στην προοπτική του καιρού κλαίνε όλα τα χιονοδρομικά εκτός από το Πήλιο που συνεχίζει να τρώει χιόνια προς πρωτοχρονιά και να έχει σούπερ σκι και σούπερ σεζόν. Μικρή ελπίδα για τον Παρνασσό να φάει κάποιο χιόνι από εκείνη την κακοκαιρία αλλά περιμένουμε.

 

Πάμε για σκι

 

Πήλιοοοοοοοοο (πως λέμε Μύκονοοοοοοος)


Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τελικά για να πάς για σκι πρέπει να ικανοποιούνται αθροιστικά εξής συνθήκες:

Να έχει κρύο και υετό για να έχει χιόνι.

Να έχει κρύο για να είναι καλό το χιόνι.

Να μην είναι απαγορευτικός ο καιρός.

Να είναι καθημερινή για να κάνεις σκι κι όχι ασκήσεις υπομονής.

Να σε αφήνει η δουλειά.

Να μην είσαι άρρωστος.

 

Λαχείο...

Τα ειπες ολα..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miα χαρά μας βλέπω, γιορτές με χιόνι στα χιονοδρομικά μας θα κάνουμε από τα τέλη του 2017 και βλέπουμε...

  • Like 2

9-2-05020.jpg





Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλά Χριστούγεννα και υγεία σε όλους. Μακάρι η Πρωτοχρονιά να μας βρεί με χιόνια.

  • Like 5

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και τώρα που τα ξανακοιτάω........... κέρωσα???????? γιατί έχω μεγάλη κατηφόρα εμπρός από το σπίτι μου.................... :evil: :evil: :evil: :evil:

  • Like 1

www.zermatt.ch

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχουμε και λέμε. Η κακοκαιρία που περιμένουμε για της 28-29 πάει λίγο καλύτερα. Μη περιμένετε πολλά όμως. Ωραία διαταξη μας περιμένει περίπου στις 8-9/1 αλλά είμαστε ακόμα πολύ, μα πάρα πολύ μακριά.

  • Like 1

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για Πήλιο, Πάρνηθα, Δίρφυ και Αθήνα είναι ο καιρός. Μικρές ελπίδες για τον Παρνασσό αλλά πρέπει να ξυπνήσει το χιονοδρομικό να δουλέψει το χιόνι.

 

Για Αθήνα θα ακούσετε πολλά, θα διαβάσετε πολλά, με αυτά που βλέπουμε σήμερα έχουμε σίγουρο κρύο 28-30 για χιόνι ακόμα και κέντρο Αθήνα αλλά μέχρι αύριο το πρωί ότι και να πούμε θα πέσει έξω. Πράγματι όμως υπάρχει η τάση για πολύ πολύ καλή χιονόπτωση Αθήνα αλλά είναι μόνο τάση, μπορεί και να μη ρίξει ούτε νιφάδα.

 

Πήλιοοοοοο Δίρφηηηηηηηηη

 

Για αυτά που λέει ο αξενερωτος έχουμε και λίγο πιο πριν τάση για κακοκαιρία αλλά απλά δεν έχουμε ιδέα τι θα καιρό κάνει

  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γιατί φοβάμαι για επανάληψη του έργου, ξεροκρύο χωρίς χιόνι.Πέστε μου ότι δεν είναι έτσι.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στο ίδιο έργο θεατές θα ειμαστε δυστυχώς...

Ο καιρος εχει αλλάξει και εμεις δε λέμε να το καταλάβουμε...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nαι μην το φοβάσαι επανάληψη είναι ξερόκρυο με χιόνι Πήλιο Δίρφη Πάρνηθα. Πασπάλες θα πέσουν και στα άλλα αλλά έτσι χιονοδρομικό δεν ανοίγει (ίσως Παρνασσός, πολύ ίσως, πάλι ο αέρας θα το πάρει). Και πάλι δώσε μέχρι αύριο το πρωί ακόμα στο περίμενε είναι το που θα κάτσει.

 

Ο καιρός έχει αλλάξει και κυρίως έχει ζεστάνει μια χαρά το καταλαβαίνουμε. Το ότι είμαστε γκαντέμηδες και δεν έρχεται ένα χαμηλό από το Ιόνιο πάντως δεν νομίζω να είναι θέμα global warming και υπενθυμίζω την σεζόν 13-14 που βαρεθήκαμε να τρώμε χιόνια.

 

Θα μάθουμε σε 10 χρόνια αν απλά ζέστανε ή αν δεν θα έρχοναι χαμηλά από το Ιόνιο πια στην Ελλάδα(χλωμό).

 

Φυσικά αν δεν είχε ζεστάνει το χαμηλό τέλος Νοέμβρη θα μας είχε χιονίσει αντί να βρέξει κλπ κλπ

 

Καλές γιορτές σε όλους, πάμε Πήλιο.

  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • Όταν οι άνθρωποι έχουν πρόγραμμα και βλέπουν το μέλλον 
    • Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για την διευκρίνηση! Έχω επισυνάψει 2 συνδέσμους σχετικά με το πέδιλο. Πρέπει να κυκλοφόρησε το 2020 αν και εγώ το είδα στο βουνό για πρώτη φορά πέρση το 2023. Θεωρώ προς πρώτα το νοίκιαζαν σχεδόν τοπικά μόνο στο wengen και grindewald και στα επόμενα χρονιά το στείλανε σε αρκετά μαγαζιά σε όλη την Ελβετία! Η εγγύηση του ισχύει φυσικά, πχ στο Zermatt στο κατάστημα της Bayard εχεις το service σου! Η τιμή 520ΕΥΡΩ συζητήσιμη! Με εκτίμηση Σταυρός
    • €155m (!) Les Grands Montets Upgrade Announced   https://www.j2ski.com/ski-chat-forum/posts/list/0/20835/155m-les-grands-montets-upgrade-announced.page?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR38lawfvXJFOYCy-QuYSHTPaF0ZaRZHIh_tRexoDqZBj_7-PC4dzy8Vr64_aem_AfPJYthWqmgzTTtVP3_T5uCUjWhVoHsHrX4KwyymBY52pVj0YAbUwYwtdHUzKRFMdn3qQEM5FyqDRAv1Z1_WaqJm
    • - Η ελαφρότερη μπότα στην αγορά για την συγκεκριμένη σκληρότητα. (1700γρ) - Σε πολύ καλή κατάσταση, καμμία μετατροπή στη μπότα η στο liner,  Alpine Soles, με όλα τα αξεσουαρ ( εργαλείο, spoilers..)  - Χαρακτηριστικά:- Flex 120, Last (φάρδος) 98mm, Alpine Soles ( ISO5355), BSL 304mm - Τιμή: 250Ευρώ         
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Today's Birthdays

    1. Phoebus
      Phoebus
      (56 years old)
  • Who is online

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      17,317
    • Total Posts
      460,827
  • Member Statistics

    • Total Members
      10,657
    • Most Online
      1,823

    Newest Member
    VjiupsZog
    Joined
×
×
  • Create New...