Jump to content
ΜΙΚ

Eυθύνες Snowreport, Snowclub, Χιονοδρόμων Και Εργαζόμενων

Recommended Posts

Διαφωνείς ότι ο Σύλλογος και το snowreport έπρεπε να έχουν στην πρώτη σελίδα τις τραγικές ελλείψης στα θέματα ασφαλείας πχ του Πηλίου από την αρχή της σεζόν?

Φυσικά και έπρεπε.

Πιστεύεις πρόεδρε ότι ακόμα κι αν ξέρει κάποιος, είναι διατεθειμένος να μπει σε αυτή τη διαδικασία?

Όχι, δεν το πιστεύω. Αλλά έχω βαρεθεί (γενικώς) να ξεφυτρώνουν υπονοούμενα και κατηγορίες στον αέρα. Μπορεί να έχουν βάση (ξέρει ο Kapten), μπορεί όμως και να δημιουργούν μόνο εντυπώσεις.

Καλά τώρα ο kapten τρολαρει πάντα αυτό έκανε εξάλλου όποτε εγώ ούτε καν δίνω σημασία σε ότι έγραφε και γράφει...

Στο δια ταύτα έχει ο σύλλογος κανα μηχανολόγο με γνώσεις από αναβατήρες και τα υπόλοιπα σχετικά για χκ; Και αν έχει με πιο δικαίωμα θα πάει να ελέγξει τι;

Διαβάστε πολύ καλά τι έχει γράψει ο Πάνος Δρίβας στο τελευταίο ποστ του στο Πηλιο νομίζω τα λέει όλα.

• Like 2

9-2-05020.jpg

Α και κάτι ακόμα αυτές τις μαλακιες κάνουν στο snowreport foroum και συγκεκριμένα στα χκ και για αυτό έχουν μείνει τρεις και ο κούκος εκεί μεσα

9-2-05020.jpg

Καλά τώρα ο kapten τρολαρει πάντα αυτό έκανε εξάλλου όποτε εγώ ούτε καν δίνω σημασία σε ότι έγραφε και γράφει...

Στο δια ταύτα έχει ο σύλλογος κανα μηχανολόγο με γνώσεις από αναβατήρες και τα υπόλοιπα σχετικά για χκ; Και αν έχει με πιο δικαίωμα θα πάει να ελέγξει τι;

Διαβάστε πολύ καλά τι έχει γράψει ο Πάνος Δρίβας στο τελευταίο ποστ του στο Πηλιο νομίζω τα λέει όλα.

Εσύ τώρα τι πετάγεσαι, το μόνο που μπορείς να κάνει είναι να με βρίσεις όπως έχεις κάνει παλιότερα άλλωστε.

Παλιότερα όταν σε πήρα τηλ για να λύσουμε μια παρεξήγηση μου απάντησες οδηγώ τώρα θα σε πάρω σε λίγο, ακόμα περιμένω

Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/

Νομιζω οτι καλα τα λεμε αλλα γενικα λιγο ο ενας λιγο ο αλλος ξεφευγουμε ως προς το τι μπορει να κανει ο συλλογος.

ΝΑΙ να αναρτηθει στην πρωτη σελιδα και στο fb αυτο που περιγραφει ο μιχαλης σχετικα με την κατασταση των χκ.

ΝΑΙ να ξαναστειλουμε σε ολους τους φορεις δελτιο παραπονων και οτι αλλο πρεπει ωστε να δηλωσουμε την παρουσια μας.

ΝΑΙ να μην ανεβουμε στην πρωτη ηλιολουστη πουδρα στον παρνασσο πχ σε ενδειξη διαμαρτυριας.(εδω ομως θα ηθελα να δω ποσοι πισωπληκτρολογαδες εχετε τα κοτσια να το κανετε)

Σε οτι αλλο ομως εχει να κανει με τους εργαζομενους με βρισκει αμετακλητα αντιθετο.δεν ειμαστε συνδικατο να τους προτασουμε σε απεργια.

Για το snowreport δεν εκφερω γνωμη διοτι δεν ανηκω στις ταξεις τους και θεωρω πως ο διασυρμος τοσο του σαιτ οσο και του ιδιοκτητη του ξεφευγει απο τα πλαισια της παρεας και συζητησης.

• Like 3

Βλέπω ότι κανείς δεν ξέρει την ιστόρια μόνο ο Makis M αν και ήρθε λίγο αργότερα στην παρέα μας.

Οντως το snowreport είναι μια ιδιωτική εταιρεία η οποία έπρεπε να είχε κλείσει από καιρό μέσα στην κρίση.

O σύλλογος μπορεί να μην δημιούργηθηκε από το snowreport τυπικά αλλά σίγουρα εμείς ωθήσαμε προς την δημιουργία του για να ηρεμήσει η τότε κατάσταση με την τότε διοίκηση του Χ.Κ.Κ.

Με την δημιουργία του συλλόγου παλι για να υπάρξει κάποια ισσοροπια δυνάμεων δημιούργηθηκε η Ενώση Χιονοδρομικών με πρωτοβουλία του Χ.Κ.Κ.

Τελικά οι ιδιωτικός τομέας μπορεί και αλλάζει το κατεστημένο.

Βλέπω ότι κανείς δεν ξέρει την ιστόρια μόνο ο Makis M αν και ήρθε λίγο αργότερα στην παρέα μας.

...

Oντως, γραφτηκα στο SR την προηγουμενη χρονια απο την ιδρυση του ΕΣΤΧ αν και παρακολουθουσα σιωπηλα καποιους μηνες πριν. Τις ιστοριες με το ΧΚΚ τις εχω ακουσει ολες απο δευτερο χερι, αλλα απο πολλα προσωπα, ωστε να σχηματισω γνωμη για το τι περιπου εγινε. Στον ΕΣΤΧ γραφτηκα σχεδον ενα χρονο αργοτερα, τον Ιανουαριο του 2005, αφου παρακολουθησα το φορουμ σιωπηλα για καναδυο μηνες.

Εχουν περασει 12 χρονια απο τοτε (παρα δυο μερες αν κοιταξετε το προφιλ μου) και ειναι σαν να μην περασε μια βδομαδα... :(

• Like 2

Εσύ τώρα τι πετάγεσαι, το μόνο που μπορείς να κάνει είναι να με βρίσεις όπως έχεις κάνει παλιότερα άλλωστε.

Παλιότερα όταν σε πήρα τηλ για να λύσουμε μια παρεξήγηση μου απάντησες οδηγώ τώρα θα σε πάρω σε λίγο, ακόμα περιμένω

Καταρχήν δεν σε εβρισα και κατά δευτερον θα σε παρακαλούσα να μην τρολάρεις περα δώθε. Καλό θα ήταν κιόλας να προσφέρεις και τις γνώσεις σου σε οτι γράφουμε απο οτι να κανεις σε οτι ανεφερα παραπάνω. Αυτα απο εμένα και τέλος σε οτι εχει να κανει σε σχεση μαζί σου.

9-2-05020.jpg

Σε παραλληλισμό η φράση σου έχει όσο δίκιο όσο η φράση "κανένας εφοριακός δεν έχει ευθύνη για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας"

Αν αυτό πιστεύουμε σαν Έλληνες πάσο. Συνεχίστε το λάθος

Για κάνε παραλληλισμό με το τι θα έπρεπε να έγραφαν στα sies/forums των λογιστών, οικονομολόγων, κλπ......

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Τις ιστοριες με το ΧΚΚ τις εχω ακουσει ολες απο δευτερο χερι, αλλα απο πολλα προσωπα, ωστε να σχηματισω γνωμη για το τι περιπου εγινε.

Εχουν περασει 12 χρονια απο τοτε (παρα δυο μερες αν κοιταξετε το προφιλ μου) και ειναι σαν να μην περασε μια βδομαδα... :(

Ένδοξες εποχές!

Λες να ξαναρχίσω να γράφω σεντόνια?!?! :Thinking::Thinking:

Edited by zox
  • Like 6

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Για κάνε παραλληλισμό με το τι θα έπρεπε να έγραφαν στα sies/forums των λογιστών, οικονομολόγων, κλπ......

Θα έπρεπε όπως προτείνω και για το σκι να τα πουν με ονόματα και διευθύνσεις να κλείσουν τις εφορίες κλπκλπ Αν πιστευει κανείς ότι δεν έχουν ευθυνη κάποιοι λογιστές και κάποιοι εφοριακοί για την πτώχευση της χώρας μας ας το πει να πέσω κάτω από τα γέλια.

Προφανώς και προτείνω για τις εφορίες να τις κλεισουν οι ίδιοι οι εφοριακοί οι οποίοι θα δείξουν και θα ζητήσουν να διερευνηθούν τους "μη τίμιους" εφοριακούς. Αυτό νομίζω είναι το σωστό στην Ελλάδα συνεχίζουμε το λάθος το οποίο είναι οι εφοριακοί να συνεχίζουν να δουλεύουν για να πέσει το μηνιάτικο και πάντα άααααλοοοοος φταίει.

Ας το κάνουν όπως προτείνω να το κάνουμε

Ένδοξες εποχές!

Λες να ξαναρχίσω να γράφω σεντόνια?!?! :Thinking::Thinking:

Ε μα ναι, άντε πια με έχεις αφήσει να κάνω μονάχο μου τον καραγκιόζη

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Πιστεύεις πρόεδρε ότι ακόμα κι αν ξέρει κάποιος, είναι διατεθειμένος να μπει σε αυτή τη διαδικασία? (επόμενο βήμα οι ερωτήσεις: "έχεις αποδείξεις; πώς δίνεις ονόματα έτσι;", σε μια καταγγελία που εκ των πραγμάτων είναι τρομερά δύσκολο να αποδειχθεί).

:shuriken:

Από τον σύλλογο, έχουν περάσει αρκετές εκατοντάδες μέλη (με πληρωμένη συνδρομή, όχι απλά μέλη του φόρουμ). Αν τα αθροίσεις, σίγουρα ξεπερνούν τους 1000. Κατά καιρούς, όλοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ενεπλάκησαν σε εκδηλώσεις του συλλόγου. Είναι δυνατόν να πιστέψεις ότι δεν θα υπήρξε έστω και μία μεμονωμένη περίπτωση που κάποιος πήγε να εκμεταλλευτεί κάτι για προσωπικό όφελος; Εγώ αν το έβλεπα, δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι και το ίδιο πιστεύω ότι θα έκαναν αυτοί που συνεργάστηκαν μαζί μου στα του συλλόγου, αλλιώς δεν θα συνεργαζόμουν μαζί τους.

Εγώ οργάνωσα μόνος μου μία εκδρομή του συλλόγου. Πόσοι πιστεύεις ότι θα είπαν πίσω μου ότι δεν πήγα τζάμπα; Οργάνωσα την δεύτερη παραγγελία των μπουφάν (μιλάω για το τελικό στάδιο, που περιλαμβάνει και την παραγγελία και τα οικονομικά και όχι το σύνολο της προσπάθειας που πήρε πάνω από 10 μήνες και στο οποίο υπήρξε συμμετοχή σημαντική). Πόσοι πιστεύεις ότι θα είπαν από πίσω μου ότι το δικό μου δεν το πήρα τζάμπα; Φυσικά δεν υπήρξε κανείς που να το πει μπροστά μου. Επίσης κανείς δεν μου ανέφερε ότι ο τάδε λέει "αυτό και αυτό". Πιθανώς μπορεί να μην υπήρξε κανείς που να ισχυρίστηκε κάτι.

Και επειδή την εκάστοτε "καταγγελία" την κρίνεις και από την ηθική του εκάστοτε καταγγέλοντος, πιθανώς να ξέρεις το ποιόν του συγκεκριμένου, ώστε να σου προκαλεί μόνο γέλιο ο τζάμπα μάγκας. Όμως κάποιος άλλος δεν ξέρει τι κρύβεται από πίσω. Αν την καταγγελία σου την έλεγε ένας "φίλος", θα την λάμβανες διαφορετικά υπ'όψιν. Ο φίλος θα στην έλεγε με άλλον τρόπο. Επομένως, ο καταγγέλων, ή μιλάει σταράτα, με ολοκληρωμένες προτάσεις, ή αλλιώς ορμώμενος από ίδιες συμπεριφορές, νομίζει ότι όλοι είναι σαν αυτόν.

Edited by mil
  • Like 9

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Εγώ πάντως για εκείνη την εκδρομή, παρ' όλο που την έχασα, βασιζόμενος στο πόσο φτηνά είχε έρθει σε όλους χάρη στον κόπο σου και το προσωπικό χρόνο που προσέφερες για την οργάνωσή της, εξακολουθώ να λέω ότι δεν θα ήταν λάθος να έχεις πάει τζάμπα ή με μικρή συμμετοχή.

Και ενώ σου το έχω πει και προσωπικά, το λέω και δημοσίως.

• Like 7

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

Screenshot_1.jpg.c84498b90f2144f3beb18cc42ceb0539.jpg

Austrian Level 2 Ski Instructor

Εγώ πάντως για εκείνη την εκδρομή, παρ' όλο που την έχασα, βασιζόμενος στο πόσο φτηνά είχε έρθει σε όλους χάρη στον κόπο σου και το προσωπικό χρόνο που προσέφερες για την οργάνωσή της, εξακολουθώ να λέω ότι δεν θα ήταν λάθος να έχεις πάει τζάμπα ή με μικρή συμμετοχή.

Και ενώ σου το έχω πει και προσωπικά, το λέω και δημοσίως.

Αν και εκτός θέματος, κάποια πράγματα είναι θέμα αρχής.

• Like 8

Καταρχήν δεν σε εβρισα και κατά δευτερον θα σε παρακαλούσα να μην τρολάρεις περα δώθε. Καλό θα ήταν κιόλας να προσφέρεις και τις γνώσεις σου σε οτι γράφουμε απο οτι να κανεις σε οτι ανεφερα παραπάνω. Αυτα απο εμένα και τέλος σε οτι εχει να κανει σε σχεση μαζί σου.

Όπως νομίζεις, έχε χάρη που έχω καταγωγή από την Αρκαδία

Τώρα βρε παιδιά ζητώ χίλια συγνώμη μπορεί να κάνω λάθος αλλά...

Το σωστό δεν είναι η πρωτη σελίδα του snowreport και του snowclub να γράφουν για τα τραγικά προβλήματα ασφαλείας και για την απόφαση να υπολειτουργεί ο Παρνασσός (Ηρακλής Διας Σαχάρα Οδυσσέας κλειστά) καθημερινές εξασφαλίζοντας για πάντα ότι δεν θα γίνει χιονοδρομικό σοβαρό παρά μόνο Σαββατοκύριακου και για πάντα θα γράφει ζημιές?

Δεν θα έπρεπε να γράφουν ότι στα Καλάβρυτα δεν μπορούν καν να ανοίξουν τα μόνα μη baby λιφτ 8 στις 10 τελευταίες μέρες?

Δείτε τις πρώτες σελίδες και των δυο. Γιουπιγιάια προσφορές σκι τεστ τι όμορφα που χιόνισε κλπ

Συντελείται πργανωμένο έγκλημα εναντίων της ασφάλειάς μας και της χιονοδρομίας και εμείς γιουπιγιάγια. Νομίζω...ίσως κάνω λάθος

Edited by ΜΙΚ
  • Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Βρε καντέμηδες, τον φάγατε τον μπάρμπα Πάνο....

Τι εννοείς?

Δε ξέρω τίποτα δεν φταίμε. Αν τρακάρει ο Τερζάκης, βγει ο φρονιμίτης στον Παππά και πάθει και γαστρεντερίτιδα ο priest θα δεχτώ ότι τους ματιάσαμε.

Άδεια και Παρνασσός και Καλάβρυτα σήμερα, ντροπή στους Έλληνες χιονοδρόμους. Ότι και να λέτε σήμερα ήταν μέρα για 2000 Παρνασσό και 1000 Καλάβρυτα. Aύριο που θα πάτε μη ρωτάτε γιατί δεν έχουμε τρεις φορές καλύτερο χιονοδρομικά, φταίτε και εσείς.

Βασικά ο Τερζάκης φταίει κυρίως, φταίνε πολύ οι εργαζόμενοι που δεν κάνουν κάτι, φταέι πολύ το snowcub και το snowreport (που δεν έχουν στη πρώτη σελίδα ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΗΛΙΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΙΑ ΣΑΧΑΡΑ) αλλά φταίνε και πάρα μα πάρα πολύ οι Αθηναίοι Χιονοδρόμοι που σήμερα πήγαν 200 και 200 και αύριο θα πάνε 7000 και 3000. Πως μπορεί να σταθεί χιονοδρομικό έτσι ρε παιδιά με τέτοιους πελάτες?

Μην ξαναγράφω αυγό κότα έχετε και τα δίκια σας σαν πελάτες αλλά σήμερα μόνο τόσος κόσμος?

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

...Εχουν περασει 12 χρονια απο τοτε (παρα δυο μερες αν κοιταξετε το προφιλ μου) και ειναι σαν να μην περασε μια βδομαδα... :(

Χαρακτηριστικό μας σε πολλές καταστάσεις...

Practice makes perfect

Α και κάτι ακόμα αυτές τις μαλακιες κάνουν στο snowreport foroum και συγκεκριμένα στα χκ και για αυτό έχουν μείνει τρεις και ο κούκος εκεί μεσα

https://www.facebook.com/groups/snowreportgr

https://www.facebook.com/snowreportgr-257640572920/

Μάλλον ήθελες να πεις χιλιάδες κι ο κούκος