Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
mainalo

Φεβρουάριος 2017

Recommended Posts

γμτ κανονισα ν ανεβω αυριο και τωρα μαθαινω οτι φυσαει πολυ...θα κοψει γκουρου ως το πρωι???

Σόρυ Βασίλο δεν τολμάωνα προβλέψω τι λιφτ ανοίγει από αέρα εσύ τα ξέρεις καλύτερα, είναι πάντως μέτριος προς ισχυρός ο Νοτιοδυτικός, πιστεύω ψηλά θα θερίζει την Κυριακή, το Σάββατο έχεις ελπίδες να το λες μέτριο προς ισχυρό.

ΧΚΠ ΧΚΚ δεν ανεβαινω ποτέ για σκι με τέτοιους καιρούς but thats just me. Η ταπεινή μου αίσθηση είναι ότι ΧΚΚ αύριο με ενέσεις ίσως ανοίξει κάνα λιφτ που δεν είναι baby, ΧΚΠ έχουμε δει παλαιότερα όλα τα λιφτ ανοιχτά με παρόμοιο αέρα. Όποιος νιώθει πολύ τυχερός μπορεί να το δοκιμάσει αύριο.

Τη Κυριακή νομίζω πολλά λιφτ θα είναι κλειστά.

Φυσικά πάνω από όλα φταίνε ο Τερζάκης η Κουντουρά η Κεφαλογιάννη και ο Ξυπόλιτος. Πείτε μας πιο τεκμηριωμένα που φταίξανε

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Φυσικά πάνω από όλα φταίνε ο Τερζάκης η Κουντουρά η Κεφαλογιάννη και ο Ξυπόλιτος. Πείτε μας πιο τεκμηριωμένα που φταίξανε

Από περιέργεια: αφού πιάνουμε και τους πολιτικούς προϊσταμένους, γιατί ο Σπίρτζης στο απυρόβλητο; Το δικό του υπουργείο επιβλέπει το τεχνικό / κατασκευαστικό κομμάτι. Και είναι και μηχανικός (υποτίθεται, το τονίζω μη βαράτε).

Mik ,για Μαίναλο αύριο τι βλέπεις ??

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Ο Μιχαλης εχει παει για ψαρεμα.

Απο καιρο καλα θαναι, απο χιονι δεν ξερω τι θα βρεις...

Γενικα θελει υψομετρο αλλα εκει εχει και αερηδες...

• Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Μετριο χιονι ποιοτικά . ανοιχτα λιφτ

Aab σου ανοιξα νεο thread. Ριχτα εκει. Δεν εχω ιδεα

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ΧΚΠ θα αξίζει λέτε το κόπο αύριο από αέρα; Και χιόνι όταν λέμε "μέτριο" τι εννοούμε, ψιλομπετον νωρίς, "Knor"(σσ. κάτι σε σούπα) μεσημέρι;

Σήμερα Παρασκευή πως ήταν από κανέναν που ανέβηκε;

Εδώ στας παραλίας πάντως (Ιτέα) Ν-ΝΔ περισσότερο από μέτριος τώρα το βράδυ.

Edited by itiotis

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

Βασιλιτσα αν και έδινε χιονόπτωση σήμερα τελικά μόνο φυσάει....και φυσάει πολύ...απο δευτέρα σαν να θαβόμαστε...

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Ξεσκιζει ο ΝΔ.

Κλειστα στυγα και...αρτεμης...

Σταματησε η 6.

Ποιος ξερει τι θα κανουν συνδετικο και 7...

Μπουχος ψηλα στο μαιναλο.

Τελεια μερα.

Πρεπει να ειναι ωραια στην νεραιδα....

Αυριο σπίτι νανι. Ευκαιρία να βγουμε να παμε κανα θέατρο κλπ

Μόνο μαιναλο αλλα μετριοχιονο μυριζομαι

Πολυ αερας Ζηρια ψηλα θα θεριζει. Μια χαρα θα πεταξω για σενα τι θα κανεις δε ξερω

Πειστικαμε οτι με λιγη ατυχια τα σαββατοκυριακα αν δεν προωθήσουν τις καθημερινές τα χιονοδρομικά μας δεν εχουν μελλον η να πω και ιστορικα στοιχεια?

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Με τι θα πετάξεις; Με σακούλα του supermarket?

Θα μου τον συγχύσεις και θα σταματήσει να μας ενημερώνει![emoji12]

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 1

Θέλω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στον ΜΙΚ που με τις εύστοχες προβλέψεις του με τον καιρό μας έχει γλυτώσει απο ταλαιπωρία,χρόνο και κυριότερο χρήμα

Αν δεν ήταν αυτός και σήμερα θα τρώγαμε φώλα!!!!

ΜΙΚ respect!!!!!

• Like 14

Ευχαριστώ φίλε, χαρά μου

Με τι θα πετάξεις; Με σακούλα του supermarket?

Με το μπουφάν, απλά ανοίγεις και πέταξες. Τον Γιώργο φοβάμαι που μόλις απογειωθεί δεν θα ξέρει τι θα κάνει. Ελπίζω να γίνετε ακόμα πιο κατανοητό αυτές τις μέρες ότι δεν έχουμε που να πάμε για σκι στη Νότια Ελλάδα πρέπει όπωσδήποτε ΠαρνασσοΚαλάβρυτα να βάλουν λιφτ παντώς καιρού. Το Μαίναλο είναι η μόνη επιλογή,

Και η Δευτέρα είναι προφανώς καμμένη για ΧΚΚ ΧΚΠ, και κάπου εκεί ξεκινάει το skydiving της θερμοκρασίας για να περάσουμε πάλι σε λαχταριστές για το σκι μας θερμοκρασίες για καιρό. Είπαμε κάθε χρόνο έχει βροχές κάποια στιγμή στα χιονοδρομικά μας, μας την έκανε τώρα, ξεμπερδέψαμε και πάμε με χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι 20-25 του μήνα. No Abdul this year Abdul no koykoy.

Η επόμενη βδομάδα θα μας βρει με την γνωστή παρέλαση χαμηλών κάθε τρεις μέρες. Δεν μπορούμε να δούμε σαφώς τι και πως οι κακοκαιρίες και φυσικά ούτε τι καιρό θα έχει στα Καλάβρυτα το κοπι αλλά η πρώτη κακοκαιρία μοιάζει να ρίχνει ένα σεμνό έως εξαιρετικό πρώτο Νοτιάρικο στρώμα πριν γυρίσει Βορινή οπότε θα έλεγα κανονίστε να είστε εύκαιρη μπας βγει υπερμέρα προς Τετάρτη. Μετά έχουμε άλλη μια κακοκαιρία για Βορινή μοιάζει τίποτα το σπουδαίο αλλά θα το δούμε.

Ελπίζω να γίνεται ακόμα πιο κατανοητό αυτές τις μέρες ότι δεν έχουμε που να πάμε για σκι στη Νότια Ελλάδα πρέπει όπωσδήποτε ΠαρνασσοΚαλάβρυτα να βάλουν λιφτ παντώς καιρού. Το Μαίναλο είναι η μόνη επιλογή,

• Like 6

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Βρε παιδια χιονησε;

Το xionodromika.gr δινει μια παλαμη φρεσκο χιονι σε ολη την ελλαδα.

Ασε που λεει οτι ολα ειναι ανοιχτα.

Κουβεντα μην ξανακουσω για το sr...

Υπαρχου πολυ χειρωτεροι....

• Like 1

Μάλλον αφαίρεσε μερικές παλάμες χιόνι . Ανοιχτά εννοούν τις καφετέριες...

• Like 2

9-2-05020.jpg

Γιατί έχετε ξεχάσει την Τρίτη

Δεν ξέρω τι προτιμάω, να πάει ο Hellbent Πέμπτη Μαίναλο και να του τα φάμε την Τετάρτη, να πάει Τετάρτη Μαίναλο και να έχει σοβά και Καλάβρυτα να τρώμε καλά, ή να ξυπνάμε τον Μαίναλο από τις 5 το πρωί και τελικά να πάμε Καλάβρυτα.

Ψυχραιμία, τίποτα από αυτά που δίνει το snowforecast πιθανότατα δεν θα γίνει

Aυριο το πρωί θα ξέρουμε

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ΜΙΚ ξεκίνα και βγάλε αναλυτική πρόγνωση εβδομάδας για κατω απο το ποτάμι, μας έσκασες :)

9-2-05020.jpg

ΜΙΚ ξεκίνα και βγάλε αναλυτική πρόγνωση εβδομάδας για κατω απο το ποτάμι, μας έσκασες :)

και για πανω απ τ αυλακι...στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις????

.

• Like 1

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

και για πανω απ τ αυλακι...στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις????

Ρε στο έχω ξαναπεί, δεν έχω ακριβή στοιχεία για τα δικά σας χιονοδρομικά, ότι ξέρω το γράφω

Νοτιάρα με ένταση κακοκαιρία αλλά μη λίγη διάρκεια σήμερα, θα ρίξει ένα αξιοπρεπές στρώμα χιονιού σε όλα τα χιονοδρομικά. Δυναμικό και οργανωμένο ψυχρό μέτωπο σήμερα κατά τα μεσάνυχτα θα σαρώσει την Ελλάδα, περιμένουμε έντονες έως παρανοικά δυνατές καταιγίδες χαμηλά και χιονοκαταγιδες στα χιονοδρομικά μας απλά θα περάσει γρήγορα.

Αύριο φτιάχνει απότομα ο καιρός και Τρίτη Τετάρτη θα είναι εξαιρετικές για σκι. Ίσως αύριο το πρωί κάποια γνωστά λιφτ να έχουν πρόβλημα με αέρα που θα έχει ξεμείνει αλλά θα σβήσει μέσα στη μέρα, πιθανές αναστολές το πρωί. Τετάρτη ΑΝΕΒΑ.

Από Πέμπτη μάλλον από το πρωί μπαίνει Βορινή κακοκαιρία που θα ρίξει ακόμα ένα αξιοπρεπές στρώμα χιονιού (το οποίο θα είναι και πολύ ποιοτικό) τα η οποία δεν έχουμε ιδέα πότε θα τελειώσει μπορεί και να συνεχίσει και μέσα στο σκ.

Αλκυωνίδες κάποιος τις σκότωσε φέτος, του Adbul του σηκώθηκε λίγο ο Αντοκυκλώνας το σκ που πέρασε μάλλον θα κάτσει ήσυχος για καιρό, πάμε με χειμωνιάτικες διατάξεις και χειμώνα κανονικό μέχρι τις 25 του μήνα με κακοκαιρίες σταθερά κάθε 3 μέρες.

Τι άλλο θελετε να μάθετε? Πειστήκατε ότι δεν έχει νόημα να κοιτάτε το snowforecast χτες?

Edited by ΜΙΚ
  • Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε