Jump to content
ashbury

Χ.κ Καλαβρύτων 2017-18

Recommended Posts

...

Σχετικά με τους πιστερ, εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούσαν, απλά αναρωτιέμαι γιατί κάποια πράγματα να μην έχουν προβλεφθεί και λυθεί νωρίτερα.

...

Αν και δεν μπορώ να ξέρω σε τι ακριβώς εργασίες αναφέρεσαι, αν όντως έφτιαχναν τα προστατευτικά στους πυλώνες, όπως αναφέρει παραπάνω ο Βασίλης, είναι κάτι φυσιολογικό. Τα μαξιλάρια δεν έχουν στάνταρ θέση. Αναλόγως του ύψους του χιονιού προσαρμόζονται. Προφανώς στη τελευταία χιονόπτωση το έχωσε στο διάδρομο της Άρτεμης και για αυτό οι πιστερ κλήθηκαν να τα ανεβάσουν πιο ψηλά.

Προσπαθήστε, οι νέοι ειδικά στο άθλημα, να μην είστε προκαταλημενοι με ότι σας φαίνεται περίεργο πάνω σε ένα χιονοδρομικό. Τις περισσότερες φορές υπάρχει λόγος. Αν έχουμε προδιάθεση να τα βλέπουμε όλα στραβά, ακόμα και εκεί -στο βουνό- που πάμε για να ξεφύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας μας, κινδυνεύουμε να αποκτήσουμε σύνδρομο _ _ _. Όποιος το έπιασε...

Με ειλικρινή εκτίμηση στο _ _ _.

Υ.Γ.: Να είσαι στα Καλάβρυτα, και να μην μπορείς να ανέβεις στο βουνό... Ασταδιαλα σιτουέισιον

• Like 13

Απλά απαράδεκτη η διαχείρηση της ημέρας. Λιακάδα άπνοια υπέροχο srable snow, και η Στυγγα κλειστή. (ανοικτή μόνο για τους πιστερ για να κάνουν έλεγχο από το πρωί my ass) Τα ζώα που πληρώνουν μπορούν να στριμώχνονται στα συρόμενα λιφτ) well done boyz

• Like 1

:skiing-4073:

Αν και δεν μπορώ να ξέρω σε τι ακριβώς εργασίες αναφέρεσαι, αν όντως έφτιαχναν τα προστατευτικά στους πυλώνες, όπως αναφέρει παραπάνω ο Βασίλης, είναι κάτι φυσιολογικό. Τα μαξιλάρια δεν έχουν στάνταρ θέση. Αναλόγως του ύψους του χιονιού προσαρμόζονται. Προφανώς στη τελευταία χιονόπτωση το έχωσε στο διάδρομο της Άρτεμης και για αυτό οι πιστερ κλήθηκαν να τα ανεβάσουν πιο ψηλά.

Προσπαθήστε, οι νέοι ειδικά στο άθλημα, να μην είστε προκαταλημενοι με ότι σας φαίνεται περίεργο πάνω σε ένα χιονοδρομικό. Τις περισσότερες φορές υπάρχει λόγος. Αν έχουμε προδιάθεση να τα βλέπουμε όλα στραβά, ακόμα και εκεί -στο βουνό- που πάμε για να ξεφύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας μας, κινδυνεύουμε να αποκτήσουμε σύνδρομο _ _ _. Όποιος το έπιασε...

Με ειλικρινή εκτίμηση στο _ _ _.

Υ.Γ.: Να είσαι στα Καλάβρυτα, και να μην μπορείς να ανέβεις στο βουνό... Ασταδιαλα σιτουέισιον

Λογικά αυτό ακριβώς έκαναν, μιας και ξέθαβαν και ανέβαζαν. Η απορία μου ήταν σχετικά με την ώρα, σε μία μέρα που σχεδόν όλοι ξέραμε από αρχές της εβδομάδας ότι θα είναι φανταστική. Τέλος πάντων. Πίστεψε με, δεν είμαι προκατειλημμένος καθόλου. Όπως ανέφερα και πριν, έχω κάρτα φέτος και πλέον ούτε καν παίρνω τηλέφωνο το πρωί να μάθω τι θα είναι ανοιχτό. Κάνω τη μελέτη μου το προηγούμενο βράδυ και αποφασίζω αν θα ανέβω, ανάλογα προφανώς και με το αν μπορώ. Δεν έχω λόγο να είμαι προκατειλημμένος. Ξεκίνησα πέρσι και είμαι κολλημένος όσο δεν πάει. Απλά κάνω κάποιες ερωτήσεις για να μαθαίνω και κάποιες παρατηρήσεις που εγώ βλέπω, ας πούμε περίεργες. Φέτος το ΧΚΚ έπαιξε μπάλα μόνο του και θεωρώ οτι κάποια πράγματα ακριβώς γι αυτό το λόγο θα έπρεπε να τα προσέχει περισσότερο (δεν μιλάω μόνο για το παράδειγμα τον πιστερ)...

Πριβέ ΧΚΚ με αλλεπάλληλα first lines/ καθαρές γραμμές εκατέρωθεν της άγκυρας μέχρι τις 11.30 περίπου. Η Στύγα άργησε πολύ να ανοίξει και όταν άνοιξε φάγαμε αρκετή ομίχλη. Ωραία διοργάνωση το snowvolley, αλλά έχω την εντύπωση πως με λίγη καλή θέληση η Στύγα άνοιγε και νωρίτερα....

Τώρα χιονίζει μέχρι το πάρκινγκ, αλλά πρέπει να έχει οριακά θετική Τ.

Edited by ashbury
  • Like 8

Σημερα στις 4,30 παρθηκε η αποφαση για καψιμο χελμου και αναβαση απεναντι.

Οι λογοι.

Επρεπε να αφησω να εξελιχθει η πετοσφαιρηση αλλιως ειδατε....

Με στενευει ο χελμπεντιος κορσες, θελω να μαγαριζω το αυγο ελευθερα.

Το γιου γουεδερ εδεινε καλοκαιρια και ο νωε δεν απαντουσε στο τηλεφωνο.

Δεν ηθελα να πιεστουν να ανοιξουν στυγα νωρις νωρις και ειδικα πριν βγαλει ομιχλη.

Δεν ηθελα να στερησω απο τα 100 πιστερια του χελμου το πριβιλεγκιουμ πρωτογκαμιε...

Και το πιο σημαντικο δεν παμε καλαβρυτα σκ ακομα και οταν δεν εχει κοσμο.

Ειμαστε σκιερ με αρχες δεν ειμαστε γιουρια.. .

Ασε που θα μου ελεγε ο ΜΙΚ οτι τον ζηλευω που πηγε μωρια ( μαιναλο).

Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 4

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

jus primae noctis

Και σε εντελως ελευθερη παραφραση απο τον Νίκο Τσιφορο στο σατυρικο του μυθιστορημα <εμεις και οι φραγκοι>

Πριβιλεγκιουμ πρωτογκαμιε....

Μην με πουνε και σεξιστη..

• Like 1

Απροσδόκητη χιονόπτωση (10cm) νωρίς το πρωί μέχρι και τους Λουσους. Η ανάβαση μέχρι τη διασταύρωση του χιονοδρομικού οριακά χωρίς αλυσίδες και με τη προϋπόθεση ότι δεν έχει κίνηση για να χαράζεις ιδανική γραμμή.

Ο δρόμος του χιονοδρομικού καθαρός από νωρίς.

Περί τους 15+ πόντους στο πάρκινγκ το όποιο αποχιονίζεται ακόμη τώρα.

Οι άνεμοι πνέουν με δυνατές ριπές κατά στιγμές και οι ανεπίσημες πληροφορίες λένε ότι το κέντρο είναι έτοιμο να λειτουργήσει μέχρι τη μέση μόλις πέσει ο αέρας.

• Like 6

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

Screenshot_1.jpg.c84498b90f2144f3beb18cc42ceb0539.jpg

Austrian Level 2 Ski Instructor

Το φασκελο παντως ειναι καλοπροαιρετο :P

Παρε ενα ζευγαρι πεδιλα να κατεβαινεις πιο οικονομικα την επομενη θα σου πεταξω χειροβομβιδα :fish:

Βουρ για απανου παλι :)

Στο 0.28 ειναι ο Vro?

Tα γάζωσε όλα ο άτιμος

• Like 7

101277.jpg

Αμα παρει φόρα το τριδυμο εδω θα καταληξει...

Πρωινη σημερινη.

post-911-0-88591000-1519643643_thumb.jpg

• Like 3

Στο 0.28 ειναι ο Vro?

Tα γάζωσε όλα ο άτιμος

ρε vro με τραβερσες κατεβαινεις και χαλας τα οχταρια???

• Like 2

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Αν κατεβω οπως θελει ο χελμπεντ πρεπει να κανω οχταρι επι τοπου με το ενα ποδι, αλαφροπατωντας......

Ασε εζησε δραμα εκεινη την ημερα....

Καπου εβοσκε στο αυγο, παιρνει το λιφτ τελευταιος, μεχρι να παει πανω (15 λεπτα ε;) εχουν πεσει τα 100 πιστερια το εχουν κανει...... καπέλο...., πεφτει απο διπλα μου ο σανιδας.....με φρενο....πεφτουν αλλοι 5-6,

Πεφτω και εγω....αβιαστα.....

Πρεπει να δαγκωσε την ασφαλεια....

• Like 8

τη μουτζα σου την εφαγες :P

• Like 2

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

κι αλλο ενα απο την κυριακη

με τους πουρεϊτζερς εμενα και τον βρουτσο :P

Edited by Hellbent
  • Like 15

Τστστσ

Ναι αλλα βολευ παιξατε; δεν παιξατε....

Ο χελμπεντ που ηταν;

Ακουω την φωνη του αλλα δεν βλεπω πουθενα την ζαχαρι φορμα παραλλαγης..

Και ο άχρηστος και ψεύτης Δήμαρχος παρέα με τον "παλεύω αλλά χάνω με τέτοιο άχρηστο Δήμαρχο που έχω μπλέξει" Σπυρόπουλο σχεδιάζουν λιφτ που θα είναι κλειστά τις μισές μέρες του χειμώνα και θα κοστίσουν δεκάδες εκατομύρια ευρώ αντί ταυτόχρονα ή και άμεσα να φτιάξουν το καλύτερο πουδροχιονοδρομικό και το καλύτερο χιονοδρομικό για αρχάριους των Βαλκανίων που θα δουλεύει 120 μέρες κάθε χειμώνα.

​Εναλλακτικά μπορούσαν φέτος με 30.000 ευρώ να προσφέρουν πολύ καλύτερο σκι αλλά προτίμησαν να παίζουν Βόλει, να λένε όλα ανοιχτά ενώ ξέρουν ότι θα είναι κλειστά και να μας ενημερώνουν τι άρτια οργανωμένοι που είναι όταν μόνο αυτοί είχαν χιόνι.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ηταν ρισκο σημερα και μονο για την αγκυρα.

Εχει πεσει το live αλλα βλεπω φωτο 10 το πρωι την βαση της αγκυρας τα παντα παγωμενα.

Δυστυχως απο τοτε που μετακινηθηκε στον γκρεμο πανω η αγκυρα δεν εχει γινει κανενα εργο που να διευκολυνει την αποπαγοποιηση.

Δεν εχει γινει ασφαλης, χτιστη και σκεπαστη προσβαση προς την τσιμεντενια βαση.

Δεν εχει γινει εξωτερικη σκαλωσια καλυμενης προσβασης απο την βαση ως κατω απο την τροχαλια.

Δεν εχει μπει διπλος σταθερος δακτυλιος γυρω απο την τροχαλια που να εμποδιζει τις αγκυρες να εκτροχιαζονται λογω αερα.

Απλα δεν εχει γινει τιποτα.

• Like 3

Και να λειτουργουσε οριακα λογο αερα η αγκυρα σημερα ποσοι θαχαν ανεβει νομιζεις ?

Δυστυχως σε αυτη την χωρα οι φανατικοι χιονοδρομοι ειναι αμελητεα ποσοτητα .....

Προσωπικα αυτο δεν με χαλαει και πολυ :P

• Like 7

Ακόμα κι όπως είναι τα πράγματα τώρα.. με την σημερινή κατάσταση των λίφτ θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη η λειτουργία του κέντρου.

Λίιιιγο διάθεση παραπάνω να υπήρχε..πολύ λίγη!

Αν η μέρα είναι κλειστή με ομίχλη μέχρι 12.30 μεσημέρι και μετα γίνεται υπερμέρα...αν έχεις διάθεση δίνεις άγκυρα.

Αν η μέρα είναι υπερμέρα γενικά.. αν έχεις διάθεση δίνεις άγκυρα από τις 9 και όχι 11.30-12.00

Το καλύτερο freeride πεδίο στην Ελλάδα έχει ο Χελμός - το αυγό - και το υποβαθμίζουμε.

Τσάμπα τα videakia του Helbent και η περσινή διαφήμιση του Lentsch.

Και κάπως έτσι μένουμε με την Δαφνούλα στο χέρι..

• Like 6

Τη δάφνη πότε τη δώσανε; Νομίζω μετά τις 11:30. Γιατί αυτό; Από το πρωί θα μπορούσαν να δώσουν έναν προστατευμένο αναβατήρα να μπορεί να παίξει όποιος θέλει σε πίστα και σε πεδίο εκτός, με δέντρα για να μην παθαίνει και vertigo. Γιατί να πάει στράφι η μέρα; και μετά μου ζητάτε Άγκυρα. Πολλές απαιτήσεις έχετε. Να πάτε κανενα Πισοδέρι αν θέλετε τέτοια.

Edited by ted
  • Like 1

Την Κυριακή 4 Μαρτίου ΣΕΟ Πάτρας Ωλενός καλεί τα νεαρά του μέλη από 6 ετών και πάνω να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικές δραστηριότητες στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν σκι, μαθήματα σκι, πεζοπορία στο χιόνι, έλκυθρο και διαγωνισμό χιονανθρώπου. Αν ενδιαφέρεστε και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες (π.χ. Ενοικίαση εξοπλισμού κ.τ.λ.) στείλτε προσωπικό μήνυμα στο messenger ή καλέστε στο 6946339526. Σπύρος Σούλης RTM Helmos Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

https://www.facebook.com/groups/71727375221/permalink/10155308682470222/?pnref=story

* O Σπύρος Σούλης ήταν μέλος της Ελληνικής αποστολής στο Everest τo 2004.

Επέστρεψε από Αυστραλία και ζεί στα Καλάβρυτα πλέον.

Edited by Κώστας Πολίτης
  • Like 5

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων σας προσκαλεί στο ετήσιο event θεσμός για την Ελληνική χιονοδρομία το TEST THE BEST VOL.V με την εταιρία που εκπροσωπείται.

Διοργανώνεται κατά το χρονικό διάστημα Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στο επάνω επίπεδο του χιονοδρομικού κέντρου (Βαθειά λάκα) και αποτελεί μια μεγάλη γιορτή όπου κορυφαίες εταιρίες του ski &snowboard δίνουν ραντεβού με εξοπλισμό της επόμενης σεζόν 2018 -2019 δίνοντας την δυνατότητα στον κόσμο της τουριστικής χιονοδρομίας να γνωρίσει και τεστάρει τα νέα μοντέλα από κορυφαίες εταιρίες του χώρου.

Δήλωση συμμετοχής:

Υπευθυνος καταστηματος Ενοικιασεων Χ.Κ.Κ.:Αλεξοπουλος Παναγιωτης

Κιν:6942559993

e-mail: renting@kalavrita-ski.com

• Like 1

...

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων σας προσκαλεί στο ετήσιο event

θεσμός για την Ελληνική χιονοδρομία το TEST THE BEST VOL.V

με την εταιρία που εκπροσωπείται.

...

Είσαι μαρτυριάρης.

:popo:

Αυτή είναι η πρόσκληση προς τους αντιπροσώπους.

:rtfm:

Κάτσε να δούμε πόσοι θα ανταποκριθούν πρώτα...

Ούτε αφίσα δεν έχει φτιαχτεί ακόμα.

Αλήθεια, εσύ ποια εταιρεία εκπροσωπείς και το ΄βγαλες στη φόρα; :stuart:

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Αγαπητέ panhristo δεν έχω και δεν επιθυμώ αντιπαράθεση μαζί σας ούτε με κανένα άλλο μέλος του συλλόγου , για αυτό το λόγω δήλωσα λάθος μου στον Konkan σε προηγούμενη ανάρτηση μου . εάν έχω κάποια διαφορά σε θέματα συμπεριφοράς απευθύνομε με προσωπικό μήνυμα   Σχετικά για τον χαρακτηρισμό σου στο πρόσωπο μου ,αντιλαμβάνομαι ότι  υπολήπτομαι της μόρφωσης σας και των γνώσεων σας ,   Αυτό  που προσπάθησα να μεταφέρω εδώ  (ανεπιτυχώς )είναι ο κακός τρόπος που αντέδρασαν επίλεκτα μέλη του συλλόγου στην επιστροφή στο φόρουμ ένος παλαιού  μέλος  (κατακεραυνώθηκε)  ώμος  ας μην επεκταθούμε , δεν θα οφελήσει σε κάτι τον σύλλογο               
    • Χαίρομε  που η επιστροφή μου στο φορουμ -εδωσε αφορμή για ροΐ ποσταρισμάτων  απο πολλους καλους μου φιλους  Συντομα θα βλεπουμε  και ΜΠΑΝΕΡ  σαν  Σκαφοτεχνικη  Ενισχύοντας  με αυτο τον τροπο τα εσοδα του συλλογου  και μπορώντας πια να  κλικ άρετε  στην σελίδα  και να  μας  διαφημίζετε με καθε  κλικ  Ευχαριστω  μετα απο καιρο  ακομη μια φορα τον φιλο μου πανχριστο  για την τεκμηριωμένη  ανάλυση που εγραψε  για το θεμα σχετικα με τον Γιάννη Θα προσπαθήσω να ειμαι ποιο σωστως συντακτικά τωρα που πάτησα τα 63   χρονια  Το μελλον  ειναι μπροστα μου  για ακομη καλύτερη βελτιώσει   
    • Ναι περί αυτού πρόκειται. Είπα θα κρατηθώ, αλλά δε μπορώ με αυτά που διαβάζω και ειλικρινά (και χωρίς περιστροφές) τα θεωρώ επιπλέον και παιδαριώδη. Επιπλέον, μιας και εδώ είναι «καφενειο», ας ακουστεί κι η δική μου «φωνή» ξανά και ξανά (αν χρειαστεί). Εξηγούμαι: 1. Ευχαριστώ πολύ τον φίλο @KonKan για την καλή του πρόθεση να δώσει εξηγήσεις των γραφομένων μου. 2. Φαίνεται, από τα μέχρι τώρα γραφόμενα, σύμφωνα με την άποψη του @vaggelis ότι δεν είμαι σε θέση να αντιλαμβάνομαι το "καλό του συλλόγου" (κάπου το έγραψε αλλά δεν το βρίσκω τώρα), ειδικά, σφαιρικά ή οτιδήποτε άλλο, προσβάλλω μέλη και δημιουργώ προβλήματα.... Αδυνατώ να αντιληφθώ τι είναι αυτό που τον κάνει να πιστεύει ότι αντικειμενικά έχει δίκιο, ακόμα κι αν συντάσσονται μαζί του επιπλέον μέλη - λες και πρόκειται για εκλογική αναμέτρηση όπου ρωτήθηκαν όλες οι γνώμες. Πάντως έτσι που το πιστεύει και το εκφράζει, μοιάζει σαν να θέτει αυτομάτως τον εαυτό του σε υπέρτερη θέση έναντι υπόλοιπων μελών - πράγμα που βεβαίως συμβαίνει μόνο στη δική του σκέψη κι όσων συμφωνούν αδιακρίτως μαζί του. 3. Στο δια ταύτα, ας θέσουμε κάποιες έννοιες βασικές για τα όσα λέμε:     Το φόρουμ είναι εικόνα του συλλόγου προς τα έξω, είτε μας αρέσει είτε όχι.     Εκτός από εικόνα, φιλοδοξεί να είναι και πηγή γνώσης για τα μέλη του ΕΣΤουΧ αλλά και τους έξωθεν αυτού, προσδοκώντας να προσελκύσει τους τελευταίους στις τάξεις του.     Ειδικά ως προς το πηγή γνώσης, τον λόγο έχουν οι μηχανές αναζήτησης, οι οποίες με την έλευση πλέον και της τεχνητής νοημοσύνης "τιμωρούν" (περισσότερο κι από πριν) με υποβιβασμό στη κατάταξη των αποτελεσμάτων τους, τους ιστότοπους με χαμηλή θεματική διάρθρωση και δομή. Εν ολίγοις, προτιμώνται "εσωτερικά διασυνδεδεμένες" σελίδες και ιστότοποι. Ο τίτλος αυτός λοιπόν, όπως και παρά πολλοί ακόμα  - «7 μέρες με τον xxxxx» - δεν έχει καμία νοηματική σύνδεση με το υπόλοιπο φόρουμ. Όποιος βιαστεί να πει ότι αυτό λίγο πειράζει γιατί πρόκειται απλώς για ένα νήμα, ας γνωρίζει ότι όσο περισσότερα τα ακαταλαβίστικα νήματα, τόσο μεγαλύτερο το "πλήγμα" στο φόρουμ και τη συνολική τη αξιολόγησή του από τον περίφημο "αλγόριθμο".     Ακόμα κι αν κάποιος αποφανθεί ότι "αυτό ελάχιστα μας ενδιαφέρει", ας έχει κατά νου ότι ενδιαφέρει τους χορηγούς που προβάλλονται μέσω του συλλόγου και συμβάλλουν οικονομικά στην επιβιωσή του.     Στη προκειμένη περίπτωση, ένας τίτλος του τύπου "7 μέρες με τον panchristo στα Καλάβρυτα" (ας μου συγχωρεθεί η διασκευή για να μην κατηγορηθώ για προσωποποιημένη στόχευση), δημιουργεί πολλαπλούς ψηφιακούς συνειρμικούς συσχετισμούς: 1. Καλάβρυτα, 2. Panchristo (μετρήστε πόσες φορές εμφανίζεται το nickname εκάστου) και αμέσως οι εσωτερικές διασυνδέσεις μέσα το φόρουμ ανεβάζουν κατά πολύ την ποιοτική του βαθμολογία. Το ίδιο ισχύει και για τα νήματα που είναι άσxετα με την χιονοδρομία. Απλώς "μολύνουν" και ρίχνουν τον μέσο όρο στοχευμένης θεματολογίας του site. Κι αυτός είναι ο λόγος που σε πρότασή μου προς το ΔΣ (αυτό και προηγούμενα) ήταν να καταργηθούν. Σκεφτείτε πόσο επωφελές θα ήταν για το σύλλογο να βγαίνει 2ο, 3ο αποτέλεσμα στην αναζήτηση όρων χιονοδρομίας στα αποτελέσματα μιας αναζήτησης. Ε, αυτό δεν μπορεί να γίνει όσο δεν είναι ποιοτικά υψηλά (με την έννοια του απολύτως σχετικά με τη χιονοδρομία) το περιεχόμενό του.     Πέρα από τα ψηφιακά όμως  -που κάποιος (ίσως πραγματικά πολλοί) αγνοεί, η (ευ/δυσ)-αναγνωσιμότητα των μηνυμάτων είναι επίσης πολύ σημαντική. Και ναι, το να διαβάζεις ξανά το μήνυμά σου πριν πατήσεις Submit βοηθάει. Τώρα αν μπορείς να προσπαθείς να είσαι και ορθογράφος δε βλάπτει, αλλά θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσε κανείς να ζητήσει. Ένα συντακτικό όμως να βγαίνει νόημα βρε αδερφέ, ε αυτό δεν είναι φοβερό... Τι στο καλό, όλοι σχεδόν γέροι είμαστε πια έδω μέσα, καλύτερη γραμματική και γλώσσα έχουμε μάθει από τις γενιές Υ,Ζ κι έπειτα. Αλλά τι λέω, δεν θυμάμαι να διόρθωσα κανέναν επ' αυτού. Δεν είπα στον κόσμο πως να γράφει αγαπητέ @vaggelis. Προσπάθησα να προκαλέσω ευγενικά μιαν απάντηση που θα καθιστούσε πιο ευανάγνωστο το νήμα. Το οποίο παρά την επίσης καλοπροαίρετη επισήμανση ότι για κάποιον λόγο δεν δέχεται τις εικόνες του δημιουργού του, εξακολουθεί να μην προβληματίζει κανέναν. Αν όλες αυτές οι εξηγήσεις δεν επαρκούν για να τεκμηριώσουν την καλή μου πρόθεση και εξακολουθείς να πιστεύεις ότι όλο αυτό δημιουργεί πρόβλημα, λυπάμαι, αλλά δεν μοιράζομαι την αντίληψή σου. Ως εκ τούτου και μετά από όλες τις παραπάνω εξηγήσεις, την προσπερνώ, αδιαφορώντας, ευχάριστα.        
    • Τα Καλάβρυτα δείχνουν το δρόμο αυτές τις μέρες για το πως αξιοποιείται ένα βουνό πέρα από τους μήνες με χιόνι. Χιλιάδες θα ανακαλύψουν για πρώτη φορά αυτές τις μέρες το βουνό, εκατοντάδες θα αναρωτηθούν "ρε λες να είναι εξίσου ωραία και πιο ωραία χειμώνα; μήπως δοκιμάσω κάνα σκι/σνοουμπορντ;".  Ναι τα λίφτ μπορούν να γυρίζουν και καλοκαιρινούς μήνες, δεν θα πάθουν ηλίαση.. Τροφή για σκέψη για τα υπόλοιπα μεγάλα χιονοδρομικά της χώρας το τριήμερο που έρχεται (ακόμα και αν τους το χαλάσει η βροχή όσο μπορεί να χαλάσει) Γεμίζει σιγά σιγά σκηνές: https://kalavritaski.gr/live-cameras/
    • Το συγκεκριμενο βουνο καλο ειναι να εχει τοπικ. https://anevenontas.gr/dhaulagiri-1990-2022-ena-vouno-pou-simadepse-tin-ellhniki-oreivasia/
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. Jdrim
      Jdrim
      (47 years old)