Jump to content
Sign in to follow this  
ΣΤΧ

Εκδρομη Εξωτερικου 2019

Recommended Posts

ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ ΕΤΟΥΣ 2019

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

X/K: St. Moritz

Ημερομηνίες ταξιδιού:20/01/2019-27/01/2019

Διανυκτερεύσεις: Εφτά (7)

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019 ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.

(Σχετική δήλωση υπογράφεται και στην αίτηση συμμετοχής που αποστέλλεται στο πρακτορείο).

1η επιλογή

Ξενοδοχείο: Hotel Reine Victoria-St. Moritz (4*) https://reine-victoria.ch/

Αριθμός Δωματίων: 9 δίκλινα standard, 3 μονόκλινα standard

Διατροφή: Πρωινό buffet στο Hotel Reine Victoria και δείπνο buffet στο Hotel Laudinella

Κόστος ταξιδιού κατ’ άτομο:
 • Σε δίκλινο δωμάτιο (standard): € 1.075,00

 • Σε μονόκλινο δωμάτιο (standard): € 1.145,00

2η επιλογή

Ξενοδοχείο: Hotel Laudinella 3*-St. Moritz https://laudinella.ch/

Αριθμός Δωματίων: 6 δίκλινα standard, 2 μονόκλινα standard

Διατροφή: Πρωινό buffet και δείπνο buffet

Κόστος ταξιδιού κατ’ άτομο:

 • Σε δίκλινο δωμάτιο (standard): € 995,00

 • Σε μονόκλινο δωμάτιο (standard): € 1.075,00

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεως Αθήνα – Ζυρίχη με επιστροφή με δυνατότητα μεταφοράς αποσκευής 23 κιλών <158cm linear dimension & χειραποσκευής 8 κιλών 55 x 40 x 23 cm.

• Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων.

• Μεταφορές γκρουπ από & προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο σε προκαθορισμένες ώρες από το ταξιδιωτικό γραφείο.

• 7 διανυκτερεύσεις στα προαναφερθέντα ξενοδοχεία στο St. Moritz.

• Πρωινό και δείπνο όπως περιγράφεται παραπάνω.

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

• Τοπικοί και κοινοτικοί φόροι (πληρωτέοι στο ξενοδοχείο απευθείας).

• Κάρτα λίφτ

• Οποιοδήποτε είδους ασφάλεια ατυχήματος εντός και εκτός του Χ/Κ.

• Προσωπικά έξοδα.

• Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

Πτήσεις:

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ LX 1831 ΑΝΑΧ. 14:05 ΑΦΙΞΗ 15:55

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ LX 1838 ΑΝΑΧ. 13:05 ΑΦΙΞΗ 16:40

Ημερομηνίες/ποσά πληρωμών :

➢ ΜΕΧΡΙ 30/04/2018 – ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ €50

➢ ΜΕΧΡΙ 03/09/2018 – ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ €500

➢ ΜΕΧΡΙ 15/11/2018 –ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟY.

Όροι ακυρωτικών :

➢ ΜΕΧΡΙ 12/04/2018 –ΔΩΡΕΑΝ

➢ 13/04/2018 ΜΕΧΡΙ 31/08 - €50

➢ 01/09/2018 ΜΕΧΡΙ 14/11 – €350

➢ 15/11/2018 ΜΕΧΡΙ 19/12/2018 - €500

➢ 20/12/2018 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ – 100% ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ

➢ Στη περίπτωση αντικατάστασης ακυρωμένης θέσης με νέα κράτηση υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής ολόκληρου του ποσού προκαταβολής (η συγκεκριμένη δυνατότητα παρέχεται μέχρι τις 01/09 & ισχύει αποκλειστικά για τα άτομα που ταξιδεύουν από Αθήνα).

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

➢ Η ελάχιστη συμμετοχή για να ισχύει η προσφορά μας με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη είναι τα 5 άτομα. Για τα άτομα με αναχώρηση από Θεσ/νικη στη πρόταση μας δεν περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια. Τα μέλη που επιθυμούν να αναχωρήσουν από Θεσ/νικη μπορούν να υπολογίσουν -€200/άτομο στις παραπάνω τιμές. Τα μέλη που αναχωρούν από Θεσ/νικη μπορούν επίσης να εκδώσουν μεμονωμένα τα αεροπορικά τους εισιτήρια ή μέσω του ταξιδιωτικού μας πρακτορείου, βάσει της τρέχουσας τιμής και διαθεσιμότητας την στιγμή που θα υποβληθεί η ζήτησή τους. Για να θεωρείται έγκυρη η προσφορά μας στα μέλη με αναχώρηση από Θεσ/νικη, οι πτήσεις στις οποίες είναι υπολογισμένες οι μεταφορές είναι αυστηρά οι παρακάτω. Σε περίπτωση που μέλος/η εκδώσουν εισιτήρια σε διαφορετικές πτήσεις το πρακτορείο έχει την δυνατότητα άρνησης της παροχής μεταφορών:

 

Πτήσεις:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΜΟΝΑΧΟ Α3 500 ΑΝΑΧ. 08:15 ΑΦΙΞΗ 09:35

 

ΜΟΝΑΧΟ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α3 503 ΑΝΑΧ. 19:40 ΑΦΙΞΗ 22:55

 

Σημαντικές πληροφορίες:

➢ Η προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά σε οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του ΕΣΤΟΥΧ για το έτος 2018, τα οποία δεσμεύονται να τακτοποιήσουν και την συνδρομή τους για το 2019, είτε επιλέξουν το πλήρες πακέτο της εκδρομής είτε με διαφοροποιήσεις ως προς το αεροπορικό εισιτήριο, τη μεταφορά κλπ.

➢ Η προσφορά προϋποθέτει ελάχιστη συμμετοχή 27 ατόμων από Αθήνα και 5 ατόμων από Θεσσαλονίκη. Σε

περίπτωση μικρότερου αριθμού συμμετεχόντων ανά αεροδρόμιο αναχώρησης, το κόστος μπορεί να μεταβληθεί ανάλογα και να επιβαρύνει τους συμμετέχοντες. Το ταξιδιωτικό γραφείο με το πέρας της ημερομηνίας της 1ης προκαταβολής (30/04/2018) διατηρεί το δικαίωμα να μειώσει τον αριθμό των διαθέσιμων δωματίων & αεροπορικών θέσεων.

➢ Η προκαταβολή είναι της τάξεως των €50/άτομο και είναι μη αποζημιώσιμη.

➢ Η καταλυτική ημερομηνία για την κατάθεση της προκαταβολής είναι η 30η Απριλίου 2018. Θα τηρηθεί αυστηρά

σειρά προτεραιότητας. Για τις αιτήσεις συμμετοχής μελών του ΕΣΤΟΥΧ που θα υποβληθούν μετά την ως άνω ημερομηνία θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια εκ μέρους του τουριστικού γραφείου να βρεθούν θέσεις, εισιτήρια και δωμάτια, αλλά ενδεχομένως με διαφορετικό κόστος".

➢ Για να θεωρείται έγκυρη μια συμμετοχή,οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την αίτηση συμμετοχής και μαζί με ένα αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης να σταλούν στο email

activity-tours@outlook.com. Σε διαφορετική περίπτωση η συμμετοχή δεν θεωρείται έγκυρη.

➢ Προτεραιότητα θα δοθεί σε συμμετοχές με πλήρες πακέτο υπηρεσιών στις προσφερόμενες ημερομηνίες (αεροπορικά, μεταφορές, διαμονή).

➢ Στη περίπτωση εξάντλησης δωματίων και βάσει σειράς προτεραιότητας, οι προκαταβολές θα επιστραφούν στους εκπρόθεσμους συμμετέχοντες.

➢ Το Γραφείο μας δεν καθίσταται υπεύθυνο για οποιαδήποτε αξίωση προκύψει σε περίπτωση διαφοροποίησης των ωρών αναχώρησης των αεροπορικών πτήσεων για λόγους ανωτέρας βίας (φυσικά φαινόμενα, υπεράριθμοι επιβάτες κλπ) ακόμα και αν αυτές επηρεάζουν τις υπόλοιπες παρεχόμενες υπηρεσίες (διάρκεια διαμονής, μεταφορές).

➢ Σήμερα, 09/04/2018 η Swiss Air παρέχει τη μεταφορά ενός εξοπλισμού σκι ή snowboard ανά άτομο δωρεάν. Αντιθέτως, η Aegean Airlines χρεώνει τον εξοπλισμό σκι €50/διαδρομή. Οποιαδήποτε αλλαγή προκύψει μέχρι και την ημέρα αναχώρησης ως και την ημέρα επιστροφής στο κόστος των φόρων αεροδρομίου & επίναυλου καυσίμων καθώς και στην τιμολογιακή πολιτική των αεροπορικών εταιρειών αναφορικά με τις επιπρόσθετες υπηρεσίες τους (μεταφορά σκι και λοιπού αθλητικού εξοπλισμού, επιπλέον αποσκευές, μεταφορά κατοικίδιων κοκ) θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες και όχι το ταξιδιωτικό γραφείο.

➢ Αποκλειστικά για την συγκεκριμένη εκδρομή, υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με το γραφείο μας από Δευτέρα ως Παρασκευή 19:00-21:00 στο τηλέφωνο 211 198 9221 ή οποιαδήποτε στιγμή μέσω email ώστε να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

➢ Υπάρχει δυνατότητα παροχής ταξιδιωτικής ασφάλειας ατυχήματος σε διάφορα πακέτα καλύψεων, με επιπλέον κόστος στη τιμή του πακέτου που ξεκινά από τα €33,46/άτομο για το συγκεκριμένο ταξίδι. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως μας ενημερώσουν γραπτώς, ώστε να τους δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις σχετικά με τις καλύψεις των προγραμμάτων.

 

 

 

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με το ταξιδιωτικό πρακτορείο στα παρακάτω στοιχεία:

ACTIVITY TOURS – ANASSA TRAVEL

e-mail : activity-tours@outlook.com

Τηλέφωνο: 211 1989221

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10.00-17.00

Edited by ΣΤΧ
 • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

να υπενθυμίσουμε σε όλους που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκδρομή στο st. moritz τις προθεσμίες των προκαταβολών.

πήραμε μια μικρή παράταση ώστε η δεύτερη δόση να είναι 10/9/2018

Ημερομηνίες/ποσά πληρωμών :

➢ ΜΕΧΡΙ 30/04/2018 – ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ €50

➢ ΜΕΧΡΙ 10/09/2018 – ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ €500

➢ ΜΕΧΡΙ 15/11/2018 –ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟY.

Edited by gatz
 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μετά απο ενημέρωση απο το Γραφείο ( activity tours) πού εχει αναλάβει την διοργάνωση της εκδρομής, υπάρχουν δυο δίκλινα δωμάτια προς διάθεση απο ακύρωση.


ενα ειναι στο ξενοδοχειο Laudinella και το αλλο στο Reine Victoria.


οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή εως 24/11. Το κόστος για αναχωρήσεις απο Αθηνα παραμένει το Ιδιο., Απο Θεσσαλονίκη θα διαμορφωθεί ανάλογα με τιε τρέχουσες τιμές των αεροπορικών εισητηρίων.


οσοι ενδιαφέρονται εποικοινωνουν κατευθείαν με το Activity Tours.


 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μετά από ενημέρωση από το Γραφείο (Activity Tours) υπάρχει διαθέσιμο δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο REINA VICTORIA 4*.
Οι ενδιαφερόμενοι ας επικοινωνήσουν άμεσα με το Activity Tours.

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

 • Posts

  • Τελικα μετα απο περιπου 8 χρονια ηρθε η ωρα να αποχωριστω τις αγαπημενες μου vans aura....δυστυχως δεν αντεχουν αλλο οσες εγχειρησεις κ αν τις εκανα το ερωτημα μου ειναι... το mondo ειναι 28 και κατι ψιλα βαση της εταιρειας (ride) πρεπει να παρω 43 σε νουμερο EU...πηρα το 43 τις δοκιμασα σπιτι...οκ, οταν περπαταω τα δαχτυλα βρισκουν μπροστα λιγο, αλλα οταν εισαι στην σωστη σταση δεν βρισκει τιποτα...η μποτα αγκαλιαζει το ποδι τελεια δεν μπορω να πω αλλα την αισθανομαι καπως στενη...οχι σε βαθμο που να πεις οτι ειναι μικρο το νουμερο αλλα στενη εως καπως λιγο ενοχλητικα στενη στο μαγαζι ειπανε οτι το εσωτερικο σιγα σιγα θα παρει το σχημα του ποδιου κ θα ειναι ενα κλικ πιο ανετη το ερωημα...να παρω το 43,5? με το ρισκο μετα απο 10/15 φορες να μου ειναι ενα κλικ φαρδια κ να σφιγγω κ να ξανασφιγγω? (να σημειωθει οτι 10/15 φορες κανω μια σαιζον, οποτε δεν θελω μετα απο ενα χρονο να ξαναψαχνω) να κατσω στο 43? υπαρχει το ενδεχομενο να ανοιξει ενα κλικ κ να εινια σχεδον τελεια...αλλα φοβαμια μηπως δεν ανοιξει οσο πρεπει κ τελικα μου ειναι καπως "μικρες"
  • Για Fischer σίγουρα επίσημες εισαγωγές από την RTM Helmos στα Καλάβρυτα (μιλάς με τον Αλέξη) και πιο ιδιωτικά ο Θάνος Φλώρος (snowhow). Ορισμένα μοντέλα φτάνουν από εκεί και στο Avalanche στην Αράχωβα (Στάθης). Για Atomic δεν ξέρω περί "επίσημης" αντιπροσωπείας, αλλά θα βρεις πράγματα της εταιρείας στην Αμφίκλεια, στο Extreme Ski.
  • Καλησπέρα,  Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση και τις πληροφορίες!!! Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν αντιπρόσωποι atomic και fischer και ποιοι είναι?   Έχω βρει ήδη salomon, nordica και dalbello αλλά θέλω να έχω όσο το δυνατό περισσότερο τις επιλογές μου.  
  • The legend of professional skiers customizing and modifying their ski boots is finally exposed. Their secrets are divulged to show you that they do in fact modify their ski boots, quite extensively in fact. In this episode, some of the thoughts behind the mods, the successes and failures, and concepts are shown behind this boot mod process as a full process of testing new concepts in a Salmon X/Alp ski boot is shown. Disclaimer: Do not modify your boots yourself! It is dangerous, expensive and can often fail leading to injury or death. This episode is for entertainment purposes only. Again, do not try this at home.      
  • Τα βράχια στη Στύγα έχουν γίνει ισάδι. 'Ετσ όλο το χειμώνα δεν έγινε ποτέ. Απίστευτο
 • Upcoming Events

  No upcoming events found
 • Today's Birthdays

 • Who is online

 • Forum Statistics

  • Total Topics
   16,594
  • Total Posts
   447,511
 • Member Statistics

  • Total Members
   6,936
  • Most Online
   208

  Newest Member
  parhar
  Joined
×
×
 • Create New...