MakisM 3,957 Report post #1 Posted June 1, 2018 Θα ηθελα να προτεινω, αν ειστε συμφωνοι, μια συναντηση στην Αθηνα στις 27, 28 η 29 Ιουνιου. Θα ειμαι στην Αθηνα και θα ηθελα να βρεθουμε με οσους φιλους θα ηθελαν. Φιλικα ΜακηςΜ 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,770 Report post #2 Posted June 1, 2018 27 είναι Τετάρτη που συνήθως μαζευόμαστε και 29 Παρασκευή. Επιβάλετε μιας και θα είσαι εδώ να κανονίσουμε να σε δουν οι παλιοί φίλοι και να σε γνωρίσουν οι νέοι!! Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
chrisstem 1,049 Report post #3 Posted June 1, 2018 Προτείνω να επιλέξει ο Μάκης την ημέρα Τέταρτη ή Παρασκευή. Εμείς οι παλιοι θα το κανονίσουμε με μεγάλη χαρά να δούμε τον παλιό μας φίλο από τα ξένα... 4 Quote Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους (κλεμμένο) Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,957 Report post #4 Posted June 1, 2018 Τεταρτη ειναι μια χαρα! Ουτως η αλλως, δεν θα ειναι Αθηνα η κυρα, οποτε δεν εχω κοινωνικες δεσμευσεις. Οικογενεια και φιλους την πρωτη βδομαδα και μετα νησια (μετα της κυρας που θα ελθει αργοτερα)... 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,210 Report post #5 Posted June 2, 2018 Οκ θα μπεί και στο φου-μπού... Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,957 Report post #6 Posted June 2, 2018 Ωραια! Ελπιζω να ερθετε αρκετοι! Ευχαριστω! 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post #7 Posted June 2, 2018 Συμφωνήσαμε όλοι για Τετάρτη 27/6;; Σε παραλιακό μαγαζί να κανονίσουμε! Θέλω πολύ να γνωρίσω κι εγώ τον MakisM. Ελπίζω να είμαι κι εγώ Αθήνα τότε, γιατί λείπω σχεδόν κάθε βδομάδα αυτόν τον καιρό ακόμη και εκτός Ελλάδος. 1 Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,957 Report post #8 Posted June 2, 2018 Νομίζω ότι συμφωνήσαμε. Όσο για το μαγαζί, λείπω Χρόνια... Μην περιμένετε απο μένα... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post #9 Posted June 3, 2018 Νομίζω ότι συμφωνήσαμε. Όσο για το μαγαζί, λείπω Χρόνια... Μην περιμένετε απο μένα... Θα το αναλάβει η Ομάδα Εργασίας Νοτίου Αττικής. Don't worry MakisM Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post #10 Posted June 3, 2018 Επισημαίνω όμως ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα οργανωθεί Συνάντηση μελών και φίλων σε παραλία, στα τέλη Ιουνίου. Θέλω να πω ότι ενδέχεται να υπάρξει Συνάντηση το βραδάκι της Τετάρτης και 3-4 μέρες μετά πάλι Συνάντηση σε παραλία;; 1 Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
chrisstem 1,049 Report post #11 Posted June 3, 2018 (edited) Μένει να επιλέξουμε μαγαζί στα νότια που να ταιριάζει σε αυτό που θέλουμε. Περσυ είχαμε κάνει μία εξαιρετική επιλογή. Είχαμε πάει στο kitchenbar αλλά.....έκλεισε. Παλαιότερα πηγαίναμε στο Olympico στο ΣΕΦ, αλλά..... έκλεισε. Πιο παλιά πηγαίναμε στο flocafe στη Συγγρου, αλλά..... έκλεισε. Που λέτε να πάμε τώρα ? Edited June 3, 2018 by chrisstem 4 Quote Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους (κλεμμένο) Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,238 Report post #12 Posted June 4, 2018 Καλημέρες και καλή εβδομάδα. Θα προτείνω δυό μαγαζιά που γνωρίζω. Ελληνική κουζίνα-μεζεδοπωλεία-τσιπουράδικα στο Παλαιό Φάληρο: -Τζίτζιρας και Μίτζιρας http://www.athinorama.gr/restaurants/place.aspx?id=5000669 -Μικιό http://m.lifo.gr/guide/taste/743 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 24,888 Report post #13 Posted June 4, 2018 Μένει να επιλέξουμε μαγαζί στα νότια που να ταιριάζει σε αυτό που θέλουμε. Περσυ είχαμε κάνει μία εξαιρετική επιλογή. Είχαμε πάει στο kitchenbar αλλά.....έκλεισε. Παλαιότερα πηγαίναμε στο Olympico στο ΣΕΦ, αλλά..... έκλεισε. Πιο παλιά πηγαίναμε στο flocafe στη Συγγρου, αλλά..... έκλεισε. Που λέτε να πάμε τώρα ? Στο μαγαζί κάποιου που δεν χωνεύουμε! 6 Quote Νίφει! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,592 Report post #14 Posted June 4, 2018 λιγο πιο κατω απο το kitchenbar που εκλεισε ειναι και το Dia noche με ευκολο parking 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,828 Report post #15 Posted June 4, 2018 Μένει να επιλέξουμε μαγαζί στα νότια που να ταιριάζει σε αυτό που θέλουμε. Περσυ είχαμε κάνει μία εξαιρετική επιλογή. Είχαμε πάει στο kitchenbar αλλά.....έκλεισε. Παλαιότερα πηγαίναμε στο Olympico στο ΣΕΦ, αλλά..... έκλεισε. Πιο παλιά πηγαίναμε στο flocafe στη Συγγρου, αλλά..... έκλεισε. Που λέτε να πάμε τώρα ? ποιο λέτε να κλείσουμε ειναι το σωστο; 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,168 Report post #16 Posted June 4, 2018 Στο παρελθον με οσους υπουργους η Γενικους Γραμματεις υπουργειων συναντιομασταν ως snowclub στον επομενο ανασχηματισμο ηταν εκτος....... Δεν το ηξερα οτι ισχυει και σε μαγαζια.......... 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 24,888 Report post #17 Posted June 4, 2018 λιγο πιο κατω απο το kitchenbar που εκλεισε ειναι και το Dia noche με ευκολο parking Αυτό ακούγεται ενδιαφέρον. 1 Quote Νίφει! Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post #18 Posted June 5, 2018 λιγο πιο κατω απο το kitchenbar που εκλεισε ειναι και το Dia noche με ευκολο parking Εκεί έχεις παρκάρει το καταμαράν ? 3 Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites