Jump to content
PanosDrivas

Χ.κ. Παρνασσού 2018-19

Recommended Posts

"Posted 28 / 08 / 2018 - 20:08

 

καλό φθινόπωρο αγαπητοί συμφορουμίτες!

 

Άραγε πως θα λειτουργήσει φέτος το ΧΚΠ?

 

Φεύγοντας οι 2 κατά γενική ομολογία αξιόπιστοι (οικονομικά + τεχνικά) εργολάβοι του "παρελθόντος"

(α.τελειώνει η εγγύηση των νέων αναβατήρων doppel τον 12/2018 ,

β. έληξε η σύμβαση facility management ISS τον 6/2018),

μένει αποκλειστικά στην ΕΤΑΔ η οργάνωση της συντήρησης/λειτουργίας ΧΚΠ για τον ερχόμενο χειμώνα 2018-19! (Την οργάνωση της επικοινωνίας και της ανάπτυξης την διαχειριζόταν πάντα η ΕΤΑΔ και γνωρίζουμε ήδη πως την κάνει)"

 

Ενημερωθήκαμε από γραφείο βουλευτή της περιοχής (και vro), ότι ξεκινάει το ΧΚΠ την λειτουργία του την 18/12/2018 ...κι όλα καλά...

Από την ιστοσελίδα της εταδ (βλ. παρακάτω) βλέπουμε ότι πολλά σημαντικότατα θέματα της λειτουργίας είναι ακόμα εκκρεμή....και μάλλον γίνεται ένας αγώνας δρόμου να καλυφθούν "τρύπες" την τελευταία στιγμή...

 

Παρατηρώντας απλά κανείς,

τις ημερομηνίες, τις "παλινδρομήσεις" και τα αποτελέσματα των διαγωνισμών από την ιστοσελίδα της εταδ,

μπορεί να καταλάβει για τον τρόπο με το οποίον αντιμετωπίζεται το ΧΚΠ...από τους "σοφούς" της Αθήνας, οι οποίοι δυστυχώς κάνουν "άγαρμπες" (για να μη πω κάτι χειρότερο ...) κινήσεις χωρίς να ελέγχονται και να λογοδοτούν ως όφειλαν...λόγω φαυλότητας αρμοδίων κλπ κλπ

(Ο Νίκος και ο Θύμιος, το νέο management team ΧΚΠ, είναι ικανότατοι, εργατικότατοι και φιλότιμοι, αλλά ....θαύματα δεν μπορούν να κάνουν. Φυσικά όμως, και πρέπει και μπορεί να γίνει και να βοηθηθεί, η καλύτερη δυνατή προσπάθεια τους .... )

 

Παρόμοια συμπεράσματα εξάγονται κι από την παρακολούθηση της τιμολογιακής πολιτικής ΧΚΠ.

(π.χ η καθημερινή κόστιζε πρόπερσι 15€, πέρσι 25€ , φέτος 20€

ή ο ενήλικας αργία,Σ,Κ κόστιζε πρόπερσι 30€, πέρσι 25€, φέτος 30€, για να μην αναφερθώ στις πολυήμερες).

Είναι εξόφθαλμη η προχειρότητα και η απουσία στοιχειώδους ορθολογισμού. Προσοχή δεν αναφέρομαι στο αρεστό ή μη της τιμολογιακής πολιτικής αλλά στο ορθολογικό ή μη.

 

Αν δεν υπάρξει καλόπιστη συνεργασία (ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ) όλων των εμπλεκομένων (εταδ, οτα κλπ, σύλλογοι εοχα, εοοα,εστχ ) και μακροχρόνιος σχεδιασμός (ΛΟΓΙΚΗ) (ποιος είναι ο στόχος, ποιες οι εναλλακτικές, ποια τα αποτελέσματα π.χ οφείλει ΧΚΠ να είναι βιώσιμο ή να κάνει κοινωνική πολιτική και πως?, λειτουργία με εργολάβο ή αυτεπιστασία και γιατί?),......δεν πρόκειται να δούμε ...προκοπή!

Το ΧΚΠ δεν πρέπει να αποτελεί εργαλείο πολιτικής προβολής, "χειραγώγησης" ή "βολέματος" κάποιων περιστασιακά "ισχυρών" ...αλλά το βασικότερο ίσως μοχλό ανάπτυξης του ελληνικού ορεινού τουρισμού....

 

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ- αποφασεις , βάση ιστοσελιδας εταδ 14 12 2018, ώρα 09.00 (όπου κόκκινα γράμματα= υπάρχει μάλλον εκκρεμότητα)

 

παροχή ιατρικών υπηρεσιών

26.11.2018 Ανακοίνωση αλλαγής ημερομηνίας αποσφράγισης των Προσφορών για τον Ανοιχτό Τακτικό Διαγωνισμό Παροχής Ιατρικών Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, για την κάλυψη των αναγκών του Υποκαταστήματος «Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού» - Αρ. Προκ. 8784/09.11.2018.
Λήψη αρχείου

22.11.2018 Διευκρίνιση του Ανοιχτού Τακτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για παροχή ιατρικών υπηρεσιών στο υποκατάστημα της ΕΤΑΔ ΑΕ «Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού»
Λήψη αρχείου

12.11.2018 Προκήρυξη του Ανοιχτού Τακτικού Διαγωνισμού για την Παροχή Ιατρικών Υπηρεσιών στο υποκατάστημα «Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού»
Λήψη αρχείου

 

Παροχής Υπηρεσιών Υποστήριξης Λειτουργίας Καταστημάτων του Υποκαταστήματος «Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

26.11.2018 Ανακοίνωση αλλαγής ημερομηνίας αποσφράγισης των Προσφορών για τον Ανοιχτό Τακτικό Διαγωνισμό Παροχής Υπηρεσιών Υποστήριξης Λειτουργίας Καταστημάτων του Υποκαταστήματος «Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού» - Αρ. Προκ. 8782/09.11.2018.
Λήψη αρχείου

12.11.2018 Προκήρυξη του Ανοιχτού Τακτικού Διαγωνισμού για την Παροχή Υπηρεσιών Υποστήριξης Λειτουργίας Καταστημάτων του υποκαταστήματος «Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού»
Λήψη αρχείου

 

Παροχής Υπηρεσιών Φύλαξης στο υποκατάστημα της ΕΤΑΔ ΑΕ «Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

26.11.2018 Ανακοίνωση αλλαγής ημερομηνίας αποσφράγισης των Προσφορών για τον Ανοιχτό Τακτικό Διαγωνισμό Παροχής Υπηρεσιών Φύλαξης στο υποκατάστημα της ΕΤΑΔ ΑΕ «Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού» - Αρ. Προκ. 8779/09.11.2018.
Λήψη αρχείου

21.11.2018 Διευκρίνιση του Ανοιχτού Τακτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για παροχή υπηρεσιών Φύλαξης στο υποκατάστημα της ΕΤΑΔ ΑΕ «Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού»
Λήψη αρχείου

12.11.2018 Προκήρυξη του Ανοιχτού Τακτικού Διαγωνισμού για την Παροχή Υπηρεσιών Φύλαξης του υποκαταστήματος «Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού»
Λήψη αρχείου

 

 

παροχή υπηρεσιών Ασφαλούς Χιονοδρομίας και Διαχείρισης Κυκλοφορίας στο υποκατάστημα της ΕΤΑΔ ΑΕ «Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

19.11.2018 Διευκρίνιση του Ανοιχτού Τακτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για παροχή υπηρεσιών Ασφαλούς Χιονοδρομίας και Διαχείρισης Κυκλοφορίας στο υποκατάστημα της ΕΤΑΔ ΑΕ «Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού»
Λήψη αρχείου

12.11.2018 Προκήρυξη του Ανοιχτού Τακτικού Διαγωνισμού για την Παροχή Υπηρεσιών Ασφαλούς Χιονοδρομίας & Διαχείρισης Κυκλοφορίας στο υποκατάστημα «Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού»
Λήψη αρχείου

 

 

ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΣΤΡΩΣΗΣ ΠΕΔΙΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ – ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΧΚΠ

12.12.2018 ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΣΤΡΩΣΗΣ ΠΕΔΙΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ – ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΧΚΠ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΙΟΙ Ν. ΝΟΥΛΙΚΑ Ο.Ε.
Λήψη αρχείου

08.11.2018 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΣΤΡΩΣΗΣ ΠΕΔΙΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ - ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΧΚΠ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 180.000,00€ ΑΝΕΥ ΦΠΑ.
Λήψη αρχείου

 

 

ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΧΚΠ

12.12.2018 ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΧΚΠ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Γ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Λήψη αρχείου

07.11.2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΧΚΠ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 60.000,00€ ΑΝΕΥ ΦΠΑ
Λήψη αρχείου

 

 

προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης

12.11.2018 Απόφαση κήρυξης οριστικού αναδόχου του Ανοιχτού Τακτικού Διαγωνισμού για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, για την κάλυψη των αναγκών των υποκαταστημάτων «Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού» και «Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα» της ΕΤΑΔ ΑΕ».
Λήψη αρχείου

26.09.2018 Διακήρυξη Τακτικού Διαγωνισμού με Ανοιχτή Διαδικασία για την Προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης (απλών & ειδικών προδιαγραφών), για την κάλυψη των αναγκών των υποκαταστημάτων «Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού» και «Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα» της ΕΤΑΔ Α
Λήψη αρχείου

 

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΜΑΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟΥ ΕΛΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ

22.10.2018 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΜΑΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟΥ ΕΛΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ "ΠΕΡΙΚΛΗΣ" ΣΤΟ ΧΚΠ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΕΤΕΜΑ
Λήψη αρχείου

20.09.2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΩΝ ΔΥΟ ΑΝΑΒΑΤΗΡΩΝ ΣΤΟ ΥΠ/ΜΑ ΕΤΑΔ ΑΕ –Χ.Κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
Λήψη αρχείου

 

 

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΑΒΑΤΗΡΩΝ ΣΤΟ ΧΚΠ

01.11.2018 ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΑΒΑΤΗΡΩΝ ΣΤΟ ΧΚΠ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε.
Λήψη αρχείου

20.09.2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΑΒΑΤΗΡΩΝ ΣΤΟ ΥΠ/ΜΑ ΕΤΑΔ ΑΕ –Χ.Κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
Λήψη αρχείου

 

ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΝΑΒΑΤΗΡΩΝ POMA

22.10.2018 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΝΑΒΑΤΗΡΩΝ POMA (LEITNER) ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΑΘΜΩΝ (Υ/Σ) ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΚΠ ΣΤΗΝ "ANEMOREIACON ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ι.Κ.Ε."
Λήψη αρχείου

20.09.2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΝΑΒΑΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΘΜΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠ/ΜΑ ΕΤΑΔ ΑΕ –Χ.Κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
Λήψη αρχείου

 

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΒΑΣΗΣ 70 ΣΥΝΔΕΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ "ΗΡΑΚΛΗΣ

07.09.2018 ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΒΑΣΗΣ 70 ΣΥΝΔΕΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ "ΗΡΑΚΛΗΣ" ΣΤΟ ΧΚΠ ΚΑΙ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ
Λήψη αρχείου

03.08.2018 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΒΑΣΗΣ (Ε2) ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΣΥΝΔΕΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΥΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ ‘’ΗΡΑΚΛΗΣ’’ ΤΟΥ ΥΠ/ΤΟΣ ΕΤΑΔ ΑΕ – Χ.Κ.Π.
Λήψη αρχείου

 

 

ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ για πληρωση θεσεων – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

10.12.2018 Επαναπροκήρυξη της θέσης: Χειριστή Διαστρωτικού ή/και Εκχιονιστικού μηχανήματος Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού (κωδ. Θέσης: ΕΠ - ΧΔΕΜΧΚΠ)

Λήψη αρχείου

 

30.11.2018 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Υπαλλήλου Λογιστηρίου / Επόπτη Ταμείων (κωδ. θέσης: ΥΛΕΤΧΚΠ) στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.
Λήψη αρχείου

 

26.11.2018 Επαναπροκήρυξη της θέσης: Βοηθός Χειριστή Αναβατήρων Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού (κωδ. Θέσης ΕΠ-ΒΧΑΧΚΠ)
Λήψη αρχείου

 

26.11.2018 Επαναπροκήρυξη της θέσης: Χειριστής Αναβατήρων Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού (κωδ. Θέσης ΕΠ-ΧΑΧΚΠ)
Λήψη αρχείου

 

12.11.2018 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση του: Εκδότη (ταμία) Εισιτηρίων / Καρτών Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού
Λήψη αρχείου

 

12.11.2018 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση του: Υπαλλήλου Πληροφόρησης και Ενημέρωσης Πελατών Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού
Λήψη αρχείου

 

07.11.2018 Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών για προκηρυχθείσες θέσεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού
Λήψη αρχείου

 

01.11.2018 Παροχή διευκρινίσεων και παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για προκηρυχθείσες θέσεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού
Λήψη αρχείου

 

29.10.2018 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση του: Βοηθός Χειριστή Αναβατήρων Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού
Λήψη αρχείου

 

29.10.2018 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση του: Μηχανικός / Ηλεκτρολόγος Αυτοματισμού Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού
Λήψη αρχείου

29.10.2018 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση του: Τεχνολόγος Ηλεκτρολόγος Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού
Λήψη αρχείου

 

29.10.2018 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση του: Χειριστής Αναβατήρων Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού
Λήψη αρχείου

 

29.10.2018 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση του: Χειριστής Διαστρωτικού ή/και Εκχιονιστικού μηχανήματος Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού
Λήψη αρχείου

 

23.10.2018 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση του: Βοηθός Προϊστάμενου Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού
Λήψη αρχείου

 

23.10.2018 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση του: Προϊστάμενου Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού
Λήψη αρχείου

 

23.10.2018 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση του: Υπεύθυνου Διαχείρισης Αναβατήρων
Λήψη αρχείου

Edited by PanosDrivas
  • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλά τα λέει ο Panos Drivas αλλά ευτυχώς που οι παραπάνω διαγωνισμοί, προσκλήσεις κλπ είναι μούφα και ξέρουν από τώρα ποιους θα προσλάβουν οπότε θα γίνουν με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς αξιολογήσεις και λοιπές μπούρδες για να χάνουμε χρόνο... :santa::santa::santa:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλά τα λέει ο Panos Drivas αλλά ευτυχώς που οι παραπάνω διαγωνισμοί, προσκλήσεις κλπ είναι μούφα και ξέρουν από τώρα ποιους θα προσλάβουν οπότε θα γίνουν με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς αξιολογήσεις και λοιπές μπούρδες για να χάνουμε χρόνο... :santa:

..."τον χειμώνα όλα επιτρέπονται και το καλοκαίρι όλα απαγορεύονται"...

 

το γνωστό σήριαλ...

 

τον χειμώνα λειτουργούμε πυροσβεστικά....

(αποφασίζουμε-πληρώνουμε ακριβά μη ποιοτικές λόγω καιρού εργασίες με συνοπτικές διαδικασίες στο όνομα της ασφαλούς και νόμιμης λειτουργίας, ακροβατούμε μεταξύ νομιμότητας & αποτελεσματικότητας, κάνουμε "αεροπλανικά" ανάλογα με την θέληση να λειτουργήσουμε ή "πισωπατούμε" επικαλούμενοι θέματα ασφαλείας, νομιμότητας,καιρικών συνθηκών και "στρουθοκαμηλίζουμε", μας φτύνουν και λέμε ό,τι βρέχεικλπ)

 

και το καλοκαίρι θεωρητικολογούμε,

εξαγγέλλουμε έργα, αναβάλουμε αποφάσεις κάνουμε οικονομία, ασχολούμαστε με το γράμμα το νόμου, καταγγέλλουμε τους "άλλους" ....

Edited by PanosDrivas
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έτσι είναι και για αυτό έχει οδηγηθεί σε αυτά τα χάλια ο Παρνασσός.

 

Βλέπω για ακόμα μια χρονιά το site του χιονοδρομικού και τον κατάλογο που είναι σε αυτό το site και έχω μερικές απορίες που καλό θα είναι ο Σωτήρης αν μπορεί να τις απαντήσει ή ο Σύλλογος τουλάχιστον να τις έχει ρωτήσει...και ας μην απαντηθούν.

 

Για τις πολυήμερες κάρτες.

 

Α) Στο site αναφέρει τους αναβατήρες Διας, Οδυσσέας, Σαχάρα, 10, 14 και Περικλής. Ο πελάτης ποιες μέρες τους περιμένει να ανοίγουν και πόσες ώρες την ημέρα θα έχει αυτούς τους αναβατήρες να λειτουργούν δεδομένο ότι πέρσι κανένας δεν λειτουργούσε για πάνω από την μισή μέρα λόγω βλαβών?

 

β) Το πάτημα των πιστών ποιες ώρες και με ποια μηχανήματα γίνετε? Αναφέρομαι στο ότι τα τελευταία χρόνια η ποιότητα των πιστών ήταν επιεικώς απαράδεκτη

 

γ) Μετά από χιονόπτωση σε πόσες ώρες και με ποιες μεθόδους γίνεται η επαναφορά του χιονοδρομικού (βραδυνές βάρδιες, χιονοστιβάδες κλπ κλπ) και μετά από πόσες ημέρες θα ανοίγει το πεδίο που κρατάγατε τα προηγούμενα χρόνια κλειστό λόγω κίνδυνου χιονοστιβάδας μιας και δεν είχατε τα μέσα να τις ελέγξετε?

 

Για τις ημερήσιες:

 

Πως θα αναπροσαρμόζετε αυτός ο κατάλογος αν δεν λειτουργούν κάποιοι αναβατήρες?

 

Αν δεν απαντηθούν στο site τα παραπάνω νομίζω δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε αν είναι ακριβός ή φτηνός ο κατάλογος.

  • Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

όλα θα λυθουν ως δια μαγείας...

 

η γειτνίαση με το μαντειο των δελφων καθε αλλο παρα τυχαία ειναι.

 

ως μαντης προβλεπω οτι θα ανοιξει για χιονοδρομια στις 22-12 που αρχιζει η υψηλή περιοδο.

αλλως αν ανοιξει πριν θα χρεωσουν υψηλη οπως το εκαναν και παλαιωτερα (ο Δριβας θα το θυμαται, εκεινη την ημερα ειχε κατεβει στα ταμεια στο 1750 και τα...ακουσε).

αλλα μπορει και να ανοιξουν για χιονοδρομια την τριτη 16-12 με χαμηλη....

τι σοι πυθία θα μουνα....

Edited by vro
  • Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

×

ΕΝΑΡΞΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες των εορτών των Χριστουγέννων, αλλά και τους χιονοδρόμους, εφόσον οι μετεωρολογικές προβλέψεις επαληθευθούν.

 

Σας περιμένουμε από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, επίσημη έναρξη λειτουργίας του Κέντρου για τη χιονοδρομική περίοδο 2018-19.

 

Με επίκεντρο το χιονοδρόμο και επισκέπτη και τη βελτίωση της εμπειρίας που απολαμβάνουν, η ΕΤΑΔ Α.Ε. και το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού στοχεύουν σε κινήσεις που ενισχύουν το συγκεκριμένο σκοπό, όπως η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

Για την φετινή χιονοδρομική περίοδο, πέραν από την εύκολη πρόσβαση όλων στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο των ελληνικών βουνών, με τους υπερσύγχρονους εναέριους αναβατήρες κλειστού και ανοικτού τύπου, θα παρέχεται στους λάτρεις των αθλημάτων snowboard και σκι μία ανανεωμένη πίστα snow park.

 

Και τη φετινή χρονιά οι τιμές είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές ώστε να μπορούν όλοι να χαρούν την εξόρμησή τους στο χιονοδρομικό κέντρο και συγκεκριμένα με χαμηλότερες τιμές τις καθημερινές για χιονοδρόμους και επισκέπτες.

 

Σας περιμένουμε όλους και ευχόμαστε μία καλή χιονοδρομική χρονιά.


<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

×

ΕΝΑΡΞΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες των εορτών των Χριστουγέννων, αλλά και τους χιονοδρόμους, εφόσον οι μετεωρολογικές προβλέψεις επαληθευθούν.

 

Σας περιμένουμε από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, επίσημη έναρξη λειτουργίας του Κέντρου για τη χιονοδρομική περίοδο 2018-19.

 

Με επίκεντρο το χιονοδρόμο και επισκέπτη και τη βελτίωση της εμπειρίας που απολαμβάνουν, η ΕΤΑΔ Α.Ε. και το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού στοχεύουν σε κινήσεις που ενισχύουν το συγκεκριμένο σκοπό, όπως η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

Για την φετινή χιονοδρομική περίοδο, πέραν από την εύκολη πρόσβαση όλων στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο των ελληνικών βουνών, με τους υπερσύγχρονους εναέριους αναβατήρες κλειστού και ανοικτού τύπου, θα παρέχεται στους λάτρεις των αθλημάτων snowboard και σκι μία ανανεωμένη πίστα snow park.

 

Και τη φετινή χρονιά οι τιμές είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές ώστε να μπορούν όλοι να χαρούν την εξόρμησή τους στο χιονοδρομικό κέντρο και συγκεκριμένα με χαμηλότερες τιμές τις καθημερινές για χιονοδρόμους και επισκέπτες.

 

Σας περιμένουμε όλους και ευχόμαστε μία καλή χιονοδρομική χρονιά.

 

Αυτό έβλεπα και εγώ και γέλαγα όπως ωραιποιούν τις αυξήσεις στις πολυήμερες κάρτες...

  • Like 2

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σε ποιούς αναφέρονται όταν λένε:διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι 1€

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δημοσιογράφοι έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και όχι κατά φαντασια.

Οι υπόλοιποι είναι κατηγορία vip.

Γενικά τα τελευταία χρόνια έχει μπει τάξη στους τζαμπατζηδες. Ίσως είναι και πιο πολλοί από παλιά αλλά είναι με σκι ντατα ολοι.


<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πλάκα κάνεις!!Δηλαδή όλοι οι δημοσιογράφοι τζάμπα;και γιατί όχι π.χ.οι δάσκαλοι,οι

σερβιτόροι κλπ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ένας δημοσιογράφος για ποιον λόγο να δικαιούται έκπτωση; Μήπως εννοεί διαπιστευμένοι από το Χιονοδρομικό για συγκεκριμένες υπηρεσίες;

 

:shuriken:

  • Like 3

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Διαπιστευμενοι απο τα μεσα τους για ρεπορταζ.

Μα καλα που ζειτε;

 

Σας γνωριζουμε οτι ο κ. Αγαπιος Ψευτακης θα προσελθει στο χιονοδρομικο σας κεντρο την 31-03-2019 για την καλυψη των εκδηλωσεων ριψοκινδυνης χιονοδρομιας.

 

Μετα τιμης

Ο αρχισυντακτης της απεριοδικης ιστοσελιδας

Τα νεα της καρτας πολλαπλων διαδρομων.

 

Αν ξερατε ποσοι και ποσες κανουν σκι στον παρνασσο με 1 ευρω...

  • Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο τιμοκατάλογος έχει αναρτηθεί κάποιες ημέρες τώρα με εμφανή τα προβλήματα και τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει. Θα υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση/αιτιολόγηση στο forum σχετικά με τις τόσο "ανταγωνιστικές" τιμές? Γιατί τέτοια σιγή για ένα τόσο σημαντικό θέμα απ' το ΧΚΠ?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ποσους χειμωνες κουβαλας βρε που θυμασαι τον χατζηπαναγη;;;?;

Τι παιχταρας.... τριπλαρε και τον εαυτο του.....

https://youtu.be/_U6QPu1Is_A

1000 χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ !!

:pirate:

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Με μεγάλη μου χαρά βλέπω την δημόσια παραδοχή ότι στον Παρνασσό γίνεται χρήση του 1 ευρώ ως αθλητικού εισητηριου και ότι δεν τηρούνται οι όροι αυτού.

Αυτή η παραδοχή (γιατί πέρσυ με βγάλατε τρελο ) είναι μια αρχή για να βρεθεί ποιος και τι.....


<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αυριο θα εχω, ελπιζω, τις πρωτες εντυπωσεις απο χιονοδρομους που ξερω και εμπιστευομαι απο την γενικωτερη χιονοδρομικη κατασταση στο χιονοδρομικο.

Κανω εκκληση προς ολους τους χιονοδρομους για ολα τα χιονοδρομικα.

Την υποκειμενικη σας αντιληψη για την χιονοδρομικη κατασταση.

Τοπικισμοι, βαθη και υψη, αν περασατε φινα και τουρμπο (το ευχομαι) δεν ενδιαφερουν.

  • Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εεεε, συγνώμη, αλλά ΦΥΣΙΚΑ και ενδιαφέρουν. Εδώ εκτός όλων των άλλων είναι και ένας χώρος να μοιραζόμαστε με φίλους τις όμορφες στιγμές μας στα βουνά. Στο φινάλε, είναι ο κύριος λόγος που ασχολούμαστε με την χιονοδρομία, γιατί θέλουμε να περνάμε καλά.

 

Αν κάποιος θέλει να δημιουργεί θέματα αποκλειστικά και μόνο για να μιζεριάζει, λυπάμαι, αλλά είναι σε λάθος μέρος.

  • Like 5

Νίφει!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κατσε χρηστο. Εχουμε τοπικ για τις εκδρομες.

Μηπως αδικεις τον ευατο σου με αυτη την... προκαταληψη.

Χιονοδρομικο ειναι το φορουμ.

Δεν θελω να μαθω πιο ειναι το καλυτερο χιονοδρομικο.

Δεν θελω να μαθω σε εκεινη την γωνια, στην λακουβα μετρησα ενα μετρο χιονι.

Δεν θελω να μαθω οτι ανεβηκα εσπασα την σανιδα αλλα 8 sec βιντεακι γουαου εβγαλα.

Τι να κανουμε με ενδιαφερει η χιονοδρομικη ουσια.

Εμενα, ο καθενας με την...τρελα του.

 

Τεσπα η φωτο ειναι.... τωρα απο το αραχωβα μετεο. Βρεχει.

Αλλα πιστευω μακαρι να πεφτω μεσα, οτι πετροσκι σε καποιες πιστες γινεται....

 

 

 

post-911-0-63188300-1544878708_thumb.jpg

 

 

 

Αχ οταν τα αφηνεις τελευταια στιγμη πρεπει να ανεβασεις γερανοφορο unimog. Τεσπα προσπαθουν....

 

 

 

 

post-911-0-80590600-1544879278_thumb.jpg

Edited by vro

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν αδικώ κανέναν. Σου εξηγώ ότι ζητάμε από τους φίλους χιονοδρόμους να μοιράζονται τις καλές, αλλά και τις άσχημες εμπειρίες τους. Και όπως δεν πρόκειται να φιλτράρουμε τα άσχημα για να ωραιοποιήσουμε τα χιονοδρομικά, έτσι δεν πρόκειται να φιλτράρουμε και αυτά που μας κάνουν να χαιρόμαστε στο βουνό επειδή κάποιοι (κάποιος; ) θέλει αποστειρωμένη ενημέρωση.


Νίφει!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν αδικώ κανέναν. Σου εξηγώ ότι ζητάμε από τους φίλους χιονοδρόμους να μοιράζονται τις καλές, αλλά και τις άσχημες εμπειρίες τους. Και όπως δεν πρόκειται να φιλτράρουμε τα άσχημα για να ωραιοποιήσουμε τα χιονοδρομικά, έτσι δεν πρόκειται να φιλτράρουμε και αυτά που μας κάνουν να χαιρόμαστε στο βουνό επειδή κάποιοι (κάποιος; ) θέλει αποστειρωμένη ενημέρωση.

Αποστειρωμενη γκρίνια θέλει, και ψάχνει πατήματα :-) Edited by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα βρίσκομαι στον Παρνασσό από 22 Δεκεμβρίου και περιμένω τους φίλους να με επισκεφθούν , για να ανακαλύψουμε ξανά τον Παρνασσό,

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Βάλανε και τα σκ υψηλή περίοδο φέτος. Από τα 14 ευρώ τα σκ πέρσι στα 27 φέτος με μία δεκάρα για μας που εργαζόμαστε...

Καθημερινές στα 13,5 από 14 πέρσι....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα βρίσκομαι στον Παρνασσό από 22 Δεκεμβρίου και περιμένω τους φίλους να με επισκεφθούν , για να ανακαλύψουμε ξανά τον Παρνασσό,

Καλώς να μας έρθεις! Αλλα ψάξε τους κι εσύ, μην περιμένεις να σου έρθουν μόνοι τους!

 

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

  • Like 3

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Share this post


Link to post
Share on other sites

απο οτι βλεπω και οτι ακουω την τριτη εχουν δυνατότητα να δωσουν πιστες.

 

τα ρατρακ τα ανεβασε σημερα ο νουλικας

 

 

Edited by vro

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

ποιοι κατἐβηκαν την 6 σήμερα;

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Posts

    • Εε συγγνωμη.. χιονιζει..
    • Rafting στο Λούσιο - Κυριακή 26 Μαϊου 2024 Ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας καλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 26 Μαϊου και ώρα 11:00 στην Ανοιξιάτική μας εξόρμηση στην Αρκαδία. Σε συνεργασία με την Trekking Hellas Arcadia θα κάνουμε Rafting στα πανέμορφα νερά του Λούσιου. Κόστος συμμετοχής 50€, προκαταβολή 20€ έως και 4 Μαϊου.  Σημείο συνάντησης, βάση trekking hellas Αρκαδίας, Βλαχορράπτης  https://maps.app.goo.gl/XkX9kXCkbEYDfmRX8 Διάρκεια  4 ώρες. Εξοπλισμό που θα χρειαστείτε:  Αθλητικά παπουτσια που θα βραχούν Μαγιό. Πετσέτα. Λεπτομέρειες θα βρείτε στο site:  https://trekking.gr/el/activity/rafting-lousios-alfeios Απαραίτητη Δήλωση συμμετοχής,  τηλεφωνικά/viber: 6976101568 Ισιδώρα Σουμάνη & Δημήτρης Καρυστηναίος 6937009885, ή  email στο snowclub@snowclub.gr Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής το Μ.Σάββατο 4 Μαϊου. Σας περιμένουμε όλους!!!!! Η γραμματέας Ισιδώρα Σουμάνη - 6976101568
    • Tα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας, θα πραγματοποιήσουν συνάντηση την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 από τις 21:00 και μετά στο Piu-Verde.  Η γραμματέας Ισιδώρα Σουμάνη Tηλέφωνο επικοινωνίας 6976101568   
    • την Ακρόπολη των ΧΚ της Ελλάδας 🤪
    • Αν δεν υφίσταται ΧΚ, τι θα επισκέπτονται οι επισκέπτες; 
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Today's Birthdays

    1. Alexis c
      Alexis c
      (63 years old)
    2. petroskavala
      petroskavala
      (43 years old)
  • Who is online

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      17,314
    • Total Posts
      460,819
  • Member Statistics

    • Total Members
      10,630
    • Most Online
      1,823

    Newest Member
    bongdainfottbd
    Joined
×
×
  • Create New...