Jump to content
PanosDrivas

Χ.κ. Παρνασσού 2018-19

Recommended Posts

1) Ένα ορειβατικό σετάκι

2) πετρέλαιο θέρμανσης

3) τσίπουρο

και 4) τα λουκάνικα του Porfirio ...

 

και πάω φύλακας αμισθί !

 

 

 

attachicon.gif52605554_311297882908167_2038434089052143616_n.jpg

  • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αν είναι και ο Porfirio, δεν νομίζω να προλάβεις να φας τίποτα...

Φήμες, λουκάνικα υπάρχουν..... για πόσο ακόμη είναι το θέμα.... αύριο θα βάλω το γουνακι μου και θα ανέβω για extreme coffee στο σαλέ...να ανεβάσω καί story στο insta...τι είμαστε δλδ, τίποτα τριτοδευτεροι))?

  • Like 11

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αρααα αύριο αφού αυτοί ίσως..... εμείς καλάβρυτα...

 

ψωνισες ψαρι φρεσκο.... :LMAO::hehe::Clown:

  • Like 5

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν ξέρουν πια πως να μπαλώσει την ανεπάρκεια του χιονοδρομικού με 30 64πόντους χιόνι να μένει 5 μέρες κλειστό. Τι? Ανεμοσούρια 5 μέτρα? Ε τα χιονοδρομικά λαμβάνουν τα μέτρα τους, οι επικίνδυνες καφετέριες με θαμμένους αναβατήρες περιμένουν να βγει ο ήλιος και δεν έχουν λάβει προληπτικά μέτρα.

 

Σε αυτό το σημείο να πω ύστερα από αρκετές συζητήσεις με πρώην και νυν εργαζομένους ότι με περίπου 20.000 ευρώ παραπάνω μπάτζετ όλες ις προηγούνμενες μέρες θα ήταν ανοιχτό το κέντρο, όσα λιφτ επέτρεπε ο αέρας δηλαδή.

 

Επειδή βαρέθηκα να γράφουν όλοι ολόσωστα πράγματα αλλά κανένας να μην κάνει τίποτα. Ιδού η Ρόδος κύριοι ελάτε να κάνουμε αυτό που πρέπει. Δημόσιο κράξιμο Τερζάκη, Χοντρού, Οικονόμου, Τουρκοχωρίτη, Παπαστάθη και Γιαννόπουλου (για τις θέσεις τους και τα έργα τους σαν επαγγελματίες φυσικά).

 

Το σκορ της σεζόν είναι: 16 κακοκαιρίες. Άνοιγμα Κελλάριών επόμενη μέρα 11, Φτερόλλακα 0. Μεθεπόμενη μέρα Κελλάρια 4 Φτερόλλακα 9, Τρίτη μέρα Κελλάρια 1 Φτερόλλακα 4, Τέταρτη μέρα 3, ενώ σε δυο κακοκαιρίες η Φτερόλλακα άνοιξε πιο μετά.

 

Συνολικές ημέρες σεζόν που κάλλιστα από καιρό μπορούσαν να ανοίξουν περισσότερα λιφτ αν υπήρχαν τα μέσα 33, ενώ σε τουλάχιστον 20 από αυτές δεν άνοιξε το σημαντικό κομμάτι του βουνού (Ηρακλή ή/και 6). Με το δικό μου σκορ κατέστρεψε χιονοδρομική απόλαυση 23 μέρες αλλά αυτό είναι υποκειμενικό, βάζω μέρες λιακάδας, πουδροαπόλαυσης κλπ.

 

Άνοιγμα αναβατήρων μετά από χιονοκάλυψη αρχή σεζόν. 1 λιφτ 4 μέρες, 1 λιφτ 12 μέρες, 1 λιφτ 23 μέρες και Σαχάρα άγνωστο είμαστε στις 42.

 

Περιφερειακή ημέρες με ηλιοφάνεια και χιονοκάλυψη ανοιχτή 11 μέρες κλειστή 27

 

Όσον αφορά το πάτημα δεν υπάρχει καμία άλλη τεκμηρίωση μας αρκούν τα λεγόμενα του κου Χοντρού.

 

Συνολικές μέρες σαφέστατων ψεμάτων στην ενημέρωση 22 (και εδώ εύγε που μάλλον το σταματάτε σιγά σιγά).

 

Λοιπόν κύριοι θα βοηθήσετε τον Σύλλογο να κάνει κάτι ή και του χρόνου απλά θα μετράμε σκορ? PM σε εμένα ή στον κο Πρόεδρο

Edited by ΜΙΚ
  • Like 7

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εν τω μεταξύ θα είχε ενδιαφέρον να υπολογίσει κάποιος και την μέση οικονομική ζημιά από αυτές τις 23 μέρες με βάση το σκορ σου.

Δηλαδή πέρα από όσους θα έπαιρναν ημερήσια κάρτα αυτές τις 23 φορές (είτε x20 είτε x30 ευρω) είναι και όσοι θα έπαιρναν κάρτες περισσότερων μονάδων είτε γιατί τις ξόδεψαν αυτές τις 23 μέρες είτε γιατί με βάση την εμπιστοσύνη που ενέπνεε το χιονοδρομικό, είχαν αγοράσει ήδη μεγαλύτερης διάρκειας. Μεσοσταθμικά σίγουρα μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα ασφαλές ποσό.

  • Like 2

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Share this post


Link to post
Share on other sites

apostoikonPosted Yesterday, 02:42 AM

Το αφήνω εδώ, πολλοι από εσάς θα καταλάβουν περισσότερα καθότι εγώ έχω χρόνια να κατέβω Παρνασσό.
https://m.facebook.c...100007350917534

 

Α.Πολύ ενδιαφέρον το videaki Χονδρού- Τριποδάκη (βουνίσιοι και οι δύο), δείχνει την βόλτα από 1750 πρός Φτερόλακα μια "χιονοημέρα" , την σχέση του Διευθυντή ΧΚΠ με τοςυ εργαζομένους , και μιλάει για το αυτονόητο ....την ανάγκη επιβίωσης του ΧΚΠ προς χάρη της γύρω περιοχής και την ανάγκη ανάληψης των ευθυνών που της αναλογούν από την τοπική Αυτοδιοίκηση και την τοπική κοινωνία!

 

Β. Από το σημερινό κυλιόμενο μήνυμα ΧΚΠ

"Καλημέρα από ΧΚΠ. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες, τόσο του προσωπικού του ΧΚΠ, όσο και των υπηρεσιών της αρμόδιας τοπικής αυτοδιοίκησης, αποκαταστάθηκε η πρόσβαση από Αράχωβα-Αγόριανη, ενώ το ίδιο αναμένεται από Αμφίκλεια-Πολύδροσο, αργότερα σήμερα. Το προσωπικό του ΧΚΠ, ήδη με το πρώτο φως, δουλεύει για την επαναλειτουργία του κέντρου. Έστω και για επισκέπτες μόνο, καταφέραμε, πριν από λίγο, να ανοίξουμε, για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να απολαύσετε το άγριο αλπικό τοπίο, μετά την χιονοθύελλα. Η ενημέρωση θα είναι συνεχής, για κάθε μεταβολή.

Τελευταία ενημέρωση, 12:39"

 

https://parnassos.panomax.com/#

Πάλι καλά που τουλάχιστον οι Αφροδίτη- Βάκχος λειτουργούν ( doppel1), έστω και για βόλτα μόνο (ή απάτητο με δική σας ευθύνη φαντάζομαι) .

Για να δούμε πότε θα λειτουργήσουν τα υπόλοιπα?

 

 

Γ.Φίλε Vro,

Νομίζω ότι για να είναι «γόνιμη» μια συζήτηση στο forum, πρέπει να έχει ένα θέμα, ένα βασικό ζητούμενο, επί του οποίου να γίνονται οι διάφορες τοποθετήσεις, ανταλλαγές επιχειρημάτων (ει δυνατών αντικειμενικών), και κρίσεις με βάση κάποια συμφωνημένα κριτήρια (ει δυνατόν μετρήσιμα). Αλλιώς, εκτρέπεται σε άγονες προσωπικές αντιπαραθέσεις που δεν ωφελούν το forum, ούτε την προσέγγιση της Αλήθειας-του βασικού ζητούμενου.

Αν τηρούνται τα ανωτέρω, πολλές φορές συνειδητοποιούμε ότι δεν υπάρχει διαφωνία επί της ουσίας,αποφεύγονται «κοκορομαχίες», παραπληροφόρηση, και τουλάχιστον προσεγγίζουμε την «Αλήθεια»

 

Για παράδειγμα σε προηγούμενο post αναφέρεσαι ταυτόχρονα και "νευρικά" σε πολλά θέματα και προσπάθησα (ευχαριστώ για την άσκηση) να απαντήσω καλόπιστα (ελπίζω όχι μάταια) σε "υποτιθέμενες ερωτήσεις", με όση σαφήνεια μπόρεσα, και χωρίς νά'χω καμιά διάθεση και χρόνο για άσκοπη κοκορομαχία ...

 

πανο οσο ο μπαλαλουκας ειναι δημοσιος ...........

«Ποιος είναι ο καθ’ύλην αρμόδιος για εκχιονισμό δημόσιου οδικού δικτύου?»,

η απάντηση μου, (σύμφωνα με τρέχουσα νομοθεσία και κοινή λογική) ήταν και είναι οι ΟΤΑ.

...........................................

Δηλαδη επειδη εσεις ολοι που σπαταλησατε στον γαμο του καραγκιοζη 30 μυρια και δεν φροντησατε να υπαρχει βαση ρατρακ-εκχιονιστηκων στο παρκινκ της φτερο με ντηζελ για ανεφοδιασμο και ολα οσα μπορει να χρειαστουν ανθρωποι και μηχανηματα,

« Πρέπει να υπάρχει μια ομάδα (π.χ 1 Φτερολακάρχης, 3 χειριστές αναβατήρων +1 χειριστής διαστρωτικών+1ταμίας), προερχόμενη από Αμφίκλεια-Πολύδροσο, κατάλληλα εξοπλισμένη (ΙΧ, εκχιονιστικό, βάση ρατράκ κ.λπ), ώστε να είναι σε θέση να λειτουργεί στοιχειωδώς και αυτοτελώς την Φτερόλακα (7,10) και να διατηρεί σε κίνηση τον άξονα-γέφυρα Ηρα-Ηνίοχος-Ερμής, όταν κλείνει ο Μπαλαλούκας και δεν υπάρχει οδική σύνδεση Φτερόλακα-Κελλάρια?»

Η απάντηση μου ήταν και είναι ΝΑΙ και δεν το θεωρώ δύσκολο να υλοποιηθεί!

 

επειδη υπηρξατε προκλητικα ανικανοι

« Πως αξιολογείται η διοίκηση ενός ΧΚ ?»

Νομίζω ότι απαιτείται «ιδιαίτερο νοητικό-ψυχικό άλμα»,

ώστε η διοίκηση ΧΚΠ που «υλοποίησε» (εν μέσω άλλων διοικήσεων εντός 40ετίας 1976-2016), μεταξύ πολλών άλλων (καλών ή κακών) αποτελεσμάτων της,

Ø την μέγιστη προσέλευση ΧΚΠ ανά ημέρα (περίπου 7.000, Καθαρά Δευτέρα 2008-09 ),

Ø την μέγιστη προσέλευση ΧΚΠ ανά σαιζόν (περίπου 180.000, τον χειμώνα 2008-09),

Ø την ελάχιστη ετήσια οικονομική ζημία ΧΚΠ (περίπου 400.000€ το 2011),

Ø το μόνο βασικό έργο εκσυγχρονισμού αναβατήρων μετά Ηρακλή 1993,(εντός του υφιστάμενου πλαισίου) δίνοντας νέα πνοή στο βουνό για τις επόμενες δεκαετίες

να χαρακτηρίζεται «προκλητικά ανίκανη»

 

ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ??????????????

που στο κατω κατω εσεις την κανατε την φτερο με τον ηλιθιο σχεδιασμο σας επισημη εισοδο.

«Ήταν ηλίθιος ο σχεδιασμός του εκσυγχρονισμού και σπαταλήθηκαν 30Μ€?»

Η άποψη μου ήταν και είναι ΟΧΙ, παρόλα τα προβλήματα του, γιατί το βασικότερο είναι ότι υλοποιήθηκε μέσα από απίστευτες «συμπληγάδες» και δεν παρέμεινε μια ακόμα «παρνασσολογία», ικανοποιώντας τους βασικούς στόχους που έθεσε η ΕΤΑ το 2010, σύμφωνα με τα τρέχοντα δεδομένα (αοριστία προυπολογισμού, απουσία «οικοπέδου» ΧΚΠ/περιβαλλοντικών/πολεοδομικών/λειτουργικών αδειοδοτήσεων κ.λπ) . Για λεπτομέρειες βλ. σχετικό topic

 

ε ανοιχτε την τωρα...

αλλα τι μιλαμε τωρα εδω δεν μπορειτε να ανοιξετε τον δρομο απο λιβαδι κελαρια....

ο μπαλαλουκας σας μαρανε.

λες και αυτη η οδευση ειναι η κυρια οδευση του παρνασσου.

οχι κυριοι προηγειται ο ερμης.

δεν θα σκοτωθουν ανθρωποι για να ειστε μαγκες

 

επισεις

απο τοτε που δοθηκε εργολαβια ο δρομος δαδι φτερο ειναι τέλειος.

το ιδιο και ο πολυδροσσο φτερο.

τους χρησιμοποιω κατα κορον. Ειναι πολυ ανωτεροι απο τον δρομο κελαρια λειβαδι. Και συνηθως πολυ πιο καθαροι. Ας ειναι και παραπανω χλμ δουλεια στον εκχιονισμο.

"Θεωρείται ότι ο εκχιονισμός (ΕΤΑ ή ΟΤΑ) μέσω εργολάβου είναι πιο αποτελεσματικός απ' ότι μέσω αυτεπιστασίας?"

ΝΑΙ και τα νούμερα (λειτουργικά και οικονομικά) το αποδεικνύουν

.......

ως λογικος ανθρωπος ξερω οτι πρωτη προτεραιοτητα ειναι ο δρομος απο αραχωβα, απλα γιατι η βαση των μηχανηματων ειναι κελαρια.

Αλλωστε οταν υπαρχουν 2 εισοδοι το λογικο ειναι η μια να ειναι η πρωτη προτερεοτητα.Αλλωστε γι αυτο φετος το ΧΚΠ ζητησε απο την αστυνομια να αναλαβει αυτη τον ελεγχο του συγκεκριμενου δρομου.

ξερω επισεις οτι ο μπαλαλουκας ειναι επικυνδινος.

οτι για να περασει ρολμπα πρεπει πρωτα να ελεγχθει για χιονοστοιβαδα και μετα να περασει ρατρακ που αν το χτυπησει εχει μεγαλυτερες πιθανωτητες επιβιωσης.

ξερω επισεις οτι κανεις δεν βαζει υπογραφη να παει συνεργειο της περιφερειας.

ξερω οτι τετοιοι δρομοι, με αυτην την ιδιαιτεροτητα δεν εκχιονιζονται απο συνεργεια οποιασδηποτε περιφερειας.

ολοι οι παροικουντες τα ξερουν αυτα.

Συμφωνούμε .Πρόταση?

 

το να λεγωνται άλλα, ελαφρα την καρδια ή να γραφωνται σε φιλμακια ή φορουμ αγγιζει τα ορια ......

(αρχιζει απο α)

 

καλή συνέχεια με λιακάδες και πούδρες...

Edited by PanosDrivas
  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχω την εντύπωση ότι είναι κάτι τις παραπάνω από τα 30 ποντάκια που λέει ο ΜΙΚ...

Όντως.....ο δρόμος λίγο πιο πάνω από την διασταύρωση με την Σουβάλα χθές το βράδυ κατά τις 22:30.... ίσα ίσα που χωρούσε το Ατος...

post-12-0-87504700-1551188607_thumb.jpg

  • Like 9

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχω την εντύπωση ότι είναι κάτι τις παραπάνω από τα 30 ποντάκια που λέει ο ΜΙΚ...

Και εγώ έχω την εντύπωση ότι ο ΜΙΚ έχει αρχίζει και κουράζει..... αλλά δεν του το λέω κατάμουτρα.... γιατί θα με διαγράψει από φίλο του..............

  • Like 1

www.zermatt.ch

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αύριο μόνο Αφροδίτη, Βάκχος και Αίολος από ότι διάβασα μόλις στο fb.

  • Like 1

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Share this post


Link to post
Share on other sites

έβαλα τυχαίο νούμερο 30 πόντους παιδιά για να δείξω ότι διαχρονικά με 30 πόντους χάνουμε το βουνό την επόμενη μέρα. Αντίθετα οπότε δούλευε καλά και με μέτρο ήταν ανοιχτό. 30 Δεκεμβρίου 2011. Μετρό σε ένα βράδυ. Ανοιχτό.

Ας πούμε ότι έβαλε ένα μέτρο. Και? Σχεδόν κάθε χρόνο βάζει πολλές φορές τέτοια χιόνια Βορινά με ανεμοσουρια μετρα

 

 

Μη πάνε να σας πείσουν ότι έχει κάτι περίεργο ο χειμώνας. Πολύ συνηθισμένες κακοκαιρίες έχει κανονικότατες. Απλά συχνες

 

Συγγνώμη βαγγελακη που κουράζω τα μάτια σου, εγώ κουράζομαι πιο πολύ να έχουμε ένα φανταστικό χιονοδρομικό να είναι το μισό ή όλο κλειστό λόγω βλακείας και ακόμα πιο πολύ αν έχω βγάλει πολυήμερη κάρτα και αν εχω ανέβει επειδή μου είπαν ψεματα

Edited by ΜΙΚ
  • Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Την ίδια διασταύρωση εννοεί, πάνω στο δρόμο Αράχωβα-Επτάλοφος;

 

post-7080-0-73119800-1551190664_thumb.jpg


Practice makes perfect

Share this post


Link to post
Share on other sites

Την ίδια διασταύρωση εννοεί, πάνω στο δρόμο Αράχωβα-Επτάλοφος;

 

attachicon.gifkelaria_route20160226.jpg

Άλλη διασταύρωση ή μια καί άλλη η άλλη. Εξαρτάται από πού ανεβαίνεις βασικά


Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Από Δαδί. Αλλά με κλειστό Φτερόλακα-Κελάρια και Ερμή...

Δηλαδή εννοεί την διασταύρωση του δρόμου από Πολύδροσο με τον Φτερόλακα-Κελάρια;


Practice makes perfect

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αφού ανεβαίνουμε λοιπόν από τόν ίδιο δρόμο να σε ενημερώσω ότι είναι ανοιχτός μέχρι Φτερό. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζω εάν είναι ανοιχτό το κομμάτι από Φτερό για Κελλάρια. Με την τελευταία ενημέρωση εάν θέλουμε να πάμε Κελλάρια πρέπει να κάνουμε τον κύκλο από Αγόριανη....


Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αρα την ίδια διασταύρωση εννοεί το site του ΧΚΠ

 

post-7080-0-65346300-1551194375_thumb.jpg

post-7080-0-61435500-1551194385_thumb.jpg


Practice makes perfect

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εχει ριξει τον κwλο του πανω...

Και να δεις δεν μπορούμε να πάμε αυτές τις μέρες λόγω υποχρεώσεων. :wallbash:

Άντε σκιάρετε και για μας Γιάννη.


Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οι επαρχιακοί δρόμοι είναι ευθύνη της περιφέρειας εκτός εάν με απόφαση περιφερειαρχη που δημοσιεύεται στο φεκ (και καθορίζει τους δρόμους ευθύνης των περιφερειών δήμων κλπ) έχει ανατεθεί σε Δήμο..

Edited by yannisnm
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πάνο λυπάμαι πολύ που θα σε στεναχωρήσω αλλά επιμένω ότι ήταν ηλίθιος ο σχεδιασμός και άθλια η υλοποίηση.

Δύο μόνο φωτό .

Που δείχνουν την νέα κατάσταση που αντικατέστησε την παλιά.

Την βάση του αυγού και τα ταμεία.

Όπερ εδη δειξαι.

 

post-911-0-27047100-1551212575_thumb.jpg

 

post-911-0-55588100-1551212605_thumb.jpg

  • Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο κος πρόεδρος δεν καταδεχετε, το φόρουμ! Φατσοβιβλιο μόνο τον βρίσκεις....

Κανεις λαθος.

 

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Posts

    • To σκι στην Ελλάδα είναι πια βέβαιο ότι βασίζεται σε παραπληροφόρηση και σε "θρύλους" που κυκλοφορούν. Πολύ σωστά γράφτηκε ότι είμαστε σε επίπεδο Δημοτικού σταθμού σαν χιονοδρομικά. Με την παραπληροφόρηση που υπάρχει τι να κάνουν και οι καημένοι οι χιονοδρόμοι? Άλλωστε έκατσε κανείς να τους μάθει χιονοδρομική παιδεία? Έκατσαν μόνοι τους? Γενικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει ορθολογική φωνή και συνολικός σχεδιασμός πάνω σε κάτι? Για όποιον θέλει να διαβάσει ιδού επισήμως τα νέα του χιονοδρομικού και επισήμως και μέσα από τη βουλή. Σχεδόν 100% ψέματα. https://iparnassos.gr/2024/03/i-etad-ypevale-aitima-eksygchronismou-tou-irakli-sto-tameio-anakampsis/?fbclid=IwAR2-iVfLWVwYvszEg5Hu788np7iC_-lvJVu_wzyDu5NxfyONesxnbaOTwH4_aem_AdtwiajTFasz6xd93s-XwD_Q_2mIZRrxSKgvvwySHq_5wXD-6hEf6CWVDEvhCfvV-_-rqE7oNBLxK00e859k7Iye https://parnassos-ski.gr/me-ameioto-rythmo-synechizetai-i-proetoimasia-gia-ti-leitoyrgia-kai-tin-anavathmisi-toy-chionodromikoy-kentroy-parnassoy/ Η Βουλή των Ελλήνων, τα ΕΤΑΔ και ο κάθε διακινητής "θρύλων" λένε ψέματα στη μούρη μας. Όταν ιδρύθηκε ο Σύλλογος είχε σαν στόχο την παραπληροφόρηση να την μετατρέψει σε πληροφορία στο forum. 20 χρόνια μετά μας έφαγαν τα social media, οι "δημοσιογράφοι" και η παραπληροφόρηση όσο και να γράφεις επιχειρήματα κερδίζει. Το "μικρό" τεχνητό του Παρνασσού, εφικτότατο. Δεν απέδειξε ότι είναι απαραίτητο? Μα είναι τόσο χαζά όλα μα όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου? Κανένας δεν διαφωνεί να γίνει το σέρβις στον Ηρακλή. Τα ΕΤΑΔ θα το κάνουν? Κανένας δεν διαφωνεί ότι καλό θα ήταν να μπει λιφτ στα Άνω Κελλάρια. Χρονοδιάγραμμα? Για να σε προλάβω, πολύ αισιόδοξα το 2030. Ξεκίνησαν την αδειοδότηση? Από την άλλη τι να πει κανείς για την μπανανία που ζούμε
    • Η τεχνίτη χιονωση στον Παρνασσό ειναι ποιο δύσκολο  να γίνει απ ότι να μπει νέο λιφτ στα άνω κελάρια η ακόμα καλύτερα να βρουν τα χρήματα για να γίνει το service στον Ηρακλή  ανάποδα έχετε ξεκινήσει  από την άλλη τι να πεις για την  μπανανία που ζούμε 
    • Το έχουν για να κόβουν βεντούζες;
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Today's Birthdays

    1. elgeo
      elgeo
      (45 years old)
    2. popitsi
      popitsi
      (45 years old)
  • Who is online

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      17,306
    • Total Posts
      460,685
  • Member Statistics

    • Total Members
      10,476
    • Most Online
      1,823

    Newest Member
    BhoblhZog
    Joined
×
×
  • Create New...