Jump to content
PanosDrivas

Χ.κ. Παρνασσού 2018-19

Recommended Posts

Θα μας τρελανεις στα live?.

Ειχε νομιζω βαλει ενα φεγγαρι ο..ακατανομαστος σαλεδαρχης..

Μην ελπιζεις για μεγαλο ευρος.

• Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Πάντως όσο και να έψαξα τα πρηγούμενα χρόνια δεν βρίσκω πουθενά χρονιά που πρώτη μέρα της σεζόν στον Παρνασσό να μην έχει πάει κανένας από snowclub να μας πει πως ήταν.

Μακάρι να μην είναι έτσι γιατί αν είναι μιλάμε για τραγική αποτυχία της διοίκησης και σπατάλης των χρημάτων του Έλληνα φορολογούμενου.

Σωτήρη Γιαννόπουλε υπεύθυνε επικοινωνίας και καλέ μου φίλε μια υπενθύμιση των ερωτήσεων:

Για τις πολυήμερες κάρτες.

Α) Στο site αναφέρει τους αναβατήρες Διας, Οδυσσέας, Σαχάρα, 10, 14 και Περικλής. Ο πελάτης ποιες μέρες τους περιμένει να ανοίγουν και πόσες ώρες την ημέρα θα έχει αυτούς τους αναβατήρες να λειτουργούν δεδομένο ότι πέρσι κανένας δεν λειτουργούσε για πάνω από την μισή μέρα λόγω βλαβών?

β) Το πάτημα των πιστών ποιες ώρες και με ποια μηχανήματα γίνετε? Αναφέρομαι στο ότι τα τελευταία χρόνια η ποιότητα των πιστών ήταν επιεικώς απαράδεκτη

γ) Μετά από χιονόπτωση σε πόσες ώρες και με ποιες μεθόδους γίνεται η επαναφορά του χιονοδρομικού (βραδυνές βάρδιες, χιονοστιβάδες κλπ κλπ) και μετά από πόσες ημέρες θα ανοίγει το πεδίο που κρατάγατε τα προηγούμενα χρόνια κλειστό λόγω κίνδυνου χιονοστιβάδας μιας και δεν είχατε τα μέσα να τις ελέγξετε?

Για τις ημερήσιες:

Πως θα αναπροσαρμόζετε αυτός ο κατάλογος αν δεν λειτουργούν κάποιοι αναβατήρες?

Και μια βασική: Τι ώρα θα υπάρχει ενημέρωση ανάμεσα στις 22.00 και στις 07.00 ώστε αν γνωρίζετε ότι κάποιοι αναβατήρες έχουν παγώσει ή θαφτεί και δεν θα λειτουργούν να γλυτώνετε με κόστος 0,2 ευρώ μερικές χιλιάδες ευρώ σε βενζίνες και ταλαιπωρία πελατών σας και να προστατεύετε την τόσο βεβαρημένη φήμη του χιονοδρομικού?

Edited by ΜΙΚ
  • Like 8

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Το οτι θα δουλευει ο ηρακλης μαζι με τον βακχο τις καθημερινες γιατι το εχεις σιγουρο;

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1992901000826464&id=100003197490857

Edited by vro

Θα έχει WiFi στα Κελάρια; Σε ποια σημεία;

Καλό το μέτρο παντως.

Θα αρχίσεις πάλι τις ανταποκρίσεις; Σου πληρώνω 80αρα για να ακούω το «Χρήστος Λαππας για το Snowclub»!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 5

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Πάντως όσο και να έψαξα τα πρηγούμενα χρόνια δεν βρίσκω πουθενά χρονιά που πρώτη μέρα της σεζόν στον Παρνασσό να μην έχει πάει κανένας από snowclub να μας πει πως ήταν.

Το σκεφτόμουν και εγώ!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Δώστε το τότε παιδιά. Εγώ με τα ίδια χρήματα θα κάνω δύο μέρες στο Πισοδέρι (ΚΑΙ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ) και θα πληρώνω και διαμονή ελάχιστα.

Δεν συγκρίνεται το Πισοδέρι με τον Παρνασσό.Στα λιφτ και στις πίστες, ούτε και τα σουβλάκια στη Λειβαδιά. :on2long: :on2long: :on2long: :on2long: :on2long:

Edited by kosaitis
  • Like 1

Πες κανα καλο στην λειβαδια γιατι εχω φαει φολες.

• Like 1

Το νυχτερινό του Πισοδεριου παντως ήταν συγκλονιστικά καλύτερο από του Παρνασσού. Επίσης ο Παρνασσός δεν έχει τα δέντρα της Βίγλας.

• Like 4

Make Parnassos Great Again!

Σήμερα λοιπόν φοιτητικό για όλους=15€. Μέχρι τις 11 περίπου έριχνε και ήταν λίγο κλειστός ο καιρός παρ'όλα αυτά έβλεπες να κατέβεις. Μετά άνοιξε και ήταν χαρά θεού μέχρι τη 1 που έφυγα που όμως άρχισε να ρίχνει καλά και πάλι(στο λιβάδι έγινε βροχή). Δεν ξέρω πόσο ακόμα έριξε.

Δούλευε μόνο η καμπίνα με μισοπατημένες τις 2 εκατέρωθεν του συρόμενου. 10.30 έστρωναν για να τις μεγαλώσουν. Κόσμος ελάχιστος. Πούδρα παντού!!! Το πάτημα όπως το ξέρετε όσοι συχνάζετε, παρ'ότι παλιός χιονοδρόμος που συνάντησα μου είπε ότι το προσωπικό είναι σχεδόν όλο καινούριο (η απορία μου είναι αν τα bumps πρέπει να είναι κάθετα στην πίστα γιατί εγώ τα έβρισκα παράλληλα :)))

Κατά τις 12 είχαν αρχίσει να χωραφιάζουν(2 πίστες ήταν τι να σου κάνουν κι αυτές).

Γενικώς ήταν μια μέρα δοκιμής αλλά το ευχαριστήθηκα.

• Like 13

Συμφωνώ Χρήστο αλλά και στο Παρνασσό έχεις πιάτο ηλιοβασίλεμα..στη παράταση έστω.

Και αν δεν κάνω λάθος είναι το μοναδικό στη χώρα.

Κάθε χ/κ έχει τις μαγείες του!

• Like 4

Πες κανα καλο στην λειβαδια γιατι εχω φαει φολες.

Στη Πλατεία το 1900, ζήτα το χειροποίητο καλαμάκι.

• Like 2

Πέτρα δεν είδα τουλάχιστον μέχρι τη 1 που έφυγα. Πιο αργά δεν ξέρω αν έβγαλε γιατί η αλήθεια είναι ότι αρκετοί ανέβαιναν προς το μεσημέρι οπότε φαντάζομαι ότι θα χειροτέρεψε η κατάσταση στις πίστες.

Να πω και μια ενδιαφέρουσα ατάκα επαγγελματία αραχωβίτη που μου είπε το μεσημέρι: τι μ@λ@κιες κάνουν αυτοί εκεί πάνω και άνοιξαν σημερα; Γιατί δεν άνοιξαν ΣΚ κατευθείαν που έρχεται κόσμος και χαλάνε το χιόνι από τώρα;

• Like 6

Δεν συγκρίνεται το Πισοδέρι με τον Παρνασσό.Στα λιφτ και στις πίστες, ούτε και τα σουβλάκια στη Λειβαδιά. :on2long: :on2long: :on2long: :on2long: :on2long:

Hve you heard about Σκλήθρο;

:detective:

Edited by Νικόλας MJT
  • Like 2

<p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;"><span style="font-size:14px;"><em><span style="text-align:center;background-color:rgb(34,34,34);">'''</span></em></span>Riding in the air nocturnal</span></p>

<p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;">Living free</span></p>

<p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;">Rip ride<span style="font-size:14px;"><em><span style="text-align:center;background-color:rgb(34,34,34);">''</span></em></span></span>

Εκείνη την έρημη τη Φτερό , ποτε σκοπεύουν να την πιάσουν . Από χιόνι πάντως φαίνεται κουραμπιές .

Υπάρχει κάποιο άλλο θέμα ?

Εκείνη την έρημη τη Φτερό , ποτε σκοπεύουν να την πιάσουν . Από χιόνι πάντως φαίνεται κουραμπιές .

Υπάρχει κάποιο άλλο θέμα ?

Την Κυριακή δεν θα την έλεγα έτοιμη. Δεν ξέρω πόσο χιόνι έφαγε τώρα με τη νέα χιονοπτωση όμως.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

• Like 2

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Βαζουν τα καρεκλακια.

Αλλα δεν εχουν πατησει τιποτις ακομα....

Edited by vro

Βαζουν τα καρεκλακια.

Αλλα δεν εχουν πατησει τιποτις ακομα....

Από τώρα;Νωρίς δεν είναι;

Με αφορμη την χιονοστιβαδα στον κισσαβο.

Αληθευει οτι οι γιανελος (υποψηφιος δημαρχος αραχωβας) και παπασταθης(φιλοι χιονοδρομικου κεντρου παρνασσου) πηραν φετος την εργολαβια των πιστερ;

Γιατι δεν εχει δημοσιευτει η αποφαση;

Αληθευει οτι ο επικεφαλης των πιστερ ειναι ο νικος ο στεφανοπουλος που σε μια βδομαδα φευγει;

Περσυ ηταν 11 πιστερ. Φετος;

Αληθευει οτι κανεις τους δεν εχει πιστοποιηση β επιπεδου σε χειμερινη διασωση.

Αληθευει οτι ολοι οσοι τις περασμενες χρονιες περασανε απο σεμιναρια διασωσης φετος εχουν φυγει;

Αληθευει οτι δεν εχει γινει καμμια ασκηση διασωσης πριν την εναρξη λειτουργιας;

Ας δωσει η εταδ τα τυπικα προσοντα που ζητησε ο εργολαβος της για να κανει τις προσληψεις.

Το ιδιο και για τους νοσηλευτες.

Edited by vro
  • Like 2

Απο την εταδ μου τα λενε επισημως.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Όπως μπορείτε να δείτε και από τις κάμερες, ξεκίνησε η επισκευή του Αίολου. Λογικά, θα είναι έτοιμος το ΣΚ. Προσωπικό θα έχουν; Η επιλογή Μουσταφέρη ήταν τραγική!
    • Μα αν ήδη είχε οργανωθεί ένα πλάνο για την ανάδειξη του βουνού  δεν θα το συζητούσαμε τώρα ,θα το βιώναμε.  Δεν είναι πάθος , είναι λογική εκμετάλλευση του ορεινού τοπίου του Μαινάλου.  Η διαχείριση ενός τέτοιου τοπίου για προσφερόμενη αναψυχή θα πατούσε στα πρότυπα ανάπτυξης όπως ακριβώς θα γινόταν για μια παραθαλάσσια περιοχή , για ξένους τουρίστες. Δεν έχει διαφορά , τα ίδια επιχειρηματικά βήματα είναι απλά αλλάζει το είδος προς κατανάλωση.  Παραδείγματα διαχείρισης πιο ήπιων ορεινών περιοχών με δική τους ταυτότητα υπάρχουν. (Ιταλία , Γαλλία , Ισπανία της ίδιας γεωγραφικής ζώνης ) Τουρίστες με ανάγκες συγκεκριμένες υπάρχουν στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο Τους εντοπίζουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες , αυτή είναι η δουλειά τους και τους πουλούν το τουριστικό  προϊόν.Αυτοι φέρνουν χονδρικά  τουρίστες στην Ελλάδα δεν έρχονται οι περισσότεροι μόνοι τους  , ετσι λειτουργεί ο κλάδος σε όλο τον κόσμο. Τουρίστες με ανάγκες όπως αυτές που  μπορούν να προσφερθούν σε ήπιο ορεινό τοπίο και μάλιστα με ενδημικό δάσος 800.000 στρεμμάτων , υπάρχουν μόνο στην Ευρώπη κατά δεκάδες  χιλιάδες. Η βασική ανάγκη τους  είναι η επαφή με την φύση , η οποία όμως έχει χαρακτήρα  δεν είναι κάτι "βιομηχανοποιημένο " για αυτό το λέμε "ήπιας" εκμετάλλευσης , γιατί διατηρείτε ο χαρακτήρας του χώρου , και όχι γιατί δεν πουλάμε ακριβές υπηρεσίες.  Τα περιθώρια ανάπτυξης είναι κι όμως μεγαλύτερα από αυτά που προσφέρουν δύο ή τρεις βιομηχανικές μονάδες. Δεν συγκρίνεται.   Δεν είναι παραλογο το πλάνο αυτό , οι οικισμοί αυτοί μέσα στην έκταση του Μαινάλου να είναι κόμβοι παροχής τουριστικών υπηρεσιών , εστίαση , φιλοξενία κτλ μα ήδη (υπό)λειτουργεί έτσι με βάση όπως είναι η Βυτίνα , τα λαγκάδια ή την Στεμνίτσα.  Είναι πολλοί ακόμα οικισμοί που μπορούν να μετατραπούν σε "τουριστικά χωριά".  
    • Χιλιάδες εργαζόμενοι στον ορεινό τουρισμό στην Αρκαδία; Θαυμάζω το πάθος σου, αλλά νομίζω ότι η εκτίμηση σου είναι εξωπραγματική. Δεν βγαίνουν τα κουκιά. Και στο γράφω γνωρίζοντας κάποια πράγματα αρκετά εκ των έσω. 6-7 εργαζόμενους έχει μια μονάδα αγροτουρισμού...Άντε 10.  Έχεις κάποια περιοχή της Ελλάδας υπόψιν σου που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως πρότυπο, προκειμένου να πετύχουμε αυτό τον στόχο; Δεν το γράφω δηκτικά, είναι ειλικρινής η ερώτησή μου. Για ορεινό τουρισμό πάντα. Παραθαλάσσιες περιοχές είναι δεκάδες στην Ελλάδα με αυτό το μοντέλο ανάπτυξης. 
    • https://www.facebook.com/reel/3352056188258330/?s=single_unit&__cft__[0]=AZWMCSjSr3oElY_tjmC1zjByVENLB8mUf6KlxRQp4skFmeoFRytfYHwjPrpe2Q8n8vp_K0MwlbSl7n1L1Cilj2LGvIzUTYu8rtOipAionH39v9nX85qDoGO69vUQLV072gE-njPoddu5KOWyoYNw5moJFQPT4sQEtXb6MHNraH5tUw&__tn__=H-R   Και λιγο απο ελληνική σημαια  που κυματιζε  και παλι  στην Γαλλια 
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. Hunguwil21
      Hunguwil21
      (40 years old)