Jump to content
gatz

Εκδρομές Και Ασφαλιστική Κάλυψη

Recommended Posts

Ελαβα ενα email απο τον Δημήτρη τον Τσέγκα ο οποίος ασχολείται πλέον και με ασφάλειες .

Αφορά την κάλυψη για ατυχηματα -κλοπη σκι -απωλεια κατα την μεταφορά εξοπλισμού κατα την διάρκεια των χειμερινων μας διακοπών και οχι μόνο.

• Κάλυψη για 1 εβδομάδα και κόστος 67,34 ευρω ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ(συμπεριλαμβάνεται και το σκι σε αυτή την τιμή )
  • Ετήσια κάλυψη για ΕΥΡΩΠΗ και κόστος 98,23 ευρω ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ όπου περιλαμβάνει και κάλυψη για ΣΚΙ μέχρι 17 ημέρες ετησίως.
  • SILVER-ΚΑΛΥΨΕΙΣ.pdf
  • WORDING_SILVER_Greek (1).pdf

Edited by gatz
  • Like 6

Εάν υπάρχει αίτηση να την έχουμε ... ο καραβιας είναι από τα έγκυρα μεσιτικά ...

μπορούμε να επικοινωνησουμε με τον Δημητρη τον Τσεγκα . οποιος ενδιαφέρεται μπορει να τον βρει στο τηλ.6946260853

Edited by Δεν Ξενερώνω!
  • Like 3

Ευχαριστώ Fulvia 3 για την διόρθωση!!!

Όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει μήνυμα ή να με πάρει στο 6946260853 για ότι απορία έχει

Ευχαριστώ

Τσέγκας Δημήτρης

• Like 4

Εγω εχω αυτη:

https://www.ski-online.de/home.html

Ετησια με 50 ΕΥΡΩ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Καλυψη. Εγγυηση.! Την προτεινουν μεγαλα Χ/Κ οπως οι Δολομιτες.

Πολυ οικονομικοτερη με παροχες που διαλεγεις τι θελεις.

Περιλαμβανεται και η διασωση με ελικοπτερο. Δεν υπαρχει περιορισμος για μερες σκι κτλ. Επισης καλυπτονται ολες οι δραστηριοτητες στο βουνο.

Για να υπαρχει ενα μετρο συγκρισης και να κανει ο καθενας την επιλογη του.....................

Edited by kaps
  • Like 1

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Για οποιον ενδιαφερεται μπορει να δειτε και εδω

https://www.ski-online.de/ski-insurance.html

Ετησια, φθηνοτερη με ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ καλυψη. Την προτεινει το Χ/Κ στους Δολομιτες.

Εγω αυτη εχω

Edited by kaps

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

Το πρόβλημα με ασφάλειες ταξιδιών είναι η διαχείριση της απαίτησης σε περίπτωση ζημιάς .... κατά την άποψη μου ο σύλλογος θα έπρεπε να μας παρέχει την δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης με ομαδικό ... αυτά

Και κάτι ακόμα ..... το να παρέχω μια πληροφορία είτε καταστήματος που ανακάλυψα είτε παροχή σε χιονοδρομους , πχ εκδρομή κλπ κλπ δεν κάνω καμία μα καμία παράβαση καταστατικού

Δεν θα κάνουμε αστυνόμευση στην πληροφορία ... και κάτι εκτός θέματος ζαλάδα αυτές οι παρατήσεις .........

Edited by vaggelis

Το πρόβλημα με ασφάλειες ταξιδιών είναι η διαχείριση της απαίτησης σε περίπτωση ζημιάς .... κατά την άποψη μου ο σύλλογος θα έπρεπε να μας παρέχει την δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης με ομαδικό ... αυτά

ειτε ομαδικό ειναι ειτε ατομικό η διαχείρηση της απαιτησης δε περιπτωση ζημίας ειναι ατομική. Το ομαδικό απλά μπορεί να προσφέρει μία καλύτερη τιμή στήν αγορά του.Και αυτό ειναι σχετικό και εξαρτάται απο τον αριθμό των ασφαλιζόμενων.

ειτε ομαδικό ειναι ειτε ατομικό η διαχείρηση της απαιτησης δε περιπτωση ζημίας ειναι ατομική. Το ομαδικό απλά μπορεί να προσφέρει μία καλύτερη τιμή στήν αγορά του.Και αυτό ειναι σχετικό και εξαρτάται απο τον αριθμό των ασφαλιζόμενων.

Κάνει λάθος

Σε ομαδικό έχεις καθορίσει επακριβώς την διαδικασία διαχείρισης και σε (+)ορισμένους συλλόγους η διαχείριση την έχει ο σύλλογος αλλά δεν μιλάω για τον Συλλογο μας .............

Και κάτι ακόμα ..... το να παρέχω μια πληροφορία είτε καταστήματος που ανακάλυψα είτε παροχή σε χιονοδρομους , πχ εκδρομή κλπ κλπ δεν κάνω καμία μα καμία παράβαση καταστατικού

Δεν θα κάνουμε αστυνόμευση στην πληροφορία ... και κάτι εκτός θέματος ζαλάδα αυτές οι παρατήσεις .........

Εχω μια λιστα με καμια 10αρια e-shop απο εξωτερικο που αν δεις τιμες και τις συγκρινεις με Ελλαδα θα γελας. Πιστευεις οτι συμφωνα με το σκεπτικο σου δεν υπαρχει προβλημα και μπορω να την αναρτησω?

• Like 1

Εχω μια λιστα με καμια 10αρια e-shop απο εξωτερικο που αν δεις τιμες και τις συγκρινεις με Ελλαδα θα γελας. Πιστευεις οτι συμφωνα με το σκεπτικο σου δεν υπαρχει προβλημα και μπορω να την αναρτησω?

Πρέπει, υπάρχει και σχετικό θέμα με e shop στο forum

DSV - γερμανική ομοσπονδία σκι..... www.ski-online.de

ÖSV - αυστριακή ομοσπονδία σκι...... www.oesv.at

Και οι δυο σας καλύπτουν όλο τον χρόνο και σε πολλά είδη σπορ όπως επισης

καλύπτουν και την ασφάλεια κλοπής και καταστροφής των σκι σας, ακόμα κι αν

αυτά είναι νοικιασμένα.

Οι τιμές παίζουν ανάλογα με το είδος της ασφαλείας που θα προτιμήσετε.

Από 30,- μέχρι 50,- ( τον χρόνο )

• Like 3

αυτά είναι νοικιασμένα.

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!

Συνιστω πριν αγορασετε οποιοδηποτε ειδος ή υπηρεσια να ψαξετε πρωτα στο εξωτερικο. Συνηθως θα γλυτωσετε ΠΟΛΛΑ λεφτα!!!!!!

αυτά είναι νοικιασμένα.

Ερώτηση, αν γνωρίζετε, έχοντας κάποιος μία από αυτές τις ασφάλειες που αναφέρονται παραπάνω, υποκαθιστά την ασφάλεια που πωλούν τα εκάστοτε χιονοδρομικά κέντρα ξεχωριστά, π.χ. το Sölden, το Ischgl?

αυτά είναι νοικιασμένα.

Σε περιπτωση που στουκαρω σε δενδρο με καλυπτει??? η μου κανουν αλκοτεστ και παω και κατηγορουμενος?? :popo:

• Like 2

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

Σε περιπτωση που στουκαρω σε δενδρο με καλυπτει??? η μου κανουν αλκοτεστ και παω και κατηγορουμενος?? :popo:

Καλή ερώτηση .... δεν μου έχει τύχει αν θυμάμαι καλά αυτό μόνο εάν οδηγείς τροχοφόρο, εάν τώρα στουκαρης σε δενδρο κάνοντας την κατάβαση σου εν ευθυμία που λένε ε ! δεν νομίζω ότι απαγορεύεται αλλά μπορείς να κατηγορήσεις το χιονοδρομικό που πουλά αλκοόλ στην πίστα ...αλλά που ξέρεις ....

αλλά μπορείς να κατηγορήσεις το χιονοδρομικό που πουλά αλκοόλ στην πίστα ...

Αν δεν εχεις κανει την τελευταια κατεβασια της ημερας εχοντας πιει 1-2 snaps στο συστεινω!!

Τις μαυρες πιστες τις βλεπεις πρασινες!!! :skiing-4073::P

• Like 4

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

Ερώτηση, αν γνωρίζετε, έχοντας κάποιος μία από αυτές τις ασφάλειες που αναφέρονται παραπάνω, υποκαθιστά την ασφάλεια που πωλούν τα εκάστοτε χιονοδρομικά κέντρα ξεχωριστά, π.χ. το Sölden, το Ischgl?

Εννοείται !

• Like 1

… το δεύτερο...:P

Edited by giannis-ski
  • Like 1

Μια χαρα εκανε ο kaps να συνεισφέρει στη συζητηση με παράθεση και αλλων επιλογών χαριν ενημερωσης, εξακολουθω να πιστευω οτι μια χαρα κανω να στηριζω ελληνικες επιχειρήσεις που προσπαθουν να επιβιώσουν γιατι αφενος ενα μερος των εσόδων τους-κερδων τους, θα μου "επιστραφει" με το χ, ψ τροπο και αφετερου αν λειτουργούμε ολοι με τη λογικη του μειοδοτικου διαγωνισμου, στο τελος θα ψαχνουμε στα internetομαγαζα του εξωτερικου να αγορασουμε καλτσες.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 3

Στους Δολομιτες δεν υπαρχει "ασφαλεια χιονοδρομικου" οπως σε αλλα ΧΚ που πληρωνεις ενα ποσο εξτρα σαν ασφαλεια. Το ΧΚ σου προτεινει να μπεις και να κανεις ασφαλεια απο την Γερμανικη Ομοσπονδια. Εννοειται οτι η ασφαλεια γινεται μεσω αναγνωρισμενων ασφαλιστικων εταιρειων που συνεργαζεται η Γερμανικη ή η Αυστριακη Ομοσπονδια.

Αν εχεις μια τετοια ασφαλεια δεν χρειαζεσαι την ασφαλεια των ΧΚ.

Edited by kaps
  • Like 1

Μια χαρα εκανε ο kaps να συνεισφέρει στη συζητηση με παράθεση και αλλων επιλογών χαριν ενημερωσης, εξακολουθω να πιστευω οτι μια χαρα κανω να στηριζω ελληνικες επιχειρήσεις που προσπαθουν να επιβιώσουν γιατι αφενος ενα μερος των εσόδων τους-κερδων τους, θα μου "επιστραφει" με το χ, ψ τροπο και αφετερου αν λειτουργούμε ολοι με τη λογικη του μειοδοτικου διαγωνισμου, στο τελος θα ψαχνουμε στα internetομαγαζα του εξωτερικου να αγορασουμε καλτσες.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιωργο δυστυχως ζουμε σε μια δυσκολη εποχη. Εννοειται, οπως αλλωστε και οι εμποροι, θα κοιταξω το συμφερον μου και μονο. Οπως οι περισσοτεροι αλλωστε.

Δυστυχως εδω στην Ελλαδα ουτε ποικιλια υπαρχει, ουτε και τιμες.

Εδω την περιοδο των εκπτωσεων στην ουσια πληρωνεις κατι στην τιμη που πρεπει να το αγοραζεις ολο τον υπολοιπο χρονο. Μιλαμε για κοροιδια. Μπαινεις σε ενα καταστημα και σου κανουν μια εκπτωση π.χ. 20% επι τιμοκαταλογου η οποια ειναι καθαρα ψυχολογικη και οχι πραγματικη.

Εξωτερικο βρισκεις ποικιλια αλλα και σουπερ τιμες ακομα και σε νορμαλ περιοδο. Σε περιοδους εκπτωσεων ή τελος εποχης..... μιλαμε για τρελες τιμες.......

Επειδη ασχολουμαι γενικα με το βουνο (Ορειβασια, αναρριχηση, σκι) εδω και πολλα χρονια το 95% του εξοπλισμου που εχω το εχω παρει απο εξωτερικο. Σε ενα προχειρο υπολογισμο πρεπει να εχω γλυτωσει 1000-1500 ευρω. Δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα. Ακομα και μια φορα που μια παραγγελια αξιας 300 ευρω χαθηκε μου την ξαναεστειλα ΔΩΡΕΑΝ χωρις να ρωτησουν απολυτως τιποτα. Ποιος Ελληνας εμπορος θα το εκανε αυτο????

Οτιδηποτε θελω να αγορασω, γενικα και οχι μονο για βουνο, πρωτα κοιταω εξωτερικο και μετα Ελλαδα. Αγοραζω απο εδω μονο αν η διαφορα ειναι αμελητεα.

Ευτυχως ζουμε σε μια παγκοσμια αγορα. Υπαρχει ανταγωνισμος. Οποιος δεν μπορει απλα κλεινει. Επειδη ασχολουμαι στον οικονομικο τομεα, Καταλαβαινω οτι οι επιχειρηματιες Ελλαδα δυσκολα τα βγαζουν περα. Οταν ομως ενα παπουτσι το βρισκω εξω 100 ευρω και εδω 150 (για τετοιες διαφορες μιλαμε), συγγνωμη αλλα θα το παρω απο εξωτερικο..... ΔΕΝ φταιω εγω γι αυτο...........

Edited by kaps
  • Like 1

Οντως δεν φταις εσυ. Αλλά τις περισσότερες φορές ούτε οι καταστηματάρχες φταίνε. Όταν εχεις ΦΠΑ 24% και απίστευτες «ασφαλιστικές εισφορές» με το καλημέρα σε μια αγορά στην οποία θα πουλήσεις τόσα λίγα κομμάτια ώστε δεν μπορείς να πάρεις καλύτερες τιμές από τους προμηθευτές, απλά δεν υπάρχει τρόπος κερδοφορίας με τιμές ανταγωνιστικές των internetικών μαγαζιών.

• Like 1

Νίφει!