Koumparos 5,395 Report post #1 Posted February 16, 2019 Πάμε να γνωρίσουμε παρέα ένα από τα πιο όμορφα Χιονοδρομικά Κέντρα της Β.Ελλάδος. Το Σαββατοκύριακο 23-24 Φεβρουαρίου 2019, ο Σύλλογος προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια, στην όμορφη πόλη της Ναούσης, για ένα διήμερο γεμάτο σκι, τοπικές λιχουδιές, γνωριμία, κουβέντα και πολύ πολύ κέφι!!!!! Τα μέλη μας που δραστηριοποιούνται στο χιονοδρομικό αυτό αναλαμβάνουν να μας ξεναγήσουν. Σας περιμένουμε όλους!!!!! 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,395 Report post #2 Posted February 16, 2019 Θα περάσουμε ωραία πιστεύω. Θεού θέλοντος και υγεία θέλοντος. Ο καιρός φαίνεται για την ώρα φαίνεται να είναι με το μέρος μας. Ήλιος, λίγο κρύο και λογικά καλό χιόνι. Αν κάποιος κλείσει σε ξενοδοχείο, ας το γράψει εδώ ώστε, αν είναι εφικτό, να είμαστε μαζεμένοι σε ένα μέρος. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,024 Report post #3 Posted February 16, 2019 Πολύ ωραία ιδέα , να περάσετε καλά , κρίμα που δεν θα μπορέσω να βρεθώ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,395 Report post #4 Posted February 17, 2019 Κρίμα Βαγγέλη. Μακάρι να μπορέσεις. Τον καιρό τον βλέπω να αγριεύει, αλλά πιστεύω ότι τελικά το μόνο πρόβλημα θα είναι αν θα πάρουμε φαρδιά σκι ή πίστας!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
xmen 1,195 Report post #5 Posted February 20, 2019 Μήπως να αναρτηθεί και στο τόπικ του Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια; Λέω εγώ τώρα... Sent from my iPad using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,395 Report post #6 Posted February 21, 2019 Έτοιμο!!! Δεν θα μπορέσω να είμαι όλο το σουκου δυστυχώς. Το Σάββατο θα είμαι όμως εκεί από το πρωί. Μέχρι όσο αντέξω. Ελάτε να κάνουμε σκι, να τα πούμε, να τα πιούμε (μετά το σκι) και γενικά να περάσουμε ωραία. Δείχνει χιονόπτωση εκείνη την μέρα. Αλλά για αυτό πηγαίνουμε στα βουνά: για το χιόνι!!!! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,024 Report post #7 Posted March 2, 2019 Έτοιμο!!! Τυχαία έμαθα ότι στην εξόρμηση του συλλόγου στα 3 5 περάσατε καλά !,! .. και ανεβάσατε αρκετές φωτογραφίες στα μκδ .... fb .... παρακληση , όλα τα μέλοι είναι εγγεγραμμένα στο εδώ forum αλλά όχι στο fb καλώ θα είναι να μας δίνετε πληροφορίες ...... 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,395 Report post #8 Posted March 2, 2019 Με το fb, Βαγγέλη δεν ασχολούμαι καθόλου. Δεν έχω καν φέιμπουκ. Αν ανέβασαν φωτό ή βιντεάκια εκεί και όχι και εδώ, ναι έχεις δίκιο. Έπρεπε να ανεβάσουν και εδώ, στο φόρουμ. Quote Share this post Link to post Share on other sites