Jump to content
giorgis.k

Ασύρματοι Uhf/vhf 5Watt-Midland Ct590S Στα 75 Ευρώ

Recommended Posts

Πωλείται ένα ζευγάρι ασύρματων πομποδεκτών που αναφέρω, με τα κουτιά τους και πλήρη παρελκόμενα. Αγορασμένοι προ 15 ημερών, άριστοι με πλήρη εγγύηση φυσικά. Πρακτικά αχρησιμοποίητοι πέρα από λίγες δοκιμές γύρω από το σπίτι.

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους αλλά και στην πράξη έχουν πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια από ένα κοινό pmr.

Έχουν δυνατότητα προγραμματισμού μέσω pc ή χειροκίνητα από το μενού τους ενώ έχουν ήδη εγκατασταθεί κάποια κανάλια ώστε να επικοινωνούν με τα απλά pmr ανάμεσα στα οποία και το 8.20 του snowclub.

Επικοινωνία στο 6976061210, Αθήνα.

Για περισσότερα δείτε κι εδώ

https://e-avgoustis.gr/e-shop/%ce%b1%cf%83%cf%8d%cf%81%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b5%ce%bb%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b1/%cf%80%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%ad%ce%ba%cf%84%ce%b5%cf%82/amateur/%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b7%cf%84%ce%ac/midland-ct590s-vhf-uhf-%ce%b1%cf%83%cf%8d%cf%81%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%ad%ce%ba%cf%84%ce%b7%cf%82/

Edited by giorgis.k

Ο λογος πωλησης?

• Like 1

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Ο λογος πωλησης?

Αγοράστηκαν προκειμένου να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλη την οικογένεια αλλά τελικά δεν βόλεψαν τους υπόλοιπους. Edited by giorgis.k
  • Like 1

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η κατοχή τέτοιων ασύρματων χωρίς άδεια ραδιοερασιτέχνη επισύρει ποινές φυλάκισης και ψηλό χρηματικό πρόστιμο εάν βέβαια συλληφθούμε

• Like 1

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η κατοχή τέτοιων ασύρματων χωρίς άδεια ραδιοερασιτέχνη επισύρει ποινές φυλάκισης και ψηλό χρηματικό πρόστιμο εάν βέβαια συλληφθούμε

Ετσι ειναι ακριβως.

Αν θελεις ομως μεγαλυτερη εμβελεια, δυνατοτητα να καλεσεις βοηθεια μεσω των συχνοτητων κινδυνου κτλ, κατι που χρειαζεσαι στο βουνο, ειναι μονοδρομος.

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Αν θελεις ομως μεγαλυτερη εμβελεια, δυνατοτητα να καλεσεις βοηθεια μεσω των συχνοτητων κινδυνου κτλ, κατι που χρειαζεσαι στο βουνο, ειναι μονοδρομος.

Ποιες είναι οι συχνότητες κινδύνου;

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

Ποιες είναι οι συχνότητες κινδύνου;

Ενδιαφέρον ερώτημα. Υπάρχει. Εγώ ξέρω το κανάλι 16 για το σκάφος και τα πλοία.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

εχει καταργηθει

δεν νομιζω οτι κανει κανεις πια συνεχη ακροαση στο 16.

με τα κινητά πια ειδοποιουμε.

παντως οι συχνοτητες ερευνας διασωσης ειναι

518 KHz NAVTEX (Ναυτιλιακές πληροφορίες ασφαλείας)
· 121.5 MHz Διεθνής συχνότητα κινδύνου πολιτικής αεροπορίας
· 243.0 MHz Διεθνής συχνότητα κινδύνου πολεμικής αεροπορίας
· 156.8 MHz (MARINE CH-16) Διεθνής ναυτική συχνότητα κλήσεων και κινδύνου
· 156.525 MHz (MARINE CH-70)
· 2187.5 KHz
· 4207.5 KHz
· 6312.0 KHz
· 8414.5 KHz
· 12577.0 KHz
· 16804.5 KHz
· 2182 KHz Διεθνής ναυτική συχνότητα κλήσεων και κινδύνου στα MF.

Edited by vro
  • Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Το θέμα είναι όμως σε ποιον επιτρέπεται να μιλάει σε αυτές τις συχνότητες .

Εγώ δεν διαφωνώ με την αγγελία ούτε ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στο φίλο που δίνει τα μηχανήματα , αλλά καλό είναι να γνωρίζει ο υποψήφιος αγοραστής τι υποχρεώσεις έχει .

Και ναι , σε ένα γεγονός κινδύνου δεν θα σου πει κανείς γιατί μίλησες στην τάδε συχνότητα και σώθηκαν κάποιοι , αλλά σε ενδεχόμενο έλεγχο οι ποινές είναι μεγάλες Ν. 2801/00.

Κατά τη γνώμη μου για να μην έχετε μπλεξίματα όποιος θέλει καλή ποιότητα επικοινωνίας ας αγοράσει ένα καλό pmr

• Like 1

Το θέμα είναι όμως σε ποιον επιτρέπεται να μιλάει σε αυτές τις συχνότητες .

Εγώ δεν διαφωνώ με την αγγελία ούτε ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στο φίλο που δίνει τα μηχανήματα , αλλά καλό είναι να γνωρίζει ο υποψήφιος αγοραστής τι υποχρεώσεις έχει .

Και ναι , σε ένα γεγονός κινδύνου δεν θα σου πει κανείς γιατί μίλησες στην τάδε συχνότητα και σώθηκαν κάποιοι , αλλά σε ενδεχόμενο έλεγχο οι ποινές είναι μεγάλες Ν. 2801/00.

Κατά τη γνώμη μου για να μην έχετε μπλεξίματα όποιος θέλει καλή ποιότητα επικοινωνίας ας αγοράσει ένα καλό pmr

Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να επισημαίνουμε τα αυτονόητα, θα ήταν σαν να γράφαμε σε κάθε αγγελία πώλησης αυτοκινήτου "προσέξτε γιατί θέλει δίπλωμα για να οδηγηθεί". Εξάλλου έχει συζητηθεί το θέμα αρκετά στο φόρουμ ώστε ο υποψήφιος αγοραστής να γνωρίζει τη διαφορά με ένα pmr.

Από την άλλη πάλι, ναι χρειάζεται άδεια και σωστά προκειμένου να γνωρίζει ο χρήστης τους κανόνες αλλά αν δεν κάνεις καγκουριές όπως να μπαίνεις σε συγκεκριμένες συχνότητες όπου μπαίνουν ζητήματα δημόσιας ασφάλειας και γενικά να παρενοχλείς, κανείς δεν θα ασχοληθεί ποτέ μαζί σου και καλά θα κάνει γιατί η αστυνομία έχει και σοβαρότερα θέματα να κυνηγήσει. Φιλικά στα γράφω και δίχως διάθεση αντιπαράθεσης.

• Like 3

Συμφωνώντας με την τελευταία σου πρόταση να σου πω το εξής :

Επειδή είμαι ραδιοερασιτέχνης γνωρίζοντας κάπως καλύτερα τα πράγματα , τα περιγράφεις πολύ απλοϊκά είναι λίιιιιιιιγο πιο σοβαρά.

Για να εξασφαλίσουμε βέβαια την κακή στιγμή όπως η παρακάτω https://sv9rhe.blogspot.com/2013/04/9-7500-vhf.html?m=1

Βέβαια σε άλλες ομάδες όπως οι κυνηγοί και ιδιαίτερα οι γουρούναδες γίνεται ο χαμός . Το γνωρίζω και από περιστατικά παλιά . Επί χρόνια στον αναμεταδότη R6 της Ναυπάκτου έμπαιναν στην είσοδο του και ακουγόταν στη μισή Δυτική Ελλάδα χωρίς βέβαια να το γνωρίζουν. Το ότι άκουγες δεν περιγράφεται

Αυτά γιατί την σκίσαμε την αγγελία σου

Επειδή είμαι ραδιοερασιτέχνης γνωρίζοντας κάπως καλύτερα τα πράγματα , τα περιγράφεις πολύ απλοϊκά είναι λίιιιιιιιγο πιο σοβαρά.

Για να εξασφαλίσουμε βέβαια την κακή στιγμή όπως η παρακάτω https://sv9rhe.blogspot.com/2013/04/9-7500-vhf.html?m=1

Βέβαια σε άλλες ομάδες όπως οι κυνηγοί και ιδιαίτερα οι γουρούναδες γίνεται ο χαμός . Το γνωρίζω και από περιστατικά παλιά . Επί χρόνια στον αναμεταδότη R6 της Ναυπάκτου έμπαιναν στην είσοδο του και ακουγόταν στη μισή Δυτική Ελλάδα χωρίς βέβαια να το γνωρίζουν. Το ότι άκουγες δεν περιγράφεται

Ευτυχώς τα πούλησε ο άνθρωπος.

Ωστοσο οι "συγκυρίες" του περιστατικου που παρεθεσες δεν μου κανει και πολυ αθωο και οτι επρόκειτο για μια απλη "στραβη" (δημοσιογραφος, συχνότητες αστυνομιας). Με καθε επιφύλαξη βεβαια, δεδομένου οτι δεν εχω καμια γνωση στο αντικείμενο.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω είναι σαφές, τα παραδείγματα που αναφέρεις επιβεβαιώνουν όσα έγραψα παραπάνω. Ειδικά για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο υπάρχει προϊστορία με διώξεις απέναντί του (άδικες ή όχι δεν το γνωρίζω και δεν μας ενδιαφέρει στην προκειμένη) όπως και η "καρφωτή" για τους ασύρματους που δεν ήταν μια απλή "στραβή". Ακόμη και στη δίκη τονίστηκε το γεγονός οτι ήταν "κλειδωμένοι" στις συχνότητες της αστυνομίας προκειμένου να υπάρξει καταδίκη. Από εκεί κι έπειτα φυσικά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί το οτιδήποτε, απλά ας μην κάνουμε την τρίχα τριχιά (δεν λέω οτι το έκανες εσύ αλλά γενικά υπάρχει μια σχετική φιλολογία ).

Edited by giorgis.k

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Guest Aaronjem
      Another important reason to modify to solar technology may be the financial savings it offers. Solar panels can handle generating electricity for businesses, reducing or eliminating the need for traditional sources of energy. This might bring about significant savings on energy bills, especially in areas with a high energy costs. Furthermore, there are many government incentives and tax credits open to businesses that adopt solar power, which makes it even more cost-effective and affordable. The technology behind solar power is not at all hard, yet highly effective. Solar energy panels are made up of photovoltaic (PV) cells, which convert sunlight into electricity. This electricity are able to be stored in batteries or fed straight into the electrical grid, according to the specific system design. To be able to maximize some great benefits of solar power, it is essential to design a custom system that is tailored to your unique energy needs and requirements. This may make certain you have the best components in position, including the appropriate wide range of solar energy panels while the right kind of batteries, to increase your power efficiency and value savings. Understanding how a power dealer is alongside Matt dagati. Advantages of Solar Energy for Commercial Establishments 6aebf00
    • Guest Aaronjem
      Another important reason to modify to solar technology may be the financial savings it offers. Solar panels can handle generating electricity for businesses, reducing or eliminating the need for traditional sources of energy. This might bring about significant savings on energy bills, especially in areas with a high energy costs. Furthermore, there are many government incentives and tax credits open to businesses that adopt solar power, which makes it even more cost-effective and affordable. The technology behind solar power is not at all hard, yet highly effective. Solar energy panels are made up of photovoltaic (PV) cells, which convert sunlight into electricity. This electricity are able to be stored in batteries or fed straight into the electrical grid, according to the specific system design. To be able to maximize some great benefits of solar power, it is essential to design a custom system that is tailored to your unique energy needs and requirements. This may make certain you have the best components in position, including the appropriate wide range of solar energy panels while the right kind of batteries, to increase your power efficiency and value savings. Understanding how a power dealer is alongside Matt dagati. Advantages of Solar Energy for Commercial Establishments 6aebf00
    • πρώτα για την επιλογή Οζζυ και μετά για το βίντεο
    • Παλι εκει βρεθηκα 
    • Τι να γράψω και εγώ ο καημένος με τόσο clickbait που κυκλοφορεί. Έχουμε ήδη 3 μέτρα χιόνι στην Αθήνα και συνεχίζουμε αν τους πιστεύαμε. Σόρυ μάγκες δεν έχω χρόνο αλλά... Δεν μοιάζει απίθανο το σενάριο. Έχει πολύ πολύ δρόμο για να μπορέσεις να μιλήσεις για υπαρκτό. Θέλει 2-3 μέρες ακόμα να πλησιάσει. 
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. ore_paster
      ore_paster
      (36 years old)
    2. SPR
      SPR
      (57 years old)