Jump to content
tsaky

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΡΥΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΡΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Recommended Posts

Arxaria-Gkomena_zpsf591ef67.gif

Curve_Shadow_Big.png

 

 

 

 

Original Story By MIK (copyright ®)

 

 

Kαταρχάς plan ahead

 

Σημειώνουμε σε ένα ημερολόγιο τις ημέρες που δεν περίεργη η υγεία της. Μαυρίζουμε τρεις μέρες πριν και τρεις μέρες μετά. Σημειώνουμε γιορτές γενέθλια γάμους βαφτίσια ότι άλλο υπάρχει που είναι πιθανό να της δημιουργεί δέσμευση.

 

Επιτέλους!!! 15 Ιανουαρίου 2793 βρήκατε τη μέρα που μπορεί να έρθει για σκι. Πολλά συγχαρητήρια

 

Η δεύτερη και απολύτως σημαντική κίνηση είναι να βρείτε τη κολλητή της και να τη πείσετε να έρθει μαζί. Αν δεν έρθει ψάχνετε για την επόμενη ημερομηνία 8 Φεβρουαρίου 4563.

 

Κίνηση ματ είναι η αγορά ως δώρο Χριστουγέννων μπουφάν χρώματος κραγμένου απαραίτητα από αυτά που βλέπετε και λέτε τι φοράει το ψώνιο. Δεν θα αντισταθεί να το βάλει με τίποτα. Επίσης αν έχει τέτοιο μπουφάν μπορείτε να τη βγάλετε φτηνά με αυτά που βάζουν στα αυτάκια. Καμία γυναίκα δε αντέχει να μη τα φορέσει στο βουνό και είναι ικανή να πάει για σκι μόνο και μόνο για να νιώσει ότι τη κοιτάνε. Θα τα βάλει ακόμα και αν πάτε Μάη με 30 βαθμούς στο βουνό.

 

Έφτασε η προηγούμενη μέρα. Μπορείτε βεβαίως να ξεχάσετε το σεξ για πέντε μέρες πριν και δέκα μετά αλλά τι να κάνουμε το σκι θέλει θυσίες. Θα σκεφτεί ότι θα είναι κουρασμένη και δε θα μπορεί να κοιμηθεί ότι θα κρυώσει στο βουνό και καλό θα ναι να μην έχει κάνει σεξ για ένα μήνα και άλλα πολλά. Τέλος πάντως με το σύνδρομο της στέρησης να σας κυνηγά μπορείτε να σχεδιάσετε την αναχώρηση. Φροντίστε να έχετε πέντε ώρες ελεύθερες το προηγούμενο απόγεμα για συμβουλές ντυσίματος τις οποίες ούτως η άλλως θα αγνοήσει αλλά εσείς πρέπει να δώσετε γιατί αλλιώς θα πανικοβληθεί.

 

 

Εξηγήστε της ότι ο κόσμος στο χιονοδρομικό δεν υποφέρει από κρυοπαγήματα και να μην πάρει 17 ρούχα για πάνω και 44 για κάτω. Επίσης εξηγήστε ότι δεν πειράζει αν δεν πάει το γαλάζιο με το ικρουά και δεν είναι ανάγκη να τρέχετε να αλλάξετε το καινούργιο μπουφάν Παρασκευή απόγεμα επειδή δεν ταιριάζει με τα γυαλιά ηλίου. Κανονίζετε με τη φίλη της να είναι ασορτί δυο βδομάδες πριν και εν ανάγκη πάτε να πάρετε καινούργιο μπουφάν στην φίλη της. Το να αναφέρετε ότι με τους φίλους σας φοράτε διαφορετικά χρώματα ρούχα είναι περιττό θα το αγνοήσει.

 

Ραντεβού θα δώσετε μια ώρα νωρίτερα από την ώρα που φεύγετε συνήθως και ποτέ μα ποτέ δε θα πάτε να τη πάρετε. Πανικοβάλετέ τη απειλώντας με ατελείωτες ουρές και πάρα πολύ περπάτημα αν αργήσετε να φτάσετε. Η απειλή του πάρκιγκ πάντα πιάνει ειδικά αν εξηγήσετε ότι τα σκι ζυγίζουν 40 κιλά. Μην αναφέρετε τίποτα για μπότες αφήστε να νομίζει ότι θα φοράει τα παπούτσια της γιατί θα τρέχετε για μπότες χρώματος φούξια Παρασκευή απόγεμα.

 

Έφτασε το πρωί και εσείς ρυθμίζετε το ξυπνητήρι ακριβώς την ώρα που έχετε ραντεβού αυτή θα οδηγεί και θα της είναι αδύνατoν να σας πάρει καθώς θα έχει αργήσει να πάρει τη φίλη της που θα αργήσει να κατέβει. Ξυπνάτε και λέτε που είσαι αγάπη μου σε περιμένω καλά μωρό μου δε πειράζει. Με την ησυχία σας ετοιμάζεστε και περίπου την ώρα που φεύγετε πάντα φτάνει ζητώντας συγνώμη.

 

Στη διαδρομή εξηγείτε ότι δε μιλάνε στον οδηγό καθώς και το ότι τα 15 τσιγάρα βοηθάνε στη συγκέντρωση. Σταματάτε να φιλήσετε κάτι κουτάβια που είδε στο δρόμο ενώ αγνοεί συστηματικά τις πανέμορφες κορφές του Έβερεστ του Παρνασσού κλπ που της δείχνετε για αυτό μην ασχοληθείτε καν να πείτε εκεί μωρό μου είναι το τάδε βουνό. Καμιά ταβέρνα δείξτε και τέλος. Μακριά από μαγαζιά πατήστε γκάζι. Στην ερώτηση που είναι τα χιόνια απαντήστε σκάσε. Χαμηλώνετε το φωτισμό του ταμπλό για να μη βλέπει τα 150 στο κοντέρ ακόμα κι αν είστε στην autostrada θα φάτε σίγουρο χέσιμο.

 

Φτάσαμε. Εάν έχετε φτάσει μετά τις 9 μπορείτε να κάνετε μεταβολή για πίσω δεν υπάρχει περίπτωση να μη χωρίσετε. Αν όχι πηγαίνετε για κάρτες αφού έχετε ντυθεί πλήρως μέχρι αυτή και η φίλη της να αποφασίσουν να ντυθούν να βαφτούν και να βγουν στο κρύο. Στη δήλωση έχει πολύ κρύο δε πάω πουθενά απαντάτε οκ πάω για σκι θα γυρίσω στις 4. Πιάνει. Βοηθάτε και αυτή και τη φίλη της να νοικιάσουν μπότες και με δηλώσεις του τύπου εντάξει σου είναι σπρώξε γαμώτο και ναι αγάπη δεν ΄χει πιο ελαφριές παίρνετε τρία ζευγάρια σκι στη πλάτη ενώ αυτές παίρνουν τρία μπατόν η κάθε μια. Προσοχή. Το να δείχνετε παιδάκια λέγοντας καλά το παιδάκι πως τα κουβαλάει της ενισχύει τη πεποίθηση ότι δε θα τα κουβαλήσει ποτέ μόνη της και μπορείτε να φάτε μπατόν τρία τον αριθμό στο κεφάλι.

 

Ανεβήκατε στο χιονοδρομικό. Με τρία ζευγάρια σκι στη πλάτη πάτε και τα αφήνετε στη σχολή σκι, Καλημερίζετε τους δασκάλους έναν προς έναν και μιλάτε. Διαλέγετε αυτόν με τη πιο βλάχικη προφορά. Οι γυναίκες πάντα θα κάνουνε φιγούρα στις φίλες τους και θα βγούνε στην Αθήνα με το δάσκαλο σκι. Η μόνη σας ελπίδα να γλιτώσετε το κέρατο είναι να μιλάει βλάχικα. Καμία γυναίκα δεν αντέχει οι φίλες τις να γνωρίσουν κάποιον με βλάχικη προφορά. Και χάλιας να είναι αν μιλάει σωστά ελληνικά είναι δάσκαλος σκι τελείωσε πρέπει να πει στις φίλες της πάω για καφέ με το δάσκαλο σκι.

 

Εάν δεν την αφήσετε για μάθημα επίσης καλύτερα να γυρίσετε πίσω στην Αθήνα. Την αφήσατε λοιπόν. Διαβεβαιώνετε ότι θα γυρίσετε σε μια ώρα κλείνετε το κινητό και απολαμβάνετε τρεις ώρες σκι. Όταν είστε κοντά στο χώρο αρχαρίων κάνετε γιγαντιαίο σλάλομ μη σας δει αλλά παράλληλα κοιτάτε βασικά αν ζει και κατά δεύτερων να δείτε πως τα πάει μήπως αξίζει να σπάσετε κάνα πόδι να γλιτώσετε το χέσιμο αν δεν τα πάει καλά.

 

Ένταξη καλά τα πήγε γλιτώσατε το ποδαράκι σας. Εξηγώντας ότι δεν πιάνει το κινητό στις πίστες πίσω από κει (που κάποια στιγμή μέχρι να μάθει γίνουν που θα πάει) πάτε για καφέ. Θα έχει πάει μόνη της σίγουρα. Θα βρει το δρόμο. Μη πάρετε καφέ θα σας πει τι καλά που τα πήγε και θα συνεχίσει μα μιλάει με τη φίλη της οπότε ζητάτε άδεια για καμία ωρίτσα σκι ακόμα. Όταν μαζευτούν ουρές στα λιφτ ξαναγυρνάτε και λέτε αγάπη μου σταματάω το σκι για να σε βοηθήσω και καθώς το εκτιμάει πάτε ξανά στις πίστες αρχαρίων.

 

Μη κάνετε τσιγάρο για τις επόμενες δυο ώρες θα χρησιμέψετε σα λιφτ. Μη χαλάτε το σάλιο σας να δίνετε οδηγίες στη γκόμενα σας μόνο στη φίλη της είναι βέβαιο ότι θα τις αγνοήσει. Ο Φρόιντ ακόμα ψάχνει γιατί η κοπέλες ποτέ δεν ακούν τις οδηγίες σκι του γκόμενου τους. Δε θα το λύσετε στα δυο χιλιάδες μέτρα οπότε μπορείτε να εξηγείτε στη φίλη της πώς να στρίβει κλπ αλλά και πώς να εξηγήσει αυτή με τη σειρά της στη κοπέλα σας πώς να στρίβει. Είναι διπλή δουλεία αλλά θα σας γλιτώσει από πολύ κόπο. Για να χρησιμέψετε κάπου μπορείτε να κάνετε το λιφτ γιατί μέχρι να ανέβουν να βγάλουν σκι σωθήκαμε. Βγάζουμε τα σκι καρφώνουμε τις μπότες και σπρώχνουμε. Εντάξει παιδιά είπαμε προκείμενο να …… έχουν κάνει πολύ χειρότερα. Θα το εκτιμήσουν και έχει και πλάκα (για αυτές)

 

Προσοχή. Βιντεοσκοπείτε και φωτογραφίζετε με προσοχή και δηλώνοντας πάντα το πόσο όμορφη είναι. Εάν το ξεχάσετε θα ξανάπατε για τρεις κολοφωτογραφίες 400 χιλιόμετρα και εάν δε δηλώσετε πόσο όμορφη είναι θα ξανάπατε για τρεις φωτογραφίες και με καινούργιο λίγο πιο ανοιχτό μπουφάν 400 χιλιόμετρα και 300 ευρώ φτωχότερος.

 

Το καλό είναι ΄ότι θα κουραστούνε γρήγορα και εσείς πάτε για την τελευταία ώρα (τρίωρο ) σκι μόλις πάρετε πρέφα ΄ότι οι ουρές έχουν μειωθεί.

 

Έφτασε η ώρα της αναχώρησης. Παίρνετε τρία ζευγάρια σκι στη πλάτη μέχρι το αυγό και τις βάζετε σίγουρα και προσεχτικά στο αυγό γιατί ποτέ δε ξέρεις πότε θα κατέβει ο πρώτος άνθρωπος κρεμασμένος από αυγό στην Ελλάδα.

 

Γρήγορα ξενοικιάζουνε σκι και γρήγορα τρέχετε στο ιατρείο για να γλιτώσετε τα 500 ευρώ που θα δει σε είδη άχρηστα για τον σύγχρονο σκιέρ στο μαγαζί. Η φράση αγάπη μου τι να τα κάνεις τα ροζ γάντια το φούξια σκουφί και τις 6 αντηλιακές θα είναι σα να μη την είπατε. Επίσης μακριά από τα γυναικεία πέδιλα της ROSSGNOLL τα ξεχωρίζουν από χιλιόμετρα.

 

 

Ευτυχισμένος παίρνετε το δρόμο του γυρισμού διαβεβαιώνοντας ότι μια μέρα θα πηγαίνουν σαν εσάς και ότι τη δεύτερη φορά θα τις ανεβάστε στις πίστες και ότι οι πίστες δεν είναι απότομες και ότι δεν θα πονάει τόσο τη δεύτερη φορά και ότι είναι πιο όμορφη από εκείνη με το ροζ μπουφάν και ότι ο κώλος της φαινόταν ωραίος και διάφορα άλλα με έμφαση στα δώρα που θα πάρετε.

 

Προσοχή. Μακριά από την Αράχοβα αλλιώς μεγάλο πιστωτικό όριο στη τράπεζα!!!!!! Στην ερώτηση τι είναι εδώ βάλτε μουσική δυνατά.

 

Τις ταΐζεται σουβλάκια στη Λιβαδειά όχι για κάνα άλλο λόγο αλλά γιατί έχει φοβερό τζατζίκι και οι γυναίκες όταν είναι κουρασμένες εκτιμούν το καλό τζατζίκι.

 

Στο γυρισμό θα κοιμηθούνε οπότε μπορείτε να γυρίσετε με 180.

 

Καλή επιτυχία

 

 

Σεξ θα κάνετε σε μια βδομάδα αλλά κουράγιο

Edited by over-poulover
Εισαγωγή Εικόνας για Slideshow
  • Like 20

Δεν έχει σημασία το ΠΟΥ άλλα με ΠΟΙΟΥΣ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καταπληκτικό άρθρο!!Υπάρχει όμως και ένα δεύτερο σενάριο. Κάπου μέσα στα πυκνά δέντρα δεξιά και αριστερά της πίστας (3-5 Πηγάδια) σιγά σιγά κατευθύνουμε την εξίσου ωραία φίλης της και παραδίδουμε ιδιαίτερα μαθήματα αποδεικνύοντας το μεγαλείο μας :P . Πάντα ονειρευόμουν μια στενή επαφή πάνω στα βουνά ανάμεσα από τις πίστες!!! :evil: Έτσι θα ικανοποιηθεί απολύτως η φίλη και ελίζουμε να ξαναανέβει και η δικιά μας! Καλή χρονιά παιδιά!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kαι γιατι στην τελικη ρε μαγκες να τραβαμε ολο αυτο το σκηνικο...Μερικα πραγματα ειναι μονο για εμας...και ειναι ωραιο να εχουμε μερικες πτυχες της ζωης μας χωρις γυναικες!!!Βουνο δεν παω για γυναικες,για ηρεμια και επειδη το αγαπω...α,και κανουμε καλυτερα snowboard με τους γνωστους μου οταν δεν υπαρχει θυληκο στην παρεα...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kαι γιατι στην τελικη ρε μαγκες να τραβαμε ολο αυτο το σκηνικο...Μερικα πραγματα ειναι μονο για εμας...και ειναι ωραιο να εχουμε μερικες πτυχες της ζωης μας χωρις γυναικες!!!Βουνο δεν παω για γυναικες,για ηρεμια και επειδη το αγαπω...α,και κανουμε καλυτερα snowboard με τους γνωστους μου οταν δεν υπαρχει θυληκο στην παρεα...

 

Women: Cant live with them, cant kill them..... :wink:

 

Δηλαδη θα πρότεινες να εκδιωχθούν και απ το σύλλογο; 8)8):P:D:):o


Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σιγουρα δεν μπορουμε να ζησουμε χωρις αυτες...αλλα ορισμενα πραγματα δε με χαλαει να γινοντε χωρις αυτες...γιατι γινοντε πιο αυθεντικα...απλα...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tsaky,

 

Εχω την αμυδρα υποψια οτι την πατροτητα αυτης της ιστοριουλας την εχει ο ΜΙΚ αν δεν κανω λαθος η αν οχι την διεκδικει ο Νικηταρας απο το παλαιο φορουμ.

 

Κανω λαθος?


DON'T FORGET "THE ONLY LOSERS ARE THE QUITTERS"

 

alexco

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ευχαριστω Χρηστο για την διευκρινηση. Αν θυμαμαι καλα ο τιτλος ηταν ''πως να μην καρυδωσετε την γκομενα....'' Σωστα?

 

Καλη Χρονια παντως να εχουμε


DON'T FORGET "THE ONLY LOSERS ARE THE QUITTERS"

 

alexco

Share this post


Link to post
Share on other sites

TΕΛΕΙΟ το άρθρο, αλλά sorry κιόλας δεν είμαστε όλες έτσι! Και ναι, ok, το ροζ το κραγμένο το σετάκι το φόρεσα, όπως και τα αυτάκια αλλά on da slopes τσούλαγα και ΧΩΡΙΣ γκρίνια στον άλλον! :lol: Καμία αντήρηση???


The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft)

 

5.5.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Έρχεται και το ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΣΚΙ ΣΤΟ SOELDEN ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ

Τώρα και σε DVD

 

Soelden? Μεγάλε stock δεν αγοράζουμε... Αν έχεις κατι για Bansko τοτε οκ.... :wink:


Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΠΑΙΔΙΑ... ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΒΑΡΙΕΜΑΙ...), ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕ E-MAIL ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ FORUM. ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΓΡΑΦΕΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ...


Δεν έχει σημασία το ΠΟΥ άλλα με ΠΟΙΟΥΣ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  . ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΓΡΑΦΕΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ...

 

Ρε γαιδούρια ένα καλό λόγο για τη κοπελιά δεν θα πει κανένας

 

Της αξίζουν


Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ρε γαιδούρια ένα καλό λόγο για τη κοπελιά δεν θα πει κανένας

 

Καλό λόγο...

 

0001-0209-1309-4202_SM.jpg


Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Original Story By MIK (copyright ®)

 

Διασκευή by elekir

 

Kαταρχάς plan ahead

Σημειώνουμε σε ένα ημερολόγιο τις ημέρες που δεν έχει υποχρεώσεις με την δουλεία με την μαμά με τον κολλητό. (Γιατί πάντα έχει υποχρεώσεις προκείμένου να μην φανεί ο ασχετός της υποθέσης. Είναι δυνατόν η γκόμενα να κάνει κάτι καλύτερα απο μένα?) Μαυρίζουμε τρεις μέρες πριν και τρεις μέρες μετά. (για ψυχολογικολυς λόγους) Επιτέλους!!! 15 Ιανουαρίου 2793 βρήκατε τη μέρα που μπορεί να έρθει για σκι. Πολλά συγχαρητήρια

Η δεύτερη και απολύτως σημαντική κίνηση είναι να βρείτε τον κολλητό του και να τον πείσετε να έρθει μαζί. Αν δεν έρθει ψάχνετε για την επόμενη ημερομηνία 8 Φεβρουαρίου 4563.

Κίνηση ματ είναι η αγορά ως δώρο Χριστουγέννων μπουφάν χρώματος μαύρου να ταιριάζει με το προ 10ετιας στύλ του καταδρομέα. Δεν θα αντισταθεί να το βάλει με τίποτα. Επίσης αν έχει τέτοιο μπουφάν μπορείτε να τη βγάλετε φτηνά με ένα μαστίγιο και μια όλο υπόσχση ματιά για το τι θα επακολουθήσει apre. Κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί. Είναι ικανός να κάνει σκί και με την γλώσσα με τέτοια προοπτική το βράδυ.

 

Έφτασε η προηγούμενη μέρα. Μπορείτε βεβαίως να ξεχάσετε τον "πονοκέφαλο" για πέντε μέρες πριν και δέκα μετά γιατί του το χρωστάτε μετά απο την ταλαιπωρία που θα επακολουθήσει αλλά τι να κάνουμε το σκι θέλει θυσίες. Φροντίστε να έχετε ελεύθερο το προηγούμενο βράδυ, να του κάνετε όλα τα κέφια, καθώς και να του πείτε πόσο σπορτίφ τύπος είναι πόσο όμορφος είναι και πόσο θα του τονίζει τις ατελείωτες πλάτες το μπουφάν.

 

Ραντεβού δεν θα δώσετε. Πρέπει να κοιμηθείτε παρέα, να τον ξυπνήσετε με σεξ, τηγανήτες, καφέ και μασάζ. Για να σηκωθεί απο το κρεββάτι πανικοβάλετέ τον απειλώντας με ατελείωτες ουρές και πάρα πολύ περπάτημα αν αργήσετε να φτάσετε. Η απειλή του πάρκιγκ πάντα πιάνει ειδικά αν εξηγήσετε ότι πρέπει να κουβαλάει τα σκι του και τον εαυτό του.. Μην αναφέρετε τίποτα για την κίνηση στην Αράχωβα γιατί αν υποπτευθεί πως θα χάσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό..... θα πάτε μόνες σας.

 

Έφτασε το πρωί και εσείς ρυθμίζετε το ξυπνητήρι ακριβώς την ώρα που έχει πρωινές ανησυχίες για να προλάβετε και τις τηγανήτες. Ξεκινάτε.

Στη διαδρομή εξηγείτε ότι δεν πρέπει ντε και καλά να μιλάνε με τον οδηγό. Σταματάτε να μαζέψετε τα πτώματα απο τα κουτάβια που δεν είδε στον δρόμο. Δεν πιάνετε κουβέντα για το βουνό γιατι θα σας ζαλίσει, σίγουρα με ιστορίες απο τον στρατό, σκοινάκια κτλ. Καμιά ταβέρνα δείξτε του και τέλος. Στην ερώτηση που είναι τα χιόνια απαντήστε σκάσε αγάπη μου.

 

Φτάσαμε. Εάν έχετε φτάσει μετά τις 9 μπορείτε να κάνετε μεταβολή για πίσω δεν υπάρχει περίπτωση να μη χωρίσετε. Αν όχι πηγαίνετε για κάρτες αφού έχετε ντυθεί πλήρως μέχρι αυτός να πιεί καφέ και να καπνίσει κανα 2 πακέτα. Στη δήλωση έχει πολύ κρύο δε πάω πουθενά απαντάτε οκ πάω για σκι θα γυρίσω στις 4. Πιάνει. Βοηθάτε να νοικιάσει μπότες και με δηλώσεις του τύπου εντάξει σου είναι σπρώξε γαμώτο και ναι αγάπη δεν ΄χει πιο αναπαυτικές του δίνετε τα 2 ζευγάρια σκι στη πλάτη τουλάχιστον να φανεί και κάπου χρήσιμος. Προσοχή. Το να δείχνετε παιδάκια λέγοντας καλά το παιδάκι πως τα κουβαλάει του ενισχύει τη πεποίθηση ότι είναι ακόμα πιο άχρηστος απο όσο νόμιζε.

 

Ανεβήκατε στο χιονοδρομικό. Με τον τυπά φορτομένοπ σκί στη πλάτη πάτε και τα/τον αφήνετε στη σχολή σκι, Καλημερίζετε τις δασκάλες μία πρός μία και μιλάτε. Διαλέγετε αυτήν με τον πιο ωραίο κώλο. Είναι σίγουρο πως οι διαμαρτυρίες θα περιοριστουν στο ελάχιστο. Η μόνη σας ελπίδα - έτσι όπως σας έχει ζοχαδιάσει - είναι να την ερωτευτεί και να σας αφήσει να φύγετε με το τεκνό που γνωρίσατε στα λίφτ.

Εάν δεν τον αφήσετε για μάθημα επίσης καλύτερα να γυρίσετε πίσω στην Αθήνα. Τον αφήσατε λοιπόν. Διαβεβαιώνετε ότι θα γυρίσετε σε μια ώρα κλείνετε το κινητό και απολαμβάνετε τρεις ώρες σκι. Όταν είστε κοντά στο χώρο αρχαρίων κάνετε γιγαντιαίο σλάλομ μη σας δει αλλά παράλληλα κοιτάτε βασικά αν ζει και κατά δεύτερων να δείτε πως τα πάει μήπως αξίζει να σπάσετε κάνα πόδι να γλιτώσετε το χέσιμο αν δεν τα πάει καλά.

 

Ένταξη καλά τα πήγε γλιτώσατε το ποδαράκι σας. Εξηγώντας ότι δεν πιάνει το κινητό στις πίστες πίσω από κει (που κάποια στιγμή μέχρι να μάθει γίνουν που θα πάει) πάτε για καφέ. Θα έχει πάει μόνος του σίγουρα. Θα βρει το δρόμο. Μη πάρετε καφέ ρίξτε ακόμα ενα βλέμμα γεμμάτο υποσχέσεις και κάντε την. Όταν μαζευτούν ουρές στα λιφτ ξαναγυρνάτε και λέτε αγάπη μου σταματάω το σκι για να σε βοηθήσω και καθώς το εκτιμάει πάτε ξανά στις πίστες αρχαρίων.

 

Μη κάνετε τσιγάρο για τις επόμενες δυο ώρες θα χρησιμέψετε σα γερανός. Μη χαλάτε το σάλιο σας να δίνετε οδηγίες είναι βέβαιο ότι θα τις αγνοήσει. Ο Φρόιντ ακόμα ψάχνει γιατί η άντρες ποτέ δεν ακούν τις οδηγίες σκι του φίλης τους. Δε θα το λύσετε στα δυο χιλιάδες μέτρα οπότε μπορείτε να εξηγείτε πώς να στρίβει κλπ . Είναι βαριά δουλεία αλλά θα σας γλιτώσει από πολύ κόπο.

Προσοχή. Βιντεοσκοπείτε και φωτογραφίζετε με προσοχή και δηλώνοντας πάντα το πόσο ταλαντούχος είναι. Το καλό είναι ΄ότι θα κουραστεί γρήγορα και εσείς πάτε για την τελευταία ώρα (τρίωρο ) σκι μόλις πάρετε πρέφα ΄ότι οι ουρές έχουν μειωθεί.

 

Έφτασε η ώρα της αναχώρησης. Τον βάζετε στο αυγό και την κάνετε με τα σκί για κάτω μόνες. Θα φάτε την γκρίνια στο αυτοκίνητο, πρέπει να ξεκινήσει απο το αυγό?

 

Ευτυχισμένη παίρνετε το δρόμο του γυρισμού διαβεβαιώνοντας τον ότι μια μέρα θα πηγαίνεί καλύτερα απο εσάς και ότι τη δεύτερη φορά θα τον ανεβάστε στις πίστες και ότι οι πίστες δεν είναι απότομες και ότι δεν θα πονάει τόσο τη δεύτερη φορά και ότι είναι ο πιο όμορφός γκόμενος στο χιονοδρομικό.

 

Τον ταΐζεται φιλετάκια στην Αράχωβα (στα @@ σας αυτός πληρώνει!)

 

Στο γυρισμό κοιμηθείτε για να γλυτώσετε την γκρίνια, τον σπορ FM και την ταχύτητα.

Καλή επιτυχία

  • Like 3

Του φευγάτου(ης) η μάνα δεν εκλαψε ποτέ!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Α? Μήπως είσαι το τεκνό στα λίφτ? lolllll


Του φευγάτου(ης) η μάνα δεν εκλαψε ποτέ!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Original Story By MIK (copyright ®)

 

Διασκευή by elekir

Καλή επιτυχία

 

Καλά, έγραψες... :cry::cry:8):):P

Αυτό που λένε «πληρωμένη απάντηση» (και με τόκο θα έλεγα...) :wink:


R.I.P

θα είσαι πάντα μαζί μας!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Α? Μήπως είσαι το τεκνό στα λίφτ? lolllll

 

Ραντεβού βαθιά στο απάτητο λίγο πριν το ηλιοβασίλεμμα

 

Θα κρατάω ένα κόκκινο μπατον

  • Like 1

ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

Share this post


Link to post
Share on other sites
Α? Μήπως είσαι το τεκνό στα λίφτ? lolllll

 

Ραντεβού βαθιά στο απάτητο λίγο πριν το ηλιοβασίλεμμα

 

Θα κρατάω ένα κόκκινο μπατον

 

Ρε γμτ να μην υπάρχουν multimedia posts. Εδώ θα ταίριαζε το γνωστό λαικό ΕΔΩ ΥΠΑΑΑΑΡΧΕΙΙΙ ΕΝΑΣ ΕΕΡΩΩΤΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟΟΟΟΟΟΣ.

 

lol Να στε καλά με κάνατε να γελάσω.


...

Share this post


Link to post
Share on other sites

αγαπητη Ελενη,

 

ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα

 

θα ελεγα εξοχο...

 

και ναι, υπαρχου(-με)ν γυναικες σαν κι αυτη που περιεγραψες εσυ

 

και εις ανωτερα!

 

φιλικα

νανα


...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Share this post


Link to post
Share on other sites

proteusdiver: Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ πως εγώ είμαι η απόκλιση απο το φυσιολογικό και όχι ο δύσμοιρος άνθρωπος που τυχαίνει να σχετιστώ. Αυτό μάλλον συμβαίνει σε όλους εμάς που έχουμε την τρέλα με το βουνό, την θάλασσα (απο οτι κατάλαβα είσαι και εκεί δικός μας). Οι νορμάλ κοπέλες & οι νορμάλ τύποι ασχολούνται με άλλα πράγματα και το χειρότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους βάλουμε σε τρυπάκι που δεν θα είχαν ποτέ διάθεση να μπούν απο μόνοι τους. Για αυτό λοιπόν τέρμα οι προσκλήσεις σε άσχετους για βουνό & θάλασσα. Μονη μου 100000 φορές. Οχι γιατι ειναι σπαζοκλαμπάνιες.... καμία σχέση. Στην περίπτωση μου γιατί εγώ ειμαι η παράξενη & εκεί πάνω το μόνο που θέλω είναι χιόνι και άλλους τρελούς!

 

 

Πουδραμαν: Αν βγώ εκτός πίστας, θα έρθω 2 ηλιοβασιλέματα μετά, lollll, οπότε νομίζω πώς άδοξα λήγει το ειδύλλιο μας, προς μεγάλη στεναχώρια του ccgr……

 

 

nanad: Φυσικά και υπάρχουν, και είναι και η συντριπτική πλειοψηφία.

Και καλά κάνουν…. Μακριά από μας όμως… φτου φτου!

 

Φιλικά,

Ελεάνα.


Του φευγάτου(ης) η μάνα δεν εκλαψε ποτέ!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γεια σου βρε Ελεάνα με τα ωραία σου!! :cry: :? :cry:

(ΜΙΚ πρόσεχε τί γράφεις! Η Ελεάνα καραδοκεί!!) :wink: :wink:


Γιούρια! Ντουγρού & μη φοβού!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ελεανα,

 

(sorry που σε ειπα ελενη) :oops:

 

εννοουσα οτι εμεις (οι γυναικες) υπαρχουμε σε αυτην την μορφη, του τρελου χιονοδρομου... :cry: δεν εννοουσα για τους αντρες...

 

ισως καταλαβες αλλο επειδη δεν το εγραψα καλα (μολις το διορθωσα)

sorry και παλι.

 

φιλικα

νανα


...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ... ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ " ΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ...".

Η ΠΡΩΗΝ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ JACKET ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΔΕΛΕΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ !!!

 

---------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------

 

ΜΕΤΑ ΤΟ SKI ΣΤΗΝ VAL GARDENA ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ???


Δεν έχει σημασία το ΠΟΥ άλλα με ΠΟΙΟΥΣ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

παίζει ακόμα η περίπτωση

μετά το μάθημα να πάει για μπύρες στο σαλέ και όταν κατέβεις εσύ από τις πίστες να είναι ήδη πίτα

γιατί τον συμπάθησε ο μπάρμαν και τον κέρασε 14 σφηνάκια, και στο αβγό να κουβαλάς εσύ (ή εγώ, ας πούμε) τα πέδιλα ΚΑΙ αυτόν

(πού κρυβόταν όλη αυτή η δύναμη?) και να οδηγήσεις στην επιστροφή εσύ, ενώ αυτός σαπίζει στον ύπνο και ροχαλίζει

τόσο δυνατά που ούτε μουσική δεν μπορείς να ακούσεις.

ή

μπορεί μην να θέλει να κάνει μάθημα γιατί αυτός ξέρει από σπορ και στο στρατό ήταν στα ΟΥΚ και αυτός θα κάνει snowboard

και όχι σκι σαν τους φλώρους και δεν θέλει βοήθεια και θα κατέβει μόνος του τον Ηρακλή με την πρώτη. Ανησυχείς αλλά τι να κάνεις,

τον αφήνεις. Δεν τον βλέπεις για 2-3 ώρες, σου έχει πει να μην τον παίρνεις στο κινητό και του χαλάς την αυτοσυγκέντρωση

την ώρα που προσπαθεί. Τον συναντάς μετά από ώρες ξάφνου στο σαλέ, με τον κολλητό του που είχατε ανεβεί μαζί, ο οποίος

είναι σκιέρ (και έτσι ούτε αυτός είχε μπορέσει να τον βοηθήσει στο snowboard), έχουν πιει από 4 καφέδες και έχουν

καπνίσει από 2 πακέτα. Δεν κατάφερε και πολλά γιατί χτες βράδυ είχε πάει με τους κολλητούς του (ο ένας είναι αυτός με τον οποίο

κάθονται στο σαλέ) στα μπουζούκια και είχε πιει ένα μπουκάλι Jack Daniel's και όταν βρέθηκε στην πίστα κόντεψε να

λιποθυμήσει και κατέβηκε με τα σανίδι στα χέρια όόόλο τον Ηρακλή και χάθηκε και λίγο και έκανε κύκλους (αυτό το

συμπεραίνεις εσύ από τα συμφραζόμενα, σιγά μην παραδεχτεί ότι χάθηκε σε ένα τόσο δα ΧΚ). Ο μπουζουκόβιος κολλητός έχει αντιμετωπίσει

και αυτός τις ίδια λιποθυμικές τάσεις και έχει αποφασίσει ότι θα κάνει παρέα στον κολλητό του στο σαλέ αντί να επιμείνει και

να γίνει ρεζίλι όταν θα τον κατεβάσουν λιπόθυμο οι πιστέρ με το έλκηθρο. Κάνει τον καλό και σε αφήνει να κάνεις σκι την

υπόλοιπη μέρα ενώ κουτουλάει από τη νύστα στο σκαμπό του σαλέ, πίνει καφέδες και καπνίζει. Στην επιστροφή οδηγείς

εσύ και τον παρηγορείς ότι δεν πειράζει, αυτός είναι σούπερ σπόρτσμαν και το άτιμο το Jack φταίει για όλα, αυτό και ο Μήτσος

που τον παρέσυρε να πάνε μπουζούκια ενώ είχατε ήδη κανονίσει να πάτε στο βουνό. Και αυτός και ο κολλητός του

αποκοιμιούνται σιγά-σιγά ενώ σε διαβεβαιώνουν ότι αποκλείεται να κοιμηθούν, θα μείνουν ξύπνιοι να σου κάνουν παρέα στη διαδρομή.

Σαπίζουν στον ύπνο και ροχαλίζουν τόσο δυνατά που ούτε μουσική δεν μπορείς να ακούσεις.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • Ακόμα και αν δε σώζεται ένα χιονοδρομικό,θα ρίξουν χρήματα για να ικανοποιήσουν τους τοπικούς βουλευτές και πολιτευτές που χρηματοδοτούνται από τους τοπικούς επιχειρηματίες και ψηφίζονται από τους κατοίκους που ζουν σε μεγάλο ποσοστό από τα χιονοδρομικά.Να τ΄αφήσουν δεν υπάρχει περίπτωση και να ρίξουν όλο το βάρος στα χιονοδρομικά που ανέφερες που μπορεί να είναι πιο σωστή επένδυση.Δυστυχώς η Ελλάδα δεν έχει σχεδιασμό.Πάει με τον αέρα των συμφερόντων.Πριν μερικά χρόνια έβλεπα ένα ρεπορτάζ για τα χωριά γύρω από τα Βαρδούσια.2 επιχειρηματίες είχαν πει "πρέπει να μας φτιάξουν χιονοδρομικό κέντρο"...Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να γίνει κλπ,αλλά σκέψου να βρίσκονταν χρήματα για επέκταση χιονοδρομικών κλπ,μην έχεις αμφιβολία ότι οι εκάστοτε κυβερνώντες θα δέχονταν τρομερές πιέσεις για να φτιάξουν χιονοδρομικό σε περιοχές που εκλέγονται βουλευτές τους...Εδώ σχεδιάζουν μεταφορές στρατοπέδων,όχι με επιχειρησιακούς όρους αλλά με οικονομικούς όρους,αν θα βλαφτεί η τοπική οικονομία,τι λέμε τώρα για χιονοδρομικά...
    • Συγγνώμη,αλλά μια σοβαρή χώρα με σχεδιασμό γι΄ανάπτυξη τουριστικού προϊόντος δε θα έπρεπε να βασίζεται στις απαιτήσεις των δήμων.Ξεκινάς ένα σχεδιασμό και τον υλοποιείς.Αλλά αυτό για σοβαρές χώρες.Στην τελική ανάλυση η περιφέρεια πλέων είναι μία,δεν είναι όπως παλιότερα 10 νομαρχίες.Άρα η περιφέρεια μπορεί να υλοποιήσει όποια έργα απαιτηθούν για να γίνει ανταγωνιστική και προσοδοφόρα.Τώρα αν κάθονται ν΄ακούν τις αντιρρήσεις των τοπικών αρχόντων και των βουλευτών που θέλουν να ικανοποιήσουν τους ψηφοφόρους τους και τους χρηματοδότες τους επιχειρηματίες,μάλλον πρόκειται για...μπανανία...
    • Δεν θα διαφωνήσω για τα πιο χαμηλά υψόμετρα. Εκεί ίσως είναι μάταιο πολλές φορές αλλά υπάρχουν και φορές που θα είναι υπερχρήσιμο. Και εγώ προτιμώ την επέκταση. Δυστυχώς όμως όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου δείχνουν ότι είναι απαραίτητο και το τεχνητό. Ειδικά φέτος θα ήταν όπως το λες "μεσαιου επιπεδου για 100 μετρα, τρομερο για το Βακχο και 6-14-10-τελειωμα περιφερειακης". Ξεχάσαμε και το απότομο του Ηρακλή και τα περάσματα Δια Οδυσσέα....Αν σου κόστιζε 5.000 ευρώ? Ακριβό? Το αν θα το δούλευες στο 1750 και το 1650 είναι καθαρά απόφαση του σημείου της σεζόν. Αν δου λείπουν τα τελευταία 50 μέτρα θα είναι θησαυρός. Θυμήσου πόσες φορές και φέτος ήταν μια χαρά και έλλειπε χιόνι τα τελευταία 50 μέτρα. Δυο βδομάδες θα τις κέρδιζες τουλάχιστον. Ακριβό? Αν σου κόστιζε 300 ευρώ? Θα στο γυρίσω στη λογική "ας το έχουμε όπως όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου και ανάλογα με τη σεζόν, τη στιγμή και το μέρος, μετατρέπει πίστες με πέτρες σε πίστες και πίστες κλειστές για 50 μέτρα σε πίστες ανοιχτές"    
    • Έκλεισα με 6 σκι και αυτά έξω. Τα Καλάβρυτα που λατρεύω δεν τα κατάφεραν. Για Παρνασσό ούτε για αστείο. Υπομονή για του χρόνου πια.
    • 😀   Για μένα ήταν μακράν η χειρότερη σεζόν (εκτός της καραντίνας φυσικά) από το 94 που ξεκίνησα. Από την μια οι υποχρεώσεις, από την άλλη η κάκιστη σεζόν, το αποτέλειωσε και το κατάμουτρο ψέμα του Παρνασσού για πλήρη λειτουργία, και με αυτά και με αυτά έμεινα με... 1 σκι.    1 σκι σε μια ολόκληρη σεζόν. Απίστευτο μου φαίνεται... 
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Today's Birthdays

    1. ballaki
      ballaki
      (32 years old)
    2. grousso
      grousso
      (43 years old)
  • Who is online

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      17,306
    • Total Posts
      460,664
  • Member Statistics

    • Total Members
      10,473
    • Most Online
      1,823

    Newest Member
    ViktorSinatorov0shark
    Joined
×
×
  • Create New...