-
Παρέλειψα να βάλω τα δικά μου, 6 μέρες Παρνασσό, 6 Αυστρία , 3 Ανήλιο, από δύο Καρπενήσι και Πισοδέρι και μία Καλάβρυτα. Χαρούμενος που ξεκίνησα σεζόν απο 17 Δεκεμβρίου- Ανήλιο. Απογοητευμένος από το τέλος, λόγω του ηλίθιου ωραρίου του Παρνασσού. Καλό καί σύντομο καλοκαίρι. Φωτο απο το Ανήλιο 17/12/2021
-
εγω ξεκινησα σεπτεμβριο (ειπα να παω μια μερα απο φοβο μην κλεισουν παλι τα παντα, εφαγα πολυ παγο αλλα δεν βαριεσαι), μετα 6 μερες τον Νοεμβριο Stubai, 7 μερες Bayern στις γιορτες, 7 μερες Livigno το πασχα και πολλες αυθημερον εκδρομες σε μικρα ΧΚ 32 η 33 στο συνολο. Μια χαρα σε σχεση με τις προηγουμενες 5-6 χρονιες, παρολο που τσιμπησαμε τον ιο και χασαμε ολο τον γεναρη στο σπιτι ....αλλα μακρια απο τις 50-60 που ειχα το 2014-2015 προφανως αυτα τα 50αρια δεν θα ξαναρθουν.... να δουμε την επομενη σαιζον...καλα να μαστε και να πεσει λιγο η βενζινη ομως
-
By mplamplampla · Posted
Δεν γνωρίζω από τα Καλάβρυτα ώστε να εκτιμήσω το έργο, αλλά το γεγονός ότι αλλάζουν από combi σε σκέτη καμπίνα και σκέτη καμπίνα νομίζω ότι είναι θετική εξέλιξη
-
-
Upcoming Events
No upcoming events found -
Today's Birthdays
-