Jump to content

Recommended Posts

On 12/13/2019 at 2:53 PM, yannisnm said:

Έκλεισε και το πλοίο. 998 ευρω 4 άτομα, ιχ πάνω από 2.ύψος, άλλη μλκ αυτή, εξωτερική καμπίνα. Πάτρα Βενετία και επιστροφή Ηγουμενίτσα. It's the final countdown

Ούτε φωτο ούτε ενημέρωση, σας βάλανε καραντίνα; Φήμες λένε, κάνατε σκι πάλι με κοντομάνικα.?

• Haha 1

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

Επειδή ήρθε η ώρα για το ταξίδι στις Δολομίτες, όποιος μπορεί  να δώσει συμβουλές θα χαρούμε να τις ακούσουμε. Έχουμε κλείσει διαμονή στο canazei -Alba στην val di fassa και θα πάμε από το Μιλάνο  οδικός.Για την Διαδρομή ακολουθούμε google maps;

Πάμε για μία βδομάδα και χιονοδρομικά κινούμαστε άνετα στο πεδίο υπάρχει καμμία πρόταση πως να μοιράσουμε τις μέρες  γιατι το πεδίο είναι τεράστιο.

Edited by Lalakis81

Εγώ αν ξαναπήγαινα θα αφιέρωνα 2 μέρες στη σέλα ρόντα, μία προς κάθε κατεύθυνση, μια μέρα στη μαρμολάντα για να πείτε ότι πήγατε ψηλά, μια μέρα στη βαλ γκαρντένα (σέλβα) και μια μέρα στην άλτα μπαντία (κορβάρα, λα βίλα).
Θα μείνετε μια μέρα στη κοιλάδα σας (εγώ θα έμενα τη πρώτη) και μένει άλλη μία μέρα για όπου σας αρέσει.

Sent from my M2007J17G using Tapatalk

• Like 5

7 hours ago, Lalakis81 said:

Επειδή ήρθε η ώρα για το ταξίδι στις Δολομίτες, όποιος μπορεί  να δώσει συμβουλές θα χαρούμε να τις ακούσουμε. Έχουμε κλείσει διαμονή στο canazei -Alba στην val di fassa και θα πάμε από το Μιλάνο  οδικός.Για την Διαδρομή ακολουθούμε google maps;

Πάμε για μία βδομάδα και χιονοδρομικά κινούμαστε άνετα στο πεδίο υπάρχει καμμία πρόταση πως να μοιράσουμε τις μέρες  γιατι το πεδίο είναι τεράστιο.

Δεν είναι δύσκολη η μετάβαση. Είναι περίπου κάτω από 400χλμ. Το δύσκολο σημείο είναι κοντά στο Μιλάνο με πολλή κίνηση ανάλογα την ώρα. Ανάλογα το επίπεδο έχει πολλά μέρη να πάτε. Sella Roda την έχω κάνει. Δεν θα την ξαναέκανα. Χάσιμο χρόνου. Μόνο για να λες ότι σε μια μέρα έκανα 3 κοιλάδες. Πέστε μου τι ακριβώς επίπεδο έχετε στην παρέα για Να σας προτείνω. ΥΓ. Διαλέξατε καλό μέρος για διαμονή.

Edited by yannisnm
  • Like 1

Είμαστε νομίζω απο μέσο  και πάνω  όλοι στην παρέα οπότε θέλουμε να δουμε και τα "δύσκολα τμήματα ".

Κάνουμε αρκετό σκι - σνοουμπορντ απο το πρωι μέχρι την λήξη.

Edited by Lalakis81

57 minutes ago, yannisnm said:

ΥΓ. Διαλέξατε καλό μέρος για διαμονή.

Απο κάποιο δικό σου ποστ πήρα την ιδέα  στην Val di fassa και στο Canazei.

Edited by Lalakis81
  • Like 1

καλησπέρα! μπορει καποιος επιγραμματικα να με ενημερωσει για σκι στην βορειο ιταλία και συγκεκριμενα Δολομιτες ποια μέρη ( χωρια) προτείνει για διαμονή αλλα και χιονοδρομικα ? ευχαριστώ πολύ! 🙂
(γιατι θα ειμαστε οικογενεια επιθυμουμε ενα μερος να μην εχει μονο ... μαυριλα ως πιστες 😛 )

Edited by taskoum

fischer-progressor-f18-2016-17.png

1 hour ago, taskoum said:

καλησπέρα! μπορει καποιος επιγραμματικα να με ενημερωσει για σκι στην βορειο ιταλία και συγκεκριμενα Δολομιτες ποια μέρη ( χωρια) προτείνει για διαμονή αλλα και χιονοδρομικα ? ευχαριστώ πολύ! 🙂
(γιατι θα ειμαστε οικογενεια επιθυμουμε ενα μερος να μην εχει μονο ... μαυριλα ως πιστες 😛 )

Οι Δολομίτες είναι μια μεγάλη περιοχή, με πολλά χιονοδρομικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ μεταξύ τους, αλλά με ενιαία κάρτα σκι. Κάποια από αυτά συνδέονται και χιονοδρομικά. Άλλο σημείο που θέλει προσοχή είναι ότι το 60% της περιοχής είναι Τυρόλο, άρα οι κάτοικοι έχουν μητρική γμώσσα τα Γερμανικά, όπως συμβαίνει και με τα τοπονύμια. Οι Ιταλικές ονομασίες όπως έχουν επιβληθεί συχνά διαφέρουν παντελώς των Γερμανικών τοπονυμίων.

Για να ετοιμάζεσαι οικογενειακώς, μάλλον σημαδεύεις τα Χριστούγεννα. Αν για εσένα το κόστος παίζει σημαντικό ρόλο, να αποφύγεις Cortina, που είναι πανάκριβη και όχι ιδιαίτερα φιλική χιονοδρομικώς. Επίσης η περιοχή γύρω από την Sella Ronda, επειδή "πουλάει αρκετά", είναι συνήθως δυσανάλογα ακριβή. Διαμονή, φαγητό..... τα πάντα. Πάντα θα βρεις αντίλογο, του τύπου αν βρεις διαμέρισμα στο παραδιπλανό χωριό, και μαγειρεύεις..... κλπ, κλπ, επιλογές που όταν είσαι με παιδιά δεν τις βρίσκω καθόλου ελκυστικές. Άρα μάλλον θα απέκλεια και την κοιλάδα Groden, ή Val Gardena στα Ιταλικά.

Η περιοχή της Alta Badia (αν και μέρος της Sella Ronda), έχει αρκετές εύκολες πίστες. Επίσης αν και δεν έχω πάει, έχω ακούσει αρκετά καλά για Kronplatz και ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις.

Θα σε συμβούλευα να δεις και την περιοχή Ratschines-Jaufen, με εύκολη πρόσβαση και πάρα πολύ καλό προσανατολισμό. 

https://www.ratschings.info/en/family/skiing-with-the-family.html

Dolomiti Superski :: Ker-travel

• Like 4
  • Love 1

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Καλημέρα 

Έχω πάει οικογενειακώς στη Κορβάρα. Βρίσκεται στη Badia και ακριβώς επάνω στη Σέλα Ρόντα. Η Badia έχει τεράστιο χιονοδρομικό πεδίο με πάρα πολλές μπλε πίστες (που τις ευχαριστιούνται και οι έμπειροι). Και κάποιες κόκκινες και μια από τις καλύτερες μαύρες του παγκόσμιου πρωταθλήματος (gran risa). 

Επειδή είναι πάνω στη Σέλα Ρόντα δεν χάνεις χρόνο για να προσεγγίσεις γρήγορα τις διπλανές κοιλάδες (Σέλβα-Βαλ Γκαρντένα, κλπ). Και η ίδια η Σέλα Ρόντα είναι μια μοναδική εμπειρία για όποιον αγαπάει το βουνό και όχι απλά τα χιονοδρομικά επιτεύγματα (μαύρες, χιλιόμετρα). Δυο μέρες εκεί, και προς τις δύο κατευθύνσεις. Ήταν προσιτή ακόμη και σε μια δεκάχρονη που δεν έκανε ακόμα το σκι που κάνει τώρα. 

Σαν τιμή μου φάνηκε φτηνότερη σαν την Αράχωβα (που δεν πάω ποτέ). Στο ξενώνα που μέναμε, η μαμά του ιδιοκτήτη, μια γιαγιά που ήταν η μόνη που μας περίμενε το βράδυ που φτάσαμε, μιλούσε μόνο λαντίν, και κάτι πολύ ελάχιστα γερμανικά. Για ιταλικά ούτε λόγος. Ακραίο αλλά όμορφο. 

Η Κορβάρα δεν ήταν όμορφη. Τα όμορφα σπίτια δεν κάνουν όμορφα χωριά. Ούτε ζωή τύπου Αράχωβας είχε αν ψάχνεις κάτι τέτοιο. Πολύ κρύο. Το ίδιο και τα υπόλοιπα χωριά που είδα πάνω στη Σέλα Ρόντα στις άλλες κοιλάδες. Αν θες όμορφα χωριά, ψάξε για πραγματικά  χωριά σε χαμηλότερα υψόμετρα, εκτός Σέλα Ρόντα. Με προφανή μειονεκτήματα. Πχ το Ortisei (Sankt Ulrich).

Μπορείς να δεις τα λιφτ και τις πίστες στο google maps. Είναι αμέσως φανερό ότι η μεγαλύτερη συγκέντρωση είναι στη Κορβάρα (πολλές μπλε), και στη διπλανή Σέλβα (πολλές κόκκινες). Από τη μια κοιλάδα περνάς στην άλλη με τα σκι. Οπότε μπορείς να μείνεις Κορβάρα, και μια μέρα να περάσεις στη Σέλβα. Βέβαια όταν αλλάζεις κοιλάδα θέλει μια προσοχή γιατί αν κλείσουν για κάποιο λόγο τα λιφτ στα διάσελα, θα σε τσούξει να γυρίσεις κάνοντας τεράστιο γύρο με ταξί. Αν χαθείς όπως εγώ και κλείσει το χιονοδρομικό, και καταλήξεις σε άλλο χωριό αλλά στην ίδια κοιλάδα, εύκολα και πολύ φτηνά επιστρέφεις με λεωφορείο. Όπως διαπίστωσα αρκετοί ξέμεναν πάνω στο βουνό μετά το κλείσιμο του χιονοδρομικού. Ειδοποιούσαν και περίμεναν τα ρατρακ να τους μαζέψουν. Αναρωτιέμαι αν τους χρεωναν. Και που τους άφηναν. Πιθανά στη κοντινότερη πίστα που οδηγούσε σε κάποιο χωριό. 

Τέλος το εκπληκτικό για μένα ήταν ότι το χιονοδρομικό ήταν παντός καιρού. Δεν περιμένουν από το Θεό. Είχε να χιονίσει σχεδόν 2 μήνες αλλά οι φαρδιές πίστες κάθε πρωί ήταν καλοστρωμενες με τριζάτο και καθόλου παγωμένο χιόνι. Λες και χιόνισε το βράδυ. Ακόμα και μέσα στο χωριό ανάμεσα στα σπίτια. Είναι φοβεροί επαγγελματίες. 

Καλή επιλογή και καλή διασκέδαση. 

Edited by pka
  • Like 5

On 10/22/2022 at 9:52 AM, pka said:

Καλημέρα 

Έχω πάει οικογενειακώς στη Κορβάρα. Βρίσκεται στη Badia και ακριβώς επάνω στη Σέλα Ρόντα. Η Badia έχει τεράστιο χιονοδρομικό πεδίο με πάρα πολλές μπλε πίστες (που τις ευχαριστιούνται και οι έμπειροι). Και κάποιες κόκκινες και μια από τις καλύτερες μαύρες του παγκόσμιου πρωταθλήματος (gran risa). 

Επειδή είναι πάνω στη Σέλα Ρόντα δεν χάνεις χρόνο για να προσεγγίσεις γρήγορα τις διπλανές κοιλάδες (Σέλβα-Βαλ Γκαρντένα, κλπ). Και η ίδια η Σέλα Ρόντα είναι μια μοναδική εμπειρία για όποιον αγαπάει το βουνό και όχι απλά τα χιονοδρομικά επιτεύγματα (μαύρες, χιλιόμετρα). Δυο μέρες εκεί, και προς τις δύο κατευθύνσεις. Ήταν προσιτή ακόμη και σε μια δεκάχρονη που δεν έκανε ακόμα το σκι που κάνει τώρα. 

Σαν τιμή μου φάνηκε φτηνότερη σαν την Αράχωβα (που δεν πάω ποτέ). Στο ξενώνα που μέναμε, η μαμά του ιδιοκτήτη, μια γιαγιά που ήταν η μόνη που μας περίμενε το βράδυ που φτάσαμε, μιλούσε μόνο λαντίν, και κάτι πολύ ελάχιστα γερμανικά. Για ιταλικά ούτε λόγος. Ακραίο αλλά όμορφο. 

Η Κορβάρα δεν ήταν όμορφη. Τα όμορφα σπίτια δεν κάνουν όμορφα χωριά. Ούτε ζωή τύπου Αράχωβας είχε αν ψάχνεις κάτι τέτοιο. Πολύ κρύο. Το ίδιο και τα υπόλοιπα χωριά που είδα πάνω στη Σέλα Ρόντα στις άλλες κοιλάδες. Αν θες όμορφα χωριά, ψάξε για πραγματικά  χωριά σε χαμηλότερα υψόμετρα, εκτός Σέλα Ρόντα. Με προφανή μειονεκτήματα. Πχ το Ortisei (Sankt Ulrich).

Μπορείς να δεις τα λιφτ και τις πίστες στο google maps. Είναι αμέσως φανερό ότι η μεγαλύτερη συγκέντρωση είναι στη Κορβάρα (πολλές μπλε), και στη διπλανή Σέλβα (πολλές κόκκινες). Από τη μια κοιλάδα περνάς στην άλλη με τα σκι. Οπότε μπορείς να μείνεις Κορβάρα, και μια μέρα να περάσεις στη Σέλβα. Βέβαια όταν αλλάζεις κοιλάδα θέλει μια προσοχή γιατί αν κλείσουν για κάποιο λόγο τα λιφτ στα διάσελα, θα σε τσούξει να γυρίσεις κάνοντας τεράστιο γύρο με ταξί. Αν χαθείς όπως εγώ και κλείσει το χιονοδρομικό, και καταλήξεις σε άλλο χωριό αλλά στην ίδια κοιλάδα, εύκολα και πολύ φτηνά επιστρέφεις με λεωφορείο. Όπως διαπίστωσα αρκετοί ξέμεναν πάνω στο βουνό μετά το κλείσιμο του χιονοδρομικού. Ειδοποιούσαν και περίμεναν τα ρατρακ να τους μαζέψουν. Αναρωτιέμαι αν τους χρεωναν. Και που τους άφηναν. Πιθανά στη κοντινότερη πίστα που οδηγούσε σε κάποιο χωριό. 

Τέλος το εκπληκτικό για μένα ήταν ότι το χιονοδρομικό ήταν παντός καιρού. Δεν περιμένουν από το Θεό. Είχε να χιονίσει σχεδόν 2 μήνες αλλά οι φαρδιές πίστες κάθε πρωί ήταν καλοστρωμενες με τριζάτο και καθόλου παγωμένο χιόνι. Λες και χιόνισε το βράδυ. Ακόμα και μέσα στο χωριό ανάμεσα στα σπίτια. Είναι φοβεροί επαγγελματίες. 

Καλή επιλογή και καλή διασκέδαση. 

Καλημερα

εδω και 10-15 χρονια επιλεγω tirol . Φετος ειπα να ψαξω για Δολομιτες. Ποτε δεν ειχα επιλεξει ενα χιονοδρομικο στους Δολομιτες γιατι ειχα ακουσει οτι εχει πολλες μπλε , οι συνδεσεις μεταξυ κοιλαδων δεν ειναι και οι καλυτερες (χιονοδρομικα αλλα και οδικως) , εχει πολυ σπρωξιμο σε φλατ κομματια και δεν ειναι για snowboard  κτλ κτλ 
Απο το post σου καταλαβαινω οτι ισχυουν σχεδον ολα τα παραπανω...
Σε σχεση με το tirol (st anton , lech , solden ,mayrhofner ,serfaus , ischl ) στα οποια εχω παει 2 και 3 φορες στο καθενα , αξιζει τελικα να παω Δολομιτες ? θελω να δω και τους Δομολιτες αλλα κολλαω στα παραπανω αρνητικα. 

Μπορει καποιος που εχει παει και στα δυο μερη να τα συγκρινει? ποιο χιονοδρομικο στους Δολομιτες να επιλεξω ωστε να περιορισω καπως αυτα τα αρνητικα?

Edited by StavRos

ναι αξιζει...αν :
1. δεν εχεις προβλημα να μην κανεις καθολου εκτος πιστας (οχι απιθανο να σου τυχει εκει, αλλα δυσκολο)
2. αν σου αρεσει να κατεβαινεις πιστες σουπερ στρωμενες αλλα δεν εχεις προβλημα αν ειναι τεχνητο χιονι (αλλα καμια σχεση με οτι ηξερες ως τωρα για τεχνητο)
3. αν σου αρεσει ο συνδυασμος ιταλικο / αυστριακο φαγητο, εσπρεσσο κρασι κλπ
4. αν σου αρεσει οταν εισαι στο λιφτ να χαζευεις λιγο τα βουνα δεξια και αριστερα

για μια φορα πρεπει να το ζησεις
αποφυγε την alta badia καλυτερα (snowboard + alta badia = skating), και αν πας of season ψαξε arabba / val gardena . Εναλλακτικα για λιγο πιο φτηνα canazei (?)

το μερος ειναι (κατα την αποψη μου) ισως το ομορφοτερο μερος στις αλπεις (αλλα οχι μονο για σκι)
Φανταστικα τοπια, εσπρεσσο, σουπερ ποιοτητα (τεχνητου) χιονιου, σουπερ στρωσιμο, καποιες μαυρες που οι 4κεφαλοι καιγονται, bier Μορεττι , πιτσες και μακαροναδες για ολα τα γουστα....

• Like 3

Snow is on my D.N.A.

1 hour ago, Turms said:

ναι αξιζει...αν :
1. δεν εχεις προβλημα να μην κανεις καθολου εκτος πιστας (οχι απιθανο να σου τυχει εκει, αλλα δυσκολο)
2. αν σου αρεσει να κατεβαινεις πιστες σουπερ στρωμενες αλλα δεν εχεις προβλημα αν ειναι τεχνητο χιονι (αλλα καμια σχεση με οτι ηξερες ως τωρα για τεχνητο)
3. αν σου αρεσει ο συνδυασμος ιταλικο / αυστριακο φαγητο, εσπρεσσο κρασι κλπ
4. αν σου αρεσει οταν εισαι στο λιφτ να χαζευεις λιγο τα βουνα δεξια και αριστερα

1. Δεκτο

2. οκ

3. Φανταζομαι ναι πολυ

4. Ναι

1 hour ago, Turms said:

το μερος ειναι (κατα την αποψη μου) ισως το ομορφοτερο μερος στις αλπεις (αλλα οχι μονο για σκι)
Φανταστικα τοπια, εσπρεσσο, σουπερ ποιοτητα (τεχνητου) χιονιου, σουπερ στρωσιμο, καποιες μαυρες που οι 4κεφαλοι καιγονται, bier Μορεττι , πιτσες και μακαροναδες για ολα τα γουστα....

αυτα τα λες για το canazei η για τα arabba / val gardena ?

ξεκιναω ψαξιμο

Edited by StavRos
  • Like 1

4 hours ago, StavRos said:

Όλο το τοπίο (βουνό)είναι πανέμορφο.

Πήγαμε πέρυσι με ρεκόρ ανομβρίας απο οτι διάβαζα ούτε μέτρο εκτος πίστας αλλά οι πίστες τους ήταν για σεμινάριο.Μάλλον οτι καλύτερο έχω δεί σε στρώσιμο- τεχνητό.

Val gardena πιο τουριστικά και πίο ακριβα από canazei και arabba .

Κουπί σε ενα πέρασμα είχε από όσο θυμάμαι απο Badia σε Arabba   στα 4 χιονοδρομικά της Sella Ronda που είδαμε. 

• Like 1

20 hours ago, StavRos said:

1. Δεκτο

2. οκ

3. Φανταζομαι ναι πολυ

4. Ναι

ξεκιναω ψαξιμο

γενικα...οσο πιο νοτια δολομιτες τοσο πιο πολυ Ιταλια...
Val Gardena πιο πολυ Αυστρια γερνει
Arabba Canazei κλπ πιο πολυ Ιταλια

το μονο μερος που μου ερχεται στο μυαλο και μπορω να συγκρινω με δολομιτες και εχεις παει 
ειναι το serfaus
αλλα καθαρα σε πιστες, στρωσιμο, τεχνητο χιονι κλπ (ισως και σε τιμες) .. σαν ΧΚ δηλαδη...
αλλα Δολομιτες εχουν καλυτερη ποιοτητα τεχνητου χιονιου γιατι η ατμοσφαιρα ειναι καπως πιο ξηρη....δεν βαραινει τοσο το χιονι. 
το στρωσιμο ειναι θεικο, το φαγητο το ιδιο , εσπρεσσο το ιδιο

εκτος θεματος, αλλα αν θες κατι πιο διαφορετικο δοκιμασε ισως Livigno 
ισως ενα απο τα ελαχιστα μερη στις Αλπεις που θα δεις τοσο πολυ σανιδα στις πιστες....και εσπρεσσο με 1 ευρο...δικα τους κρασια, δικες τους μπυρες, συνταγες, καλα υψομετρα και υποφερτες τιμες 

τωρα που δεν ερχονται και πολυ ρωσσοι ειναι καλυτερα 

PS pizzoccheri ολα τα λεφτα 

Edited by Turms
  • Like 2

Snow is on my D.N.A.

Κοίταξε και το χωριό  Moena (βασίλισσα τ ων Δολομιτών) , δεν είναι ski/out ,5 χλμ το πιο κοντινό Lucia,και 15 χλμ το Passo Pellegrino το καλύτερο χιονοδρομικό απο ποιότητα χιονιού και πολύ καλές πίστες, (wc downhill)πάνε πολλοί αθλητές για προπόνηση 

Επισης σαν χωριό ειναι πανέμορφο με καλή αγορά και εστιατόρια, μπαρ και φυσικά πολύ κοντά στα υπόλοιπα Ganazei,κλπ

• Like 2

Όλα τα χωριά νότια από το Canazei στην κοιλάδα Val di Fassa είναι όμορφα και φθηνότερα από την περιοχή της Val Gardena. Πολύ ωραίο χιονοδρομικό για παιδιά το Alpe di Siussi με άφθονες μπλε πίστες πρόσβαση και από το Ortisei. Για ωραίο σκι στα μικρά χιονοδρομικά Passo San Pellegrino, Obereggen-Pampeago-Predazzo στα νότια μετά την Μοένα(ανήκουν στην κοιλάδα Val di Fiemme). Νότια πριν το Canazei χωριό Vigo di fassa και τα υπόλοιπα γύρω χωριά για φθηνή διαμονή, σκι στο Buffaure και νυχτερινό με πρόσβαση στη sella ronda  και Arabba (απαιτητικές πίστες με πολύ καλή ποιότητα χιονιού λόγω προσανατολισμού, το αγαπημενο μου και κατόπιν το Canazei), Canazei.                                              ΥΓ. άκου τις συμβουλές του yannisnm

Edited by kosaitis
  • Like 5

Παιδιά για διάφορους λόγους είχα αποχή από το ίντερνετ. Ότι θέλετε για Δολομίτες ρωτάτε.

• Like 5

Der 4. Januar 2023 war der Tag mit dem größten Zulauf: 207.000 Skifahrer auf den 1.200 km Pisten von Dolomiti Superski

σιγουρα δεν ηταν ολοι μαζι ταυτοχρονα την ιδια στιγμη...
αλλα το νουμερο ειναι ασυληπτο

207.000 ατομα σε 1.200 χλμ 

• Like 1
  • Confused 1

Snow is on my D.N.A.

εχουμε κλείσει (εδώ και μήνες) για 21-28/01

Ξερει κανείς (που να πήγε πρόσφατα ή να μπορεί να "διαβάσει" τι σημαίνουν οι 40-60 πόντοι χιονοκάλυψης που λένε τα σαιτ) ή μπορεί να εκτιμήσει αν αξίζει τον κόπο να πάμε?

προσπαθώ να πείσω την παρέα να μην το ακυρώσουμε και ψάχνω επιχειρήματα...:)

αυτη την στιγμη το καλυτερο μερος για να κανεις σκι ειναι οι δολομιτες και η Ιταλια....απο ολες τις αλπεις...
αν ειχα την δυνατοτητα να παω τις επομενες μερες θα πετουσα απο την χαρα μου

PS ψεματα...και κανα δυο μερη ακομα.... που.χ. Saint Moritz

Edited by Turms
  • Like 2

Snow is on my D.N.A.

δεν βλεπω κανεναν λογο να μην πας....τωρα αν σε δυο βδομαδες ερθουν τα πανω κατω...αλλα αυτο δεν μπορεις να το ξερεισς 

https://www.bergfex.it/alta-badia/webcams/

https://www.bergfex.it/groeden-wolkenstein/webcams/

• Like 1

Snow is on my D.N.A.

Πήγα τα Χριστούγεννα, έξι μέρες. 
Σε όλη την Ευρώπη ξεραΐλα, εκεί όλες οι πίστες λειτουργικές. Άψογα στρωμένες. 

• Like 4

Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει.

Από Μόναχο έχει κάποιος πρόταση ποιο δρόμο να διαλέξουμε?

Επίσης, για Αυστρία χρειαζόμαστε βινιέτα από βενζιναδικο, σωστα?

3 δρομους έχει η ζωή (και το google maps) μέχρι το Innsbruck...

Μιλάμε για ταξίδι Σάββατο πρωι - θα ξεκινήσουμε από Μόναχο κατά τις 10.30 

image.png.ecc380d76ac91e4be53f6c09dae9de7d.png

Edited by jorge_ver