Jump to content
vaggelis

Χ.κ. Παρνασσού 2019-20

Recommended Posts

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι το 30 και το 20 πόσο θα μειώνεται όταν δεν δουλεύουν κάποια λιφτ. Αν είναι κλειστή η Φτερό πχ είναι 30?

 

Αν πάρω ετήσια ή πολυήμερη η Σαχάρα θα είναι θαμμένη μέχρι τον Μάρτη? Θα χαλάνε όλα τα συρόμενα? Τις καθημερινές τι θα δουλεύει?

 

Γενικά απλά δεν έχουμε ιδέα πως θα δουλέψει οπότε μπορεί να είναι και πανάκριβος μπορεί και πάμφθηνος.

  • Like 6

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

δεν θα μειωνεται τιποτα, ποιος θα ασχοληθει?

  • Like 1

LP3weby.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το μεγάλο μειονέκτημα του καταλόγου είναι ότι κατήργησε τις "μεταφορές" των μονάδων. Άντε και πήρες κάρτα τριημέρου. Την 1η μέρα, όλα καλά. Τι θα συμβεί αν βρέχει / φυσάει / χιονοθύελλα την επόμενη; Έπαιξες κι έχασες; Στη Γαλλία / Αυστρία ναι ισχύει κάτι τέτοιο αλλά το ΧΚ μπορεί και λειτουργεί περισσότερες μέρες.

 

Τι νόημα έχει η 9ήμερη κάρτα; Έχει μείνει ποτέ κανείς για 9 ημέρες σκι συνεχώς στον Παρνασσό;

 

Εκείνο που μένει είναι ότι ήθελαν να αυξήσουν το κόστος της καθημερινής και της ετήσιας.

 

Έχει όμως κι ένα θετικό που πρέπει να τονίσουμε: τα "διαφημιστικά" πακέτα. Αγοράζει το ξενοδοχείο και τα δίνει στους πελάτες του. Αν οι ξενοδόχοι είναι τίμιοι, συμφέρει και τον πελάτη και το ξενοδοχείο.

Edited by aab

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΑΔ με τα σχόλιά μου

 

Ενημέρωση για την Έναρξη Λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού
χιονοδρομικής περιόδου 2019-2020

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. ανακοινώνει ότι το Χ.Κ. Παρνασσού, έχει ολοκληρώσει πλήρως μάλλον μιλάνε για άλλο χιονοδρομικό την προετοιμασία του και είναι έτοιμο να ανοίξει το μισό. Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες διαθέσιμες μετεωρολογικές προβλέψεις, ο καιρός τουλάχιστον για το επόμενο τριήμερο (21.12 -23.12) δεν θα είναι σύμμαχος μας. Οι θυελλώδεις νότιοι άνεμοι που θα επικρατούν στην περιοχή, σε συνδυασμό με τις αναμενόμενες βροχοπτώσεις ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα τόσο στην ομαλή λειτουργία των αναβατήρων, όσο και στις πίστες χιονοδρομίας. Πιστοί στην σημαντικότερη αρχή μας, που δεν είναι άλλη πάρα η ασφάλεια των επισκεπτών και χιονοδρόμων μας, παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση για την επίσημη ημέρα λειτουργίας του Κέντρου.
Για όσους επιθυμούν να προαγοράσουν κάρτες χιονοδρομίας για τη σεζόν, σας ενημερώνουμε ότι τα ταμεία θα λειτουργούν κανονικά στην τοποθεσία Κελάρια από Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου (09:00-16:00).
Έχοντας συμπληρώσει 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας, το κορυφαίο και πρώτο στις προτιμήσεις των χιονοδρόμων Χιονοδρομικό της Ελλάδας, υποδέχεται ανανεωμένο μάλλον βάψανε κάνα τοίχο τους χιονοδρόμους και φίλους του χιονιού και του βουνού με νέες υπηρεσίες καμία μα καμία νέα, συμφέρουσες προσφορές και καινοτομίες για να προσφέρει μοναδικές, αξέχαστες εμπειρίες όπως το να βλέπετε κλειστά λιφτ ενώ έχει λιακάδα και άλλα να είναι θαμμένα για μήνες. Ο νέος τιμοκατάλογος φέτος θα προσφέρει οικογενειακά πακέτα, πολυήμερα πακέτα, εκπτωτικά πακέτα, ενώ θα παρέχεται και η υπηρεσία επαναφόρτισης των καρτών online χωρίς να ξέρουμε για ποια ανοιχτά ή κλειστά λιφτ ισχύει.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των επισκεπτών υπάρχει πρόβλεψη -κατά τις μέρες αιχμής- υπηρεσίας «snow shuttle» για την μεταφορά των πελατών από τα απομακρυσμένα parking (P5 & P6 Κελάρια ) στον χώρο των εκδοτηρίων στο 1750μ στα Κελάρια.
Το Snow park θα λειτουργεί και φέτος εμπλουτισμένο με νέα παιχνίδια, ενώ μεγάλα αθλητικά events χιονοδρομίας θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις των χιονοδρόμων.
Το ΧΚΠ, έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε καιρού επιτρέποντος να ανοικτό στα Κελάρια αλλά και στην Φτερόλακα όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Οι αναβατήρες θα λειτουργούν τις καθημερινές 09.00-15.00 γιατί είμαστε πολύ κουρασμένοι και θέλουμε να προλάβουμε μεσημεριανό ύπνοκαι τα Σ/Κ και αργίες 08.00-16.00.
Επισημαίνεται, ότι το ΧΚΠ έχει συμμορφωθεί πλήρως με τον Κανονισμό Ε.Ε. 2016/679 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR).
Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι για την εύρυθμη λειτουργία του ΧΚΠ υπάρχει πλήρης συντονισμός της ΕΤΑΔ ΑΕ και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος η οποία έχει αναλάβει τις υπηρεσίες αποχιονισμού στο σύνολο του οδικού δίκτυού που οδηγεί στις εισόδους του ΧΚΠ σε συνεργασία με τους Δήμους Αράχοβας, Αμφίκλειας και Δελφών
αλλά μην βασίζεστε και πολύ σε αυτούς έχουν και άλλες δουλειές. 2 ώρες μποτιλιάρισμα κάθε ΣΚ να το υπολογίζετε.
Το Κέντρο διακρίνεται για τα υψηλά επίπεδα ασφαλείας στις εγκαταστάσεις, τα μηχανήματα και την εν γένει καλή λειτουργία του αν δεν χιονίζει πάνω από 15 πόντους την βδομάδα και πρωταγωνιστεί στις προτιμήσεις των χιονοδρόμων, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα, την Λαμία και την Πάτρα και δεν έχετε που αλλού να πάτε οπότε την πατήσατε η μόνη σας επιλογή είναι εδώ ή Καλάβρυτα, ενώ οι εγκαταστάσεις, του επιτρέπουν την εξυπηρέτηση μεγάλου αριθμού επισκεπτών και χιονοδρόμων αρκεί να μην θέλουν να γυρίσουν από Φτερόλλακα .
Εκτός των χιονοδρομικών εγκαταστάσεων υπάρχουν κτιριακές υποδομές όπου λειτουργούν καταστήματα μαζικής εστίασης και αναψυχής, ένα υπέροχο snowbar στο 2250 θα το έχουμε κλειστό γιατί βαριόμαστε ενοικίασης και πώλησης χιονοδρομικού εξοπλισμού, σχολών εκμάθησης χιονοδρομίας, καθώς και παροχής ιατρικών υπηρεσιών (πρώτων βοηθειών) με παρουσία γιατρού και νοσοκόμου. Ακόμη, στη θέση «Κελάρια 1950» λειτουργεί κατάστημα συντήρησης για σκι και snowboard, με τα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικά μηχανήματα.
Καιρού λοιπόν επιτρέποντος, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είναι πανέτοιμο για λειτουργία, με το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις του σε πλήρη ετοιμότητα αν εξαιρέσουμε τον Οδυσσέα, τον Δια, τον Περική, τη Σαχάρα, την 10 και την 14. Η ΕΤΑΔ Α.Ε και το ΧΚΠ εύχονται μια ευχάριστη και ασφαλή παρόλο που δεν έχουμε ρατράκ και οι πίστες θα πατιούνται με το ένα πέμπτο των ρατράκ που έπρεπε χιονοδρομική περίοδο σε όλους.
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα καθημερινά μας νέα επισκεφθείτε: www.parnassos-ski.gr
όπου θα σας γράφουμε όπως πέρσι 32 φορές κάτι που όταν ανέβετε την επόμενη μέρα δεν θα έχει σχέση με την πραγματικότητα

Edited by ΜΙΚ
  • Like 6

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχει όμως κι ένα θετικό που πρέπει να τονίσουμε: τα "διαφημιστικά" πακέτα. Αγοράζει το ξενοδοχείο και τα δίνει στους πελάτες του. Αν οι ξενοδόχοι είναι τίμιοι, συμφέρει και τον πελάτη και το ξενοδοχείο.

 

Αυτό με τα διαφημιστικά πακέτα μπορεί να διευκρινιστεί λίγο παραπάνω; Ποιοί τα αγοράζουν και με τι προϋποθέσεις; Μπορεί οποιοσδήποτε να τα πάρει αρκεί να τα πάρει σε 10άδες;

  • Like 1

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τι νόημα έχει η 9ήμερη κάρτα; Έχει μείνει ποτέ κανείς για 9 ημέρες σκι συνεχώς στον Παρνασσό;

 

Ναι αν είσαι αυτιστικός

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν το γράφει κανείς εδώ και είναι όλη η συμπύκνωση του νέου τιμοκαταλόγου.

Είναι η εξόντωση της μεσαίας τάξης των χιονοδρόμων.

 

Διότι σε όσους πηγαίνανε μια δυο φορές , ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Στην συντριπτική πλειοψηφία όσων γράφουν εδώ μέσα και όσων γνωρίζω πάνω στο βουνό, που δεν τα έχουμε τα ευρώ για πετσετακια και κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι για να πάμε πάνω, μας ....Εξοντώνουν.

Για όσους τα φυσάνε....λεπτομερειες, μπορούν να ασχολούνται με την ποιότητα...

Επιτέλους θα μπορούν να πηγαίνουν με 1000 στην πιστα στα κελαρια και να παρκάρουν κοντά , αν δεν έχουν θέση στο vip παρκινκ.

Η κανονικότητα επέστρεψε. Πόσο αναμενόμενο και πόσο ταιριαστο.

Edited by vro
  • Like 8

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η καλύτερη επιλογή της σεζόν που τα λεφτά της ετήσιας τα έκανα φώκιες και ορειβατικό και άλλα παρελκόμενα. Ευχαριστώ Παρνασσε!

  • Like 5

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Δεν είναι τόσο απλό.

Η ανεπίσημη εξήγηση για το 9-3 καθημερινές είναι ότι επειδή η εταδ ΠΛΗΡΩΝΕΙ τις υπερωρίες από κάπου πρέπει να τις κόψει. Και τις κόβει από το ωράριο της καθημερινής.

Και για να μην μεινει καμμα αμφιβολία για το πόσο παράλογοι είμαστε εμείς οι χιονοδρόμοι η επόμενη κουβέντα ειναι ότι εμείς θέλαμε το 8-4 τις αργίες και αντιδράσαμε όταν πήγαν να το κάνουν 9-4.

Λες και αν οι δρόμοι ήταν ανοιχτοί και ελεγχομενοι, αν άνοιγαν 9 τα λίφτ, αν είχαν κάνει επέκταση πιστών και όχι πληθωρισμό λίφτ , θα είχαμε ανάγκη τέτοιο πυροσβεστικό μέτρο.

 

Αλλά ας το πιάσουμε από την αρχή.

Γιατί ανεπίσημη ενημέρωση. Ένα χιονοδρομικό που σέβεται τον εαυτό του δεν πρέπει να εξηγεί γιατί μειώνει την λειτουργία του τις καθημερινες; Όχι μόνο στις ώρες αλλά και στα λίφτ όπως είναι γνωστό.

Μετά και βέβαια να πληρώσει τις υπερωρίες. Αν υπονοεί ότι ο ιδιώτης ή ο δήμος πχ Καλάβρυτα δεν πληρώνουν υπερωρίες είναι εντελώς άλλο θέμα. Ας τους καταγγείλει για αθέμιτο ανταγωνισμό.

Αλλά γιατί υπερωρίες; Γιατί δεν βγάζει τις βαρδιες σωστά. Άλλωστε δεν ανοίγουν τα λίφτ τα σαββατοκύριακα στις οκτώ. Ανοίγουν σταδιακά. Δεν μπορεί να βγάλει προγραμματισμό και στις προσελεύσεις του προσωπικου; Και όντως κρεμεται η οικονομική επιβίωση του χιονοδρομικού με την μία ώρα στις καθημερινές;

Αλήθεια ξέρει το χκπ ποιοι είναι οι πελάτες που έρχονται καθημερινές;

Ξέρει το κόστος αυτής της προσέλευσης τόσο το οδικό όσο και την απώλεια εισοδήματος σε εργάσιμη μέρα. Νομίζει ότι τα 10 ευρώ είναι αρκετό κίνητρο για ένα μισοκλειστο χιονοδρομικό που θα κλείνει και νωρίτερα;

Εκείνο που με κάνει έξω φρενών είναι ότι λέμε τι καλά έχουμε χιονοδρόμους στο τιμόνι και βλέπω όταν βουτάνε στο μέλι ξεχνάνε και τους χιονοδρόμους και το όνομα τους ακόμα....

 

Μεγάλη προσοχή για ένα θέμα που δεν επιλύθηκε τελικά ενώ είχε επισημανθεί.

 

Με την κατάργηση της ανοιχτής ημερομηνίας, αν βγάλεις κάρτα από το ηλεκτρονικό κατάστημα από το βράδυ ή έστω το πρωί στον δρόμο και δεν ανοίξει το χκπ τα έχασες τα λεφτά σου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας εκεί , να δεις αν δουλεύουν και τότε να βγάλεις κάρτα.... Ναι ....έτσι ακριβώς. Το ποσό bandwith έχει ο πάροχος σου εκεί είναι θέμα που δεν το σκεφτήκανε. Άρα θα κάτσεις στην ουρά.

Edited by vro
  • Like 5

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έστω skibus με 30 άτομα καταφθάνει Κελλάρια και έτερο με άλλους 30 παρκάρει Φτερόλακκα.

Υποχρεώνονται να κάνουν χρήση μόνο του χιονοδρομικού πεδίου βάσει της περιοχής εκδοτηρίου κάρτας χιονοδρομίας;

 

Τι ηλιθιότητες είναι αυτές

 

 

 

Σχετικά με το κόστος ενός 3ημέρου για μεσοβδόμαδα χαμηλής περιόδου και με ρεαλιστικές τιμές υπολογισμού.

Το κόστος για 2 άτομα ( ο μεγάλος μου γιος κι εγώ)

 

Ενήλικας κάρτα €60

Φοιτητής μαθητής €45

Διαμονή 2 νύχτες €120

Φαγητό €180

Καύσιμα €120

Διόδια €15

 

σύνολο €540

 

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα

Edited by Krits
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Φίλε Krits

Νομίζω ότι στο θέμα της διαμονής, του φαγητού και των καυσίμων μπορεί να είναι λιγότερα τα έξοδα. Επίσης, υπάρχουν εκείνα τα διαφημιστικά πακέτα που εγώ καταλαβαίνω ότι απευθύνονται σε ξενώνες και ξενοδοχεία προκειμένου να τα προωθήσουν σε πελάτες μαζί με διαμονή. Έτσι, το δικό σου εισιτήριο μπορεί να είναι και 50 ευρώ. Νομίζω ότι το περιγραφόμενο τριήμερο μπορεί να βγει και κάτω από 450 ευρώ. Οπωσδήποτε δεν είναι λίγα, αλλά αν το χιονοδρομικό δουλεύει καλά και ο καιρός βοηθήσει μπορεί και να αξίζει τον κόπο.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

πως θα παει 450 με με 10 ευρω εκπτωση στην τριημερη?

 

χαχαχ ο krits δεν ειναι τυχαιος, να σου βγαλει προυπολογισμο να σου φυγει το καφασι. Και λίγα λεει.

εγω κουβαλαω ψυγιακι και κονσερβες. Ειναι πανακριβη η αραχωβα τον μαρτη μεσοβδομαδα και θεοκλειστα τα αξιοπρεπη καταλύματα στα περιξ.

ασε που παω εγω, σε ποιες τρυπες.

και ασε που παει ο αθλητης οταν εχει αγωνες. Δεν θα παω το παιδι μου σε τρυπια στρωματα και κρυα μπανια.

και ολοι ξερουμε πως παιζει το παιχνιδι, σαραντα ψαχνεις, εκει που δεν εχει ερθει το γκρουπ για δελφους και εχει παθει πανικο, του λες μαυρα και αραχνα και παζαρευεις....

  • Like 2

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν το γράφει κανείς εδώ και είναι όλη η συμπύκνωση του νέου τιμοκαταλόγου.

Είναι η εξόντωση της μεσαίας τάξης των χιονοδρόμων.

 

 

 

Δεν αντέχω να μην το σχολιάσω: θεωρείς τον εαυτό σου μεσαία, χιονδρομική τάξη; Πέρυσι έμοιαζε να ήσουν πάνω περισσότερο από 30 φορές.

 

Επί της ουσίας όμως δίκιο έχεις. Ο τιμοκατάλογος χτυπάει αυτόν που θα πήγαινε 10 φορές ΣΚ και ίσως 1-2 καθημερινές. Την παλιά 20ποντη. Αυτός από 240 θα πληρώσει 300+. Άμα προγραμμάτιζα να κάνω 20 φορές ή λιγότερο από 5, το νέο σύστημα με αφήνει αδιάφορο.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Δεν αντέχω να μην το σχολιάσω: θεωρείς τον εαυτό σου μεσαία, χιονδρομική τάξη; Πέρυσι έμοιαζε να ήσουν πάνω περισσότερο από 30 φορές.

 

Επί της ουσίας όμως δίκιο έχεις. Ο τιμοκατάλογος χτυπάει αυτόν που θα πήγαινε 10 φορές ΣΚ και ίσως 1-2 καθημερινές. Την παλιά 20ποντη. Αυτός από 240 θα πληρώσει 300+. Άμα προγραμμάτιζα να κάνω 20 φορές ή λιγότερο από 5, το νέο σύστημα με αφήνει αδιάφορο.

 

 

 

σκεψου με τετοια χιονια και με ειδες τοσο λιγο.

λιγωτερες ητανε.

αλλα επεσε η στυγα, κλεισανε νωρις οι απεναντι, ηρθε η ανοιξη και μαλωναμε για τις πόρτες και με...εβλεπες.

και ομως ητανε 2 δεκαποντες.... και θατανε λιγωτερες αμα ειχαν μυαλο οι απεναντι.

αντε και τρια...κερασματα, τιμης ενεκεν....ναι

και οντως ειναι πολλα. οι πιο πολυ φιλοι μου κατω απο 15.

 

για μενα το πατερν ειναι διαφορετικο απο το δικο σου.

αργια εγω θα ερθω μονο με φρεσκο χιονι και θα μεινω μονο αμα υπαρχουν βασιμες υποψιες οτι θα ανοιξουν και αλλα λιφτ την αλλη μερα.

αυτο στον παρνασσο ειναι δυσκολο στατιστικα να συμβει.

Για λογους οικονομικους και επειδη εχω την ελαστικοτητα στην απασχοληση μου προσπαθω τις καθημερινες, εν γνωση μου οτι θα περπατησω ηρακλη και δια. Επομενως εμενα το κοψιμο μιας ωρας με χτυπαει εκει που ποναω. Χανω σκι.

Εκδικητικα και ηλιθια απο το χκπ γιατι δεν θα δει παραπανω χρηματα απο εμενα, αφου δεν με δελεαζει να υπερβω τον προυπολογισμο μου, ουτε θα κανει οικονομια , αφου τις μερες αυτες θα ερθω, αν δεν βρω κατι καλυτερο, που μπορει να ειναι τα καλαβρυτα καθημερινη που κλεινουν 3,30.

Edited by vro
  • Like 4

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αγαπητέ ntzane,

 

θα συμφωνήσω μαζί σου, μόνον όμως όσον αφορά το θέμα κόστους χιονοδρομίας σε σχέση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Αν κι εφόσον υπάρχει αξιοπιστία και σωστή λειτουργία σε μεγάλο εύρος χιονοδρομικού πεδίου δε νομίζω να υπάρχει αντίρρηση να πληρώνουμε αυτό ακριβώς που μας παρέχουν.

Δε βλέπω όμως φως σε αυτό, θα δείξει ούτως ή άλλως λίαν συντόμως.

 

Οι τιμές διαμονής είναι ρεαλιστικές, σε booking κι arbnb και μιλώ για κρατήσεις 1μηνός νωρίτερα και οι περισσότερες έχουν πρωινό μέσα, πας για σκι με το στομάχι άδειο; Ο μέσος όρος ειναι 58 ευρώ. Εχω βρει τιμή και με 47 ευρώ σε Δελφούς για τέλη Ιανουαρίου, εκεί όμως υπολόγισε το έξτρα κόστος σε χλμ αποστάσεις. Άλλο να θες 50χλμ πάνω κάτω και διαφορετικά να κάνεις 70 και πλέον χλμ ημερησίως.

Για τα καύσιμα παράλειψη μου που δεν έγραψα πως αναφερόμουν σε βενζινοκίνητο.

Για φαγητό έχω βάλει και καφέδες και όλα τα τυχόν έξτρα σνακ.

Και όταν πάμε διακοπές τρώμε καλά, αν είναι να τη βγάλουμε με 3 πιτόγυρα ή 5 κομμάτια πίτσα, συγγνώμη δε θα πάρω. Και δε μιλώ για υπερβολές, ένα 25ευρω να βάλεις μέσο όρο το άτομο για ένα φουλ γεύμα την ημέρα.Τα υπόλοιπα είναι καφέδες,χυμοί,σνακ.

 

 

Η κατάργηση των πόντων είναι λάθος μεγάλο, όλη η παρέα του μεγάλου μου γιου-φοιτητή αυτό είπαν.

Θα αγόραζαν 9 εξάρες αρχικά.

Τώρα αποφάσισαν Bansko,τυχαίο;

 

Φυσικά και υπάρχουν λύσεις για κάθε βαλάντιο, εδώ σχολίασα βάσει δικών μου αλλά και γνωστών μου, επιλογών.

 

Σχολιάζω για πολύ κόσμο που ενδεχομένως δεν επιθυμεί το χαμό του Σ/Κ , που μπορεί και έχει φτιάξει πλάνο να ανέβει στο βουνό δυό-τρεις φορές για 2ήμερα ή 3ήμερα τη σεζόν μεσοβδόμαδα.

 

Καταλήγοντας, επαναλαμβάνω ότι αν δουλεύει όπως πρέπει το σύστημα ένας μέσος όρος εξόδων 85 με 110 ευρώ ημερησίως το άτομο είναι αποδεκτός, γνώμη μου.

 

 

*σὀρρυ μοντς για το αν ξέφυγα από το κεντρικό θέμα.

Edited by Krits
  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν το γράφει κανείς εδώ και είναι όλη η συμπύκνωση του νέου τιμοκαταλόγου.

Είναι η εξόντωση της μεσαίας τάξης των χιονοδρόμων.

 

Διότι σε όσους πηγαίνανε μια δυο φορές , ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Στην συντριπτική πλειοψηφία όσων γράφουν εδώ μέσα και όσων γνωρίζω πάνω στο βουνό, που δεν τα έχουμε τα ευρώ για πετσετακια και κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι για να πάμε πάνω, μας ....Εξοντώνουν.

Για όσους τα φυσάνε....λεπτομερειες, μπορούν να ασχολούνται με την ποιότητα...

Επιτέλους θα μπορούν να πηγαίνουν με 1000 στην πιστα στα κελαρια και να παρκάρουν κοντά , αν δεν έχουν θέση στο vip παρκινκ.

Η κανονικότητα επέστρεψε. Πόσο αναμενόμενο και πόσο ταιριαστο.

 

Όποτε θες έλα εδώ πάνω (με δικά μου έξοδα-παξιμάδια, ώστε να μην ξοδέψεις από τα δικά σου) να σε πάω σε κάποια χωριά, 10 λεπτά από το σπίτι μου και να σου γνωρίσω κάποιους ανθρώπους που κάνουν το σκατό τους παξιμάδι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ για να μπορέσουν να ΦΑΝΕ!!!!!! να ταίσουν τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!! για να μην ΚΡΥΩΝΟΥΝ... για να ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Και είναι άνθρωποι με αξιοπρέπεια!!!!! καθαροί στην καρδιά!!!!!!!!!!!!!!

Και μόλις τους συναντήσεις και μιλήσεις μαζί τους, και σου πουν τα προβλήματά τους, πες τους και εσύ το μεγάλο πρόβλημα που έχεις: ότι εσύ κάνεις το σκατό σου παξιμάδι για να πας για σκι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και ξέρεις κάτι; αυτοί οι άνθρωποι, είναι τόσο 'Ανθρωποι, με Α κεφαλαίο που θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν, να σου δώσουν από το δικό τους παξιμάδι για να μπορέσεις εσύ να πας για σκι!!!!!!!!!!!

 

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Άρα έχεις λύσει όλα τα άλλα προβλήματα της ζωής που ανέφερα πιο πάνω. Τα οποία τα θεωρώ λίιιιιιιιιγο πιο σημαντικά από το σκι. Συγνώμη κιόλας που τα θεωρώ πιο σημαντικά.

 

 

Προς συντονιστές: ΟΧΙ, δεν ζητάω καμία ΣΥΓΝΩΜΗ για το εκτός θέματος. Άλλες φορές ζητούσα. Τώρα ΟΧΙ.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όποτε θες έλα εδώ πάνω (με δικά μου έξοδα-παξιμάδια, ώστε να μην ξοδέψεις από τα δικά σου) να σε πάω σε κάποια χωριά, 10 λεπτά από το σπίτι μου και να σου γνωρίσω κάποιους ανθρώπους που κάνουν το σκατό τους παξιμάδι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ για να μπορέσουν να ΦΑΝΕ!!!!!! να ταίσουν τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!! για να μην ΚΡΥΩΝΟΥΝ... για να ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Και είναι άνθρωποι με αξιοπρέπεια!!!!! καθαροί στην καρδιά!!!!!!!!!!!!!!

Και μόλις τους συναντήσεις και μιλήσεις μαζί τους, και σου πουν τα προβλήματά τους, πες τους και εσύ το μεγάλο πρόβλημα που έχεις: ότι εσύ κάνεις το σκατό σου παξιμάδι για να πας για σκι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και ξέρεις κάτι; αυτοί οι άνθρωποι, είναι τόσο 'Ανθρωποι, με Α κεφαλαίο που θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν, να σου δώσουν από το δικό τους παξιμάδι για να μπορέσεις εσύ να πας για σκι!!!!!!!!!!!

 

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Άρα έχεις λύσει όλα τα άλλα προβλήματα της ζωής που ανέφερα πιο πάνω. Τα οποία τα θεωρώ λίιιιιιιιιγο πιο σημαντικά από το σκι. Συγνώμη κιόλας που τα θεωρώ πιο σημαντικά.

 

 

Προς συντονιστές: ΟΧΙ, δεν ζητάω καμία ΣΥΓΝΩΜΗ για το εκτός θέματος. Άλλες φορές ζητούσα. Τώρα ΟΧΙ.

Με ξες ;;;;;

Όχι βέβαια

Σάλτα... (edit mod. + 1 week ban).

  • Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Βρε παιδιά, χρονιάρες μέρες έχουμε ειρήνη υμίν.

 

Χωρίς να θέλω να κάνω τον ειδήμων.,

 

-Γιώργο, με όλο το θάρρος νομίζω πως είναι άστοχη η τοποθέτηση σου-τα οικονομικά του καθενός μας και η διαχείρηση αυτών πρέπει να μας αφορά;

-Βασίλη, με όλο το θάρρος νομίζω πως χάνεις το όποιο δίκιο σου με την εξύβριση

 

 

 

Στα του καταλόγου ξανά,

διάβασα πριν λίγο ξανά με την ησυχία μου τον τιμοκατάλογο.

Εκτός από ασάφειες έχει και τρανταχτά λογιστικά λάθη.

Δηλαδή οκ, αν το δώσεις σε μαθητές Γυμνασίου αμέσως θα επισημάνουν τις αστοχίες.

Από ποια υπηρεσία συντάχθηκε; και από ποια υπηρεσία ελέγχθηκε πριν πάρει την έγκριση;

 

Ως σύλλογος, θα στείλουμε κάτι σχετικό ή θα αναμένουμε πρώτα τις όποιες επεξηγήσεις-τυχόν διορθώσεις;

 

 

Επίσης, γελώ με την ανακοίνωση του κέντρου που δημοσιεύτηκε χθες.

Ο καιρός μια χαρά είναι, μήπως γνωρίζετε ποια υπηρεσία έχει τη διαχείρηση της panomax;

Είναι κολλημένη η εικόνα στις 18/12 το μεσημέρι ώρα 14:15

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι εδώ έχει θέση η συζήτηση για τα οικονομικά αρκετών συνανθρώπων μας αλλά κυρίως για τις προτεραιότητες που έχει ο καθένας μας και πως διαχειρίζεται τα λίγα η πολλά οικονομικά του

 

Ο τιμοκατάλογος του Παρνασου πιστεύω ότι συζητάται κυρίως για την αναξιοπιστία του χιονοδρομικού και όχι για το κόστος του

Αν είχαμε ένα Χ.Κ που δούλευε όλες τις ημέρες κανονικά σύμφωνα μόνο με τον καιρό και όχι την προσέλευση του κόσμου τότε κανείς δεν θα μιλούσε για τις τιμές .

Αυτό ακριβώς συμβαίνει στις Άλπεις κανείς δεν σχολιάζει τις τιμές απλά γιατί δουλεύουν σωστά

  • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στηλιτεύεται η υπερβολική θυσία του έλληνα προκειμένου να απολαύσει και ιδιαίτερα όταν η θυσία παρουσιάζεται σε ανάρτηση forum ενός συλλόγου με άκομψο τρόπο

 

Το κόστος είναι κάπως...... Ανταποκρίνεται σε ότι έχουμε κατά καιρούς ζητήσει να εφαρμόσουν όπως και στα ελβετικά χιονοδρομικά άλλο η φτερολακα άλλο τα κελάρια ... είναι σαν να λέμε άλλο το Ζερματ άλλο η Τσερβινια .... αχαχαχ

#Κατακαημένη Αράχοβα, Νταβέλη, Νταβέλη

Και Δίστομο και Δαύλεια, αχ μωρέ Χρήστο Νταβέλη

Τους κλέφτες τι τους κάματε και τους Κακαραπαίους

Αχ στο Ζεμενό τους έχουμε, τους πολεμάει ο Μέγας

ο Μέγας απ’τη Ράχοβα και ο Δούκας απ’ τη Δαύλεια

Εις τα ταμπούρια πήδηξε με το σπαθί στο χέρι

Και τον Φουντούκην έκοψε και τον Χρήστο Νταβέλη#

Share this post


Link to post
Share on other sites

τα οικονομικα του καθενος ναι δεν ειναι δικη μας δουλεια ,αλλα τα οικονομικα των φιλων χιονοδρομων που

 

κανουμε παρεα πανω απο15 χρονια ειναι θεμα.....

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κανένας δεν πρόσεξε ότι οι υποτιθεμένοι VIP (Κουλης Μαρινακης Κλπ) θα πληρωνουν «συμβολικά» 1 ευρω τη στιγμή που οι υπόλοιποι με το 1/10 του μισθού τους, 30 ευρώ;

Αυτό είναι που με βγάζει από τα ρούχα μου.

Εεεεμ...δεν γίνεσαι κι εσύ Κούλης η Μαρινάκης για να προκόψεις σ αυτήν τη χώρα!!! :animier:


Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Share this post


Link to post
Share on other sites

...

Τι νόημα έχει η 9ήμερη κάρτα; Έχει μείνει ποτέ κανείς για 9 ημέρες σκι συνεχώς στον Παρνασσό;

...

 

Προσπαθησα την εποχη των παχεων αγελαδων, που νοικιαζα γκαρσονιερα στην Τιθορεα/Σουβαλα. Αρκετες φορες! Δεν το πετυχα ποτε!

 

Την μια οι αγροτοι...

 

Την αλλη η ομιχλη...

 

Την τριτη ο κακος μας ο καιρος...

 

Μια χρονια (την τελευταια) νοικιασα γκαρσονιερα και τους πηρε ενα μηνα να βαλουν μια μικρη ηλεκτρικη κουζινιτσα μαγειρεματος. Πηγα με την κυρα για μια βδομαδα με δυο ΣΚ και καναμε σκι μια (1) μερα μονο...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...