Jump to content
vaggelis

Χ.κ. Παρνασσού 2019-20

Recommended Posts

Το θέμα είναι αν σχετίζεται με την χθεσινή λειτουργία αν όντως έγινε σε οριακό αέρα..

Edited by Al_Foutzin
  • Like 2

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όπως είπε ο ΜΙΚ ...μάλλον τα καψανε χθές...

Τι να πούμε ρε παιδιά....παρατημένη η σαχάρα και την 6 με τοσο χιονι που έριξε σημερα δεν μπορουσαν να την εχουν φτιάξει??

Στον αυτοματο και οπως παει να βγει και αυτη η σαιζον...αυτη ειναι ή αίσθηση!!

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
48 minutes ago, Χρήστος Λάππας said:

Μόλις τώρα με πήρε τηλέφωνο ο Skister. Αφροδίτη - Βάκχος είναι εκτός λειτουργίας και στέλνουν όλο τον κόσμο στην Φτερολακα που έχει πήξει. Η 6 πολύ καλή, αλλά η αρχή της με πολύ πέτρα. Στα Κελάρια αυτή τη στιγμή είναι ελάχιστοι χιονοδρόμοι που κάνουν μόνοι τους τον Ηρακλή.

Ξέρουμε γιατί? Γιατί είμαι για απάνω αύριο....


WORK FOR IT!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τελικά στα κελάρια δεν έμεινε λιφτ που να μη χαλάει....:harhar:
Λάθος, ο Αίολος!

Edited by Pant
  • Like 1

Practice makes perfect

Share this post


Link to post
Share on other sites

Επικ Σνόου μόλις άνοιξε βακχουλης και παράταση, χαμηλά κόλλα


Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παράταση; Μπράβο τους επιτςλου. Αλλά τόσες φορες δηλαδή ειμασταν παιδιά κατώτερου Θεού που έκλεισε 3 με λιφτ να ανοίγουν 12;

Καλησπέρα Κώστα καλησπέρα Νίκο. Πότε δεν έγραψα ότι η βλάβη σημερα οφείλετε σε κόπωση επειδή τα δουλεύετε με πολύ αερα. 

Α ρε δόλια Σαχάρα με τι άχρηστους έχεις μπλέξει

  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όταν υπάρχει βλάβη επιβάλετε η παράταση και μπράβο τους, όπως και γενικά μπράβο τους γιατί μετά την τελευταία χιονόπτωση το βουνό ετοιμάστηκε γρηγορότερα από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια, και σε πολύ δύσκολες συνθήκες όποτε αξίζει ένα μπράβο και κυρίως ένα ευχαριστώ στους εργαζόμενους (προφανώς υπάρχουν ακόμα πολλά σημεία για βελτίωση).

Τώρα για την Παρασκευή θα το εκτιμούσα να δινόταν παράταση αλλά δεν θα το «απαιτούσα» σε καμία περίπτωση. Προσωπική μου άποψη πάντα.


ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, ΜΙΚ said:

Παράταση; Μπράβο τους επιτςλου. Αλλά τόσες φορες δηλαδή ειμασταν παιδιά κατώτερου Θεού που έκλεισε 3 με λιφτ να ανοίγουν 12;

Καλησπέρα Κώστα καλησπέρα Νίκο. Πότε δεν έγραψα ότι η βλάβη σημερα οφείλετε σε κόπωση επειδή τα δουλεύετε με πολύ αερα. 

Α ρε δόλια Σαχάρα με τι άχρηστους έχεις μπλέξει

Παράταση: μπράβο αλλά... που εξυπηρετεί το αλλά; Είναι φάση Δεν Ξεχνώ;


Βλαβη: δεν πρόλαβες ?. Από αυτά που γράφεις στον Φεβρουαρίο και εγώ θα το σκεφτόμουν ότι θα το πεις. 

Σαχαρα μια πονεμένη ιστορία. Ποιο εύκολα πιάνεις το joker παρά βρίσκεις ανοιχτή τη Σαχάρα)


ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αν εσύ και το Προεδρείο θέλει να ξεχάσει τι έχει συμβεί σε αυτό το χιονοδρομικό, θα μου επιτρέψεις να τα θυμάμαι γιατί είναι πιθανό να ξανασυμβούν. Αν από εδώ και πέρα δίνει παρατάσεις μπράβο του.

Εσύ είδες τον κο Χονδρό τον Δεκέμβρη και σου είπε ροζ συννεφάκια και μονόκερους. Σας λέει ακόμα τα ίδια ή παραδέχθηκε και κάνα λάθος του?

Και πως αντιμετωπίζεις εσύ και ο Σύλλογος τη Σαχάρα που πέρσι και φέτος έχει 70+ μέρες χιόνι κατά τις οποίες παρέμεινε κλειστή?


Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μπράβο για το αυτονόητο; (παράταση). Καλά.
Ούτως ή άλλως χρωστάνε τόσα για τις ...... που έχουνε κάνει που πρέπει να δίνουν παράταση κάθε μέρα μέχρι να κλείσουν. Τελικά τι βλάβη υπήρχε και γιατί; (σιγά μη μάθουμε...)


 

Edited by Pant
  • Like 1

Practice makes perfect

Share this post


Link to post
Share on other sites

αντε παλι...
Σημερα η μερα ξεκινησε με σοβαρη βλαβη σε ολο το μπρατσο 1750-2250 δηλαδη εφτανες κελλαρια το πρωι και σε εστελναν φτερό.Το πρωι δυο 6 για πρωινο με μεγαααλη προσοχη στην αρχη για πετρα και μετα με δια για κελλαρια όπου το πεδιο ηταν πριβέ!Χιονι στις πιστες πολυ καλό και λεμε ας δοκιμασουμε και το εκτος.(πρωι τωρα ε..) ποιο εκτός? ρε παιδια δεν το εχω ξαναδει....απο το πρωι μιλαμε για κόλλα UHU.Λεμε οκ πιστομέρα παμε να λιωσουμε.12.30 με 13.00 κόλλαγε και η πιστα!!!!!...Ε ενταξει...ευτυχως ανοιξε ο Βακχος στην 1 και οι 4-5 πρωτες βολτες ηταν έπικ.Χαμηλα κολλούσε και αυτος..... προς το τελος κατι καναμε στα κελλαρια αλλα....οοολη η πλαγια του ερμη που γυρνας κελλαρια απο φτερο μεσω Δια το μεσημερι έκανες μπανιο...Το καλο ειναι ότι στο τελος μετα απο φασαριες επειδη ειχαν αφησει αρκετους να περασουν τζάμπα μας φόρτωσαν τις καρτες με αλλη μια μοναδα για καθημερινη συν μια ωρα παραταση.
Αυτα....
περναμε ωραια στα ελληνικα ΧΚ .....σουρεαλ καταστασεις....

  • Like 3
  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

-Σταθη με ποιον τρόπο τις φορτισαν. Έγινε για σας στο ταμείο η γενικά;

-Κατ τ άλλα μια πραγματικά περίεργη μέρα με υψηλές θερμοκρασίες που δημιούργησαν προβλήματα στην ποιότητα του χιονιού όπως αναφέρθηκε πιο πάνω. Παρ όλα αυτά με καλή παρέα, σκι έγινε και τη μέρα θα την κατατάξω στις καλές.

 

Screenshot_2020-02-24-20-50-05-392_com.corecoders.skitracks.jpg

Edited by gioand
  • Like 3

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Να προσθέσω πολύ ευχάριστα νέα για τη βλάβη. Σαν Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν υπάρχει λόγος να αναζητηθούν ευθύνες, ούτε καν να υπάρχει γραπτή τεκμηρίωση της βλάβης. Αν ήθελε η ΕΤΑΔ να είχε πάρει τα μέτρα της να μη συμβαίνουν τέτοιες βλάβες, μην παραπονιέστε στο Χιονοδρομικό σε όσους δουλεύουν πάνω. Στα ΕΤΑΔ τα παράπονα. Θα ξανασυμβεί? Είναι σαν να ρωτάς αν ο Περικλής θα χαλάει. Αν δεν παίρνεις τα μέτρα σου θα χαλάει.

Η ΕΤΑΔ δεν πήρε και δεν υπάρχει προοπτική να πάρει τα μέτρα της και η ΕΤΑΔ δίνει εντολές ανοίξτε με τόσο αέρα τότε παρά τα κενά ασφαλείας. Νομίζω σύντομα ο konkan θα δει την διοίκηση των ΕΤΑΔ, ίσως να τους ρωτήσει αν ξέρουν κάτι.

Πάντως το σημερινό δεν ήταν και κάτι το φοβερό, συμβαίνει σε όλα τα χιονοδρομικά του κόσμουμ μια φορά στο τόσο. Το ότι όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου κάνουν προληπτικά κινήσεις να μη συμβεί και αν συμβεί σε 10 λεπτά το φτιάχνουν, ας το γράψω απλά σαν σενάριο και οχι σαν γεγονος. Μην εκθέσουμε κανεναν μιας και δεν είναι ίσα κι όμοια τα ολόιδια λιφτ στις Άλπεις που δουλεύουν οι ίδιοι εργαζόμενοι της Doppelmeyer (και Έλληνες μερικοί) που έφυγαν τρέχοντας από τον Παρνασσό.

Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει τη σημερινή βλάβη με το ότι το συγκεκριμένο λιφτ δούλευε με 150χλμ αέρα, με πολλά συστήματα ασφαλείας εκτός και σίγουρα έξω από τις προδιαγραφές του κατασκευαστη συχνά. Ούτε το αμάξι σας είναι σίγουρο ότι θα χαλάσει αν το παίρνει συχνά ο 12 χρονός γιος σας, καρφώνει τις ταχύτητες μόνιμα στα κόκκινα σε χωματόδρομο.

ΧΚΠ

"Όσοι ήρθαν από Κελλάρια στο ΧΚΠ, τους στέλναμε στη Φτερόλακα, αφού πρώτα τους ενημερώναμε να βγάζουν εισιτήρια στα εκδοτήρια των Κελλαριών που είναι περισσότερα

ευχαριστήσουμε τα αστυνομικά τμήματα Αμφίκλειας και Αράχωβας για την πολύτιμη βοήθειά τους στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων

Οι φίλοι χιονοδρόμοι ευχαριστήθηκαν τις καλοπατημένες πίστες και κυρίως την Νο6, που είχε την τιμητική της! "

Ωραία είναι στο ροζ συννεφάκι της διεύθυνσης του ΧΚΠ

Η πραγματικότητα από πελάτες

"Παρουσιάζετε τα γεγονότα εντελώς διαφορετικά από ότι πραγματικά συνέβη. Έφτασα στα Κελάρια 8:55, κανένας δεν μου είπε να εκδοσω εισιτήριο εκεί. Μας είπαν να πάμε στη Φτερόλακα. Από τους πρώτους που έφτασαν εκεί. Λειτουργούσε ένα εκδοτήριο από τέσσερα. Χρόνος αναμονής για έκδοση εισιτηρίου 45 λεπτά."

" ήταν μόνο ενα ταμειο και η ουρά είχε φτάσει στα κελάρια,απαράδεχτη η κατάσταση για μια ακόμη φορά.Ανοργανωσιά και πλήρη απαξίωση με λίγα λόγια ανάξιοι "

" για ενοικίαση εξοπλισμού στέλνατε τον κόσμο επάνω στο σαλέ γιατί το κάτω δεν λειτουργούσε και όταν φτάσαμε επάνω μας ενημέρωσαν ότι δε μπορούμε να πάρουμε εξοπλισμό γιατί περιμένετε κάποια σχολεία που έχουν κάνει κράτηση και η ώρα ήταν ηδη 12!!!!
Με αποτέλεσμα ,μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία ,να μην καταφέρουμε να κάνουμε σκι έχοντας όμως πληρώσει κανονικά τα εισιτήρια μας!!!!
"

" ..10:00 το πρωι φτερόλακκα ρωτήσαμε το χειριστή λίφτ αν είναι ανοικτά τα λίφτ στα κελάρια και μας είπε δε ξέρω..λέω γιατί δε ρωτάς στον ασύρματο και δε λαμβάνω καμμια απάντηση "

" Είστε γαϊδούρια. Απλά πράγματα. Η αστυνομία ανύπαρκτη. Παρκαρισμένα στη Φτερόλακα και από τις δύο πλευρές και δεν χωρούσε να περάσει ένα μεγάλο πούλμαν που ήταν διαθέσιμο στα Κελλάρια. Άλλοι πληρώνανε και άλλοι όχι. Δηλαδή οι μισοί σας πελάτες μάγκες και οι άλλοι "

" πραγματικότητα υπήρχε μηδενική ενημέρωση, μηδενικός συντονισμός, κανένας σεβασμός στην ουρά από ένα πλήθος που είχε ταλαιπωρηθεί , υπερβολική καθυστέρηση, όταν φτάσαμε στη φτερολακα λειτουργούσε μόνο το ένα ταμείο γιατί στο άλλο ο κύριος που δούλευε είχε ένα σημαντικό τηλεφώνημαΜε δυο ώρες καθυστέρηση, επίσης το ότι θα δωθεί παραπάνω χρόνος δεν το ανακοίνωσαν ποτέ,"

" οι μισοι πληρώσαμε κανονικα ολοκληρο εισιτηριο, οι αλλοι μισοι μπηκαν τσαμπα κ γενικα η ολη κατασταση ηταν ό,τι να ναι... "

" Τις πιστες γιατι δεν τις πατησατε κυριε,την 6 γιατι δεν την πατησατε με τα κρυμμενα αγκοναρια κυριε; ""

 

 

Το έχω ξαναγράψει ότι το βασικό πρόλημα είναι ότι σχεδον κανένας εργαζόμενος δεν έχει ουσιαστικη επικοινωνία με την διεύθυνση

Το ότι όλες τις πρώτες μέρες της σεζόν είχαν 2 ώρες ουρά τα εισητήρια δεν ήταν λόγος για συγνώμη, παράταση και δωρεάν κάρτα μάλλον οφείλετε στο ότι είχαμε κάνει πιπί στο πηγάδι τότε.

Κόστος επιδιόρθωσης όλων των άνωθεν. 0 ευρώ. Χαρτάκι, πάρτε, σημειώνω όνομα, πληρώστε, ανεβείτε για σκι, θα ανέβουν και οι κάρτες σας σιγά σιγά όσο κάνετε σκι. Άντε να χάσει 200 ευρώ από τσαμπατζήδες, που τα έχασε μάλλον και σήμερα. Βέβαια πρέπει να έχεις έτοιμο το χαρτάκι.

Τέλος περίπου 0 ευρώ κοστίζει το να μιλήσει η διεύθυνση με τους εργαζόμενους και να έχει σχέδιο ή να ξέρουν οι εργαζόμενοι τι γίνεται στο χιονοδρομικό.

 

 

Edited by ΜΙΚ
  • Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πάντως ζητάνε και συγνώμη από τους πελάτες τους γαι την οποία ταλαιπωρία υπέστησαν. Για να ζητάνε συγνώμη σημαίνει "ουπς τι ξεφτιλισαμε"  Αύριο δίνουν και Περικλή και Ηρακλή. Δεν τον πιστεύω ότι θα πάρω τον Ηρακλή. Σαν ψέμα μου φαίνεται. Βρε λες να είναι....?

  • Love 1

WORK FOR IT!

Share this post


Link to post
Share on other sites

την στιγμη που εφευγα φωναξαν και ειπαν να παμε στο ταμειο να μας φορτισουν την καρτα με ενα ευρω κόστος για μια ημερήσια.Και πήγαμε...

Edited by skister
  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και εμένα μου μεταφέρθηκε ότι από οργάνωση δεν διαπρέψαμε για άλλη μια φορά.

Ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα; 

Επικοινωνία όλων των Υπαλλήλων; Σιγά το πεδίο που δεν ξέρει η φτερολακα τι γίνετε στα κελάρια. 
 

Ευτυχώς δεν ήταν ΣΚ. 

  • Like 1

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το τι έγινε και δεν έγινε σήμερα νομίζω είναι πλέον σαφές από τις περιγραφές.

Μια άλλη διάσταση που θα ήθελα να αναδειχθεί με την ευκαιρία είναι το πόσο κακώς έχει μείνει η Φτερόλακκα σε υποβάθμιση (σαλέ, προώθηση, περιποίηση γενικά). Φαίνεται ειδικά σε τέτοιες άτυχες μέρες, που θα μπορούσε να σώσει πολλά. Το να τρέχει ο κόσμος μαζικά να περάσει Κελάρια από τη Φτερόλακκα δεν είναι υγιές. Μιλάμε για μια πλευρά του βουνού που στέκεται αν θέλει αξιοπρεπέστατα και μόνη της για απαιτήσεις καθημερινής.

Επίσης, ο καφές στο σαλέ της Φτερόλακκας είναι καλύτερος. Και σαν περιβάλλον για χιονοδρόμους και γευστικά, για κάποιο λόγο.

  • Like 13

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Το να τρέχει ο κόσμος μαζικά να περάσει Κελάρια από τη Φτερόλακκα δεν είναι υγιές. Μιλάμε για μια πλευρά του βουνού που στέκεται αν θέλει αξιοπρεπέστατα και μόνη της για απαιτήσεις καθημερινής.

Επίσης, ο καφές στο σαλέ της Φτερόλακκας είναι καλύτερος. Και σαν περιβάλλον για χιονοδρόμους και γευστικά, για κάποιο λόγο.

To ότι η συντριπτική πλειοψηφία , στριμώχνεται στο πεδίο των κελαριων, που αν είσαι πάνω από αρχάριος, είναι τρομερά βαρετό και πληρώνει και ξαπλώστρα σε εκείνο το έκτρωμα, που μόνο σε τριτοκοσμική χώρα , θα το άφηναν να στέκεται πανω σε βουνό, ενώ δίπλα ακριβώς η Φτερόλακκα με πολύ πιο ενδιαφέρον πεδίο και σαλέ που κάπως ταιριάζει σε βουνό είναι άδεια, δείχνει τον βασικό λόγο που ανεβαίνει η συντριπτική πλειοψηφία Παρνασσό,που κάθε αλλά παρά το σκι και το βουνό είναι!!!!!

 

  • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, skister said:

την στιγμη που εφευγα φωναξαν και ειπαν να παμε στο ταμειο να μας φορτισουν την καρτα με ενα ευρω κόστος για μια ημερήσια.Και πήγαμε...

την χάσαμε για 5 λεπτά δηλαδή;?

Αυτό θα πεί σοβαρό ΧΚ. Παρνασσός ολέ!

- Η 6 αν δεν πέσει κι άλλο χιόνι μετά τα πρώτα περάσματα θα βγάζει πέτρες και χαλίκια, όλων των διαστάσεων , πολλές εκ των οποίων δεν φαίνονται καθώς μαζεύεται το χιόνι( τις ακούς όμως).Το ίδιο και η 7. 

Edited by gioand
  • Like 1

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ said:

To ότι η συντριπτική πλειοψηφία , στριμώχνεται στο πεδίο των κελαριων, που αν είσαι πάνω από αρχάριος, είναι τρομερά βαρετό και πληρώνει και ξαπλώστρα σε εκείνο το έκτρωμα, που μόνο σε τριτοκοσμική χώρα , θα το άφηναν να στέκεται πανω σε βουνό, ενώ δίπλα ακριβώς η Φτερόλακκα με πολύ πιο ενδιαφέρον πεδίο και σαλέ που κάπως ταιριάζει σε βουνό είναι άδεια, δείχνει τον βασικό λόγο που ανεβαίνει η συντριπτική πλειοψηφία Παρνασσό,που κάθε αλλά παρά το σκι και το βουνό είναι!!!!!

 

Πολύ καλά τα λες και εγώ που έχω μεγαλώσει στο σαλέ της Φτερόλλακας πραγματικά λυπάμαι που την βλέπω σε τέτοια εγκατάλλειψη. Όμως για να μαζέψει κόσμο η Φτερόλλακα χρειάζονται 3 πράγματα που δεν υπάρχουν.

1. Πάρκινγκ: Δυστυχώς με την αχρήστευση του πάνω πάρκινγκ δεν χωράνε πάνω από 100 αυτοκίνητα να παρκάρουν. Και αν παρκάρουν παραπάνω πιθανότατα θα οδηγήσει σε μποτιλιάρισμα.

2. Χιόνι. Δυστυχώς η 6 με τις υφιστάμενες χιονοπαγίδες θέλει πολύ τύχη να γεμίσει χιόνι στη ράχη. Αν δεν ασχοληθεί με αυτό το χιονοδρομικό, της μισές και πάνω χρονιές η 6 θα είναι κομμένη μεγάλο μέρος της σεζόν. Φέτος άνετα είχε χιόνι από 31 Δεκέμβρη και το χάσαμε.

3. Λιφτ. 14. Μόνιμες βλάβες (εδώ μιλάμε για πολύ μόνιμες, ζήτημα να δουλεύει το 30% της μέρας). 10. Μόνιμες βλάβες (άντε να πιάνει 60%). Δίας. Μόνιμα κλειστός και με βλάβες όταν ανοίγει. Σαχάρα. Τζόκερ να ανοίξει. Μας μένει μόνο η 6 και το 7 που έχουν αξιόπιστα λιφτ.

Δυστυχώς η 6 όσο φανταστική και να είναι με καλό χιόνι συνήθως δεν έχει καλό χιόνι σε όλο το μήκος να είναι ευχάριστη ακόμα και για προχωρημένους. Συνήθως το 70% των χιονοδρόμων δεν την κατεβαίνει πολύ ευχάριστα και ειδικά στο παγωμένο απότομο υποφέρουν. Ακόμα και προχωρημένοι το 50%των ημερών δεν θα την ευχαριστηθούν, πάγος, bumps και κακοστρωμένη όπως δυστυχώς συμβαίνει σε όλες τις απότομες Βορινές πίστες.

Το 7 είναι πονεμένη ιστορία, ακόμα και σήμερα το κάτω κομμάτι του δρόμου είναι παρατημένο. Όσοι έχουν μεγαλώσει παλιά με το 7 θυμούνται όλη τη διαδρομή πατημένη. Σήμερα περνάς πάνω από τα αμάξια στα 3 μέτρα ύψος. Η κεντρική πίστα του θα μπορούσε να είναι ωραία αλλά την έχουν αφήσει στενή.

Η Φτερόλλακα μέχρι να φτιαχτεί η ράχη της 6 και να μπουν συρόμενα στα δέντρα και να δουλέψουν ή αντικατασταθούν τα υφιστάμενα δεν έχει ελπίδα να μαζέψει κόσμο συστηματικά. Αν δεν ανοίξει και το πάνω πάρκινγκ ακόμα και με σούπερ χιόνι και χωρίς βλάβες επίσης δεν υπάρχει ελπίδα.

Yπάρχουν τα 3 σημεία στα δέντρα με έτοιμες πιστάρες και η Σαχάρα 2 που φωνάζουν "βάλτε μου λιφτ" για ονειροπόλους.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 7

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

όχι ότι διαφωνώ με όλα αυτά...αλλα μιλάμε για πράγματα που είναι εμφανή σε κάθε τομέα της ελληνικής κοινωνίας...από το δημόσιο k τους ιδιους τους πολίτες μέχρι τα XK

 

έλλειψη επικοινωνίας με την διοίκηση...δουλειές άρπα κολλα...οργάνωση μηδέν...k μια νοοτροπία "άντε να βγει k σήμερα η μέρα k για αύριο βλέπουμε"

πείτε μου που στο διάκονο στην ελλάδα δεν τα συναντάς αυτά? λιγότερο η περισσότερο

δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να έχει πιο πολλές απαιτήσεις...είναι ουτοπικό...

θα μου πεις πληρώνω k έχω απαιτήσεις...δεν διαφωνώ...

αλλα όσες φορες έκανα k εγώ παράπονα (και όχι μονο σε XK) η απάντηση που άκουγα ήταν "εδώ είναι έτσι φιλε...αν δεν σου αρέσει να πας αλλου"

το πιο παράλογο είναι ότι πολλοί γουστάρουν....στα @@ τους... όταν έρχεται το καλοκαιράκι k πίνουν τα σφηνάκια στα μπαράκια τα ξεχνάνε όλα k γουστάρουν που είναι έλληνες , που ζούνε στην ελλάδα (& καλά κάνουν εδώ) και που είμαστε ένα απέραντο XXXXXδέλο

Edited by Turms
  • Like 1

Snow is on my D.N.A.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Turms said:

όχι ότι διαφωνώ με όλα αυτά...αλλα μιλάμε για πράγματα που είναι εμφανή σε κάθε τομέα της ελληνικής κοινωνίας...από το δημόσιο k τους ιδιους τους πολίτες μέχρι τα XK

έλλειψη επικοινωνίας με την διοίκηση...δουλειές άρπα κολλα...οργάνωση μηδέν...k μια νοοτροπία "άντε να βγει k σήμερα η μέρα k για αύριο βλέπουμε"

πείτε μου που στο διάκονο στην ελλάδα δεν τα συναντάς αυτά? λιγότερο η περισσότερο

 

Aν δεν κάνω λάθος ζεις στο εξωτερικό. Να σε πληροφορήσω ότι σε πάρα πολλά τέτοια θέματα η Ελλάδα αλλάζει ήδη και αρχίζει και μπαίνει λογική και οργάνωση στο Δημόσιο. Πίστεψέ με σε σχέση με 10 χρόνια πάρα πολλοί φορείς έχουν οργανωθεί πολύ καλύτερα και εξυπηρετούν καλύτερα, ταχύτερα κλπκλπ. Όλοι συμφωνούμε πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξει το Δημόσιο παντού όσο πιο γρήγορα γίνεται και να οργανωθεί, χωρίς δουλειές άρπα κόλα και με καλή επικοινωνία ανάμεσα σε όλους.

Εδώ μιλάμε για σκι και δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνει. Απλά σε σχέση με 10 χρόνια πριν το χιονοδρομικό έχει οργανωθεί πολύ χειρότερα.

Για την βλάβη του λιφτ, όπως είχα γράψει παραπάνω είναι μια βλάβη που συμβαίνει παντού στον κόσμο κάθε 2-5-20 χρόνια σε κάθε λίφτ, μπορείς να δράσεις προληπτικά και φυσικά να έχεις το επίμαχο ανταλλακτικό έτοιμο να μπει, ενώ πρέπει να έχεις και εκπαίδευση και σχέδιο να το φτιάξεις. Δυστυχώς ούτε να το φτιάχνουν ξέρουν, ούτε ανταλλακτικό έχουν, ούτε προληπτικά έχει γίνει κάτι.

Λογικά από εδώ και πέρα θα μας κάνει παρέα 1-2 φορές το χρόνο αυτή βλάβη. Όπως είδατε σχέδιο διαχείρισης δεν υπάρχει αλλά ευτυχώς τα έκαναν όλα λάθος οπότε θεωρητικά θα τα κάνουν διαφορετικά την επόμενη φορά. Α ναι θα γίνει και στα άλλα λιφτ, θέμα χρόνου είναι. Και η μεγάλη τραμπάλα του Ηρακλή είναι πιθανό να ξαναγίνει αλλά έχουμε επιλέξει να το ξεχάσουμε.

Παρακαλάτε να ξανασυμβεί μέρες με λίγο αέρα και ζεστούλα, χωρίς κόσμο,  να μην έχει και άλλη σημαντική δουλειά η ΕΜΑΚ και φυσικά να μην είστε πάνω. Έχετε μαζί σας φαγητό και νερό γενικά όταν είστε στο ΧΚΠ. Και μπαταρία στο κινητό με παιχνίδια και ιντερνετ φθηνό να περνάει η ώρα.

Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει τη σημερινή βλάβη με το ότι το συγκεκριμένο λιφτ δούλευε με 150χλμ αέρα, με πολλά συστήματα ασφαλείας εκτός και σίγουρα έξω από τις προδιαγραφές του κατασκευαστη συχνά. Ούτε το αμάξι σας είναι σίγουρο ότι θα χαλάσει αν το παίρνει συχνά ο 12 χρονός γιος σας, καρφώνει τις ταχύτητες μόνιμα στα κόκκινα σε χωματόδρομο.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2
  • Haha 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

ναι μένω εξωτερικό...αλλα ειδικά για το δημόσιο θεωρώ ότι έχω δικαίωμα na το κράζω (και θα συνεχίσω να το κάνω) καθώς 
1. ένας λόγος που έφυγα ήταν αυτός
2. ήμουνα k εγώ Δημόσιος Υπάλληλος k αυτά που είδα από την μέσα πλευρά μονο αηδία μπορούν να σου φέρουν

sorry για το εκτος θέματος

από ότι μαθαίνω k εγώ (γονείς φίλους κλπ)  έχουν αλλάξει κάποια πράγματα προς το καλύτερο...αλλα η η άποψη μου όμως ότι στην ελλάδα βασιλεύει το "άντε να βγει k σήμερα η μέρα k για αύριο βλέπουμε" δεν αλλάζει

δεν ίνα μονο στο δημόσιο αυτό...είναι παντού...k στον τουρισμό ακόμα πιο πολύ ίσως...η νοοτροπία της αρπαχτής k μετά έχει ο θεός

 

το λεγόμενο after sales που λέμε (και η χιονοδρομία έινια πώληση υπηρεσιών) είναι λέξη άγνωστη...

δεν τους noiazei να τραβήξουν κόσμο k να τον κρατήσουν...ότι φάμε ότι πιούμε k ότι αρπάξουμε σήμερα κλπ....για μετά δεν βαριέσαι....τα κορόιδα θα έρθουνε πάλι

ΥΓ k στο εξωτερικό πάντως υπάρχουν κάποια XK που είναι τα ίδια...ίσως λίγο καλύτερα ίσως λίγο χειρότερα...αλλα γενικά η εικόνα είναι πολύ διαφορετική....

Edited by Turms
  • Like 1

Snow is on my D.N.A.

Share this post


Link to post
Share on other sites

To 2000 αποφασισαμε να μετοικισουμε Ελλαδα, 'γιατι η Ελλαδα, γινεται Ευρωπη'... Τι εχουμε τωρα, 2020? :blink:

Quote

Να σε πληροφορήσω ότι σε πάρα πολλά τέτοια θέματα η Ελλάδα αλλάζει ήδη και αρχίζει και μπαίνει λογική και οργάνωση στο Δημόσιο. 

:hehe::hehe::hehe:

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...