Jump to content
vaggelis

Χ.κ. Παρνασσού 2019-20

Recommended Posts

από το site του χιονοδρομικού :

<Εξαιρετική μέρα σήμερα με λιακάδα, ελαφρύ αεράκι και καλοπατημένες πίστες. Ο κόσμος εκμεταλλεύτηκε τις συνθήκες και ανέβηκε μαζικά στο βουνό με αποτέλεσμα η προσέλευση να είναι πολύ μεγάλη.>

δεν περιγράφω άλλο.....

θα σας πω μόνο τι σκέφτομαι τα 2-3 τελευταία χρόνια και μόνο όταν ανεβαίνω Παρνασσό.

αντί να λέω να ήμουν 20 χρόνια νεώτερος....λέω καλά που είμαι μεγάλος και πρόλαβα καλό σκι και ας ήταν με αντίκες καμπίνες και καρεκλάκια, τέτοια απαξίωση....????

• Like 5

Καταγματα λογω απατησιας των πιστων ή λογω ασχετοσυνης;

λογω απατησιας των πιστων

Τα όσα αναφέρει ο ΜΙΚ θέλω να πιστεύω ότι ο σύλλογος τα έχει αποστείλει τουλάχιστον στην διεύθυνση του χιονοδρομικού .....( θα αποφύγω να αναφέρω κοινοποίηση στην εισαγγελία δεν θα είναι υπερβολή )

κοινοποίηση στην εισαγγελία δεν θα είναι υπερβολή..... χθές !!!!

• Like 1

what?? :shock:

Ποια ήταν η αιτιολογία?

Άλλο πάλι και αυτό..

Η αιτιολογια ηταν οτι ειναι κλειστο για χιονοδρομιαν αλλα μονο για καφε και το εγραφε και στο site τους

οταν τους ζητησα να μιλησω με με καποιον αρμοδιο απλα με γραψανε... το δε προσωπικο εφυγε απο πανω κατα τις 2 αφου ειχε κοψει ο αερας .

• Like 1

Εμεις που καναμε το βημα και πηραμε το συνδετικο και δεν ειχαμε φωκιες αφου μας κλεισανε Ερμη-Ηνιοχο αλλα ΚΑΙ Ηρα (δικαιολογια ο αερας που ειχε φανερα πεσει) περιμεναμε να μας πανε με βανακι πισω στα Κελλαρια. Ακομα δεν καταλαβαινω γιατι δεν λειτουργησε τουλαχιστον η 7, που ειχε το καλυτερο χιονι του βουνου στα τελευταια 300 μετρα της. Επισης ακομα ακουγονται οι φωνες του Μιχαλη..

Η κατασταση στη Φτερο ειναι η εξης: δεν πατηθηκε ποτε διοτι δεν υπηρχαν μεχρι πριν 2 μερες ρατρακ και μεχρι πριν καμποσες χειριστες, τα πρωτα 200 μετρα της 6 δεν γινεται να πατηθουν αυτη τη τη στιγμη διοτι ο αερας το ξυρισε. Δεν υπαρχουν αρκετοι πιστερ, δεν υπαρχουν αρκετοι γιατροι στο κεντρο ωστε να καλυπτουν και την Φτερο. Στο παρκινγκ της Φτερο στα εκδοτηρια δεν εκδιδονται εισιτηρια χιονοδρομιας, παρα μονο για βολτα. Για πανοραμικη βολτα ανοιγει ο αξονας Ηνιοχου-Ερμη.

'Μαθετε να διαβαζετε το site, δινει τους αναβατηρες σε λειτουργια αλλα τις πιστες κλειστες για χιονοδρομια'.

Αυριο ολα ανοιχτα λενε, ασθενης Β λεει το site!

Ελαφρως της ταλαιπωρίας σήμερα η μέρα. Το χιόνι είναι λίγο, η Φτερολακα δεν μπορεί να ανοίξει, ο καιρός ήταν καλος, είμαστε ακόμα στις αργίες των Χριστουγέννων, ο κόσμος προσήλθε μαζικά και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο. Τεραστιες ουρες (στον Ηρακλή μέχρι το κλείσιμο), εκνευρισμός, ταλαιπωρία και σχετικά λίγο σκι.

Το χιόνι στον κόκκινο Βάκχο ήταν πολύ καλό, ειδικά το πρωί, αλλά πόσες φορες να κανεις την ίδια πίστα χωρίς να την βαρεθείς; Ο Περικλής με πολλά προβλήματα, ενώ ο Αίολος είχε κρυμμένες πέτρες χωρίς καμία σήμανση που τις έβλεπες τελευταία στιγμή όταν περνούσες από πάνω με πολλά, φοβάμαι πως αν δεν χιονίσει σύντομα θα είναι θέμα χρόνου να έχουμε σοβαρά ατυχήματα.

E7F8A224-33B0-4556-B4AA-740F98E14791.jpeg

793DB580-1E28-4E84-9926-879ABB9CA571.png

Κερασάκι στην τούρτα η φαεινή ιδέα που είχαν στην Αράχοβα να κλείσουν την κάθοδο αντί για την άνοδο στις 4:30 το απόγευμα στη γνωστή παράκαμψη του Καπλάνη, στέλνοντας όλα τα αυτοκίνητα αναγκαστικά μέσα από τον κεντρικό να διασχίσουν όλη την Αράχοβα. Παίζει να μην έχω ξαναδεί τέτοιο πήξιμο ποτέ στα πολλά χρόνια που περνάω από εκεί.

12198CA1-ACD3-47D0-BD7D-98BB84A98FCF.jpeg

98A427C0-F835-486D-803C-7BBD0FB25C3D.jpeg

• Like 15

Make Parnassos Great Again!

η Φτερολακα δεν μπορεί να ανοίξει, ο καιρός

Η Φτερολλακα ανοιξε. Μπορούσε να ανοίξει εδώ και 3 μερες αλλά άνοιξε χτες το μεσημέρι. Απλά κανένας δεν σε ενημέρωσε.

Περιφερειακή, Σαχάρα, 10,14 και 7 έχουν άφθονο χιόνι εδώ και μέρες. Η 6 ΕΙΧΕ χιόνι που επειδή δεν πέρασε ρατρακ το πήρε ο αέρας. Παράλληλα και ο Οδυσσέας και ο Δίας έχουν χιόνι που θα μπορούσαν να ανοιξουν.

Συνοπτικά μη σας πείσει κανένας ότι είχε ουρές επειδή δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Το χιονοδρομικό λόγω ανοργανωσιας και αδυναμίας προκάλεσε τις ουρές.

Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να δουλέψει η 6 αλλά σίγουρα με χιονοπαγιδες στη ράχη και πατημα θα είχε χιόνι να κατέβεις. Παραμονή την κατεβαίναμε άνετα με λίγη προσοχη.

Φανταστείτε χτες από το πρωί να δούλευαν για σκι Οδυσσέας, 10, 7, 14, Σαχάρα, Δίας και Περιφερειακη. Οι ουρές θα ήταν πολύ πολύ λιγότερες.

Ο Οδυσσέας είχε άνετη πίστα στα αριστερά που και με Οδυσσέα και με Δια να τις κατέβεις. Προφανώς μπορούσες να τις κατέβεις και με το παλιό συνδετικό.

Εδώ και πολλά χρόνια έχει ανακαλυφθεί ένα συγκλονιστικό αντικείμενο υπερσύγχρονης τεχνολογίας που ονομάζεται χαρτί. Φανταστείτε να υπήρχε η δυνατότητα σε κάποιους ανθρώπους να μπορούσε να δωθεί ένα τέτοιο για να κάνουν σκι προκειμένου να μην περιμένουν σε ούρα 2 ώρες για να προγραμματίσουν μια ηλεκτρονική κάρτα.

Στις όλες τις επιχειρήσεις τον 21αιωνα, όταν δεν λειτουργεί μια ηλεκτρονική υπηρεσία ή/και δεν μπορεί ο πελάτης να την αξιοποιήσει λόγω πολυπλοκότητας ή/και ασαφων οδηγιών, η επιχείρηση ζητάει συγγνώμη από τον πελάτη και ενσωματώνει τις οδηγίες ή απλοποιεί άμεσα τη διαδικασία. Δεν έχω δει καμία επιχείρηση που να μην ζητήσει συγγνώμη αλλά αντίθετα να κατηγορεί τον πελάτη.

Τέλος ήταν συγκλονιστικό το θέαμα 3 άδειες άχρηστες καρέκλες να κόβουν βόλτες για κάθε μία χρήσιμη καμπινα. Αν βρείτε άλλο παράδειγμα αχρήστων καρεκλών να κόβουν βόλτες παγκόσμιως σε χιονοδρομικό να το πείτε να μοιραστούν το Νόμπελ βλακείας χιονοδρομιας.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 12

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αν και χθές ήταν μέρα για άλματα αποφάσισα να πάω για σκι αφού θα ανέβαιναν και δύο φιλαράκια από Αθήνα. Ανάβαση από Αμφίκλεια φυσικά , κατά τις 09:30, ο δρόμος είχε κίνηση, συνάντησα πάνω από 3 αυτοκίνητα, αυτό εννοώ κίνηση.... Μία μικρή αναμονή για να βγάλουν κάρτα τα φιλαράκια, καμία 10 αρια άτομα δλδ, ο Χρήστος ο ταμίας της Φτερόλακκας, όπως πάντα ευγενικός και με το χαμόγελο να εξυπηρετεί τον κόσμο. Εντελώς τυχαία πιάσαμε κουβέντα με έναν άλλον κύριο που περίμενε να βγάλει και αυτός κάρτα.... έρχομαι από Κελλάρια, μας λέει, γίνεται μακελειό στα εκδοτήρια, ίσως και δύο ώρες αναμονή.....

Τα τού σκι τα είπε όλα ο Λάππας. Προσωπικά πιστεύω ότι το 30 αρι δεν άξιζε σήμερα. Εγώ ανέβηκα λόγω ετήσιας. Πολύς κόσμος , τρελές ουρές, λίγο σκι....

Θέλω να δώ ποιανού ήταν η φαενη ιδέα να βγάλει τις καρέκλες στην Φτερόλακκα.... καρέκλες που όλη μέρα κόβανε βόλτες άδειες, 3 καρέκλες να γυρνάνε μόνες τους και μία καμπίνα να εξυπηρετηθεί ο κόσμος !

Φτερόλακκα χαμηλά σίγουρα μπορούσε να ανοίξει νωρίτερα. Συμφωνώ απόλυτα με τον ΜΙΚ. Κατά την επιστροφή μας με την καμπίνα της 6 , ήδη είχαν ανοίξει το συρόμενο των αρχαρίων. Φυσικά οι αρχάριοι της Φτερόλακκας απολάμβαναν καταπληκτικό σκι σε ένα υπέροχο χιονοδρομικό την ίδια στιγμή που οι αρχάριοι των Κελλαριων περναγανε τα πάνδεινα για μια κατάβαση....

Ειλικρινά υπάρχουν στιγμές που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με τις αποφάσεις του Χιονοδρομικού.... βλέπε καρέκλες Φτερό, για παράδειγμα....

Στα θετικά η ευγένεια και η θέληση του προσωπικού του ΧΚΠ να βοηθήσει τον κόσμο, βλέπε Παναγάκος στον Περικλή για παράδειγμα.

Επιστροφή από την υπέροχη διαδρομή προς Σουβάλα όπου δεν συναντήσαμε ούτε ένα αυτοκίνητο.....

Άντε να βάλει λίγο χιόνι ακόμα, έχει αρχίσει να το χρειάζεται το βουνό...

• Like 13

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Αν και χθές ήταν μέρα για άλματα αποφάσισα να πάω για σκι αφού θα ανέβαιναν και δύο φιλαράκια από Αθήνα. Ανάβαση από Αμφίκλεια φυσικά , κατά τις 09:30, ο δρόμος είχε κίνηση, συνάντησα πάνω από 3 αυτοκίνητα, αυτό εννοώ κίνηση....

Με τρόμαξες... δεν έχω βρει ποτέ πάνω από τρία αυτοκίνητα :)

Σοβαρά τώρα, τα τελευταία χρόνια ισχύει το "κάθε πέρσι και καλύτερα". Κρίμα.

• Like 2

Practice makes perfect

Ο δρόμος από Αμφίκλεια προς χιονοδρομικό πως είναι ; Γιατί είχα την εντύπωση ότι είναι πάντα με χιόνι και παγο και δεν πάει κανείς από εκεί. Φέτος όμως μου είπαν στην Αμφίκλεια που πέρασα χτες ότι καθαρίζετε και πας γρήγορα και εύκολα.

Ενημερωτικά έχω απλό αυτοκίνηρο και όχι 4x4 ή Suv και έρχομαι από Αθήνα.

https://www.instagram.com/p/B674sNhl4Bz/?utm_source=ig_web_copy_link

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού στο ΧΚΠ το οποίο ανέστειλε την λειτουργία του.

Για φαντάσου

Το πρωί ανέβαζαν φωτο χωρίς ουρές και λέγαν ελάτε χαχα!!!!

Στάλθηκε από το SM-G390F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 2

Ο δρόμος από Αμφίκλεια προς χιονοδρομικό πως είναι ; Γιατί είχα την εντύπωση ότι είναι πάντα με χιόνι και παγο και δεν πάει κανείς από εκεί. Φέτος όμως μου είπαν στην Αμφίκλεια που πέρασα χτες ότι καθαρίζετε και πας γρήγορα και εύκολα.

Ενημερωτικά έχω απλό αυτοκίνηρο και όχι 4x4 ή Suv και έρχομαι από Αθήνα.

O δρόμος από Αμφίκλεια για ΧΚΠ τα τελευταία 15+ χρόνια που ανεβοκατεβαίνω είναι μία χαρά. Σε 17χλμ είσαι στο παρκιγκ της Φτερόλακκας καιι πρόσθεσε άλλα 3 χλμ εάν επιθυμείς να συνεχίσεις και να παρκάρεις Κελλάρια.

Στο χωριό δεν θα βρείς καθόλου κίνηση και ουσιαστικά αμέσως αρχίζεις την ανάβαση.

Η διαφορά κίνησης σε σχέση με τον δρόμο από Αράχωβα είναι απλά χαοτική. Δεν συγκρίνεται βασικά.

Μόνο σε κάποιες χρονιές που είχε πάρα πολύ έντονα φαινόμενα μπορεί να τον έβρισκες κλειστό για κάποιες μέρες, γιατί δίνανε προτεραιότητα στον δρόμο από Αράχωβα, αλλά αυτό φέτος τουλάχιστον δεν πρόκειται να συμβεί.

Φέτος υπάρχουν δύο μηχανήματα, ένα τρακτέρ και ένα Unimog με λεπίδα που έχουν αναλάβει αποκλειστικά το κομμάτι Αμφίκλεια- παρκινγκ Φτερόλακκας , και υπάρχεί και καβάτζα τρίτο μηχάνημα παρκαρισμένο στο χωριό με ρολμπα εάν σφίξουνε τα πράγματα.

Το να βρείς χιόνι και πάγο είναι φυσιολογικό πιστεύω όταν κινείσαι στο βουνό χειμωνιάτικα.......

Και εγώ με ένα ταπεινό συμβατικό αυτοκίνητο ανεβοκατεβαίνω τόοοοοοσα χρόνια με χειμερινά, και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, εξαιρώ φυσικά τις ελάχιστες φορές που όπως έγραψα πρίν είχαν δώσει προτεραιότητα στην Αράχωβα.....

Φιλικά,

Σπύρος

• Like 10

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Αυτά δεν τα λένε, τα κρατάνε για τον εαυτό τους

• Like 2

LP3weby.jpg

Πολύ ωραία τα λέμε για τον εκχιονισμό των δρόμων, αλλά οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι το (πράγματι καλό) αποτέλεσμα ήρθε επειδή αυτά τα μηχανήματα δεν χρειαζόντουσαν για να ανοίξουν δρόμους για χωριά. Τα ίδια μηχανήματα που εκχιονίζουν οοοοληηηη την περιοχή, εκχιονίζουν και τους δρόμους προς το ΧΚΠ.

Αν και όταν χιονίσει τόσο που να αποκλειστούν χωριά τα στελέχη αρμόδια στην Περιφέρεια θα πρέπει να δώσουν οδηγίες σε ποια μέτωπα και για πόση ώρα θα κινηθούν τα εκχιονιστικά. Μέχρι χτες υπήρξαν ελάχιστες ανάγκες καθώς το χιόνι έπεσε επάνω σε ραδίκια και με ένα πέρασμα καθάρισες, οπότε μπορούσες να γυρίσεις στο χιονοδρομικό που ήθελε αρκετά περάσματα.

Παράλληλα τα μηχανήματα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δεν έβγαλαν βλάβη. Είναι γνωστό στην περιοχή οτι δεν επιδιορθώνονται γρήγορα και φθηνά τα μηχανήματα.

Για ακόμα μια χρονιά παρακαλάτε να μη χιονίσει πολύ...

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ΜακηςΜ (που έχει να δει Ελληνικό χιονοδρομικό πολλά χρόνια) και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου (που δεν έχει κάνει καμία ενέργεια για την δημοσιοποίηση των προβλημάτων του Παρνασσού και τις 17 φορές που του το πρότεινα) συμφωνούν μαζί σου Θανάση. Σημαίνει ότι και οι τρεις σας είστε ευτυχισμένοι με το πως δούλεψε ο Παρνασσός και ότι είναι ασφαλέστατος ή έχετε βαρεθεί να με διαβάζετε.

Είναι απόλυτο δικαίωμά σας να ζείτε στο ροζ συννεφάκι που ζει και το χιονοδρομικό και να διαβάζετε στο forum όμορφα post με μόνο θετική ενέργεια και χαρούμενους ανθρώπους που γυρνάνε από σκι κατευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες και την ασφάλεια που είχαν.

Και εμένα είναι απόλυτο δικαίωμά μου να γράφω αληθή δεδομένα, που πιθανή δημοσιοποίησή τους θα έκανε καλό στι σκι μας. Και εγώ σας βαριέμαι αλλά απλά πατάω το κουμπί να μη σας διαβάζω και συνεχίζω τη ζωή μου.

Μπορείτε πάντα να διαβάσετε κάτι άλλο, δεν σας υποχρέωσε κανείς να με διαβάσετε και υπάρχει και κουμπί να μην σας εμφανίζει καν τα post μου.

Θεωρώ υποχρέωση μου να συνεχίσω αυτό που ονομάζεται εσείς γκρίνια, αλλά στην πραγματικότητα είναι ψυχραιμη περιγραφής της σουρεαλιστικής κατάστασης που ζούμε, με το χιονοδρομικό πραγματικά να προσπαθεία με το ζόρι να μη χαρεί ο κόσμος σκι και να έχουμε ατυχήματα.

Έχουν περάσει 4 μέρες που ενημέρωσα γραπτά και προφορικά το Προεδρείο του Συλλόγου και δεν έχει κάνει καμία ενέργεια για τα θέματα ασφαλείας που όλοι διαπιστώσαμε και στα 26 δεν βρέθηκε άνθρωπος να πει ότι ένα είναι υπερβολικό ή ανακριβές. Μάλλον ο κος KonKan (Αντιπρόεδρος) προτιμάει να μην υπάρχει γκρίνια και θεωρεί το ΧΚΠ ασφαλέστατο.

Προς στελέχη του ΧΚΠ

Επειδή δεν έγινα κατανοητός για την Παρασκευή και τα στελέχη του Χιονοδρομικού μπερδεύτηκαν. Μάλλον γιατί διαφώνησαν στην πρότασή μου να κάνουμε διάλογο. Γραπτά:

α) Θεωρώ ότι και την Πέμπτη και την Παρασκευή έπρεπε να γίνουν αποδεκτές εισηγήσεις στελεχών του ΧΚΠ να ΜΗΝ ανοίξουν όσοι αναβατήρες ΔΕΝ είχαν σε λειτουργία ανεμόμετρο, όσοι αναβατήρες είχαν ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ συστήματα ασφαλείας και όσοι αναβατήρες μέτραγαν αέρα ΠΑΝΩ από τα όρια ασφαλείας

β) Όταν άνοιξαν οι αναβατήρες και υποτίθεται έβαλε αέρα ή απλά έγιναν δεκτές οι εισηγήσεις να κλείσουν, θεωρώ ότι έπρεπε να γίνουν ανακοινώσεις από μεγάφωνα και στις βάσεις και αποβιβάσεις των λιφτ ώστε να το γνωρίζει ο κόσμος.

γ) Έπρεπε αμέσως να μεταφερθούν λεωφορεία στη Φτερόλλακα (ή να αξιοποιηθούν τα λεωφορεία που υπήρχαν ήδη εκεί) και να ξεκινήσουν πιστέρ να ελέγχουν τις πλαγιές μηπως έχει ξεμείνει κανένας.

δ) Μόλις έκοψε ο αέρας σε επίπεδα για την ασφαλή λειτουργία να ξαναξεκινήσουν οι αναβατήρες

ε)Να τεκμηριωθεί ο λόγος που οι πίστες 10, 11,16,17,13,18,24,22, 3, 7α, ενώ είχαν υπεραρκετό χιόνι από τις 29 Δεκέμβρη και έκτοτε καλό καιρό για 4 μέρες, αυτές δεν λειτούργησαν.

στ) Να δημοσιοποιηθούν τα νούμερα του αέρα καθώς και οι αναβατήρες με βλάβες στα ανεμόμετρα και απενεργοποιημένα συστήματα ασφαλείας για να μην κατηγορούν άδικα (αλλά αντίθετα να πάνε στον οφθαλμίατρο) οι πελάτες και τα στελέχη του ΧΚΠ που είδαν με τα ματάκια τους από τερματικά χειρισμού των αναβατήρων αλλά και με μετρήσεις με ανεμόμετρο χειρός οτι:

1. Το πρωί να φύσαγε ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ για να ανοίξουν κάποιοι αναβατηρες που άνοιξαν

2. Πρακτικά να μην άλλαξε ο αέρας και οι αναβατήρες να κλείσουν

3. Ο αέρας να έκοψε και τα λιφτ να μην ξαναάνοιξαν

ζ) Να προσδιοριστεί η αποζημίωση των πελατών για τις ώρες και τις πίστες που έχασαν σκι με αποκλειστική ευθύνη του ΧΚΠ

1. Στις ουρές για τα εκδοτήρια

2. Επειδή υπήρχαν κλειστοί αναβατήρες που είχαν αρκετό χιόνι να ανοίξουν και είχε να χιονίσει 3 μέρες με αποτέλεσμα τις ουρές.

3. Έκαναν 2 ώρες να επιστρέψουν σε χιονοδρομικό πεδίο

4. Όταν άνοιξαν κάποιες πίστες να μην υπάρχει καμία ενημέρωση για αυτό

5. Όταν έκοψε ο αέρας οι αναβατήρες να μην ξαναανοίξουν

Καλημέρα στελέχη του ΧΚΠ. Καλή δουλίτσα

Edited by ΜΙΚ
  • Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μια σημαντική λεπτομέρεια

(από το παρασκήνιο, όχι το προσκήνιο χκπ δηλ πίστες αναβατήρες ταμεία δρόμοι που βλέπουν οι περισσότεροι )...

κατανοητή για όσους έζησαν ή θυμούνται τους παλιούς ανοικτούς σταθμούς πομα που "ξεχείλιζαν" χιόνι ή κοκκάλωναν απο "πάγο" σε κάθε κακοκαιρία κι απαιτούσαν πολλές εργατοώρες για καθάρισμα με πιθανές ζημιές...

Οι σταθμοί των καινούργιων αναβατήρων μοιάζουν "σαλόνια" που επιτρέπουν την ασφαλή και αποτελεσματική εργασία των χειριστών...προϋπόθεση άκρως απαραίτητη για την ασφαλή και εύρυθμη (ελαχιστοποίηση μη λειτουργίας) λειτουργία του χκπ...

Σημαντική λεπτομέρεια ... το ερμητικό κλείσιμο τους κι τα ειδικά τζάμια τους που τους κάνουν "θερμοκήπιο"..

post-280-0-85899100-1578295083_thumb.jpg

post-280-0-36146100-1578295187_thumb.jpg

post-280-0-12199900-1578295800_thumb.jpg

post-280-0-09498300-1578296096_thumb.jpg

Edited by PanosDrivas
  • Like 10

Εχουμε εικονα απο πανω;

Στο fb λενε εριξε 30εκ στα κελαρια 1750, πανω δεν ξερουν ακομα...

Δυσκολα να ανοιξουν αυριο αποτι καταλαβαινω.

Να μεινουμε μπας και, ή να ξανανεβπυμε απο παρασκευη;

ΜακηςΜ (που έχει να δει Ελληνικό χιονοδρομικό πολλά χρόνια) και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου (που δεν έχει κάνει καμία ενέργεια για την δημοσιοποίηση των προβλημάτων του Παρνασσού και τις 17 φορές που του το πρότεινα) συμφωνούν μαζί σου Θανάση. Σημαίνει ότι και οι τρεις σας είστε ευτυχισμένοι με το πως δούλεψε ο Παρνασσός και ότι είναι ασφαλέστατος ή έχετε βαρεθεί να με διαβάζετε.

Το τι μπορεί να γίνει για την καλύτερη λειτουργία του χιονοδρομικού δεν είναι απλά μια σειρά από ανέξοδα βήματα. Για να γίνουν αυτά τα βήματα απαιτείται όρεξη και χρήμα (κατά την γνώμη μου και εντελώς διαφορετικό μοντέλο διαχείρισης) και αυτά στην παρούσα φάση δεν περισσεύουν. Αν μη τι άλλο, ας μη προσωποποιούμε τα... μέλη του συλλόγου για αποφάσεις στις οποίες δεν έχουν την παραμικρή επιρροή.

• Like 3

Make Parnassos Great Again!

Είπε ο Μιχάλης από μυστικές πηγές. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχουμε όλοι την όρεξη σου και δεν ζούμε όλοι στο ροζ συννεφάκι σου και δεν ναι δεν θελουμε κάθε δυο ποστ να διαβάζουμε τα σεντόνια σου. Μέσα στη τόσα που γραφείς λογικό να υπάρχουν και κάποια σωστά, αλλά μέχρι εκεί.

(Edit mod.)

Λοιπαμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά ο επίσημος σύλλογος θα συνεχίσει να πορεύεται με σοβαρότητα.

Edited by Χρήστος Λάππας
φτανει με τα προσωπικά ένθεν και ένθεν!
  • Like 1

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Λαππουλη μου δε με νοιάζει όσο κοστίζει και τι αρκεί αυτό που λαμβάνω να είναι ανακοινωμενο με σαφής κανονες. Φαντάζομαι ήταν πανάκριβο να δουλέψουν τα μεγάφωνα και να σου πουν να πας; Φτερολλακα να χαρείς σκι. Φαντάζομαι ήταν πανάκριβο να έρθουν τα ρατρακ δύο μέρες νωρίτερα. Να πατήσουν εκεί που είναι τα κολωνακια κοστίζει εκατομμύρια. Οι πιστερ αντί να είναι στα ζεστά να βάζουν ταμπέλες δισεκατομύρια. Να ξεπαγωσει άλλος ένας τον Ηρακλή με σκι τρισεκατομμύρια.

Όταν βγάλει ζημιά το αυγό που το δουλεύουν με 140 χλμ αέρα να δεις πόσο θα κοστίσει.

Για δες το site του χιονοδρομικού τι γράφει.

Κώστα μου δεν είπα ποτέ να μην πορευτεί με σοβαρότητα. Σοβαρευτείτε και πείτε επιτέλους αυτά που συμβαίνουν στα χιονοδρομικά μας.

• Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Ανοιξιατικα !!! και αγωνες πολυ ωραια μερα 
    • Η τιμες  γενικα σε ολα  στο καφε του χκεντρου ειναι ανώτερες και απο τον αλπεων  Ποιο σεν μορις και ποια  βαλ ντιζερ  Τους εχουμε ξεπερασει προ πολλού   4.5 ο μονος  καφες 7 ο διπλός🤒
    • Οταν τα ονειρα τον παππούδων ..γινούνε πραγματικοτητα
    • Αυτό είναι ζωή, αυτό είναι ευτυχία. Τα ζω και εγώ με τις κόρες μου. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.  Πάντα τέτοια!
    • ( ...πολλά παιδιά έχουν άρνηση , είχα και εγώ την πρώτη φορά που μου έβαλαν μπότες , είχα βάλει τα κλάματα.  Μου άρεσε μόνο να παίζω με το χιόνι, kids stuff. Την επόμενη σαιζόν μου ξαναεβαλαν μπότες του σκι και αυτήν την φορά για κάποια χρόνια έβαλαν τα κλάματα οι γονείς μέχρι να με ξεφορτωθούν και να πηγαίνω πλέον μόνος μου στο βουνό .....) ( ..το σκι είναι εθιστικό , προσοχή ) 
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. a40ntistos
      a40ntistos
      (42 years old)
    2. mirotis
      mirotis
      (42 years old)
    3. pkapsala
      pkapsala
      (57 years old)