Jump to content
vaggelis

Χ.κ. Παρνασσού 2019-20

Recommended Posts

3 hours ago, ΜΙΚ said:

Tο εσείς μάλλον απευθύνετε στο ΔΣ γιατί σαν μέλη έχουμε γράψει πολλές φορές να γίνει παρέμβαση στο θέμα της ασφάλειας.

Το ΔΣ δεν εκφράζει τη θέληση των μελών η οποία απορρέει από τις εκλογές και τις γενικές συνελεύσεις?

3 hours ago, ΜΙΚ said:

Και για το Πήλιο αν θυμάσαι 2016 Χριστούγεννα είχαμε καταθέσει κείμενο που έμεινε στα συρτάρια του τότε ΔΣ και δεν συνεχίστηκε. 

Αν έμεινε στα συρτάρια που να το δούμε.

Edited by pilio
  • Like 1

8 hours ago, pilio said:

Το ΔΣ δεν εκφράζει τη θέληση των μελών η οποία απορρέει από τις εκλογές και τις γενικές συνελεύσεις?

Αν έμεινε στα συρτάρια που να το δούμε.

Όσο εκφράζει την θέληση των πολιτών η κυβέρνηση και ο Δήμαρχος. Στη θεωρία απόλυτα στην πράξη σχεδόν καθόλου.

Έχει γίνει και ο χαμός στο forum με αλλαγές. Πάντως στις ανακοινώσεις μπορείς να τα βρεις όλα, έχει γίνει δουλειά στο παρελθόν αλλά δεν συνεχίστηκε.

Ύστερα από παρατηρήσεις των στελεχών του ΧΚΠ διορθώνω τις ασυναρτησίες που έγραφα χτες.

" Μερικές επισημάνσεις για τις βλάβες. Αυτές οφείλονται είτε σε λάθος σχεδιασμό, είτε στον λάθος τρόπο (διαδικασίες) λειτουργίας ή στην ελλειπή συντήρηση (επισκευή). Ο λάθος σχεδιασμός οδηγεί στην επιβάρυνση εξαρτημάτων (μηχανικών, ηλεκτρολογικών, ηλεκτρονικών). Το ίδιο αποτέλεσμα έχει και ο λάθος τρόπος λειτουργίας. Όταν εμφανιστεί η βλάβη εάν δεν ελεγχθούν οι αιτίες που την προκάλεσαν και γίνει μόνο αντικατάσταση είναι πιθανόν να ξαναεμφανιστεί. Δυστυχώς αυτό απαιτεί γνώσεις και εμπειρία κάτι που στοιχίζει ακριβά. Με μπαλώματα και φθηνοδουλειές δεν υπάρχει σωστή λειτουργία. "

Σωστός ο herman, να προσθέσω την ευθυνοφοβία, την γραφειοκρατία και τον ένα προμηθευτή. Γνώση και εμπειρία πολλή αλλά σε πιο απλά μηχανήματα. Φαντάσου στη Mercedes αυτοί που είχαν το συνεργείο μέχρι το 2000 και έκαναν άριστα όλες τις συντηρήσεις σε μηχανές βενζίνης. Κλείνει η αντιπροσωπεία και συνεχίζουν να συντηρούν τα μηχανήματα άριστα μέχρι το 2014, ενώ δεν έχει έρθει κανένα καινούργιο μοντέλο, έχουν δει μόνο την τεχνολογία μέχρι το 2000. 

Ξαφνικά τους πάει το GLC Plug in Hybrid του 2014 με 10 νέες τεχνολογίες. Το συντηρούν Γερμανοί, τους δείχνουν πως το συντηρούν (αλλά δεν αγγίζουν) και μια μέρα φεύγουν.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

4 hours ago, ΜΙΚ said:

Όσο εκφράζει την θέληση των πολιτών η κυβέρνηση και ο Δήμαρχος. Στη θεωρία απόλυτα στην πράξη σχεδόν καθόλου.

Οχι δεν το δεχομαι αυτό.

Μη συγκρίνουμε αντιπροσωπευτική δημοκρατία κρατους με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες ενός συλλόγου.

Οι αποφάσεις των συνελεύσεων ενός συλλόγου έχουν αν μη τι άλλο την αποδοχή της πλειοψηφίας των μελών. 

Πολυ θετική η παρεμβαση για Πηλιο. Στο χερι σας είναι να το συνεχίσετε και σε άλλα χ.κ. 

...αυτα.

• Like 2

Καλημέρα σε όλους και καλό ΣΚΔ. Παράκληση μη σταματήσετε για αλυσίδες ΔΕN χρειάζονται. Έγινε το πρωί ο τρελός χαμός για 100m

Sent from my iPhone using Tapatalk

122 χλμ ριπή κορφή ηρακλη 8.12. το πρωί. Ανοιχτός. Προσπάθειες εργαζομένων να μην ανοίξουν 6 συνδετικό λόγω αέρα αλλά η εντολή κατά τις 9 ήταν να ανοίξουν.

Προφανώς αφου δεν πάτησαν πριν μπει ο αέρας μας έμεινε ο παγος. Φήμες λένε ότι είχαμε ωραίο χιόνι πριν το αφήσουν να φυγει

Μπετόν αρμέ όλο το βουνό με 30μετρα χιονιού που και που να χαρείς σκι. Φυσικά ξαφνικά έπεφτες σε πάγο. Ευτυχώς στα βορινά Λουκία το έλεγες και πούδρα. Για 10 στροφές...

Λογικά θα μαλακώσει το χιόνι. Σημερα, αύριο, φέτος κάποια στιγμή θα μαλακώσει. Ακόμα μπετό.

Πολύ πλακα οι κοτρωνες δεξιά πριν το πάρκο Ηρακλή χωρίς σήμανση. Θα μάθετε να σταματάτε σε πάγο γατάκια θέλετε δε θέλετε.

Κόρονοιος η νομίζουν ότι δεν έχει χιόνι και είναι άδειο.

• Like 2
  • Haha 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

6 hours ago, ΜΙΚ said:

...Κόρονοιος η νομίζουν ότι δεν έχει χιόνι και είναι άδειο.

Λάθος υποθέσεις. Απλά το ΧΚΠ τελικά κατάφερε να διώξει του πελάτες του :P

Practice makes perfect

6 hours ago, ΜΙΚ said:

Μπετόν αρμέ όλο το βουνό με 30μετρα χιονιού που και που να χαρείς σκι. Φυσικά ξαφνικά έπεφτες σε πάγο. Ευτυχώς στα βορινά Λουκία το έλεγες και πούδρα. Για 10 στροφές...

Λογικά θα μαλακώσει το χιόνι. Σημερα, αύριο, φέτος κάποια στιγμή θα μαλακώσει. Ακόμα μπετό.

Μιχάλη τόσο πολύ παγωμένο ?

Αύριο  λόγω υψηλοτέρων θερμοκρασιών λες να είναι καλύτερα? τι λες θα αξίζει να ανέβω?

από στρώσιμο τουλάχιστον είναι καλά?

Πολύ μπετό. Λογικά θα μαλακώσει αύριο με τη ζέστη, σήμερα ειμασταν με πολύ κρύο όλη μέρα.

Σίγουρο δεν είναι τίποτα εκτός από τους φόρους και το ότι ο Παρνασσός διώχνει τους πελάτες του

Αν ήξερα ποτέ και αν ξεπαγωσει θα σου έλεγα αν αξίζει. Ντε ξέρει καρντια μου

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Δυσκολα τα πραματα σημερα, οπως τα λεει ο Μικ παραπανω. αλλο βουνο σε συγκριση με προηγουμενο ΣΚ. 

παγος μπετον σχεδον παντου, με λιγες πασπαλες χιονιου απο πανω ανα διαστηματα. Πιστες πατημενες καλα ομοιομορφες αλλα αλλου ηθελες να σταματησεις και αλλου σταματαγες. Μετα τις 14:00 κατι πηγε να γινει. γενικα κρυο πολυ με αερα.

αυριο δειχνει να αλλαζει, για να δουμε.

Σημεία Μπετό με σημεια χιόνι το πρωί, μαλακώνει με καλούς και τώρα κανείς καλο σκι

Περιμένουμε τη σούπα και τα ανοιξιάτικα εκτός ελπίζουμε η ώρα τους να είναι η σωστη

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αύριο βλέπω έχει αέρα, αλλά και σχετικά ψηλές θερμοκρασίες μπας και λιώσει το χιόνι. Τρίτη λέτε αξίζει για ανέβα; 

Και οι πίστες των κελλαριων στρώσανε και καρβαρεις και ανοιξιάτικο ποιοτικοτατο έβγαλε και πολύ δύσκολα να προλάβει να βγάλει σούπα

Κόσμος πολύ περισσότερο από χτες, έβγαλε και ούρα τέταρτο

Η διεύθυνση του χιονοδρομικού απολαμβάνει σκι με σημαντικες παρεες και εχει λάβει αποφαση να χτυπήσουμε μιας και ούτε οι ταμπέλες για τιςκοτρωνες του Ηρακλή ούτε το μαγικό σκοινακι υπαρχουν

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

10 με 12 λεπτά ουρές στο Βάκχο, αν δεν έμενε και κόσμος από το πλάι και το δίχτυ ήταν σωστά κλεισμένο. Το χιόνι μια χαρά, λίγος πάγος νωρίς το πρωί

IMG_20200301_112512.jpg

• Like 1

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

ναι οκ ....μετα τις 3 η εξι δεν κατεβαινε με τπτ....με ντεραπαζ την πηγα.Παγος και πετρα....πιολε θα ηταν οτι επρεπε.

Ενταξει δεν ειχα και ακμες..

Edited by skister
  • Like 1

ναι οκ ....μετα τις 3 η εξι δεν κατεβαινε με τπτ....με ντεραπαζ την πηγα.Παγος και πετρα....πιολε θα ηταν οτι επρεπε.
Ενταξει δεν ειχα και ακμες..

Ήθελε κουμπακ

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 3

Σήμερα πολύ καλύτερα από ότι περίμενα . Λιακάδα ,αέρας μόνο στα ψηλά , το χιόνι έχει μαλακώσει .

Δυστυχώς δουλεύει μόνο Βάκχος και Αίολος , με αποτέλεσμα να έχει γίνει ουρά .. 

• Like 2

πάντως για τον καθένα και για τα γούστα του τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

για εχθές (γεια σου Μιχάλη επί τέλους γνωριστήκαμε και από κοντά,) επειδή ξέρω και τα σημεία μέσα στις πίστες που θα κάνω σκι ανάλογα την ώρα,

από τις 08:45 δεν βρήκα πουθενά πάγο που να με δυσκολεύει εκτός πολύ πολύ μικρών σημείων που τα έβλεπες και τα πέρναγες εύκολα.

εντύπωση μου έκανε ότι στις 13:30 κανείς δεν κατέβαινε τον Ηρακλή, οπότε το τόλμησα και έπαθα πλάκα πόσο καλή ήταν η πίστα, κράταγε και γλύστραγε μαζί .!!! (άλλες φορές αυτή την ώρα έχει γίνει χωράφι).

το κερασάκι στην τούρτα η ρατρακιά κατά τις 14:00 στον Περική δίπλα στο lift . οπότε έκανα και κοτλέ φανταστικό πάνω κάτω μόνος μου...!!!

μέχρι και ο δρόμος στις 14:30 έως το απότομο ήταν καλός. (καλά ότι έβγαλα τα πέδιλα για μερικά μέτρα....δεν το πιστεύω ότι το έκανα και αυτό.) αλλά και το τελευταίο κάτω-κάτω καλό!!!!

πάρα τον πολύ κόσμο χόρτασα μέχρι τελικής πτώσεως σκι.

και να σκεφτείς ότι την προηγούμενη παραλίγο να κωλώσω λόγω του μπετόν....

• Like 1

Ναι καλέ είπα σημεία πάγο με σημεία χιόνι το πρωί.  συμφωνω μετά την πρώτη κατάβαση καρβαρες στα Κελλάρια αφού είχες διαβάσει το πεδίο. 

Χτες ήταν πάγος. Το Σάββατο ήταν μπετό. Πίστεψε με δεν ήταν το ίδιο πράγμα. Στον πάγο με μαχαίρια σερβισαρισμενά πας με κάποιες γωνίες. Το Σάββατο μόνο κάτι racing πιτσιρίκια έβαζαν γωνιες.

Κατά τύχη Σαββάτο βράδυ πέτυχα μια ομάδα από Θεσσαλονίκη με τις ώρες έφτιαχναν πεδιλα. Μου είπαν οτι απλά σερβισαρουν καθε βραδυ αν υπάρχει υποψία παγου.

Από εδώ και πέρα που θα αρχίσουν συχνότερα οι πάγοι χωρις ακμές καλύτερα να πας για καφέ και να περιμένεις.

Τυριά έκανες; Μαγικός μίξη καλού ζαχαροχιονιου με εξαιρετικό ζαχαροχιονι. Αυτό που έχει συμβεί στο εκτός πίστας είναι ότι δεν έχει "ισιωσει". Πάγωσε απότομα και δεν έχει λιώσει καλά να μην έχουν ανωμαλιες τα παλιά περάσματα. Όπου ήταν ίσιο ήταν φανταστικό μετά τις 11, όπου ήταν σκαμμένο ήταν πόνος.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μιχάλη άσχετο, ο Τυριάς είναι αυτό που βλέπουμε στα vids του Helbent που φεύγει δυτικά απο Ηνίοχο και αφού κατέβει στο δρομάκι της 7 συνεχίζει ως το πάρκινγκ Φτερόλακας? Υπάρχει ένα θαμμένο λίφτ εκεί, έτσι δεν είναι? Και μιας που πιάσαμε τις απορίες Καθρέφτης ποιός είναι ρε φίλε? και το λούκι Ηρακλή που σε βγάζει? 

Ξέρω ξέρω πολλά ρωτάω, αλλά θα τα βρούμε οι δυο μας όταν κατέβω με το καλό!!! Α,έχω και άλλες, αλλά εκείνες επί τόπου λύνονται!

1 hour ago, ΜΙΚ said:

Από εδώ και πέρα που θα αρχίσουν συχνότερα οι πάγοι χωρις ακμές καλύτερα να πας για καφέ και να περιμένεις.

επειδή το έχω με τον πάγο, θυμάμαι πριν πολλά χρόνια με κάτι blizard thermo, να πηγαίνω με πάγο όπως στη κατάψυξη στα ψυγεία της γιαγιάς μας, αεροπορία δεν ξέρω και εγώ με πόσα κοψίματα το δευτερόλεπτο, Φυσικά μόνο Περικλή.

και φυσικά έπεσα κάποια στιγμή και ακόμα θυμάμαι το τράνταγμα. 

και φυσικά συνέχισα

τέτοιο πάγο δεν έχω ξανασηναντήσει από τότε.....

αυτά πριν..... πολλά χρόνια.....

τώρα φυσικά και για καφέ αν μου ξανατύχει τέτοιο πράγμα.....μεγαλώσαμε.....

• Like 1

1 hour ago, DimiG said:

... και το λούκι Ηρακλή που σε βγάζει?

xartis_parnassou_sahara_fterolaka_periferiaki_ns.thumb.jpg.bb2f4b9f9429ab5bc028ea1d54eae243.jpg

• Like 4

Practice makes perfect

2 hours ago, ΜΙΚ said:

χτες ήταν πάγος. Το Σάββατο ήταν μπετό. Πίστεψε με δεν ήταν το ίδιο πράγμα. Στον πάγο με μαχαίρια σερβισαρισμενά πας με κάποιες γωνίες. Το Σάββατο μόνο κάτι racing πιτσιρίκια έβαζαν γωνιες.

ακριβώς ετσι.

ακριβως ετσι.

Edited by skister

15 hours ago, DimiG said:

Μιχάλη άσχετο, ο Τυριάς είναι αυτό που βλέπουμε στα vids του Helbent που φεύγει δυτικά απο Ηνίοχο και αφού κατέβει στο δρομάκι της 7 συνεχίζει ως το πάρκινγκ Φτερόλακας? Υπάρχει ένα θαμμένο λίφτ εκεί, έτσι δεν είναι? Και μιας που πιάσαμε τις απορίες Καθρέφτης ποιός είναι ρε φίλε? και το λούκι Ηρακλή που σε βγάζει? 

Ξέρω ξέρω πολλά ρωτάω, αλλά θα τα βρούμε οι δυο μας όταν κατέβω με το καλό!!! Α,έχω και άλλες, αλλά εκείνες επί τόπου λύνονται!

Τυριάς είναι από κορφή συνδετικού μέχρι το πάρκινγκ 1750. Είναι σηματοδοτημένη και πας από κορφή Ηρακλή τέρμα τραβέρσα, από Οδυσσέα τέρμα τραβέρα, από Δια από τον δρόμο που βγάζει Κελλάρια και από κορφή 6 με περπάτημα λιγο. Το έχει ο χάρτης του χιονοδρομικού, προσοχή να πας μόνο με καλό χιόνι και μόνο με παρέα που να το ξέρει πρώτη φορά. 25 δευτερόλεπτα κατάβαση είναι. Πάρε και λίγο φιγούρα.

Αυτό που λες είναι η Καλλόπη που φαίνεται στον χάρτη παρακάτω. Το λιφτ το σκουριασμένο φαίνεται στο πάρκινγκ της Φτερόλακκας αν πάρεις το 7 βγαίνεις όπως το λες. Αν πάρεις το 7 όπως ανεβαίνει αριστερά από κάτω σου είναι ο καθρέπτης(φουρκέτες του παλιού δρόμου μέχρι δρομάκι κάτω από το λιφτ της 7. Το λουκι του Ηρακλή σε βγαζει περιφερειακή, δες την εικόνα.

13 hours ago, Pant said:

xartis_parnassou_sahara_fterolaka_periferiaki_ns.thumb.jpg.bb2f4b9f9429ab5bc028ea1d54eae243.jpg

Η κυρία Κούλα στην Αμφίκλεια που απλώνει τα ρούχα, η κυρία Σουλτάνα στη Σουβάλα που τινάζει τα χαλιά, η κυρία Μερώπη στην Αράχωβα που ποτίζει τον κήπο και όλοι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής ξέρουν ότι με τον Δυτικό δεν παίζεις. Θα μπει μέσα στη μέρα γερός.

" Mε την πάροδο του χρόνου και μετά από την ελαφρά πτώση των ανέμων, οι αναβατήρες Ηρακλής και Περικλής τέθηκαν ξανά σε λειτουργία, γύρω στις 11:30, ενώ οι υπόλοιποι αναβατήρες (πλην του Δία) μπήκαν κι αυτοί σε λειτουργία στις 13:00. Δυστυχώς το αλαλούμ του καιρού συνεχίστηκε, ο άνεμος δυνάμωσε και πάλι στις 14:30 και ανάγκασε σε αναστολή τους περισσότερους αναβατήρες του κέντρου, με  εξαίρεση τους: Αφροδίτη, Βάκχο, Αίολο και baby 1."

Πριν τις 13.00 είχα(με) ενημερώσει το χιονοδρομικό ότι θα κάνει τεράστιο λάθος να ανοίξει τους αναβατήρες με τόσο αέρα που θα δυναμώσει. Δείτε στον καιρό την ώρα του post.

" Θερμά συγχαρητήρια στο χκπ που έσπασε νέο ρεκόρ ριπής Δυτικού με Ηρακλή ανοιχτό. 124χλμ αέρα. Είδες αν είναι καθαρά Δευτέρα πως κόβει ο αέρας...εγώ σας το πα πάντως. Με τον Δυτικό και τον Βορια μην παιζετε με τα κουβαδάκια σας εεεε τα καρεκλακια σας όσο είναι άνθρωποι επάνω. Το ίδιο είπαν και τα στελέχη σας αλλά δεν ακούτε. Η Παναγία μαζί μας. "

Μάλλον η διοίκηση του ΧΚΠ δεν δίνει σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες 300+ άνθρωποι σε λιφτ που μπορεί να εγκλωβιστούν με συστήματα ασφαλείας εκτός λειτουργίας και γνωστό πρόβλημα που μπορεί να βγει ανά πάσα στιγμή.

Αλήθεια...με 100+ χλμ αέρα μπορεί να γίνει διάσωση ή θα περιμένουμε να κόψει?

Kαλοί μου φίλοι σας ικετεύω μην ανεβαίνετε στον Παρνασσό μέρες με πολύ αέρα. Σύλλογε σε ικετεύω κάνε κάτι.

• Like 6
  • Thanks 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Χωρίς να μπαίνω στην ουσία της συζήτησης για τον πάγο, αναρωτιέμαι πραγματικά ποια θα είναι η αντίδραση του παρνασσικού και καλαβρυτινού κοινού όταν/αν έρθει για πρώτη φορά μαζικά σε επαφή με hardpack τεχνητού χιονιού. ?

*Είμαι τρολ*

• Like 4
  • Haha 3

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

32 minutes ago, PhaethonF1 said:

Χωρίς να μπαίνω στην ουσία της συζήτησης για τον πάγο, αναρωτιέμαι πραγματικά ποια θα είναι η αντίδραση του παρνασσικού και καλαβρυτινού κοινού όταν/αν έρθει για πρώτη φορά μαζικά σε επαφή με hardpack τεχνητού χιονιού. ?

*Είμαι τρολ*

Ενδιαφέρον άκουγεται αυτό που λες. Η μόνη φορά που έχω έρθει σε επαφή με τεχνικό ήταν στο Καϊμακτσαλάν και νομίζω ότι ήταν υπερβολικά γλιστερο (αν ισχύει ότι τέτοιο δλδ). Πάνε βέβαια και καμία 10αρια χρόνια τουλάχιστον και δεν πολυθυμαμαι. Τα χιονια του προηγούμενου σκ εμένα μου φάνηκαν υπερβολικά δύσκολα. Αν είναι κάτι παρόμοιο τότε είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα δυσανασχετησουν....

WORK FOR IT!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Βαγγέλη ο σύλλογος έχει αρκετά προβλήματα με κυριότερο για μένα έλλειψη μελών με διάθεση να προσφέρουν μέρος από τον χρόνο τους για δράσεις . Ιδέες πάντα υπήρχαν άνθρωποι να τις υλοποιήσουν δεν υπήρχαν . Προβλήματα επίσης προκαλούν στον σύλλογο οι αγκυλώσεις μελών σε κάποιες ιδέες και ο επίμονος τρόπος (ευγενικά το λέω) που το υποστηρίζουν! ! Σε ένα σύλλογο που το βασικό διακύβευμα είναι το πως θα ευχαριστηθούν τα μέλη και οι φίλοι του το σκι , εντος η εκτός Ελλάδος θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο χαλαρός και ανοικτός σε διαφορετικές ιδέες και δράσεις .  Σου αρέσει το ορειβατικό σκι ή γενικά η ορειβασία ή το περπάτημα στα βουνά χρησιμοποίησε τον σύλλογο και τα μέσα του ( forum , κοινωνικά δίκτυα) και βρες ανθρώπους και οργάνωσε δράσεις-εκδρομές  Σου αρέσουν οι εκδρομές για σκι εκτός Ελλάδος βρες αντίστοιχους και οργανωθείτε και μια και δύο και τρεις φορές . Προτιμάς τα χιονοδρομικά της Ελλάδος οργανώσου πάλι , υπάρχουν παρά πολλοι που θέλουν να αποφασίσουν την τελευταία στιγμή ή δεν μπορούν να διαθέσουν το κόστος των Άλπεων  Δεν υπάρχει σωστό και λάθος . Ο σύλλογος πρέπει να καλύπτει όλες αυτές τις δράσεις  Λεγόταν στις αρχές της δημιουργίας του συλλόγου ότι δεν πάμε Βουλγαρία για να ενισχύσουμε τα ελληνικά χιονοδρομικά, τεράστιο λάθος για μένα πάμε όπου μας προσφέρουν καλές συνθήκες για σκι     
    • Σύμφωνα λοιπόν με αίτημα που εκφράστηκε από αρκετούς συμμετέχοντες στην 3η συνάντηση, 30 λεπτά της επόμενης, θα αφιερωθούν στο θέμα: εκδρομή εξωτερικού 2026.  Προετοιμάστε και άλλες ιδέες και σκεφτείτε τον δικό σας ρόλο στην υλοποίησή τους.  
    • Ελπίζω να Να μην μας απασχολήσει το θέμα της εκδρομής και δεν θα πρέπει να είναι Κύριο θέμα συζήτησης Έχω καταλάβει ότι ο σύλλογος αντιμετωπίζει πολύ Σοβαρά προβλήματα
    • Πωλείται το ρολοι του τίτλου σε αριστη κατάσταση. τιμή για τα μέλη του snowclub 189€ !! https://www.car.gr/xyma/view/45892186-garmin-fenix-6-47mm  
    • Από ότι ξέρω μπορούν να την παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν όλοι και όχι μόνο οι οικονομικά τακτοποιημένοι  εξ άλλου το link για το zoom βγαίνει και στο Facebook 
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. 7ψυχος_gtsap
      7ψυχος_gtsap
      (62 years old)
    2. Mitsaras
      Mitsaras
      (69 years old)
    3. notis_tripoli
      notis_tripoli
      (42 years old)