Jump to content
KonKan

Ιανουάριος 2020

Recommended Posts

Καλή χρόνια με υγεία και πολλά πολλά χιόνια!!! Σε λίγες μέρες τα περισσότερα ΧΚ της χώρας θα έχουν πλήρη χιονοκαλυψη.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 12

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλή χρονιά σε όλους και καλή χιονοδρομικη σεζον

  • Like 5

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μάλιστα ακόμα δεν μπήκε το 2020 αλλά άρχισε ο Αντιπρόεδρος τις προβλέψεις. Σε λίγες μέρες τα περισσότερα χκ τις χώρας θα έχουν εξαιρετικά ραδίκια να κάνεις σούπα και χιόνι που θα φτάνει για χιονάνθρωπο και χιονοπόλεμο άχρηστε.

 

Ναι δυστυχώς το 2020 έχει ΧΕΙΜΩΝΑ ο οποίος όμως είναι ακατάλληλος για χιονοδρομικά που δεν έχουν τεχνητό και δεν τα λένε Παρνασσό. Kρύο και φανταστικές συνθήκες για σκι όπου υπάρχει χιόνι αλλά δυστυχώς χωρίς Νοτιάρες κακοκαιρίες να γεμίσουν χιόνι τα πιο πολλά χιονοδρομικά.

 

Αν κάποιος μας πει τι χιόνι έχουν τα Καλάβρυτα ψηλά ίσως μπορούμα να εκτιμήσουμε αν έχουν ελπίδες Στύγα και Αρτεμις για σύντομο άνοιγμα.

Ναι σωστό, εγώ πλέον κοιτάω windy πάντως.

Για Παρασκευή τα σύννεφα εννοείς;

Ναι βρε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως από το windy μπορείς να βγάλεις άκρη σε τι ύψος θα είναι τα σύννεφα και αν θα έχει ομίχλη. Ενώ το windguru, το youweather και τα διαγράμματα του gfs βλέπεις αν είσαι πάνω ή μέσα ή κάτω από τα σύννεφα.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν κάνω προβλέψεις βάση προγνώσεως αλλά λόγο ψυχολογίας. Από σένα περίμενα λίγο παραπάνω στήριξη στον πρώτο μήνα που ανοίγω .

 

Εφέτος όπου πάω θάβετε μετά. Των φώτων θα είμαι Τρίπολη, όποτε του αγιαννιού σας περιμένω να φάμε πούδρα στο Μαίναλο.

 

Δεν ευθύνομαι για άχρηστους μετεωρολόγους που πέφτουν έξω αλλά φέρτε ότι ποιο παλιά σκι έχετε .

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 5

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για αύριο στον Παρνασσό θα σηκώσω τα χέρια ψηλά με τον αέρα. Σήμερα δουλεύει η καμπίνα με ριπές 120. Να σας πω να ανεβείτε, να έχει ριπές 80 και να είναι κλειστά και παγωμένα 6 και Ηρακλής? Θα έχει ριπές 80 πολύ άνετα σε κορφή 6 και κορφή Ηρακλή. Λογικά Βάκχο για το 30ρι θα τον ανοίξουν με το ζόρι.

 

Για πολύ τολμηρούς και πολύ αισιόδοξους και βέβαια είναι ανέβα αύριο. Σήμερα ήταν για πολύ πολύ πολύ αισιόδοξους και πολύ πολύ πολύ τολμηρούς. Πάντως και το 7 θα έχει χαβαλέ και λέω να το τολμήσω, αλλά είναι πολλά τα σενάρια να ξεμείνεις εκεί ή τελικά στον Βάκχο να περάσουν πιο όμορφα.

 

Σάββατο και Κυριακή είναι ΑΝΕΒΑ, Ίσως Κυριακή κλείσει ο καιρός αλλά ακόμα μοιάζει καθαρό το πρωινό από ομίχλη.

 

Θα σας έστελνα με πολύ χαρά Μαίναλο αύριο αλλά δεν ξέρω τι κοτρώνα έχει.

 

Κάτσε να δούμε πόσες μέρες θα θέλει να συνέλθει το χιονοδρομικό αλλά από Τρίτη λογικά θα είναι φανταστικά για σκι.

  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello! Ποτε βλεπετε παιδια το επομενο ΑΝΕΒΑ?!


SKI


SKI


SKI


SKI


SKI


SKI


SKI


SKI


Share this post


Link to post
Share on other sites

...ας ελπίσουμε να μας θάψει από σήμερα το βράδυ...θέλουν πολύ χιόνι τα χιονοδρομικά μας ακόμη...

  • Like 1

fischer-progressor-f18-2016-17.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σήμερα θα υπερασπιστώ το ΧΚΠ. Άλλαξε περίεργα η πρόγνωση, ο αέρας φανόταν αργά το απόγευμα αν έβλεπες τις χτεσινές προγνώσεις. Φυσικά τους είπα να μην παίζουν με την υγεία ανθρώπων και ότι θα βάλει αέρα, αλλά τι σημασία έχει η υγεία ανθρώπων μπροστά στα 30αργύριαευρώ?

 

Θα θαφτούν τα σημεία που έχουν χιονοπαγίδες και δέντρα άντε και κάποιες υπήνεμες πλαγιές, εκτός αν περνάνε ρατράκ όπως το ρίχνει. Κοινώς όπου δεν έχει χιόνι δύσκολο να δεις αύριο σοβαρό χιόνι να έχει κάτσει.

 

ΑΝΕΒΑ Παρνασσό σαν καιρός σίγουρα την Τετάρτη αλλά πολύ αμφιβάλλω αν θα έχουν προλάβει να συμμαζέψουν, ξεπαγώσουν και ξεθάψουν το βουνό. Λογικά το 7 θα είναι κόλαση, αν μυριστούμε ότι ανοίγει πάμε για μαμ. Τρίτη πρωί μοιάζει να έχει θύελλα και μετά κόβει, ίσως αλλάξει όμως αύριο. Από Πέμπτη και μετά μοιάζει φανταστικός καιρός για σκι.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Διάβασα πως μετά και τις σημερινές χιονοπτώσεις, θα λειτουργήσει και το χιονοδρομικό στα Βίλια.

  • Like 10

Practice makes perfect

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πράγματι το χιόνι της Ελλάδας είναι Δίρφη, Βίλια, Πάρνηθα.

 

Στο θέμα μας. Κλαίμε. Έκανε ΧΕΙΜΩΝΑ και τώρα θα φάμε υπέροχες Αλκυωνίδες στο κεφάλι οπότε πηγαίντε για σκι άμεσα. Πολύ αμφιβάλλω αν θα έχει αλλάξει η εικόνα των σημείων με ραδίκια και κοτρώνες αλλά τα Κελλάρια και 14, 7 Σαχάρα έχουν υπεραρκετό χιόνι. Επόμενη κακοκαιρία: άγνωστο, στα βάθη του Γενάρη ίσως έρθει κάτι.

 

Aυριο το πρωί μοιάζει να έχει θύελλα και μετά κόβει. Τι ώρα κόβει? Λογικά την ώρα που έχουν πάει για φαγητό σπίτια τους, οπότε μόνο αν ένιωθα πολύ πολύ τυχερός θα ανέβαινα. ΑΝΕΒΑ Παρνασσό σαν καιρός σίγουρα την Τετάρτη αλλά πολύ αμφιβάλλω αν θα έχουν προλάβει να συμμαζέψουν, ξεπαγώσουν και ξεθάψουν το βουνό. Λογικά το 7 θα είναι κόλαση, αν μυριστούμε ότι ανοίγει πάμε για μαμ. ίσως αλλάξει όμως αύριο. Από Πέμπτη και μετά μοιάζει φανταστικός καιρός για σκι.

 

Διαβάζω ότι κάθε χρόνο λέμε τα ίδια για τα χιονοδρομικά. Εγώ βλέπω ότι κλαίγαμε για τον καιρό και τα τελευταία δυο χρόνια ο καιρός μας δείχνει ότι έχουμε καραχειμωνάρες όπως παλιά και απλά πρέπει όπωσδήποτε να βάλουμε τεχνητό παντού.

Κλαίγαμε για τα αργά λιφτ και έχουμε υπερλιφτάρες και εκατομμύρια ευρώ να κόβουν βόλτες.

Κλαίγαμε για την κρίση και αργια με λιακάδα σκάνε 7000 ΧΚΠ όλοι με τα ΙΧ τους, ενώ δεξιά και αριστερά βλέπεις Κινέζους στο ΧΚΠ.

Kλαίγαμε για όλες τις παλιές κυβερνήσεις και τους παλιούς διοικητές των ΕΤΑΔ αλλά τώρα έχουμε νέους (πάλι φόλα μυρίζομαι αλλά μέχρι να την φάμε υπάρχουν ελπίδες να είναι μικρότερη).

Κλαίγαμε για τα περίεργα που βλέπαμε να κάνουν τα χιονοδρομικά μας αλλά τώρα έχουν σαλτάρει τελείως.

Kλαίγαμε που δεν άνοιγαν επειδή φύσαγε 70χλμ αέρα, αλλά τώρα ανοίγουν με 140 και κλείνουν όποτε θέλουν.

Κλαίγαμε για την ασφάλεια και την λειτουργία των χκ χωρίς να ξέρουμε γιατί, αλλά δεν είχαν φύγει από το ΧΚΠ, το ΧΚΚ, το ΧΚΕ, το ΧΚΒ, το ΧΚ3 και το ΧΚΜ τα καλύτερα μυαλά να μπορούν να μας εξηγήσουν έξω από τα δόντια τι συμβαίνει, όπως συμβαίνει, με άμεσες και εφαρμόσιμες δωρεάν προτάσεις.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ευτυχώς μετά από τόσο βαρύ χειμώνα, θα φτιάξει ο καιρός εδώ πάνω ..... να χαρούμε πέτρες :-(

 

ΥΓ φαλακρό χωρίς χιόνι θυμάμαι, Βασιλίτσα και γενικότερα Πίνδο, χωρίς χιόνι Γενάρη και με την Κρήτη και Δίρφυ με μέτρα.......δεν θυμάμαι, τα τελευταία 20 χρόνια!

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πράγματι πρέει να πάμε πολύ πισω στα χρόνια για να βρούμε Βασιλίτσα μέσα Γενάρη με ραδίκια. Απλά είμαι υποχρεωμένος να γράφω το πόσο προφανές είναι ότι χρειαζόμαστε τεχνητό. Οι θερμοκρασίες είναι σταθερά χαμηλές, αρκετά κάτω από το μέσο όρο για την εποχή.

 

Για να μην έχει χιόνι η Βασιλίτσα σημαίνει ότι είχε φουλ Βοριάδες άρα κρύο και αέρηδες. Το ίδιο και για τα άλλα χκ. Ακόμα και ο Παρνασσός με τεχνητό είχε ανοίξει πολλές ακόμα πίστες και τα Καλάβρυτα θα είχαν άνετα τη Στύγα χωρίς πέτρες και την Άγκυρα με πλήρη στο χιόνι κατάβαση.

 

Κάτι μου λέει ότι και τέλος Γενάρη μπορεί να δούμε τη Βασιλίτσα με ραδίκια...

 

Ανεβείτε για σκι, ακολουθουν τουλάχιστον 10 υπέροχες μέρες για σκι. Όσο πιο σύντομα πάτε τόσο καλύτερο θα είναι το χιόνι. πχ αύριο ΑΝΕΒΑ (Δεν ευθυνόμαστε για τυχών επικίνδυνες καφετέριες με αναβατήρες που έχουν ένα άτομο να ξεπαγώνει αναβατήρες και που εκεί που έχει καλό σκι δεν έχουν ανοίξει αναβατήρες και αν ανοίξουν δεν το λένε σε κανέναν)

  • Like 6

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ανεβειτε ΔΙΡΦΥ για ορειβατικο!!!!!!!!!!!


Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaps νομίζω λόγω υψομέτρου πιο ποιοτικό χιόνι έχει το 7. Το Σάββατο ήταν Καναδά κομπλέ και χτες μου είπαν ήταν ακόμα καλύτερο. Το ότι χτες δεν μπόρεσαν να πάνε όσοι πήγαν Κελλάρια και ξέμειναν στα ανεμοδαρμένα είναι άλλο θέμα.

 

Φανταστικές μέρες για σκι όλες οι επόμενες μέχρι τη Δευτέρα. Κάθε μέρα που περνάει το χιόνι θα χάνει λίγο από ποιότητα αλλά νομίζω θα το λες και εξαιρετικό ακόμα και τη Δευτέρα.

 

Επόμενη κακοκαιρία υπάρχουν μικρές αμυδρές ελπίδες να σκάσει κατά τις 20 του μήνα.

  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Με αυτά και με αυτά, θα φτάσουμε στο τέλος Ιανουαρίου και ακόμα χιόνι για χιονοδρομία στην Φτερολακα (και στον κόκκινο Ηρακλή, και στον Οδυσσέα και στον Ερμη) δεν θα έχουμε.

Θυμάμαι την περσινή χρόνια και κλαίω.

  • Like 1

Νίφει!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν γκρινιάζω, περιγράφω κατάσταση. Και άλλες χρονιές έκλαιγες μην το ξεχνάς, και άλλες χρονιές είχες χαρεί μην το ξεχνάς. Ενδεικτικά το 2017 με πολύ χιόνι όλα τα σκ είχαν παλιόκαιρο. Ξεκίνα τώρα με λιακάδα το πρώτο του Γενάρη και βλέπουμε.

 

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές η φετινή χαρακτηρίστηκε από κρυο και Βοριάδες μετά τις 22 Δεκέμβρη. Και ο Παρνασσός και τα Καλάβρυτα είχαν χρυσές ευκαιρίες να πιάσουν αυτό το χιόνι αλλά το άφησαν να πετάξει προς πιο ζεστά μέρη. Ενδεικτικά η 6 ΕΙΧΕ μια χαρά χιόνι με πέτρες το οποίο επειδή δεν πέρασε ρατράκ το πήρε ο αέρας στην επόμενη κακοκαιρία.

Έχω ξαναγράψει ότι χωρίς 1. τεχνητό, 2. διαμόρφωση εδάφους, 3. χιονοπαγίδες και 4. "μάχιμα" ρατράκ δεν έχει ιδιαίτερα καλό μέλλον η χιονοδρομία στην Ελλάδα. Αφού τις καθημερινές δεν τις αξιοποιούμε για άλλους λόγους, τα Χριστούγεννα κυρίως αλλά και Γενάρη - Φλεβάρη Σαββατοκύριακα είναι τα πιο πολλά έσοδα των χιονοδρομικών. Στατιστικά αυτές οι μέρες έχουν μεγάλη πιθανότητα για παλιόκαιρο και επίσης στατιστικά η μητέρα φύση είναι πιθανότατο να δώσει οριακή χιονοκάλυψη. Είναι προφανές ότι και τα τέσσερα παραπάνω συμβάλλουν στον βαθμό τους το καθένα στην αύξηση της σεζόν ή την διαφορά του "έχει πέτρες μη πάτε" με το "φανταστικό σκι".

Φέτος η απουσία και των 4 είναι που πάει να βγάλει μέτρια τη σεζόν και όχι ο κακός μας ο καιρός. Άλλες χρονιές μας έτρωγαν οι Νοτιάδες και η ζέστη αλλά νομίζω μόνο μια μια βρίσκω. Οι πιο πολλές που δεν είχαμε χιόνι είχαμε ξερόκρυο και αέρηδες στις κακοκαιρίες.

 

Όποιος κάνει σκι και στα δύο βουνά μπορεί να κοιτάξει το αποτέλεσμα των χιονοπαγίδων και των περασμάτων των ρατράκ στα βουνά. Παράλληλα όπου έχει γούβα ή "τυχερά" σημεία (Σαχάρα) το χιόνι είναι άφθονο. Ενδεικτικά στην 6 δείτε τις χιονοπαγίδες ψηλά τι έχουν μαζέψει και δείτε στην ράχη που δεν έχει χιονοπαγίδα ότι δεν έχει μείνει τίποτα και έχει βράχια. Δεν είναι βέβαιο ότι σήμερα θα ήταν ανοιχτή μόνο με χιονοπαγίδες και ρατρακιές αλλά με αυτά τα δύο και διαμόρφωση θα ήταν.

 

Το ίδιο λογικά έχει συμβεί στην Άρτεμη όπου ο Ανατολικός πρακτικά την βαράει ευθεία και ψηλά πιο πολύ βγάζει χιόνι παρά βάζει. Και πέρσι είχε πάγο από κάτω και έριχνε με Α αλλά δεν έμενε τίποτα ψηλά. Φέτος δεν είχε καν τον πάγο και την πατήσαμε. Ρατράκ δεν ανέβηκε ποτέ να πατήσει οπότε οι ελπίδες που είχε για άνοιγμα χάθηκαν. Έχει και μπόλικα βραχάκια και η μάυρη και η Ειρήνη ψηλά και πάπαλα. Αντίθετα στη Στυγα, η φοβερή χιονοπαγίδα φράχτης της κορφής, μαζί με το πέρασμα ρατράκ κράτησαν κάποιο χιόνι και μπόρεσε να ανοίξει, έστω με μεταφορές και αναγκαστικά πετρούλες που ήρθαν με το χιόνι που έφεραν. Είχε διαμορφωθεί και πιο παλιά και κάτι σώθηκε. Όλοι γνωρίζουν ότι με καλές χιονοπαγίδες σήμερα θα κάναμε σκι στην Άρτεμη.

 

Παράλληλα είναι προφανές ότι το υπόβαθρο στο οποίο πέφτει το χιόνι προκαλεί τεράστιες διαφορές στο πόσο χιόνι θέλουμε για να κάνουμε σκι χωρίς πέτρες. Στις 26 του μήνα στον Παρνασσο φαινόταν όλα τα βράχια μέσα στα Κελλάρια, ενώ πιο παλιά ήταν όλο ίσιο. Είναι τεράστια η διαφορά στα σημεία που έχει γίνει ίσιο/γκαζον με τα σημεία που έχει βραχια/κοτρώνες να εξέχουν μέσα στη πίστα. Τα μεν με 15-20 πόντους χιόνι είναι άριστα, τα δε ακόμα και με μισό μέτρο τα λες και πετροσκι.

 

Δείτε το Ανήλιο και τη Βασιλίτσα. Στο ένα έπεσε δουλειά και τεχνητό, στο άλλο τίποτα. 3-5 και Σέλι το ίδιο.

 

Πάντα γράφω ότι πρέπει να κάνουμε ότι κάνουν όλα μα όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου που κάνουν στον μέγιστο εφικτό βαθμό και τα 4. Ειδικά για τα Χριστούγεννα είναι προετοιμασμένα και κάνουν όλες τις ενέργειες να πιάσουν και να παράξουν χιόνι. Πολλές φορές στις Άλπεις κάνετε σουπερ σκι αλλά ούτε που δίνετε σημασία σε αυτά που έχουν γίνει για να γεμίσει χιόνι. Κάποιες φορές δεν χρειάζεται αλλά κάποιες φορές σώνει τη σεζόν ή μεγαλώνει το πεδίο και μειώνει τις πέτρες. Και τα 4 φέτος δεν τα έκανε ο Παρνασσός στον βαθμό που έπρεπε και η τύχη μας άφησε με πίστες Κελλαριών, 7,10,14 και Σαχάρα με χιόνι. Τα Καλάβρυτα δεν έχω ιδέα τι έκαναν αλλά λογικά και αυτά σε μεγάλο βαθμό έχασαν το χιόνι.

 

Συνοπτικά και δεδομένου ότι κανένας δεν έχει την παραμικρή ιδέα πως θα είναι στο μέλλον οι χειμώνες (αν πρόπερσι με τις ζέστες μας έλεγαν ότι θα είχαμε τον περσινό φουλ χιόνι και τον φετινό φουλ κρυο δεν θα το πίστευε κανείς και με το δίκιο μας) πρέπει να μη σταματάμε να φωνάζουμε για την ανάγκη να διαχειριστούμε σωστά το χιόνι. Το κόστος είναι μηδαμινό μπροστά στα ωφέλη. Οι χιονοπαγίδες και οι ρατρακιές είναι κατοστάευρα το πολύ χιλιάρικα, η διαμόρφωση εδάφους χιλιάρικα το πολύ δεκαχίλιαρα και το τεχνητό εκατοντάδες χιλιάδες (για τον Παρνασσό μύριο).

 

Μπορούμε να καθόμαστε να βλέπουμε τα χιονοδρομικά μας κλειστά και να βρίζουμε τον κακό μας τον καιρό ή να ξεκινήσουμε με ρατρακιές και χιονοπαγίδες και βλέπουμε

 

Θα ξαναγίνει το φετινό αυτά είναι τα βουνά μας. Σχεδόν πάντα με αέρα το τρώνε και σχεδόν πάντα οριακά κάνουμε σκι τα Χριστούγεννα

 

Ακόμα μια μέρα που βαριόμουν στο γραφείο, και ο καιρός δεν έχει καν ενδιαφέρον να προβλεφθεί, καλό σας απόγευμα.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 7

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ανεβείτε σβέλτα για σκι τώρα που γυρίζει. Και αύριο και το σκ θα είναι υπέροχα, καλύτερο χιόνι αύριο και ίσως χαλάσει κάπως σ και κ. Νομίζω όμως σαν ποιότητα θα το λες και πολύ καλό ακόμα και κ.

 

Ελπίδες αμυδρές για κακοκαιρία 15 του μήνα αλλά το πιο πιθανό είναι να μην είναι τίποτα που θα αλλάξει συγκλονιστικά τη σεζόν. Πάλι Βορινό μοιάζει, πάλι στην Δίρφη θα πάει το χιόνι. Υπάρχουν λιγες ελπίδες πάντως μην το ξεγράψουμε ακόμα.

  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ανεβείτε σβέλτα για σκι τώρα που γυρίζει. Και αύριο και το σκ θα είναι υπέροχα, καλύτερο χιόνι αύριο και ίσως χαλάσει κάπως σ και κ. Νομίζω όμως σαν ποιότητα θα το λες και πολύ καλό ακόμα και κ.

 

Ελπίδες αμυδρές για κακοκαιρία 15 του μήνα αλλά το πιο πιθανό είναι να μην είναι τίποτα που θα αλλάξει συγκλονιστικά τη σεζόν. Πάλι Βορινό μοιάζει, πάλι στην Δίρφη θα πάει το χιόνι. Υπάρχουν λιγες ελπίδες πάντως μην το ξεγράψουμε ακόμα.

Κρήτη έχεις δει τι έγινε;και έχει και βουνά!
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σε Β Ελλάδα βλέπουμε χιόνι ..... .ας χιονίσει

Παρακαλώ .....

Στις 15 εμείς θα δούμε πάλι τα αρχ.... Βαγγέλη, είναι το μόνο σίγουρο :-(

Φέτος όλο κουβά

Edited by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σωστά, και Κρήτη έχει πάει το χιόνι

 

Β Ελλάδα φοβάμαι ότι το μόνο σοβαρό χιόνι που θα δείτε είναι το τεχνητό. Δυστυχώς χωρίς τεχνητό δεν έχει πολύ σκι πια και το ίδιο θα γίνει και στο μέλλον συχνά όπως έγινε και στο παρελθόν.

 

Ελπίδες για ίχνη χιονιού 12 και 15 του μήνα αλλά δεν θα πολυπόνταρα για τους Βόρειους. Νότια ίσως.

  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν είναι τυχαίο ότι το περασμένο ΣΚ πήγα για σκι στο Τρόοδος, στο αγαπημένο ελληνικό νησί μας :winter-2316:


Petros Tsantilas

 

A ski won't change your life...

unless you ride it

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...