Jump to content
PhaethonF1

Χειμερινός Ρουχισμός Για Το Κέντρο Αλληλεγγύης Του Δήμου Αθηναίων

Recommended Posts

Με αφορμή συζητήσεις που είχα κάνει με μια φίλη που ασχολείται με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), σκέφτηκα πως ο εξειδικευμένος ρουχισμός μας είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφερθεί σε ανθρώπους που δοκιμάζονται από τις καιρικές συνθήκες τον χειμώνα στην πόλη. Οι περισσότεροι έχουμε παλιότερο εξοπλισμό που δεν χρησιμοποιούμε πρακτικά πια στο βουνό.

Κάποια στιγμή το είχα συζητήσει πρόχειρα και με παιδιά του ΔΣ του ΕΣΤΟΥΧ και είχα υποσχεθεί ότι θα το ψάξω καλύτερα.

Το ΚΥΑΔΑ συγκεντρώνει ρούχα και τα ξεδιαλέγει, ώστε να προσφερθούν σε άστεγους ή άλλες κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται βοήθεια. Σήμερα είχε κινητή μονάδα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, αλλά υπάρχουν και μόνιμα γραφεία και τηλέφωνα επικοινωνίας, ώστε όποιος θέλει, όποτε θέλει να έρθει σε επαφή.

Γραφείο χορηγιών ΚΥΑΔΑ τηλ. 210-9233310

Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών τηλ. 2108223718

Έκανα τη μικρή μου κίνηση σήμερα σε ατομικό επίπεδο, αλλά θεωρώ πως ο Σύλλογος θα μπορούσε τώρα που είναι κρίσιμη περίοδος να κάνει κάτι πιο οργανωμένο ή τουλάχιστον να παρακινήσει τα μέλη του με δημόσια τοποθέτηση σχετικά.

Edited by PhaethonF1
  • Like 11

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Καλή ιδέα.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προσπαθώ να φανταστώ άστεγο να κυκλοφορεί με armada παντελόνι burton μπουφάν και 3 Vallees σκούφο ...

Χωρίς πλάκα τώρα είναι πάρα πολύ καλή ιδέα ! gradzzzz !!! έχω μια βαλίτσα παλιά φούτερ και κανα δυό μπουφάν/παντελόνια να στείλω ...

Tks

C.

• Like 2