PhaethonF1 7,243 Report post #1 Posted January 20, 2020 (edited) Με αφορμή συζητήσεις που είχα κάνει με μια φίλη που ασχολείται με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), σκέφτηκα πως ο εξειδικευμένος ρουχισμός μας είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφερθεί σε ανθρώπους που δοκιμάζονται από τις καιρικές συνθήκες τον χειμώνα στην πόλη. Οι περισσότεροι έχουμε παλιότερο εξοπλισμό που δεν χρησιμοποιούμε πρακτικά πια στο βουνό. Κάποια στιγμή το είχα συζητήσει πρόχειρα και με παιδιά του ΔΣ του ΕΣΤΟΥΧ και είχα υποσχεθεί ότι θα το ψάξω καλύτερα. Το ΚΥΑΔΑ συγκεντρώνει ρούχα και τα ξεδιαλέγει, ώστε να προσφερθούν σε άστεγους ή άλλες κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται βοήθεια. Σήμερα είχε κινητή μονάδα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, αλλά υπάρχουν και μόνιμα γραφεία και τηλέφωνα επικοινωνίας, ώστε όποιος θέλει, όποτε θέλει να έρθει σε επαφή. Γραφείο χορηγιών ΚΥΑΔΑ τηλ. 210-9233310 Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών τηλ. 2108223718 Έκανα τη μικρή μου κίνηση σήμερα σε ατομικό επίπεδο, αλλά θεωρώ πως ο Σύλλογος θα μπορούσε τώρα που είναι κρίσιμη περίοδος να κάνει κάτι πιο οργανωμένο ή τουλάχιστον να παρακινήσει τα μέλη του με δημόσια τοποθέτηση σχετικά. Edited January 20, 2020 by PhaethonF1 11 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,342 Report post #2 Posted January 21, 2020 Καλή ιδέα. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
C 369 Report post #3 Posted January 21, 2020 Προσπαθώ να φανταστώ άστεγο να κυκλοφορεί με armada παντελόνι burton μπουφάν και 3 Vallees σκούφο ... Χωρίς πλάκα τώρα είναι πάρα πολύ καλή ιδέα ! gradzzzz !!! έχω μια βαλίτσα παλιά φούτερ και κανα δυό μπουφάν/παντελόνια να στείλω ... Tks C. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites