Jump to content
giannis-ski

Η καραντίνα θέλει καλοπέραση …

Recommended Posts

Βρε αθεόφοβε διαχειριστή ?!? ?

τι σε φταίει  ο νταλαρας ?! ?

Edited by giannis-ski
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εδώ στην γερμανολανδη μπαίνουμε σε ένα είδος καραντίνα για όλο τον Νοέμβριο ! 

Ετοιμαζω συνταγές καραντινάτες ! ???

  • Like 1
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δυό δυό, οι τσιπούρες δυό δυό…και φούρνο! 

170 βαθμούς 35 με 45 λεπτά. Εξαρτάται από τον φούρνο. 
 

F17F7FF1-6648-4675-95E7-04458D872532.jpeg

39DC28C4-F7E9-4056-97B7-BB2DCDCB0F78.jpeg

Edited by giannis-ski
  • Like 3
  • Love 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το θέμα καθαρίστηκε. Παρακαλώ σε όποιον δεν αρέσουν οι γαστριμαργικές δημιουργίες που παρουσιάζονται εδώ απλά να παρουσιάσει τις δικές του. Και βέβαια να διατηρούμε όλοι την ψυχραιμία μας στις απαντήσεις μας.

  • Like 4

Νίφει!

Share this post


Link to post
Share on other sites
36 minutes ago, giannis-ski said:

Κυριακάτικο πρωινό ...

 

PS. @moderator 

νταλαρας νταλαρας νταλαρας !!! ?

 

2C8457EB-6B18-4649-A396-ED59F87E854E.jpeg

Να και εσύ, να και ο Νταλάρας σου!

  • Haha 1

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Share this post


Link to post
Share on other sites



Παρακαλώ σε όποιον δεν αρέσουν οι γαστριμαργικές δημιουργίες που παρουσιάζονται εδώ απλά να παρουσιάσει τις δικές του.


Αυτός που παρουσίαζει τις δημιουργίες του το κάνει για να παίρνει μόνο μπράβο; Κριτική δεν δέχεται; Αν δέχεται , πρέπει να βρίζει όπως ο Γιαννάκης; Και αν βρίζει, εσύ θεωρείς σωστό να σβήνεις και τις βρισιές αλλά και την κόσμια κριτική;



Sent from my M2004J19C using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
img][img]Δυό δυό, οι τσιπούρες δυό δυό…και φούρνο! 
170 βαθμούς 35 με 45 λεπτά. Εξαρτάται από τον φούρνο. 
 
F17F7FF1-6648-4675-95E7-04458D872532.thumb.jpeg.97193e6337381a50ad89f0e9400547a6.jpeg
39DC28C4-F7E9-4056-97B7-BB2DCDCB0F78.thumb.jpeg.3a0ed1b9accb997b578dca7630c036ba.jpeg
Τις κατεστρεψες! Η τσιπούρα θέλει κάρβουνο....

Sent from my M2004J19C using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Καλά λέω Γιάννη ότι έχεις ξεχάσει τις ρίζες σου :-( η γιαγιά σου πριν δώσει τα κρέατα στον παππού, δεν τα πασαλιβε με ρίγανη δενδρολίβανο κτλ ? Μετά το ψήσιμο δεν τα λεμονιζε πριν στα δώσει να τα φας; Σαν την μεσογειακή διατροφή δεν έχει! Και εδώ δεν τρώμε πρωινό σαν αυτό που φωτογραφίσεις πριν για ευνόητους λόγους. Ότι ισχύει για τα κάρβουνα , ισχύει εν μέρη και για τηγάνι φούρνο κτλ αν τα καρβουνιαζεις-καις. Μόνο τα βραστά θα μας σώσουν, αλλά αν είναι να τρώω βραστά όλη μου την ζωή ,καλύτερα να φύγω μια ώρα νωρίτερα :-)

 

ΥΓ μπριζόλα μοσχαρίσια , από ζωο ελευθερας ,μαριναρισμενη 24ωρο σε σακούλα κενού, με δενδρολίβανο+ρίγανη.

3dc8887d24a700d5f88a2a63752ff773.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν ξέρω ποια είναι η δυσκολία κατανόησης στο συγκεκριμένο θέμα. Αυτό που αρέσει σε εσένα δεν είναι απαραίτητο να αρέσει σε όλους, και ασφαλώς η Ελληνική κουζίνα (ό,τι και αν σημαίνει αυτό) δεν είναι η μόνη αξιόλογη στον κόσμο. 
μας ανοίξουμε λίγο τα μάτια μας και σε κάτι διαφορετικό. Όχι ό,τι μας δίδαξε η γιαγιά μας και τέλος.

  • Like 2

Νίφει!

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, Χρήστος Λάππας said:

Δεν ξέρω ποια είναι η δυσκολία κατανόησης στο συγκεκριμένο θέμα. Αυτό που αρέσει σε εσένα δεν είναι απαραίτητο να αρέσει σε όλους, και ασφαλώς η Ελληνική κουζίνα (ό,τι και αν σημαίνει αυτό) δεν είναι η μόνη αξιόλογη στον κόσμο. 
μας ανοίξουμε λίγο τα μάτια μας και σε κάτι διαφορετικό. Όχι ό,τι μας δίδαξε η γιαγιά μας και τέλος.

Xαρακτηριστικα να αναφερω οτι εκτος της Ελληνικης, μαγειρευω Ιταλικη, Γαλλικη, Ινδικη, Ταυλανδεζικη και Κινεζικη. Καπου-καπου, κανω και κανενα στεκι... Δεν θα καθομουν να παιδευτω με ολες αυτες τις κουζινες, αν η Ελληνικη ηταν η καλυτερη...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το καλύτερο είναι σχετικό και εμπεριέχει το προσωπικό στοιχείο. Δεν είναι υποχρεωτικό σε όλους να αρέσουν οι ίδιες γεύσεις, τα ίδια τραγούδια, κλπ.

Το υγιεινό είναι κάτι άλλο. Αν ανοίξετε κάποιο link από τα παραπάνω, δεν αναφέρεται σε κάτι ως γευστικότερο ή όχι, αλλά σε κάτι που είναι πολύ μα πολύ ανθυγιεινό.

  • Like 2

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Share this post


Link to post
Share on other sites



, δεν αναφέρεται σε κάτι ως γευστικότερο ή όχι, αλλά σε κάτι που είναι πολύ μα πολύ ανθυγιεινό.

Αν ανοίξετε κάποιο link από τα παραπάνω , και διαβάσετε εκτός από τίτλο και το κείμενο, θα διαπιστώσετε ,ότι το ψήσιμο στα κάρβουνα, αν γίνει σωστά = τα κρέατα δεν κάουν, και μσριναρισθουν πριν το ψήσιμο, και ραντισθουν με λεμόνι μετά το ψήσιμο είναι το ίδιο ή περισσότερο υγιεινά σε σχέση με το τηγάνι ή τον φούρνο!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Δεν ξέρω ποια είναι η δυσκολία κατανόησης στο συγκεκριμένο θέμα. Αυτό που αρέσει σε εσένα δεν είναι απαραίτητο να αρέσει σε όλους, και ασφαλώς η Ελληνική κουζίνα (ό,τι και αν σημαίνει αυτό) δεν είναι η μόνη αξιόλογη στον κόσμο.  μας ανοίξουμε λίγο τα μάτια μας και σε κάτι διαφορετικό. Όχι ό,τι μας δίδαξε η γιαγιά μας και τέλος.

 

Χρήστο περί ορεξεως κολοκυθόπιτα. Το θέμα είναι όχι τι μας αρέσει όπως γράφεις, αλλά αφού ανεβάσουμε κάποια δημιουργία μας, να είμαστε έτοιμη να δεχτούμε κριτική, αν κάποιος έχει διαφορετικό γούστο ή κουλτούρα. Ο Γιάννης δεν δέχεται την κριτική, αλλά βρίζει, ενώ εσύ σβήνεις την κόσμια κριτική, γιατί; Επειδή θίγεται ο Γιάννης και απαντάει βρίζοντας;  

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, giannis-ski said:

Σε έβρισα ?!?!? ?

Είσαι βριστης.


53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Share this post


Link to post
Share on other sites

Συνεχίζουμε....

Αρνάκι άσπρο και παχύ, 1,5 kg, αλατι περίπου 15 γρ. Πιπέρι καμμία δεκαριά γρ. Και 5 σκελίδες σκόρδο. 
το τύλιξα στις 8:30 το πρωί σε λαδόκολλα και το έβαλα πακέτο στο φούρνο στους 90 βαθμούς για 11 ώρες. Κάθε δυο ώρες περίπου το γύριζα. στο τέλος για την δωδέκατη ώρα ανέβασα την θερμοκρασία στους 150 .

λου-κου-μι !! ??

736D7FA8-1749-4935-8EE2-6215545115D7.jpeg

56A172C1-227F-49E0-B4B5-4EAF8733FDB7.jpeg

7A4A5C3F-2CBC-4DA8-A17D-AA78600E7E0A.jpeg

06618854-60F8-42D0-8DDC-87BB65C8E445.jpeg

  • Like 5
  • Love 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • Να συμπληρώσω ότι τα πέδιλα αυτά που φέρουν το όνομα παλαιού Ελβετού πρωταθλητή, έχουν δωρεάν ισόβιο σέρβις σε συγκεκριμένα εξουσιοδοτημένα καταστήματα στην Ελβετία. Τιμούλα και έτος παραγωγής;
    • Προς πώληση μεταχειρισμένο ελβετικό πέδιλο σε αρίστη κατάσταση: Molitor release r1   Length: 172cm Radius 14.7 Sidecut: 115-66-100. Binding: WRT12 με PLATE D40 WC DIN RANGE:4.0 - 12.0 Το συγκεκριμένο πέδιλο είναι ελβετικό και κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Stocklin δεν εξάγεται. Επίσης σαν μοντέλο είναι κορυφαίας ποιότητας – κατασκευής και απόδοσης σε πιστά!  Το πέδιλο είναι εξελιγμένο και ικανότατο να ανταποκριθεί το μέγιστο σε κάθε τύπο στροφής και απαιτήσεων! Κατέχει όλες τις τεχνολογίες σωστής κατασκευής και με την συγκεκριμένη δέστρα και λάμα που κατέχει μπορεί να παρέχει αμεσότατο έλεγχο και εξαιρετική γωνιωση.  Τέλος έχει χρησιμοποιηθεί μόνο μια σεζόν για 20-25 ημέρες.   (το εχω δοκιμασει προσωπικα σε διαφορες συνθηκες, κυριως γρηγορες κοντες στροφες σε παγο με μεγαλη κλίση) και η ανταποκριση αλλα και η επιθετικότητα του ηταν πλήρως ικανοποιητική!! το μοντελο αυτο χρησιμοποιειται συνεχως απο ντοπιους ελβετους εκπαιδευτες σκι και ενοικιαζεται σε προχωρημενους και εξπερ σκιερ!! επισης δεν το εχει κανενας αλλος στην ελλαδα !!! Η κατάσταση του είναι αρίστη! Περισσότερες πληροφορίες σε προσωπικό μήνυμα!
    • πουληθηκαν!! ευχαριστω! lock!
    • Πωλούνται τα παρακάτω μπατον τιμή 70€ ειναι από αλουμίνιο πραγματικά ελάχιστες φορες χρησιμοποιημένο μέγιστο ύψος είναι το 1.30  
    • Stockli ski Laser Slalom 2022/23  450ευρω Length : 165cm Radius: 13,6m Sidecut mm: 120-66-98 Δέστρες ( Bindings : SALOMON WRT 12 BIN 14) Το συγκεκριμένο πέδιλο έχει χρησιμοποιηθεί μόνο μια σεζόν γύρω στις 30 ημέρες στις ελβετικές Άλπεις! Εξαιρετικό για πίστα άριστο στις κοντές και γρήγορες στροφες, άριστη ανταποκρίση και αρκετά σκληρό. Οι πάτοι και οι λάμες του σκι είναι σε άριστη κατάσταση περασμένοι από πλήρες service ( βάση 0,50° και 88°side.) Όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες υπάρχουν κάποιες φθορές στο επάνω μέρος του περίπου λόγω χρήσης οι οποίες δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα στη χρήση. Οι δέστρες είναι εξίσου πολύ καλές.   Stockli laser sx 2023/24 480ευρω Length: 165cm Radius: 14.4m Sidecut: 99-70-119. Binding: (stockli- Salomon) SRT12 RANGE: 4.0 - 12.0 Μεταχειρισμένο πέδιλο του 2023/24 χρησιμοποιημένο για μια σεζόν περίπου 30-35 ημέρες χρήσης στις Ελβετικές Άλπεις. Ένα από τα καλυτέρα της κατηγορίας του για πίστα και για γρήγορες μεγάλης ακτίνας στροφές! Οι σύγχρονες και πλήρως εξελιγμένες τεχνολογίες κατασκευής του δίνουν πλήρη ευελιξία και προσαρμογή σε κάθε φυσική ικανότητα του κάθε σκιέρ! Γλιστράει πάρα πολύ ομαλά , χάρη στις αγωνιστικές του λάμες προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη επιτάχυνση στο τέλος κάθε στροφής και αυξημένη σταθερότητα και γωνιωτή ενώ οι πάτοι του έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται σε κάθε είδους χιόνι χάρη στη τεχνολογία κατασκευής τους! Το πέδιλο είναι κατηγορίας Sport Carve ιδανικό για προχωρημένους σκιέρ που ζητάνε γρήγορες στροφές με σταθερότητα! Υπάρχουν φυσικές φθορές στο επάνω μέρος του πέδιλου χωρίς χτυπήματα. Περασμένο από service Απρίλιος του 2024 Λάμες βάση 0,50ο και 88ο side edge Πάτοι σε αρίστη κατάσταση κερωμένοι χωρίς φθορές!    
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Today's Birthdays

    1. giorgosL
      giorgosL
      (39 years old)
    2. Life
      Life
      (42 years old)
    3. snowgirl
      snowgirl
      (49 years old)
  • Who is online

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      17,316
    • Total Posts
      460,821
  • Member Statistics

    • Total Members
      10,648
    • Most Online
      1,823

    Newest Member
    Justinhof
    Joined
×
×
  • Create New...