Val Claret 1,608 Report post #26 Posted June 3, 2020 (edited) 6 Kopaonik 8 Saint Gervais - Megeve 1 Les Houches 1 Tignes - Val Disere Edited June 3, 2020 by Val Claret 6 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,903 Report post #27 Posted June 3, 2020 45 minutes ago, Val Claret said: 6 Kopaonik 8 Saint Gervais - Megeve 1 Les Houches 1 Tignes - Val Disere Καταντια!... Το κρασι παλιο... το χαβιαρι ...μαυρο... το τυρι.... μουχλιασμενο! Αραχωβα... γιοκ! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post #28 Posted June 5, 2020 20 υπερμέρες στο Zermatt (Νοέμβριο με χιονάρες) 6 μέρες ορειβατικό στον Όλυμπο 1 Borovets (epic ημέρα ξανά και με νυχτερινό σκι) 1 Καιμάκ 7 Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,792 Report post #29 Posted June 6, 2020 Βατερλω.....εκλεισε το μαγαζι με αποτελεσμα το λιγοτερο σκι της τελευταιας 10ετιας 2 2 1 Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post #30 Posted June 7, 2020 Ήταν η πιο φτωχή χρονιά μου από άποψης χιονοδρομικών μέρων, αλλά η σεζόν σώθηκε χάρη στις υπερμέρες στο Ischgl με άρχοντα τον Giannis50! Επικ πουδρομέρα στο Kappl που χιόνιζε συνεχώς κι έβαζε αβερτά 10 εκ κάθε μισή ώρα πάνω στο στρωμένο, αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ! Και την επόμενη να τρώμε ό,τι απέμεινε στο Galtur!!!! Και κερασάκι μια ατελείωτη off piste διαδρομή προς Samnaun με εύκολο ζαχαρόχιονο! Το μόνο μου παράπονο για φέτος είναι ότι δεν δοκίμασα το νέο μου fish σανίδι για αποκλειστικά πούδρες... Του χρόνου πρώτα ο Θεός. 4 Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,170 Report post #31 Posted June 8, 2020 Νομίζω περισσότερο είναι το κλάμα για το σκι που δεν έγινε μετά τους περιορισμούς λόγω πανδημίας, βλέποντας τα βουνά να ασπρίζουν προκλητικά, παρά για το σκι που έγινε νωρίτερα. Κάπου 9 Σαββατοκύριακα, εκ των οποίων 2 σχεδόν καμμένα λόγω ομίχλης/αέρα/βροχής και κάτι σκόρπιες καθημερινές. Όλα Παρνασσό. Μισή μέρα σανίδι. Λήξη σεζόν με υγεία, που είναι το σημαντικότερο κάθε άνοιξη. Όμορφες στιγμές με φίλους και μαθητές, ιδιότητες που συχνά συνυπήρχαν. Χάρη σ' αυτούς έχω αρκετά πράγματα να θυμάμαι, αναλογικά με το σκι που έγινε. Υπόσχεση για αναπλήρωση χιλιομέτρων του χρόνου, κυρίως με προσωπικό χρόνο, αυτοβελτίωση και σκι με φίλους. 6 3 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
amiklon 309 Report post #32 Posted June 9, 2020 (edited) 23 hours ago, PhaethonF1 said: Νομίζω περισσότερο είναι το κλάμα για το σκι που δεν έγινε μετά τους περιορισμούς λόγω πανδημίας, βλέποντας τα βουνά να ασπρίζουν προκλητικά, παρά για το σκι που έγινε νωρίτερα. Κάπου 9 Σαββατοκύριακα, εκ των οποίων 2 σχεδόν καμμένα λόγω ομίχλης/αέρα/βροχής και κάτι σκόρπιες καθημερινές. Όλα Παρνασσό. Μισή μέρα σανίδι. Λήξη σεζόν με υγεία, που είναι το σημαντικότερο κάθε άνοιξη. Όμορφες στιγμές με φίλους και μαθητές, ιδιότητες που συχνά συνυπήρχαν. Χάρη σ' αυτούς έχω αρκετά πράγματα να θυμάμαι, αναλογικά με το σκι που έγινε. Υπόσχεση για αναπλήρωση χιλιομέτρων του χρόνου, κυρίως με προσωπικό χρόνο, αυτοβελτίωση και σκι με φίλους. καλα να παθουμε ,να βαλουμε μυαλο,.Μου λεγαν οι φιλοι μου ελα καμια μερα Παρνασσο, ασε βρε μεγαλε,σε λιγο καιρο θα παω Αυστρια,τι να κανω στο Παρνασσο.....2 εβδομαδες πριν το ξεσπασμα στην Ιταλια μου λεγαν ,ελα 3ημερο borovets...απαντουσα, borovets, το σκυλοβαριεμαι, τοσες φορες εχω παει,αφου σε λιγες μερες φευγω για Αυστρια,...,Αποτελεσμα, ουτε Αυστρια να παω και στα 35 χρονια που κανω σκι, ειναι η πρωτη φορα που δεν εβαλα σανιδι ή πεδιλο στα ποδια μου,,,καλα να παθω...τα παθηματα μαθηματα.. Edited June 9, 2020 by amiklon 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,903 Report post #33 Posted June 10, 2020 Να κανεις σκι καθε μερα που μπορεις, σαν να ειναι η τελευταια σου. Γιατι ποτε δεν ξερεις... Εαν την τελευταια φορα που εκανα σκι, εκανα σαν να ειναι η τελευταια μου, θα εμενα σπιτι και δεν θα ηταν η τελευταια μου... Που τελικα ηταν... 2 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites