Jump to content

Recommended Posts

2 hours ago, ΜΙΚ said:

Για τα περσινά εγκλήματα του Παρνασσού πάντως δεν έκανε τίποτα παρόλο που τους συνάντησε. Ίσα ίσα τους είπε και μπράβο.

Φυσικά το επιχείρημα "ο κόσμος καίγεται"¨είναι αποδεκτό αλλά μόλις τελειώσει η φωτιά δεν θα πάμε για σκι?

Για να είμαι ειλικρινής μιλάς συνεχείς για εγκλήματα και μάλιστα για τον Παρνασσό που δόξα τον Θεό τον έχουν μπουκώσει με χρήμα .... θα μου πεις εκεί  κάτω  ,για τον Παρνασσό κόβεστε γιατί θα συζητήσουμε ,για τα 3/5 πηγάδια, Βασιλίτσα , Πηλιο ξέχασε τα ..... επαρχία .....! Παρνασσό α ναι και Καλαβρυτα ! Χρήμα αρκετό ....δρόμους , παράδρομους , ελικοδρόμια κλπκλπ ....Ελλάδα ! μόλις μάθαμε να τσουλάμε δεν μας χωράει .... σαλέ στα λιβάδια ....εξαφανίσαμε το δάσος ...  όσο για τον σύλλογο μας δεν εκφράζεται στο εδώ forum ... είναι δεδομένο ότι η ύπαρξη μας γίνεται αντιληπτή μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ..τελειώνοντας εάν θέλεις να σε ακούσουν (και να σε πάρουν στα σοβαρά γράψε )για τα εγκλήματα του Παρνασου στο https://m.facebook.com/groups/225878454866948/?ref=pages_group_cta  και ας ελπίσουμε ότι γρήγορα ,δυνατοί και υγιείς θα τα καταφέρουμε να ανέβουμε για σκι εάν όχι στην Ελλάδα τουλάχιστον στην Βουλγαρία ,δεν θα αναφερθώ στα χιονοδρομικά της άλλης Ευρώπης ,δεν ξέρω εάν τα οικονομικά μας εδώ που βρεθήκαμε θα μας το επιτρέψουν ....

Σωστά τα λες φίλε. Δυστυχώς λόγω οικογένειας δεν έχω πάει πιο Βόρεια την τελευταία εξαετία από το Πήλιο και δεν έχω άποψη. Έχω προσκαλέσει πολλές να γραφτούν και να "πολεμηθούν" τα προβλήματα όλων των χκ. Για το Πήλιο πχ έχω προτείνει στο Προεδρείο δράσεις που απορρίθφηκαν. Για Καλάβρυτα τα ίδια.

Το πρόβλημα του Παρνασσού είναι ότι έπεσαν 32 μύρια (τα μισά περιττά) και ξέχασαν να έχουν 100-500.000 ευρώ μεγαλύτερο μπάτζετ κάθε χρόνο.

Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι είναι άσχετοι Δημίσιοι Υπάληλοι και "βυσματικοί" προσωρινοί πολλά από τα υψηλόβαθμα και μεσαία στελέχη. Κανένας δεν έχει ασχοληθεί με την ασφάλεια σοβαρά, μόνο πασαλείμματα. Χοντρός και Οικονόμου (για μένα, μπορεί να κάνω λάθος) έχουν κάνει τουλάχιστον 100 κινήσεις που είναι λάθος. Ο Σύλλογος δεν τους έχει πει ούτε λέξη για καμία από αυτές.  Όλοι τα έχουν λάβει γραπτά και τα 100 (Σύλλογος, Οικονόμου, Χοντρός)

Το facebook πιστεύω είναι μόνο για γέλιο.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2
  • Haha 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Το facebook πιστεύω είναι μόνο για γέλιο.

Έλα ντε που μόνο εκεί δείχνει παρουσία δραστηριότητα ο πρόεδρος...!

Κλείστε το φόρουμ, τζάμπα έξοδα
  • Like 1
  • Haha 1

16 hours ago, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ said:

Έλα ντε που μόνο εκεί δείχνει παρουσία δραστηριότητα ο πρόεδρος...!

Κλείστε το φόρουμ, τζάμπα έξοδα

Μπορεί και να τον έχουν μπαναρει από το forum ....???

• Like 2
  • Haha 2

καλημερα ..πως μπορω να παρακολουθησω την συζητηση με το χ.κ Βιγλας?

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

1 hour ago, gianis50 said:

Γιατί ρωτάς ....;  Μεταδόθηκε ..... Εγώ την παρακολούθησα .. μεγαλόπνοα σχέδια για το  μέλλον αλλά  ξέρει τη μας λέει ...αυτό που εντυπωσίασε είναι ότι έχει  πλήρη λειτουργία καθημερινές .....! Παρνασσός ακούει  ! 

Edited by vaggelis

Η εκδήλωση μεταδίσετε live από την σελίδα του Συλλογου στο Facebook live

Sent from my iPhone using Tapatalk