vaggelis 2,024 Report post #26 Posted January 8, 2021 2 hours ago, ΜΙΚ said: Για τα περσινά εγκλήματα του Παρνασσού πάντως δεν έκανε τίποτα παρόλο που τους συνάντησε. Ίσα ίσα τους είπε και μπράβο. Φυσικά το επιχείρημα "ο κόσμος καίγεται"¨είναι αποδεκτό αλλά μόλις τελειώσει η φωτιά δεν θα πάμε για σκι? Για να είμαι ειλικρινής μιλάς συνεχείς για εγκλήματα και μάλιστα για τον Παρνασσό που δόξα τον Θεό τον έχουν μπουκώσει με χρήμα .... θα μου πεις εκεί κάτω ,για τον Παρνασσό κόβεστε γιατί θα συζητήσουμε ,για τα 3/5 πηγάδια, Βασιλίτσα , Πηλιο ξέχασε τα ..... επαρχία .....! Παρνασσό α ναι και Καλαβρυτα ! Χρήμα αρκετό ....δρόμους , παράδρομους , ελικοδρόμια κλπκλπ ....Ελλάδα ! μόλις μάθαμε να τσουλάμε δεν μας χωράει .... σαλέ στα λιβάδια ....εξαφανίσαμε το δάσος ... όσο για τον σύλλογο μας δεν εκφράζεται στο εδώ forum ... είναι δεδομένο ότι η ύπαρξη μας γίνεται αντιληπτή μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ..τελειώνοντας εάν θέλεις να σε ακούσουν (και να σε πάρουν στα σοβαρά γράψε )για τα εγκλήματα του Παρνασου στο https://m.facebook.com/groups/225878454866948/?ref=pages_group_cta και ας ελπίσουμε ότι γρήγορα ,δυνατοί και υγιείς θα τα καταφέρουμε να ανέβουμε για σκι εάν όχι στην Ελλάδα τουλάχιστον στην Βουλγαρία ,δεν θα αναφερθώ στα χιονοδρομικά της άλλης Ευρώπης ,δεν ξέρω εάν τα οικονομικά μας εδώ που βρεθήκαμε θα μας το επιτρέψουν .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,243 Report post #27 Posted January 9, 2021 (edited) Σωστά τα λες φίλε. Δυστυχώς λόγω οικογένειας δεν έχω πάει πιο Βόρεια την τελευταία εξαετία από το Πήλιο και δεν έχω άποψη. Έχω προσκαλέσει πολλές να γραφτούν και να "πολεμηθούν" τα προβλήματα όλων των χκ. Για το Πήλιο πχ έχω προτείνει στο Προεδρείο δράσεις που απορρίθφηκαν. Για Καλάβρυτα τα ίδια. Το πρόβλημα του Παρνασσού είναι ότι έπεσαν 32 μύρια (τα μισά περιττά) και ξέχασαν να έχουν 100-500.000 ευρώ μεγαλύτερο μπάτζετ κάθε χρόνο. Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι είναι άσχετοι Δημίσιοι Υπάληλοι και "βυσματικοί" προσωρινοί πολλά από τα υψηλόβαθμα και μεσαία στελέχη. Κανένας δεν έχει ασχοληθεί με την ασφάλεια σοβαρά, μόνο πασαλείμματα. Χοντρός και Οικονόμου (για μένα, μπορεί να κάνω λάθος) έχουν κάνει τουλάχιστον 100 κινήσεις που είναι λάθος. Ο Σύλλογος δεν τους έχει πει ούτε λέξη για καμία από αυτές. Όλοι τα έχουν λάβει γραπτά και τα 100 (Σύλλογος, Οικονόμου, Χοντρός) Το facebook πιστεύω είναι μόνο για γέλιο. Edited January 9, 2021 by ΜΙΚ 2 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,729 Report post #28 Posted January 9, 2021 Το facebook πιστεύω είναι μόνο για γέλιο. Έλα ντε που μόνο εκεί δείχνει παρουσία δραστηριότητα ο πρόεδρος...!Κλείστε το φόρουμ, τζάμπα έξοδα 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,024 Report post #29 Posted January 10, 2021 16 hours ago, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ said: Έλα ντε που μόνο εκεί δείχνει παρουσία δραστηριότητα ο πρόεδρος...! Κλείστε το φόρουμ, τζάμπα έξοδα Μπορεί και να τον έχουν μπαναρει από το forum ....??? 2 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,844 Report post #30 Posted January 31, 2021 καλημερα ..πως μπορω να παρακολουθησω την συζητηση με το χ.κ Βιγλας? Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,024 Report post #31 Posted January 31, 2021 (edited) 1 hour ago, gianis50 said: καλημερα ..πως μπορω να παρακολουθησω την συζητηση με το χ.κ Βιγλας? Γιατί ρωτάς ....; Μεταδόθηκε ..... Εγώ την παρακολούθησα .. μεγαλόπνοα σχέδια για το μέλλον αλλά ξέρει τη μας λέει ...αυτό που εντυπωσίασε είναι ότι έχει πλήρη λειτουργία καθημερινές .....! Παρνασσός ακούει ! Edited January 31, 2021 by vaggelis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gvk 316 Report post #32 Posted January 31, 2021 καλημερα ..πως μπορω να παρακολουθησω την συζητηση με το χ.κ Βιγλας? Η εκδήλωση μεταδίσετε live από την σελίδα του Συλλογου στο Facebook liveSent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites