Jump to content
Sign in to follow this  
ΣΤΧ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Recommended Posts

Ο Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ. ενώνει τη φωνή του με τους επαγγελματίες του χώρου της χιονοδρομίας και του χειμερινού τουρισμού γενικότερα και όλοι μαζί προτείνουμε την έναρξη ενός γόνιμου διαλόγου με την κυβέρνηση σχετικά με επαναλειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων.

Χαιρετίζουμε και συνυπογράφουμε την κίνηση των επαγγελματιών και ευχόμαστε την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, αλλά και τη δημιουργία ενός μόνιμου διαύλου επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων με σκοπό την ανάπτυξη ενός τομέα με πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Παραθέτουμε την επιστολή που συνυπογράψαμε προς τον Πρωθυπουργό:

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ 18/12/2020 

ΠΡΟΣ:
Πρωθυπουργό κ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 

  1. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 
  2. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 
  3. ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) 
  4. ΓΓΑ 
  5. Λοιποί Αρμόδιοι Φορείς 

όλοι οι επαγγελματίες του Χειμερινού Τουρισμού και της Χιονοδρομίας από κάθε περιοχή της χώρας παρακολουθούμε με σεβασμό τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς κρίσης της πανδημίας. 

Ενώ όμως κατά την πρώτη φάση της πανδημίας την περσινή άνοιξη η αγωνία και η προσπάθεια για να σωθεί ο καλοκαιρινός τουρισμός ήταν καθημερινό θέμα - και ορθώς - στην ατζέντα της κυβέρνησης και έπαιζε σε όλα τα ΜΜΕ, διαπιστώνουμε ότι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει ούτε στο ελάχιστο με τον δικό μας κλάδο. 

Αυτή τη στιγμή, μη έχοντας καμία ενημέρωση, κανένα προγραμματισμό, καμία προετοιμασία (π.χ. πρωτόκολλα και πλάνα λειτουργίας για τα χιονοδρομικά, εναλλακτικά σενάρια λειτουργίας των χειμερινών προορισμών, κλπ.) και κυρίως κανένα βήμα για να εκθέσουμε τις απόψεις μας και να εξηγήσουμε τις ιδιαιτερότητες του κλάδου (που χαρακτηρίζεται κυρίως από υψηλό βαθμό εποχικότητας, με πολύ μικρότερη περίοδο από την καλοκαιρινή) αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο να μην λειτουργήσουμε καθόλου και είμαστε μετέωροι - ένα βήμα πριν την καταστροφή.

Σας αποστέλλουμε, λοιπόν, την παρούσα ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ με στόχο: 

  1. i)  να ενημερωθείτε για τα ιδιαίτερα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία στον κλάδο μας 
  2. ii)  να ζητήσουμε την άμεση διαβούλευση μαζί σας και να αναζητήσουμε λύσεις και στήριξη στα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουμε 
  3. iii)  να προτείνουμε λύσεις όσον αφορά τη λειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων, που αποτελεί προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία όλων των υπολοίπων χειμερινών εποχικών επιχειρήσεων 
  4. iv)  να δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι η χιονοδρομία (ειδικά στην Ελλάδα) αποτελεί μία από τις πιο ασφαλείς δραστηριότητες όσον αφορά το θέμα του κορονοϊού. 

Αρχικά, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι ο κλάδος μας είναι αρκετά μεγάλος και ευρύς καθώς οι επαγγελματίες της χιονοδρομίας και του χειμερινού τουρισμού στο σύνολο τους καλύπτουν πάρα πολλές κατηγορίες επιχειρήσεων όπως: 

  • Χιονοδρομικά Κέντρα 
  • Σχολές Χιονοδρομίας 
  • Καταστήματα Ενοικιάσεων και Πωλήσεων στα χιονοδρομικά κέντρα 
  • Καταστήματα Ενοικιάσεων και Πωλήσεων στα αστικά κέντρα 
  • Ακαδημίες Χιονοδρομίας 
  • Τουριστικά Γραφεία 
  • Επαγγελματίες Εκπαιδευτές – Προπονητές 
  • Σύλλογοι Χιονοδρομίας 
  • Ξενοδοχειακές Μονάδες 
  • Τουριστικά Λεωφορεία 
  • Εστιατόρια – Καφέ στις ορεινές - τουριστικά ανεπτυγμένες - περιοχές 

και απευθύνονται σε ευρύ κοινό και όχι σε κάποια περιορισμένη «ελίτ» όπως εσφαλμένα παρουσιάζεται από κάποιους. 

Τα προβλήματα και η ζοφερή πραγματικότητα, χωρίς ίχνος υπερβολής είναι τα εξής: 

1. ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ
Πέρσι χάσαμε τα 2/5 της σαιζόν λόγω του 1
ου lockdown. Αν συνυπολογίσουμε και την έλλειψη χιονοκάλυψης κατά την περσινή χειμερινή περίοδο – ειδικά τα χιονοδρομικά κέντρα της βόρειας Ελλάδας λειτούργησαν ελάχιστα - οι ζημίες φτάνουν σε ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό, καθώς πρακτικά σε καμία στιγμή της περσινής σεζόν δεν υπήρχε ομαλή λειτουργία του χειμερινού τουρισμού (είναι εμφανείς με αυτό οι επιπτώσεις της απουσίας τεχνητής χιόνωσης και των αντίστοιχων επενδύσεων που θα έπρεπε να έχουν γίνει ως παραγόντων βιωσιμότητας του χειμερινού - χιονοδρομικού τουρισμού) 

  1. ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ – ΖΗΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΠΕΡΙΟΔΟ
    Καθώς η προετοιμασία της λειτουργίας μας γίνεται κάθε χρόνο από αρχές φθινοπώρου έχουμε όλοι (εταιρείες και εκπαιδευτές) ήδη δημιουργήσει πάγιες υποχρεώσεις (π.χ. μισθώσεις καταλυμάτων για διαμονή, αγορά εξοπλισμού προς ενοικίαση ή πώληση), τις οποίες πληρώνουμε ήδη χωρίς να έχουμε την παραμικρή ενημέρωση για το αν θα μπορέσουμε να εργαστούμε για να τις καλύψουμε. 

Ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει στα προϊόντα χιονοδρομικού εξοπλισμού καθώς: 

    1. i)  Είναι εποχικά προϊόντα και θα πρέπει να υπάρχει η προϋπόθεση να λειτουργήσει η χιονοδρομία και τα χιονοδρομικά κέντρα, ώστε να αγοραστούν ή ενοικιαστούν. Σε αντίθετη περίπτωση όλος αυτός ο εξοπλισμός θα μείνει αδιάθετος, με τα 

ανάλογα οικονομικά αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις. 

    1. ii)  Πρόκειται για ειδικά προϊόντα τα οποία δύσκολα κάποιος θα αγοράσει χωρίς να 

δοκιμάσει και συνεπώς είναι σχεδόν αδύνατη η αγορά εξ αποστάσεως ή μέσα από ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Οι παραπάνω δύο συνθήκες καθιστούν ΑΔΥΝΑΤΗ την πώληση – ενοικίαση εξοπλισμού για όλη την περίοδο που ισχύει το LOCKDOWN, με μηδενικά έσοδα από τις αρχές Νοεμβρίου. Πρέπει να τονιστεί δε, ότι η περίοδός των γιορτών Χριστουγέννων- Πρωτοχρονιάς που έχει ήδη χαθεί, αφορά πολύ μεγάλο μέρος του τζίρου όλων μας. 

  1. ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑ
    Καθώς είμαστε εποχικές επιχειρήσεις οι προσλήψεις κάθε χρόνο γίνονται στις αρχές Δεκεμβρίου (ανάλογα και με την έναρξη λειτουργίας των χιονοδρομικών). Όταν, λοιπόν, ανακοινώθηκε το νέο lockdown στις αρχές Νοεμβρίου, και κλείσαμε με κρατική εντολή, δεν απασχολούσαμε κανέναν από τους υπαλλήλους μας με συνέπεια αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι αυτοί να μη μπορούν να ενταχθούν σε διαδικασία αναστολής και να λάβουν επίδομα. Συνεπώς, εφ’ όσον συνεχιστεί η απαγόρευση λειτουργίας των χιονοδρομικών δεν θα λάβουν καθόλου υποστήριξη καθ’ όλο τον χειμώνα. 

Ειδικά οι Σχολές Χιονοδρομίας, καθώς υπάγονται στο νόμο των γυμναστηρίων – αδιανόητη, χρόνια αστοχία και τεράστιο εμπόδιο για τη λειτουργία τους – κινδυνεύουν να μείνουν κλειστές μέχρι να αρθεί η απαγόρευση της λειτουργίας των γυμναστηρίων γενικώς, ακόμα και αν ανοίξουν τα χιονοδρομικά. 

Γενικότερα δε, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για τους εποχικούς υπάλληλους, όπως έγινε την καλοκαιρινή περίοδο. 

  1. ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ – ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ
    Για τον ίδιο λόγο, οι επιχειρήσεις μας κατά την περίοδο λειτουργίας μας, θα φαίνονται σαν να μην απασχολούν υπαλλήλους και συνεπώς θα λάβουν ελάχιστη στήριξη (π.χ. ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ) σε σχέση με αυτή που πραγματικά δικαιούνται, καθώς η εικόνα θα είναι πλασματική. 
  1. ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
    Τοπικές κοινωνίες (πόλεις, χωριά, ακόμα και ολόκληροι νομοί) εξαρτώνται από τη λειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων, και συνεπώς εκατοντάδες επιχειρήσεις πλήττονται και θα πληγούν ανεπανόρθωτα από τη μη λειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων, όπως ξενοδοχεία, ταβέρνες, καταστήματα λιανικής, μικροπωλητές, κτλ. Οι περισσότερες από αυτές τις επιχειρήσεις λειτουργούν – κατά βάση – τη χειμερινή περίοδο. Άλλες δε, αποκλειστικά τη χειμερινή περίοδο, όπως ξενοδοχειακές μονάδες, σχολές σκι, ενοικιάσεις, κτλ. 
  2. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
    Υπάρχουν τουριστικά γραφεία στην Ελλάδα που ασχολούνται με το χειμερινό τουρισμό 

και στηρίζουν τη βιωσιμότητα τους στη χειμερινή περίοδο. Γραφεία που περιμένουν τη λειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων για να μεταφέρουν τους χιονοδρόμους, έστω με μειωμένη πληρότητα, όπως δούλεψαν οι συνάδελφοί τους την καλοκαιρινή περίοδο. 

  1. ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ
    Ήδη, από την περσινή περίοδο και μετά την καραντίνα από τα μέσα Μαρτίου, οι εισαγωγές στα είδη χιονοδρομίας έχουν μειωθεί, καθώς πολλοί έμποροι ακύρωσαν ή μείωσαν τις παραγγελίες τους για το φετινό χειμώνα, φοβούμενοι την κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν λειτουργήσουν τα χιονοδρομικά κέντρα αυτόν τον χειμώνα, κανένας έμπορος δεν θα μπορέσει να πουλήσει ή νοικιάσει εξοπλισμό, οπότε οι εισαγωγές την επόμενη χρονιά θα ελαχιστοποιηθούν, καθώς θα υπάρχει αδυναμία αγοράς από τους εμπόρους. Συνεπώς, πολλές από τις επιταγές που έχουν πάρει παράταση 75 ημερών, δεν θα μπορέσουν να πληρωθούν από τους επιχειρηματίες προς τους εισαγωγείς. 
  2. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    Μόνο στην Ελλάδα έχει παγώσει η λειτουργία του χιονοδρομικού αθλητισμού (όπως και το σύνολο του ερασιτεχνικού αθλητισμού), ενώ σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη έχουν βρεθεί τρόποι και υπάρχει προγραμματισμός για τη λειτουργία του (καθώς και των χιονοδρομικών κέντρων μετά τις γιορτές) με τα αντίστοιχα πρωτόκολλα. 

Πρακτικά, λοιπόν, πολλοί από εμάς κινδυνεύουμε να φτάσουμε σε σχεδόν 2 χρόνια ΑΕΡΓΙΑ (Μάρτιος 2020-τέλη Δεκέμβρη 2021) εάν δεν υπάρξει φέτος καθόλου σαιζόν. 

Και όλα αυτά ενώ ουσιαστικά εκπροσωπούμε μία δραστηριότητα η οποία με βάση τις ιδιαίτερες συνθήκες της είναι η πιο ασφαλής αυτή τη στιγμή: 

  1. i)  διεξάγεται σε ανοικτό χώρο 
  2. ii)  με εξ’ ορισμού, υπέρ το δέον, αποστάσεις ασφαλείας 
  3. iii)  με απουσία επαφών 
  4. iv)  συνεχή ατομικά μέτρα προστασίας (μάσκες, γάντια). 

Σαφώς και κατανοούμε την ανάγκη και χρησιμότητα του νέου lockdown, αλλά δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει καμία διαβούλευση. Βιώνουμε μια δαιμονοποίηση της χιονοδρομίας και ενώ πρόκειται για μια ατομική υπαίθρια δραστηριότητα, την εμπλέκουμε και της χρεώνουμε τις επιπτώσεις του apres-ski και των μαζικών συγκεντρώσεων. Και παράλληλα το ομαδοποιούμε μαζί με όλες τις αθλητικές δραστηριότητες και εγκαταστάσεις, ενώ έχει υγειονομικές (και όχι μόνο) ιδιαιτερότητες και πλεονεκτήματα. Και μάλιστα δεν έχει συνυπολογισθεί ότι - σε αντίθεση με τον καλοκαιρινό, ο χειμερινός τουρισμός είναι κυρίως εγχώριος, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος εισαγόμενων κρουσμάτων. Ξεχνώντας ότι και μόνο η διέξοδος που θα δοθεί στον κόσμο θα συμβάλλει στην διατήρηση του ηθικού για το δύσκολο χειμώνα που έρχεται, χωρίς να επιβαρυνθεί η υγειονομική κατάσταση στη χώρα. 

Παρακολουθώντας και τις εξελίξεις στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο η απογοήτευσή μας αυξάνεται. Ο χειμερινός τουρισμός είναι κεντρικό θέμα στις υπόλοιπες χώρες, τα κράτη ψάχνουν λύσεις και κυρίως είναι σε επαφή με τους αρμόδιους επαγγελματίες. Προφανώς και όλοι προτάσσουν τη γενική υγεία σαν κύριο ζητούμενο και εφαρμόζουν διαφορετικές πολιτικές και περιορισμούς, όμως υπάρχει ενδιαφέρον και συνεργασία, όχι απαξίωση και αδιαφορία. 

Κάνουμε, λοιπόν, έκκληση να ακούσετε τη δύσκολη κατάσταση που έχουμε βρεθεί, να λάβετε υπ’ όψη σας τις ιδιαιτερότητες της δραστηριότητας μας και να ανοίξετε το κανάλι της επικοινωνίας μαζί μας προκειμένου να μην οδηγηθούμε στην καταστροφή. Να σεβαστούμε προφανώς την επιδημιολογική κατάσταση, αλλά παράλληλα να καταστρώσουμε - από κοινού - πλάνα ασφαλούς επαναφοράς ή υποστήριξης για τη ζημία που θα υποστούμε και να μη μείνουμε αδίκως απροστάτευτοι. 

Είμαστε στη διάθεση σας για να σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας για την ασφαλή λειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της χιονοδρομίας ως άθλημα. 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι είναι ευκαιρία μέσα από αυτή την πρωτοφανή κατάσταση να επαναπροσδιορίσουμε τη θέση του χειμερινού και χιονοδρομικού τουρισμού στη χώρα. Πρόκειται για ένα τομέα που μπορεί να αποτελέσει παράγοντα ανάπτυξης της χώρας ιδιαίτερα εάν αντιμετωπιστεί-επεκταθεί σε Ορεινό Τουρισμό 4 Εποχών. Χρειάζεται όμως να αντιληφθούν οι αρμόδιοι τις ιδιαιτερότητες και τα πλεονεκτήματα του και να προβούν σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του κλάδου γενικότερα. 

Με τιμή, 

εκ μέρους των επαγγελματιών του χειμερινού- χιονοδρομικού Τουρισμού και Αθλητισμού 

Παπαϊωάννου Αλέξανδρος Σταυρινός Γεώργιος 

SNOWPORT (ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ) HAPPY MOUNTAIN (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) (ακολουθεί υπόμνημα με τις επιχειρήσεις που συν-υπογράφουν την παραπάνω επιστολή) 

 

ΥΠΟΜΝΗΜΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ – ΕΝΩΣΕΩΝ

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΕΝΩΣΕΙΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΙ 

·       ·  ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΗΛΙΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ – ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ 

·       ·  ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΓΛΑΣ/ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ - ΤΟΤΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΦΛΩΡΙΝΑ 

·       ·  ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ – ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ, ΤΡΙΠΟΛΗ 

·       ·  ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΛΟΥΧΙΟΥ-ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ – ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ 

·       ·  ΣΕΤΕΥΔΑ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Υπαίθριων 

Δραστηριοτήτων Αναψυχής 

·       ·  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ 

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ – ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ 

·       ·  ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΑΡΑΧΩΒΑΣ – ΝΑΥΠΑΚΤΙΤΟΥ ΚΑΛΟΥΣΑ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΣΩΜΑΤΕΙΟ, 

ΑΡΑΧΩΒΑ

·       ·  ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ – ΜΑΝΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) – ΣΩΜΑΤΙΟ, 

ΗΜΑΘΙΑ

·       ·  ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΜΕΤΣΟΒΟΥ – ΚΑΣΣΑΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΣΩΜΑΤΕΙΟ, 

ΜΕΤΣΟΒΟ

·       ·  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ – ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 

(ΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΑΘΗΝΑ 

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΩΛΗΣΗΣ/ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ & ΣΧΟΛΕΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 

·       ·  «DIMITRIADIS ACTION STORES» - ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ), ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ – ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ 

·       ·  «KLAOUDATOS-SKI SHOP» - ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΙΑΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ 

·       ·  «SNOWSHOP» – ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ – ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 

·       ·  «FIFTH ELEMENT», ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ OUTDOOR, ΙΩΑΝΝΙΝΑ 

·       ·  «RTM HELMOS» - ΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΔΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ & ΣΧΟΛΗ ΣΚΙ – ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 

·       ·  «SUBLIME OUTLET» - ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ – ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 

·       ·  «HAPPY MOUNTAIN» - ΣΤΑΥΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛ. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΙ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΔΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  «SNOWPORT» - ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,ΚΟΜΠΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΣΧΟΛΗ ΣΚΙ, ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  «RED SKI SCHOOL», ΤΟΤΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΣΧΟΛΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ ΠΕΛΛΑΣ 

·       ·  «4SEASONS OUTDOOR» - ΚΑΚΚΑΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΣΧΟΛΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΣΚΙ, ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 

·       ·  «ΣΧΟΛΗ ΣΚΙ ΜΠΟΥΜΠΑΣ» - ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΧΟΛΗ ΣΚΙ, ΑΡΑΧΩΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 

·       ·  «ALTITUDE» - ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΧΟΛΗ ΣΚΙ, ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 

·       ·  ΠΑΥΛΟΣ ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ – ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ/ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΛΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΝΑΟΥΣΑ – ΗΜΑΘΙΑ 

·       ·  «ΑΛΠΙΚΑ ΑΕ» - ΚΡΕΖΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗΣ 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  «EXP-TREK» - ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΑΙΘ. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 

ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΟΔΗΓΟΣ ΒΟΥΝΟΥ, ΑΡΤΑ-ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ 

·       ·  «SKI FUN» - ΓΙΩΡΑ ΟΛΓΑ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ & ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΕΙΔΩΝ 

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΠΕΛΛΑ 

·       ·  «ΜΑΡΙΝΟΣΠΟΡ» - ΜΑΡΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ 

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΔΕΣΣΑ – ΠΕΛΛΑ 

·       ·  «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ Μ.ΙΚΕ», ΜΑΡΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 

ΒΟΡΡΑΣ – ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ 

·       ·  «MOUNTAIN GOAT» - ΛΟΓΙΟΤΑΤΙΔΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΕΛΑΤΗ ΖΑΓΟΡΙΟΥ 

·       ·  «SNOWFLAKE» - ΒΑΒΑΛΕΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΣΧΟΛΗ ΣΚΙ & ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, 

ΛΑΪΛΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ 

·       ·  «SPORTS AND SKI» - ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  «WINTER-X» - ΠΥΤΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ, ΘΗΒΑ 

·       ·  «SLUT BOARDSHOP» - ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΘΗΝΑ 

·       ·  «XMOUNTAIN» - ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΣΧΟΛΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, 

ΠΙΣΟΔΕΡΙ - ΦΛΩΡΙΝΑ 

·       ·  «SIMEONIDIS TOURS» - ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 

(ΝΑΥΛΩΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  «EXPLOSIVO» - ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  «KASSAROS TRAVEL» - ΚΑΣΣΑΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΜΕΤΣΟΒΟ 

·       ·  «RED FOX GREECE» - ΤΖΟΒΟΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ 

ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ

·       ·  «GO TRAVEL KALAVRYTA» - ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, 

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

·       ·  «SNOWBOARD.GR» - ΠΑΠΑΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ 

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 

·       ·  «ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ» - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΣΤΕΙΑΚΑΚΗΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΡΕΙΝΩΝ ΑΘΛ. 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 

·       ·  MONTE NOULIKAS (Εξοπλισμός – Συντήρηση - Υποστήριξη Χιονοδρομικών Κέντρων) 

·       ·  SKI TEAM (Κατάστημα & Ακαδημία χιονοδρομίας), θεσσαλονίκη 

ΞΕΝΩΝΕΣ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 

·       ·  «ΞΕΝΩΝΑΣ ΜΑΡΙΑ» – ΠΙΛΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ «ΜΑΡΙΑ», ΑΡΑΧΩΒΑ 

·       ·  «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙΜΑΚ ΙΝΝ» - ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕΛΛΑΣ 

·       ·  ΜΥΛΩΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ, ΑΡΑΧΩΒΑ 

·       ·  «ΔΗΩ STUDIOS» – ΚΟΣΚΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ, 

·       ·  «ΞΕΝΩΝΑΣ ΠΑΤΡΙΚΟ» - ΚΟΡΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΔΙΣΤΟΜΟ 

·       ·  «VIP CHALET» - ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΚΩΡΥΚΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΙΚΕ, ΑΡΑΧΩΒΑ 

·       ·  «ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ» - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΟΣ-ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ 

ΔΩΜΑΤΙΑ, ΑΡΑΧΩΒΑ 

·       ·  «ΠΑΝΣΙΟΝ ΑΡΑΧΩΒΑ» - ΚΑΤΣΙΑΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΑΡΑΧΩΒΑ 

·       ·  «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΡΑΧΩΒΑ» - ΚΟΥΤΡΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΑΡΑΧΩΒΑ 

·       ·  «ΜΟΥΣΕΣ» - ΔΑΝΙΗΛ ΠΕΤΡΟΥ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΠΙΣΟΔΕΡΙ 

ΦΛΩΡΙΝΑΣ

·       ·  «ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΙΘΟΣ» - ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΣΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 

ΠΕΛΛΑ

·       ·  «ALMOND HOUSE» - ΝΑΥΠΑΚΤΙΤΟΥ ΚΑΛΟΥΣΑ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ, 

ΑΡΑΧΩΒΑ

·       ·  «BOUTIQUE HOTEL SKAMNOS ARACHOVA» - ΝΑΥΠΑΚΤΙΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, 

ΑΡΑΧΩΒΑ

·       ·  «HOTEL GIORAS» - ΓΙΩΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 

ΠΕΛΛΑ

·       ·  «HOTEL KASSAROS» - ΚΑΣΣΑΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΜΕΤΣΟΒΟ 

·       ·  «Φ. ΣΕΔΕΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ», ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ – ΞΕΝΩΝΑ ΛΑΪΛΙΑ 

ΣΕΡΡΩΝ

·       ·  «ΠΑΝΣΙΟΝ ΝΟΣΤΟΣ» - ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΑΡΑΧΩΒΑ 

·       ·  «WHITE HILLS» - ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΑΡΑΧΩΒΑ 

·       ·  ΔΕΣΦΙΝΙΩΤΗ ΑΣΗΜΟΥΛΑ – ΚΑΦΕ, ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ, ΑΡΑΧΩΒΑ 

·       ·  «ΞΕΝΩΝΑΣ ΥΑΔΕΣ» - ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 

·       ·  ΚΟΣΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΕΦΑΑ – ΑΠΘ, Phd, ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  ΓΛΥΝΙΑ ΕΛΕΝΗ – ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΕΦΑΑ ΑΠΘ, ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – BRAND MANAGER SALOMON & ATOMIC ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ 

·       ·  ΜΑΡΙΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΟΔΗΓΟΣ ΒΟΥΝΟΥ/ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΙΕΡΙΑ 

·       ·  ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

·       ·  ΣΙΑΤΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΚΑΘ. ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ – ΚΑΘ. ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  ΜΩΚΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  ΖΙΑΜΠΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, 

ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ 

·       ·  ΖΙΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΚΑΘ. ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  BALTZIEVA SYLVIYA – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

·       ·  ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

·       ·  ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – ΚΑΘ. ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ 

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  ΜΠΙΛΛΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  ΑΡΖΟΓΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΒΕΡΟΙΑ 

ΗΜΑΘΙΑΣ

·       ·  ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΚΑΘ. ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ & ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

·       ·  ΜΑΤΣΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΚΑΘ. ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

·       ·  ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΚΑΘ. ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  ΓΕΡΑΣΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ – ΚΑΘ. ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

·       ·  ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΑΝΗΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  ΚΑΤΣΙΜΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΚΑΘ.ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

·       ·  ΠΑΓΓΕΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΚΑΘ. ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ & ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 

·       ·  ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  ΛΑΚΚΑΣ ΘΩΜΑΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  ΞΥΝΙΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΕΔΕΣΣΑ – ΠΕΛΛΑ 

·       ·  ΤΣΑΠΑΚΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ – ΚΑΘ. ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

·       ·  ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΗΜΑΘΙΑ 

·       ·  ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ- 

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

·       ·  ΚΟΛΟΒΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ- 

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

·       ·  ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΜΩΝΑΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  ΤΖΙΟΤΖΙΟΥ ΖΩΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  ΚΑΚΑΛΗ ΑΣΗΜΙΝΑ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΛΑΡΙΣΣΑ 

·       ·  ΜΑΛΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ,ΛΑΡΙΣΣΑ 

·       ·  ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΚΟΡΙΜΘΙΑ 

·       ·  ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  ΚΟΝΙΤΣΙΩΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  ΓΚΑΤΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  ΖΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  ΠΙΣΚΟΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  ΣΚΛΗΒΑ ΤΖΕΝΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  ΜΠΟΥΚΑΚΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  ΔΑΠΟΛΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

·       ·  ΔΟΙΚΑ ΕΛΕΝΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 

·       ·  ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 

·       ·  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 

·       ·  ΚΙΝΤΖΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 

·       ·  ΠΑΞΙΜΑΔΑ ΑΛΕΞΙΑ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 

·       ·  ΚΑΡΚΑΒΕΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ

·       ·  ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 

·       ·  ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ - ΠΕΛΛΑ 

·       ·  ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 

·       ·  ΤΑΣΤΣΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΠΗΛΙΟ – ΜΑΓΝΗΣΙΑ 

·       ·  ΗΛΙΑΣ ΡΟΙΔΟΥΛΙΑΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΙΣΤΩΝ 

·       ·  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΤΣΟΡΩΝΗΣ – ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΝΑΒΑΤΗΡΩΝ 

·       ·  ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 

·       ·  ΤΡΙΠΟΔΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 

·       ·  ΧΑΤΖΗΣΑΡΑΝΤΗ ΑΝΘΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 

·       ·  ΚΑΜΠΕΡΗ ΞΕΝΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 

·       ·  ΠΑΡΑΣΧΑΚΗ ΣΥΡΜΑΤΕΝΙΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΚΙ 

·       ·  HACK ANJA, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 

·       ·  ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, TMHMA ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 

·       ·  ΕΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ 

·       ·  «SKI DOM» - ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

·       ·  «IRBIS» - ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕΠΠΑ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

·       ·  ΣΧΟ ΕΣΠΕΡΟΣ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΣΩΜΑΤΕΙΟ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΣ 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

·       ·  ΑΛΠΙΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ – ΚΟΥΣΙΠΕΤΚΟΥ ΦΑΝΗ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ – 

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΦΛΩΡΙΝΑ 

·       ·  «ΑΕΤΟΣ» - ΤΣΙΦΤΣΟΓΛΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) – ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

ΠΡΩΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΑΘΛΗΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...