Jump to content
Sign in to follow this  
Velissarios

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Η ΕΛΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Αρχή) διενεργεί την απογραφή κτηρίων και πληθυσμού 2021 σε ολόκληρη την χώρα. Έτσι μέχρι τις 12-07-2021 έχει αναρτήσει προκήρυξη που ζητά τομεάρχες με σύμβαση 5 μηνών και μικτής αμοιβής 1600€ συνολικά.

Η δουλειά δεν είναι δύσκολη δεν έχει ωράριο και περιλαμβάνει απογραφή κτηρίων (αρχικά) σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέσα στον Ιούλιο - Αύγουστο (συνολικής διάρκειας 10 ημερών περίπου;Εξαρτάται από την ταχύτητα και τις ώρες που θα διαθέσει κάθε τομεάρχης). Κάθε τομεάρχης χρεώνεται ένα tablet από την ΕΛΣΤΑΤ για να κάνει ηλεκτρονικά την δουλειά του και να απογράψει τον τομέα του που περιλαμβάνει περίπου 600 κατοικίες.(Μέσα στην Αθήνα όμως οι 600 κατοικίες μπορεί να ισοδυναμούν με 100-200 κτήρια).Μετά την ολοκλήρωση της απογραφής κτηρίων  θα τοποθετήσει τους απογραφείς του στους χώρους ευθύνης τους και θα παρακολουθήσει την δουλειά τους κατά την διάρκεια της απογραφής που θα γίνει τέλη Οκτώβρη περίπου.

Η διαδικασία επιλογής των τομεαρχών γίνεται με μοριοδότηση και σειρά προτεραιότητας.Οι ενδιαφερόμενοι φυσικά δηλώνουν σαν τόπο εργασίας τους τον Δήμο διαμονής τους.Περισσότερα εδώ:

https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-enum

Θεωρώ σπουδαία ευκαιρία την παραπάνω προκήρυξη  για άτομα που είναι άνεργα, φοιτητές ή και εργαζόμενοι που θέλουν να κερδίσουν ένα εισόδημα που καθαρό ισοδυναμεί με ένα ταξίδι σκι στο εξωτερικό.  Δεν επηρεάζεται η κάρτα ή το επίδομα ανεργίας. Ευχαρίστως να βοηθήσω και να λύσω όποιες απορίες μπορεί να δημιουργηθούν λόγω εργασίας στον συγκεκριμένο χώρο.

 

 

 

Edited by Velissarios
  • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...