Jump to content
ALCATRAZ

Χ.K. Καλαβρύτων 2021-22

Recommended Posts

• Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Μια χαρά άνοιξε η Στύγα στις 10 και μισή .Σταματηστε τη μιζέρια κάνετε κακό στον ψυχισμό σας .
Πότε θα το καταλάβετε
Τέλειο σκι σήμερα έως και τις 12 και μισή διότι μετά βάρυνε και σουπιασε και κολαγε

Sent from my iPad using Tapatalk

• Like 4

elan primetime 33.jpg

8,30 δεν ανοίγει το χιονοδρομικό ;

Αν θυμάμαι  καλά η Στύγα έχει μια πινακίδα που λέει ότι ανοίγει στις 9,30.

Άρα λες να είμαι ευχαριστημένος με 2 ώρες στυγα που θα μου έχει στοιχίσει κούκος αηδόνι από Αθήνα .  Ένα τέταρτο να ανέβεις είναι περίπου με κατέβασμα 3  φορές την ώρα . Άρα θα κάνω 6 φορές το λιφτ στις δύο ώρες που λες ότι αξίζει το σκι . Ουαου. 

Προλαβαίνω και καφέ να πιω .

Οκ έτσι είναι οι πλούσιοι , που να καταλάβουν τις ανάγκες της πλεμπας. 

Από την άλλη ευτυχώς που κουβαλάω κερί και φαρδιά και ευτυχώς που βγάζει ανοιξιάτικα .

Ας ανοίγει 10,30 και ας κλείνει 3,30 και ευχαριστημένος θα είμαι. Δεν πάω για πίστα τέτοια εποχή . Σας τα χαρίζω τα παγάκια .

• Like 2

8,30 δεν ανοίγει το χιονοδρομικό ;
Αν θυμάμαι  καλά η Στύγα έχει μια πινακίδα που λέει ότι ανοίγει στις 9,30.
Άρα λες να είμαι ευχαριστημένος με 2 ώρες στυγα που θα μου έχει στοιχίσει κούκος αηδόνι από Αθήνα .  Ένα τέταρτο να ανέβεις είναι περίπου με κατέβασμα 3  φορές την ώρα . Άρα θα κάνω 6 φορές το λιφτ στις δύο ώρες που λες ότι αξίζει το σκι . Ουαου. 
Προλαβαίνω και καφέ να πιω .
Οκ έτσι είναι οι πλούσιοι , που να καταλάβουν τις ανάγκες της πλεμπας. 
Από την άλλη ευτυχώς που κουβαλάω κερί και φαρδιά και ευτυχώς που βγάζει ανοιξιάτικα .
Ας ανοίγει 10,30 και ας κλείνει 3,30 και ευχαριστημένος θα είμαι. Δεν πάω για πίστα τέτοια εποχή . Σας τα χαρίζω τα παγάκια .

Καταρχήν οι ειρωνιες κομμένες . Ούτε φιλαράκια είμαστε ούτε θα γίνουμε
Δεύτερον έχεις σοβαρά ψυχολογικά τραβά κοιταξου .
Άντε τώρα ...

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Like 2

elan primetime 33.jpg

Καταρχήν εσύ το άρχισες μιλώντας για μιζέρια .

Σταματηστε τη μιζέρια κάνετε κακό στον ψυχισμό σας.

Σου απαντησα αναλόγως και μάθε να εχεις τις ανοχές που απαιτείς από τους άλλους αντί να τραμπουκιζεις λεκτικά . 

ευχαριστώ για την ιατρικής φύσεως συμβουλή . Κοιταξου και εσύ στον καθρέπτη.

Καταρχήν εσύ το άρχισες μιλώντας για μιζέρια .
Σταματηστε τη μιζέρια κάνετε κακό στον ψυχισμό σας.
Σου απαντησα αναλόγως και μάθε να εχεις τις ανοχές που απαιτείς από τους άλλους αντί να τραμπουκιζεις λεκτικά . 
ευχαριστώ για την ιατρικής φύσεως συμβουλή . Κοιταξου και εσύ στον καθρέπτη.

Το ποστ μου δεν ήταν προαβλητικο. Ήταν μια συμβουλή . Διαβάζοντας κάποιος το σύνολο μντων σου καταλαβαίνει ότι πανω από το 90% διακατέχεται από μιζέρια ,γκρίνια, παράπονα και αρνητική ενέργεια . Αυτό το καταλαβαίνει και ένας άσχετος από ψυχολογία πόσο μάλλον εγώ . Εάν θες να διακατεχεσαι από αυτή την αρνητικοτητα πάω πάσο και συγνώμη που επενεβησα κιόλας . Ο καθένας στην τελική κάνει ότι θέλει τη ζωή του και τον ψυχισμό του . Απλά εμείς οι υπόλοιποι δεν είμαστε αναγκασμένοι κιόλας κάθε φορά που θέλουμε να διαβάσουμε και να πληροφορηθουμε να αναγκαζόμαστε να διαβάζουμε τα ποστ σου . Θέλουμε να ανέβουμε στο βουνό με σκοπό να περάσουμε καλά . Ναι θα γράψουμε και τα αρνητικά και τα θετικά αλλά επουδενί δεν τα βλέπουμε όλα μαύρα .
Στο κάτω κάτω αν δεν σου αρέσουν τα Καλάβρυτα μην ξαναπάς . Δεν σε αναγκάζει κάνεις .

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Like 1
  • Thanks 1

elan primetime 33.jpg

Επειδή έμαθα δεν θέλω να σε στεναχωρήσω άλλο. 

έχεις δίκιο ότι και να γράψεις.

Μην στεναχωριέσαι μόνο. Όλα θα πάνε καλά .

Ότι πεις .

Tελειωσε για μενα  και η φετινη σεζον (εκτος αν γινει καμια καταδρομικη ποτε δεν ξερεις) με ενα καλο 2ημερο λοιπον, Εχτες λογο μιας βλαβης στο αυτοκινητο φτασαμε στο κεντρο 10 και κατι και καναμε ωραιο σκι εως τις 12 45 περιπου που αρχισε να σουπιαζει.

Σημερα ανεβηκαμε 9 και 15 και ευχαριστηθηκαμε σκι

Το κεντρο σχεδον αδειο και το χιονι πολυ καλο εως τις 13 30. φαινεται οτι εχτες το παγωσε και αντεξε περισσοτερο σημερα

ανοιχτο ολο το βουνο την ωρα που φτασαμε.

Παλι ενα μεγαλο ευχαριστω στον νικολα και το ολο team για τα πολυ ωραια στρωσιματα που μας προσφεραν για αλλη μια χρονια (ετσι και αλλιως φημιζεται το χκκ για τους αεροδιαδρομους του .

Γενικα δεν εχω παραπονο φετος απο την λειτουργια,απο την αλλη βεβαια επισκεφτηκα το κεντρο μονο 8 φορες φετος.

Απο τις 8 επεσα και σε 2 φολες λογο καιρου αλλα οκ και αυτο στο προγραμμα ειναι δεν τρεχει κατι

Do the best of every day on the mountain!!

• Like 12

elan primetime 33.jpg

Μία υπέροχη καταδρομική και για εμένα σήμερα, σε μία πολύ καλή ανοιξιάτικη μέρα.

Non stop ski 10:30-13:30, με (κυριολεκτικά) prive υπέροχη Ειρήνη με ένα χιονοδρομικό σε ΠΛΗΡΗ και εξαιρετική λειτουργία. Το χιόνι όπως το έγραψε ο φίλος bujinkan πιο πάνω (τον οποίο πρέπει να τον είδα γιατί θυμάμαι κάποιον με αυτά τα χαρακτηριστικά πορτοκαλί σκι 🙂 )

Δεν θυμάμαι ποτέ 30 Μαρτίου να είναι σε πλήρη λειτουργία καθημερινές! Πάντα έκλειναν τη Δάφνη (και όχι μόνο) καθημερινές και ξενέρωνα 🙂

Μπράβο σε όλο το team του χιονοδρομικού για τη πολύ καλή και ΠΛΗΡΗ λειτουργία! Θα ξαναγράψω όμως τη παρατήρησή μου σχετικά με τα snowboard στη αγκαλιά στη Στύγα (και στο 3πλο). Πρέπει να το δουν σοβαρά αυτό την επόμενη σεζόν είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνο. 

Δε θα πω ακόμα τέλος σεζόν, σκοπεύω να το κλείσω να βγάλω το άχτι μου μιας και το Μάρτιο είχα πολλές απουσίες 😡, καλά να είμαστε και αρκεί να μας κάνει τη χάρη ο καιρός! 

Πολύ το χιόνι..

IMG_20220330_123703.thumb.jpg.99ca92297e148a191f94f4ed715253af.jpg

Edited by sbird
  • Like 8
  • Love 2

c-fit-w-2032-q-auto-eco8A811000001_RUSTLER-9.thumb.png.9255e2d942715bd236de9137259dd7e2.png

You can't buy happiness - but you can buy a lift pass!

On 3/30/2022 at 8:35 PM, sbird said:

Μία υπέροχη καταδρομική και για εμένα σήμερα, σε μία πολύ καλή ανοιξιάτικη μέρα.

Non stop ski 10:30-13:30, με (κυριολεκτικά) prive υπέροχη Ειρήνη με ένα χιονοδρομικό σε ΠΛΗΡΗ και εξαιρετική λειτουργία. Το χιόνι όπως το έγραψε ο φίλος bujinkan πιο πάνω (τον οποίο πρέπει να τον είδα γιατί θυμάμαι κάποιον με αυτά τα χαρακτηριστικά πορτοκαλί σκι 🙂 )

Δεν θυμάμαι ποτέ 30 Μαρτίου να είναι σε πλήρη λειτουργία καθημερινές! Πάντα έκλειναν τη Δάφνη (και όχι μόνο) καθημερινές και ξενέρωνα 🙂

Μπράβο σε όλο το team του χιονοδρομικού για τη πολύ καλή και ΠΛΗΡΗ λειτουργία! Θα ξαναγράψω όμως τη παρατήρησή μου σχετικά με τα snowboard στη αγκαλιά στη Στύγα (και στο 3πλο). Πρέπει να το δουν σοβαρά αυτό την επόμενη σεζόν είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνο. 

Δε θα πω ακόμα τέλος σεζόν, σκοπεύω να το κλείσω να βγάλω το άχτι μου μιας και το Μάρτιο είχα πολλές απουσίες 😡, καλά να είμαστε και αρκεί να μας κάνει τη χάρη ο καιρός! 

Πολύ το χιόνι..

IMG_20220330_123703.thumb.jpg.99ca92297e148a191f94f4ed715253af.jpg

και γιατι δεν μιλησες αφου με ειδες?

Εεεε??

elan primetime 33.jpg

2 hours ago, bujinkan said:

και γιατι δεν μιλησες αφου με ειδες?

Εεεε??

Σε πέτυχα στο parking φεύγοντας και μιλούσες με κάποιον. Είπα να μη διακόψω 🙂 

c-fit-w-2032-q-auto-eco8A811000001_RUSTLER-9.thumb.png.9255e2d942715bd236de9137259dd7e2.png

You can't buy happiness - but you can buy a lift pass!

Αυτό ήταν...

Μια αλησμόνητη και γεμάτη συγκινήσεις χιονοδρομική χρονιά πλησιάζει σιγά σιγά στο τέλος της.
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων ανακοινώνει τη λήξη της φετινής του λειτουργίας την ερχόμενη Κυριακή 10/04/22!
Ο φετινός χειμώνας αποδείχτηκε ένας από τους μεγαλύτερους σε διάρκεια, ενώ είναι αυτός με τη μεγαλύτερη στατιστικά, επισκεψιμότητα στην ιστορία του χιονοδρομικού κέντρου. Οι όμορφες βραδιές νυχτερινής λειτουργίας, τα μοναδικά αθλητικά και ψυχαγωγικά event, οι πολυάριθμες παρατάσεις λειτουργίας καθώς και οι στιγμές ζεστασιάς και χαλάρωσης στους χώρους του σαλέ είναι μόνο λίγες από τις ανεξίτηλες μνήμες του χειμώνα που φεύγει.
Ευχαριστούμε όλους εσάς, τους φίλους του μυθικού Χελμού, για την αμέριστη στήριξή σας και ελπίζουμε να καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και απαιτήσεις σας για όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές κατά την παρουσία σας στο κέντρο.
Τέλος, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλο το προσωπικό του κέντρου, το οποίο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και να επικρατούσαν, κατάφερε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις, λειτουργώντας υποδειγματικά το χιονοδρομικό μας. Ραντεβού του χρόνου, με μια εξίσου γεμάτη χρονιά και μην ξεχνάτε… Απομένουν μόλις λίγοι μήνες για την έναρξη της επόμενης χιονοδρομικής περιόδου και η ομάδα του Χ.Κ.Κ. προετοιμάζεται ήδη για αυτήν!!
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!

Από τη σελίδα του Χ.Κ.Κ. στο FB.

• Like 1

3 minutes ago, ALCATRAZ said:

Θεωρω λαθος τους το κλεισιμο

Πιστευω οτι θα μπορουσαν να ανοιξουν μονο πσκ για τα επομενα 2 η 3 σκ αναλογα την επαρκεια χιονιου

• Like 4

elan primetime 33.jpg

Κάθε χρόνο έτσι κάνουν μετά την 25/3 το κλείνουν εννοείτε ότι θα μπορούσε μόνο ΠΣΚ να λειτουργεί και μόνο το πάνω κομμάτι 

αλλα τι να πεις …

• Like 4

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Καλό καλοκαίρι χκκ  . Ραντεβού τον Δεκέμβρη.

Πανδαισία ανοιξιάτικου σκι σήμερα . Ακόμα και η νεραιδοραχη έβγαλε ανοιξιάτικο .

Το μοναδικό ελληνικό χιονοδρομικό προϊόν 

Όλα τα λιφτ ανοιχτά . Non stop 9-4.

IMG_20220406_122736.jpg

Edited by vro
  • Like 4
  • Love 3

Θα ανηφορίσει κανείς από Αθήνα Αύριο;

Μεροκάματο από τα καλά σήμερα. Ανοιξιάτικο, αγάπη μου! Τα περισσότερα υψομετρικά της σαιζόν σήμερα τα έκανα (8000+). 

Και κάπου εδώ, αποχερετούμε, για φέτος, τα ράουλα που γυρνάνε στο Χελμό. Μια από τις καλύτερες σαιζόν στην ιστορία του Χελμού. 

Φώκιες mode on, έχει πολύ ψωμί ακόμα... 

• Like 12
  • Love 3

Και το κόψε ραψε συνεχίζεται .

Μέσα στο καλοκαίρι η προκυρηξη του διαγωνισμού . Έτσι θέλει η παράδοση . Όταν εμείς πάμε για μπάνια ο κάθε νουλικας δίνει προσφορά. 

Φαντάζομαι ο εστουχ πήρε μέρος στην ηλεκτρονική  δημόσια  διαβούλευση της περιφέρειας για τον νέο διαγωνισμό . Αν είχε φυσικά κάποια θέση ....

Τι δεν τον καλέσανε ; Δεν τον αφορά ; Κλπ κλπ 

Κωνσταντίνε την συνδρομή μου πίσω .

Μόνο για εκδρομές και ταβέρνες μου φαίνεται ότι είστε .  Καλό είναι και αυτό . Αρκεί να το ξέρεις και να μην έχουν αέρα τα μυαλά σου .

Screenshot_2022-05-20-17-39-13-506_com.google.android.apps.docs.jpg

• Like 1

Μαλιστα..

Απο τα 40 κυματα που θα περασει το εργο μεχρι να γινει ας ειναι αυτο το 39ο..

Θελαμε και εξτρα συρομενο εμεις..

Η 10αρα καμπίνα τι τους χρειάζεται;Το ΧΚΠ χρησιμοποιεί 8άρες (25% μικρότερες) αλλά η βάση του (σαλέ) είναι στα 1950. Και βγάζει πολλά λεπτά από τη χρήση αυτού του σαλέ. Το ΧΚΚ, τι αντίστοιχο σκέπτεται να κάνει; Εκτός αν όλα τα οικοδομικά που βλέπουμε σημαίνει ότι ζήλεψαν δόξα ΧΚΠ.

• Like 1

Δεν γνωρίζω από τα Καλάβρυτα ώστε να εκτιμήσω το έργο, αλλά το γεγονός ότι αλλάζουν από combi σε σκέτη καμπίνα και σκέτη καρέκλα νομίζω ότι είναι θετική εξέλιξη 

Edited by mplamplampla

Πιστοί στην παράδοση ότι όλα τα σημαντικά στην ελληνική χιονοδρομία γίνονται ντάλα καλοκαίρι ....

Θα μαθουμε ποιος θα πάρει την δουλειά στα καλαβρυτα την Παρασκευή 15 Ιούλη το μεσημερι. 

Το έργο θα πρέπει να παραδωθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Επομένως η σεζόν του 2023-24 θα ειναι το πολύ μέχρι τον Φλεβάρη . Εκτός και αν έχουμε και άλλη προσφυγή .

Edited by vro

Φλεβαρη λοιπον θα παμε με πιστολακια να λιωσουμε τα χιονια για να αρχισουν τα εργα..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Στα story που ανεβάζει το ΧΚΚ στο facebook
    • Αυτήν την πληροφορία που την βλέπει κανείς;;;;
    • Είχε πάει κάποιος Μαίναλο; Ξέρουμε αν είχε πατηθεί η Τουριστική; 
    • Επίσκεψη σήμερα και ψιλό-απογοήτευση από την ποιότητα του χιονιού. Το πρωί φουλ παγωμένο χιόνι με μεγάλες κροκάλες. Όποια πίστα ζέσταινε ήλιος, μαλάκωνε αλλά σε κατάσταση χωραφιού πια. Συνωστισμός υπήρχε φουλ στην μπλε της Θέτις και λιγότερο στο κάτω μισό της Φαίδρας. Δεν συζητάμε για το κάτω Βιετνάμ. Χαμός.  Στύγα δεν ανέβηκα γιατί είδα το παγωμένο πιο χαμηλά και δεν τόλμησα. Αργότερα είδα τον κόσμο που περίμενε.  Πάντως το χιονοδρομικό έχει γίνει η χαρά όποιου παίρνει Άγκυρα. Μηδενικός χρόνος αναμονής. Πήγαν όλοι Στύγα και άδειασε η Άγκυρα. Σε συνθήκες sold-out μηδενικός χρόνος στην Άγκυρα!!! Απίστευτο.  Είναι απίστευτα εντυπωσιακό το που συνεχίζουν να πηγαίνουν οι τελείως αρχάριοι!!! Παντού! Όταν λέμε παντού, παντού. Τι φάση με τους snowboarders; Δεν παίρνει ένας κάποιον δάσκαλο; Πως στο καλό θα μάθεις μόνος σου; Ξαπλωμένοι κατά δεκάδες στην Βαθειά Λάκκα, μέσα στις πίστες, παντού. Εν τω μεταξύ γιατί τόσοι πολλοί snowboarders; Τι έχουν πάθει; Τι νομίζουν ότι είναι η σανίδα; Η εξέλιξη του σκι; Παραξενεύομαι.  Το πιατάκι κάτω απελπισία. Πολύς κόσμος, πολύ κλέψιμο, πολλοί αρχάριοι, πολλά πιατάκια άδεια, λογικό (πλην του κλεψίματος). Θα μου πεις, τι δουλειά έχεις στο κάτω πιατάκι; Γιατί όχι; Παίρνεις την Άγκυρα και κάνεις Ειρήνη-Φαίδρα. Μια χαρά. Μέχρι που φτάνεις στο πιατάκι... Κατά τα άλλα. Δεν παίζει να πας ΣΚ και να μην τηρείς αυτά τα 2: 1. Άφιξη μέχρι τις 9:00 το αργότερο. 2. Να έχεις ήδη φορτωμένη κάρτα. 
    • Απίστευτο και όμως αληθινό !!! Μπράβο!!
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. apostolosM
      apostolosM
      (60 years old)
    2. Johnny_s
      Johnny_s
      (47 years old)