Jump to content
Pant

ΧΚ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2021-2022

Recommended Posts

Επιτέλους, μια άσπρη μέρα...

kelaria1950_20211130.jpg.ecbde1d03450b40933afcb95cb1251fa.jpg

kelaria1950_20211130-2.jpg.e8f8d810096ecbb3f0bbfd1f6c3710fb.jpg

Edited by Pant
  • Like 13

Practice makes perfect

Πάντως αν και έχει αρχίσει να γεμίζει το βουνό από χιόνι, ακόμα δεν ξέρουμε τα πρωτόκολλα λειτουργίας. Ούτε και κανείς άλλος φυσικά.

• Like 1

Επάνω χιονίζει ... της κακομοίρας. Κανείς για τους όρους ανοίγματος;;; Διότι αν γίνει ότι νομίζει το κάθε ΧΚ, θα μας πυροβολήσουν οι μη χιονοδρόμοι φίλοι.

On 12/2/2021 at 7:37 AM, aab said:

Κι ένα video από drone για να ανοίγει η όρεξη:

https://www.youtube.com/watch?v=UUIVnBEYjmc

ευχαριστούμε για το videaki...

Το βουνό είναι τόσο όμορφο όταν ασπρίζει.....χιόνι, ήλιος, φρέσκος αέρας. Το χιόνι είναι τόσο σπάνιο και "μαγικό"  που δεν θάπρεπε να χάνεται ούτε μια  ώρα "αλπικής εμπειρίας"

Κρίμα που δεν έχει ανοίξει ούτε για βόλτα π.χ  Αφροδίτη - Βάκχος , Φτερόλακα έστω μόνο τα Σ,Κ . (θεωρητικά όλα είναι έτοιμα εδώ και 12 μήνες...)

Πέρα από ότι θα ΄ταν μια ευκαιρία για τον πεζό επισκέπτη, τουρίστα της γύρω περιοχής,  του ΣΚ ή για βόλτα με ορειβατικό σκί...κυρίως θα ήταν μια ευκαιρία για το ΧΚΠ να "μονταριστεί"  πριν τον φόρτο των Χριστουγέννων που έφτασαν σε 2 εβδομάδες...

Καλό χειμώνα νά'χουμε...

• Like 4

Χιόνισε, το στρωσε, σχεδόν σίγουρα μπορεί να ανοίξει από Δευτέρα (τουλάχιστον Κελάρια). Θα μας πει τους όρους κανείς; Αυτοί που ανοίγουν (αν ανοίγουν) πως ανοίγουν;

Καλό χειμώνα σε όλους!!! Φανταστικό το video, όντως μας άνοιξε την όρεξη για χιόνι και βουνό!

Ανοίγουν τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 τα ανανεωμένα Σαλέ και οι εξωτερικοί χώροι για επισκέπτες του πλήρως ανακαινισμένου Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού

https://parnassos-ski.gr/anoigoyn-ti-deytera-13-dekemvrioy-ta-ananeomena-sale-kai-oi-exoterikoi-choroi-gia-episkeptes-toy-pliros-anakainismenoy-chionodromikoy-kentroy-parnassoy/

Edited by tecto

Κλάμα...Screenshot_2021-12-12-23-42-20-606_com.android.chrome.thumb.jpg.3788fc788d72d87e637f98d9cfc441a9.jpg

Edited by Blackman
  • Sad 1

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Προ ολίγου είδα κι εγώ το νέο τιμοκατάλογο. Ψυχρολουσία. Η κα Μιχαλοπούλου με εντυπωσιάζει δυσάρεστα.

Μου κάνει εντύπωση ότι δεν υπάρχει σαν κατηγορία το παιδικό εισιτήριο (δηλαδή, ένα δωδεκάχρονο δεν μπορεί να κάνει σκι χωρίς τους γονείς του;) ή το αθλητικό. Θέλουν να διώξουν πελάτες;

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, κι επειδή θεωρώ ότι το ΧΚΠ δίνει τον τόνο, μάλλον οι εκπτώσεις πέθαναν.

• Like 1

Καλόοοοο

Ποιοι αναβατήρες θα λειτουργούν βάση προγράμματος κάθε μέρα?

Σε τι κατάσταση είναι οι αναβατήρες και πόσες ώρες εκτιμούν ότι θα λειτουργούν κάθε μέρα χωρίς βλάβες (αλλιώς τα λεφτά μας πίσω)?

Τι μέσα και προσωπικό έχουν για αποπαγοποίηση και προετοιμασία πιστών και με τι χρονοδιάγραμμα θα αποπαγοποιούνται οι αναβατήρες και θα προετοιμάζονται οι πίστες?

Με πόση ταχύτητα ανέμου (ή αντίστοιχη μετρητική παράμετρο πχ ταλάντωση) λειτουργούν οι αναβατήρες και με πόση δεν λειτουργούν?

Αν απαντηθούν τα παραπάνω μπορούμε να κρίνουμε τον τιμοκατάλογο. Αν ισχύουν όσα ξέρουμε από το 2020 είναι μια πανάκριβη επικίνδυνη στα όρια της υγειονομικής βόμβας καφετέρια με αναβήρες.

• Like 5
  • Sad 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αυτό που θα ανοιγει στις 9 το παρατηρήσατε; Πάντως ο ΜΙΚ έχει δίκιο και θα πρέπει κάποια στιγμή το ΧΚΠ να σταματήσει να έχει το

δικαίωμα να ζητάει ολόκληρο εισιτήριο όταν έχει ανοιχτους 3 αναβατήρες.Το να ανοίγει ννωρίς,να είναι όλο ανοιχτό είναι προφανή

μέτρα όταν δεν θέλεις να επικρατεί συνωστισμός.Όπως και άλλα πράγματα βέβαια..

• Like 3

Επίσης η κάρτα RFID δεν επιστρέφεται. Eπειδή θέλω να είμαι καλόπιστος, να υποθέσω ότι αυτό γίνεται λόγω covid. Οι παλιές (pro covid) ισχύουν  άραγε;

• Like 1

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

ενώ για τους εσωτερικούς χώρους των Σαλέ επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε επισκέπτες με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και για τους ανεμβολίαστους με αρνητικό PCR -RAPID test.

Ακόμα και τα ελλιπή μέτρα που ανακοινώθηκαν λάθος τα τηρούν...

2 hours ago, ΜΙΚ said:

Τι μέσα και προσωπικό έχουν για αποπαγοποίηση και προετοιμασία πιστών και με τι χρονοδιάγραμμα θα αποπαγοποιούνται οι αναβατήρες και θα προετοιμάζονται οι πίστες?

Με πόση ταχύτητα ανέμου (ή αντίστοιχη μετρητική παράμετρο πχ ταλάντωση) λειτουργούν οι αναβατήρες και με πόση δεν λειτουργούν?

Αν απαντηθούν τα παραπάνω μπορούμε να κρίνουμε τον τιμοκατάλογο. Αν ισχύουν όσα ξέρουμε από το 2020 είναι μια πανάκριβη επικίνδυνη στα όρια της υγειονομικής βόμβας καφετέρια με αναβήρες.

Έχεις πάει ποτέ σε εστιατόριο να ρωτήσεις πόσους παραμάγειρους και πόσα μαρμιτόνια έχουν; Διότι εγώ, ποτέ! Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να λειτουργεί το ΧΚΠ, κάθε μέρα, στο 100% του δυναμικού του. Εννοείται ότι έκτακτα περιστατικά συμβαίνουν. Απλά πρέπει να είναι έκτακτα / σπάνια.

• Like 1

υπεροχος ο τιμοκαταλογος ... ξεμπερδεψαμε με τα χ-ψ-ζ και τις μοναδες

σε γενικες γραμμες διωχνει αθλητες, παιδια/μαθητες και φοιτητες το σ-κ

κοινως για την υψηλη περιοδο απευθυνεται μονο σε επισκεπτες της καφετεριας

και κραταει μια χαμηλη τιμη / εκπτωση για τρ-τετ-πεμ χωρις να ξερουμε τι θα δουλευει και τι οχι

θα ανεβαινουμε και θα βρισκουμε μονο το βακχο σε λειτουργια ... πως ειχαν δικαιολογηθει πριν χρονια ... "δινει προσβαση στο 50% του βουνου" ???

θα ειναι ενδιαφερον να δουμε ποσο κοσμο θα τραβηξει τις τρ-τετ-πεμ ... γιατι εαν κοβει 100-200 εισητηρια οπως τις προηγουμενες χρονιες δεν νομιζω να δουλευουν με πανω απο 2 λιφτ

• Like 2

2 hours ago, maylo said:

Αυτό που θα ανοιγει στις 9 το παρατηρήσατε; Πάντως ο ΜΙΚ έχει δίκιο και θα πρέπει κάποια στιγμή το ΧΚΠ να σταματήσει να έχει το δικαίωμα να ζητάει ολόκληρο εισιτήριο όταν έχει ανοιχτους 3 αναβατήρες.
Το να ανοίγει νωρίς,να είναι όλο ανοιχτό είναι προφανή μέτρα όταν δεν θέλεις να επικρατεί συνωστισμός.Όπως και άλλα πράγματα βέβαια..

Μην είσαι άδικος, προσπαθούνε να μοιράζεται ο κόσμος μέσα στη βδομάδα... tongue.gif.027ffcf10c115da7f8097f18ff98fb7a.gif

Δευτέρα & Παρασκευή 30€
Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη 20€

Θα μπορούσε η Τετάρτη να κοστίζει 14,99€ με τον Αίολο να κλείνει 13:00 και ο Περικλής 14:30.

• Like 1
  • Haha 4

Practice makes perfect

Οι αυξήσεις σίγουρα δεν είναι ευχάριστες, αν όμως συνδυαζόντουσαν με πλήρη λειτουργία και κανονικά ωράρια, νομίζω όλοι θα το βλέπανε διαφορετικά. Επειδή αυτό το βλέπω απίθανο, λογικά πολύς κόσμος θα επιλέξει και άλλα χιονοδρομικά.

• Like 2

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

Διάβασα στο iparnassos "πίστες με βελτιωμένα γεωμετρικά χαρακτηριστικά" .... Τι μπορεί να εννοεί ο ποιητής ?

• Like 1
  • Haha 3

1 hour ago, C said:

Διάβασα στο iparnassos "πίστες με βελτιωμένα γεωμετρικά χαρακτηριστικά" .... Τι μπορεί να εννοεί ο ποιητής ?

Λιθοτριψία

• Like 1

26 minutes ago, aab said:

Λιθοτριψία

wow καιρός ήταν ! Ξέρεις σε ποια σημεία ?

Εκείνο που ξέρω, είναι το πρόγραμμα: Φτερόλακκα. Δεν νομίζω ότι τελείωσαν όλα όσα ήθελαν να κάνουν αλλά .... Γενικά, τους φώτισε να επενδύσουν στη Φτερόλακκα.

Επίσης, άκουσα (προσοχή στη λέξη) ότι αλλάζουν εμπορική πολιτική (πέρα από τα τιμολόγια). ΔΗλαδή:

1. Πώληση μέσω INternet - σοβαρό σύστημα, όχι αυτό που ξέραμε και
  2. Bundled sales ξενοδοχείο και σκι (το κυνηγά η πίσω πλευρά, όχι η Αράχωβα)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Μερικές φορές πρεπει να τολμάμε αλλαγές στα συνηθισμένα για να έχουμε επιτυχίες  Πριν πολλά χρόνια όταν ήμουν υπεύθυνος στις εκδρομές καθιέρωσα τα δύο οικονομικά διαφορετικά  ξενοδοχεία και πλέον είναι καθεστώς  πριν χρόνια πάλι καθιέρωσα ή αναζητηση και το κλείσιμο της εκδρομής να  γίνεται  πριν τις εκλογές  με αποτέλεσμα να εισπράττει ο σύλλογος δύο συνδρομές μια για να μπορείς να δηλώσεις και μία για την χρονι που γίνεται η εκδρομη ( τότε με κατηγόρησαν ότι δεσμεύω το επόμενο ΔΣ) και αυτό όμως έγινε καθεστώς .  Και τώρα πρέπει να τολμήσουμε κάποιες αλλαγές  Να διοργανώσουμε εκδρομή για τα μέλη του Snowclub Που θέλουν να πάνε για σκι με όλη του την οικογένεια αυτό αναγκαστικά Σημαίνει να ζητήσουμε από το πρακτορείο να μας βρει πανσιόν με τετράκλινα δωμάτια η family room σε λογικές τιμές πιθανόν με κουζίνα μέσα ώστε να μπορεί να βγει μια εκδρομή αρκετά οικονομική για μία οικογένεια
    • Έχουμε χρόνο για το νέο ΔΣ από ότι έχω καταλάβει είμαστε στην 1 επαναληπτική… αλλά χωρίς να θέλω να γίνομαι ενοχλητικός, θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι κάποια πράγματα απευθύνονται στα μέλη του συλλόγου και μόνο σε αυτά και δεν είναι δύσκολο για κανένα μας να είναι μέλος του συλλόγου, αυτά ! 
    • Πολύπλοκο για τον σύλλογο νομίζω….,σε αυτές τις περιπτώσεις ένα καλό πρακτορείο ταξιδιών είναι που θα πρέπει να συστήνουμε τους φίλους μας 
    • Η παρατήρηση μου είχε να κάνει με το τι (πρέπει να) κάνει ο ΕΣΤΟΥΧ όχι με το τι κάνει το ΧΚΠ. Ο ΕΣΤΟΥΧ είναι σύλλογος (συλλογικός φορέας) και προσπαθεί να βρει τι εκπροσωπεί, το πως θα ξοδέψω το χρόνο μου είναι αυστηρά ατομική απόφαση.
    • Το νέο ΔΣ θα ενημερώσει εγκαίρως, μην ανυσηχείτε
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. dmar
      dmar
      (118 years old)
    2. Kostas T
      Kostas T
      (40 years old)
    3. nikos1914
      nikos1914