Jump to content
Pant

ΧΚ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2021-2022

Recommended Posts

8 minutes ago, mil said:

Εγώ ξέρω πάντως ότι ως πελάτες, πάντα θα είμαστε δυσαρετημένοι. Αν η κάρτα θα έχει 50, θα ζητάμε κάτι καλύτερο, πχ 40.

Αν η κάρτα έχει 40, θα ζητάμε κάτι καλύτερο, πχ 30.

Αν η κάρτα έχει 20, θα ζητάμε κάτι καλύτερο, πχ 10.

Αν η κάρτα είναι δωρεάν, θα ζητάμε κάτι καλύτερο. Δηλαδή πως θα πληρώνουμε την βενζίνη, δεν θα έπρεπε να μας πληρώσουν κάτι για κάθε κάρτα;

Σε όποιον δεν αρέσει η τιμολογιακή πολιτική (αυτό δεν σημαίνει ότι με ενθουσιάζει αλλά δεν έχει σημασία), δεν έχει παρά να προτείνει έναν άλλον τιμοκατάλογο, με την προϋπόθεση να καλύψει την ζημιά στο τέλος του έτους.

Η αλήθεια είναι ότι για να πάει μία οικογένεια σκ στον Παρνασσό θέλει ~€550. Και €10 πιο φτηνά να ήταν τα εισιτήρια το κόστος θα γινόταν ~€500. Δεν αλλάζει και πολύ.

Και τώρα το ερώτημα του € 1.000.000: Ποιος είναι φέτος ο προϊστάμενος του Χ ΚΠ.

Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος πόσο είχε η 40άρα κάρτα και πόσο η 80άρα? 

C?

5 hours ago, manolisp said:

Δε θα μπορούσαν να έχουν και κάποιο άλλο σύστημα πληρωμής πχ με μέλη/subscriptions; πχ αν είσαι μέλος 2 χρόνια και πας 10 φορές το χρόνο η τιμή είναι Χ, αν είσαι μέλος 10 χρόνια και πας 15 φορές το χρόνο η τιμή είναι Ψ κλπ.

Δηλαδή κάποια μικρή έκπτωση για τα μέλη αλλά και κίνητρο να πηγαίνεις πιο συχνά για ακόμα καλύτερη έκπτωση.

Η ετήσια κάρτα είναι πολλά λεφτά να τα δώσεις με τη μια!

τι ζητας τωρα και εσυ απο το ελληνικο δημοσιο ... η επιβραβευση μακροχρονιων πελατων τους ειναι κατι αγνωστο

2 hours ago, PanosDrivas said:

αυτό κάποτε είχε αντιμετωπιστεί με τα πολύποντα εισιτήρια ανοικτών ημερομηνιών..

όσο πιο πολύ σκί κάνεις...τόσο μεγαλύτερη έκπτωση έχεις...

επιβράβευση της "πιστότητας¨του πελάτη...επιβράβευση της προσέλευσης τις καθημερινές....ελευθερία επιλογής στον πελάτη να επιλέξει το πακέτο ημερών  που επιθυμεί (όχι μόνο ημερήσια ή ετήσια) 

Δεν άρεσε όμως η "πολυπλοκότητα" τους .....

και σταδιακά καταργήθηκαν μετά το 2015 στο όνομα της απλότητας,,,

παρα τα λαθακια του (να χρειαζεσαι δυο καρτες για να αντιμετωπισεις μειωμενες λειτουργιες, να μην φτανει η 80αρα για ολη τη χρονια, να μην μπορεις να μεταφερεις ποντους που περισσεψαν την επομενη χρονια) αυτο ηταν καλυτερο συστημα

πλην ομως ο μανωλης αναφερεται σε πιστους μακροχρονιους πελατες ... πηρες ετησια περισυ ? παρε και μια εξτρα εκπτωση στη φετινη ... αγοραζεις ετησια 5 χρονια σερι ... παρε μεγαλυτερη εκπτωση στη φετινη

• Like 2

1 hour ago, Powder Sucks said:

Όσον αφορά τα οικογενειακά:

Η αλήθεια είναι ότι με το καινούργιο σύστημα το κόστος για μία οικογένεια (2ενήλικες +2παιδιά) είναι μικρότερο από παλιά

Βγαίνει €85 την μέρα ενώ παλιά ήταν  περίπου €90  (€30 ενηλίκων + το μισό για τα παιδιά αν θυμάμαι καλά ή κάπου εκεί)

Βέβαια και πάλι είναι πολλά (€170 το σκ μόνο για τα εισιτήρια).

Όσον αφορά την ετήσια οικογενειακή είναι κοροϊδία καθώς πρέπει να πας πάνω από 6,25 σκ για να έρθεις μία η άλλη (γιατί μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά της καθημερινές πάνε σχολείο...)

φετος οι μονογονεικες οικογενειες ειναι χειροτερα (ενας γονεας +1 παιδι)

επισης παιδια μονα τους ... ξου

ειτε με το λεωφορειο παρεα παιδιων , ειτε με οργανωμενες παιδικες εκδρομες , ειτε με σχολικες εκδρομες για σκι τις καθημερινες

παιδικο εισητηριο δεν υπαρχει καν

και ειναι οι μελλοντικοι πελατες που θα τους τα αφηνουν σαν ενηλικες ... το ταργκετ που θα επρεπε να εστιασουν σαν τρελοι

• Like 2

1 hour ago, C said:

Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος πόσο είχε η 40άρα κάρτα και πόσο η 80άρα? 

C?

αν θυμαμαι καλα 400 η 80αρα (το αλτζχαιμερ θεριζει ... ???) ... και 1000 η vip (υποτιθεται με στεγασμενο παρκινγκ)

και πρεπει να ηταν σταθερη η τιμη για καμια 10ετια (απο τοτε που το 23αρι εγινε 30αρι)

Edited by akis1967

https://www.facebook.com/parnassosski.gr/photos/a.4878908938794043/4933670873317849/

μας γκάστρωσαν μέχρι να το ανακοινώσουν μέσα στη νύχτα. 
εγώ  περίμενα όσο μπορούσα και τελικά κανόνισα κάποια δουλειά για αύριο ,οπότε το χάνω .

• Haha 2

On 12/14/2021 at 8:53 PM, ΜΙΚ said:

Δυστυχώς δεν μπορώ να παρακολουθήσω την στάση ζωής σου 15Δεκέμβρη-15Απρίλη  καθώς κάθε ημέρα σκι είναι μια μαγική ημέρα και κάθε μέρα ΤΣΑΜΠΑ χαμένη σκι είναι μια χαμένη ΤΣΑΜΠΑ μαγική μέρα.

1-0. Ξεκινάμε τη σεζόν με μια εντελώς τσάμπα χαμένη μέρα. Σε ένα παράλληλο σύμπαν θα έγραφαν "θα ανακοινωθεί έως τις 23.59" αλλά δεν είχε πλάκα το σκι έτσι.

Kόστος 0 ευρώ. Αξία: Ανεκτίμητη

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

20 hours ago, akis1967 said:

παρα τα λαθακια του (να χρειαζεσαι δυο καρτες για να αντιμετωπισεις μειωμενες λειτουργιες, να μην φτανει η 80αρα για ολη τη χρονια, να μην μπορεις να μεταφερεις ποντους που περισσεψαν την επομενη χρονια) αυτο ηταν καλυτερο συστημα

Παρατηρώ ότι ...

η προσπάθεια του ΧΚΠ (2008-2014) να προσφέρει 2 "δίκαιες" παροχές, ομολογουμένως πολύ πετυχημένες

• πολύποντο εισιτήριο ανοικτών ημερομηνιών 
  • προκαθορισμένο μειωμένο (70% & 50%) εισιτήριο σε περίπτωση μειωμένης λειτουργίας, προσαρμοζόμενο στη  εκάστοτε απρόβλεπτη περίσταση 

αλλά η αδυναμία του να τις συνδυάσει λόγω τεχνικής αδυναμίας skidata, ή και η απροθυμία του λόγω οικονομίας, 

τελικά  άφησε σε κάποιους πελάτες  την γεύση του "λαθάκια ΧΚΠ", αντί να αναγνωριστεί ως βελτιωμένη προσφορά ΧΚΠ. 

Η εξέλιξη  προς την σωστή κατεύθυνση γίνεται με μικρά βήματα, ...που είτε βελτιώνονται απο την καλή και ορθολογική  συνεργασία, είτε καταργώνται από το "αλαλούμ" που επικρατεί όταν ο καθένας (πελάτης ή ΧΚΠ)  κοιτάει  κοντόφθαλμα την πάρτη του....

Στην προκειμένη περίπτωση, δύο πρωτοβουλίες τιμολογιακής πολιτικής προς την σωστή (δίκαιη, κοινώς παραδεκτή)  κατεύθυνση, σταδιακά  καταργήθηκαν αντί να βελτιωθούν...

Edited by PanosDrivas
  • Sad 1
  • Haha 1

Άνοιξε το ΧΚΠ με Αίολο, Βάκχο, Αφροδίτη Ηρακλή και Περικλή στα 35€ η κάρτα μιας και από φέτος 17/12 είναι υψηλή περίοδο. Νομίζω η ξεφτίλα στα καλύτερα της. Τιμήσετε τους με την παρουσία και δώστε τους θάρρος να λειτουργήσουν και με 2 λιφτ στα 35€. Για εμένα προτιμώ να πάω μια Εξωτερικό και μια Βαλκάνια παρά στο ΧΚΠ. Καλό χειμώνα και καλή διασκέδαση σε όλους.

Edited by kosaitis
  • Like 6

5 hours ago, PanosDrivas said:

Παρατηρώ ότι ...

η προσπάθεια του ΧΚΠ (2008-2014) να προσφέρει 2 "δίκαιες" παροχές, ομολογουμένως πολύ πετυχημένες

• πολύποντο ειστήριο ανοικτών ημερομηνιών 
  • προκαθορισμένο μειωμένο (70% & 50%) εισιτήριο σε περίπτωση μειωμένης λειτουργίας, προσαρμοζόμενο στη  εκάστοτε απρόβλεπτη περίσταση 

αλλά η αδυναμία του να τις συνδυάσει λόγω τεχνικής αδυναμίας skidata, ή και η απροθυμία του λόγω οικονομίας, 

τελικά  άφησε σε κάποιους πελάτες  την γεύση του "λαθάκια ΧΚΠ", αντί να αναγνωριστεί ως βελτιωμένη προσφορά ΧΚΠ. 

Η εξέλιξη  προς την σωστή κατεύθυνση γίνεται με μικρά βήματα, ...που είτε βελτιώνονται απο την καλή και ορθολογική  συνεργασία, είτε καταργώνται από το "αλαλούμ" που επικρατεί όταν ο καθένας (πελάτης ή ΧΚΠ)  κοιτάει  κοντόφθαλμα την πάρτη του....

Στην προκειμένη περίπτωση, δύο πρωτοβουλίες τιμολογιακής πολιτικής προς την σωστή (δίκαιη, κοινώς παραδεκτή)  κατεύθυνση, σταδιακά  καταργήθηκαν αντί να βελτιωθούν...

"το καλυτερο ειναι ο εχθρος του καλου"

αααχχχ ... μιζεριες ???

καλη σαιζον   ⛷️⛷️⛷️

Ειναι πραγματικα τραγικο μεχρι αυτη τη στιγμη, η αναβαση των Συλλογων και των ακαδημιων για το ΣΚ να ειναι στον αερα επειδη δεν εχουν ανακοινωσει παιδικο εισιτηριο!!!!!!!!! Ζητανε 35 ευρω απο καθε παιδι!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!?

• Like 7
  • Sad 4

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

1η μέρα λειτουργίας του ΧΚΠ σήμερα.

Ξεκινάω λέγοντας ότι μέχρι τις 12.30 πέρασα συγκλονιστικά. Στις 12.30 έγινε γενική διακοπή ρεύματος στην περιοχή κι έμεινα 1/2 ώρα σε καρεκλάκι του Βάκχου παρέα με το Vro (λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή;).

Χιόνι επαρκές αλλά σε πολλά σημεία υπήρχαν πέτρες που ήταν σημειωμένες. Λειτουργούσαν οι πίστες στο μπολ των Κελαριών. Για μη προφανείς λόγους, υπήρχε πανώ "Κίνδυνος" στην είσοδο του Βάκχου, ο οποίος όμως ήταν εξαιρετικός (αν ακολουθούσες τις οδηγίες). Ισχύει η γνωστή έκφραση "χρειάζεται χιόνι". Στην περίπτωση του Οδυσσέα και του δρόμου για κάτω, χρειάζεται πολύ χιόνι.

Δεν κατάλαβα τι τις θέλουν τόσες χιονοπαγίδες. Είτε μαζέψαν χιόνι που το άπλωσαν (άρα δεν φαίνεται η χρησιμότητά τους) είτε δεν μαζεύουν χιόνι.

Τέλος, αν σήμερα είχε +100 πελάτες από όσους είχε θα υπήρχαν θύματα. Η μέρα φώναζε γενική δοκιμή και καλύτερα με λίγους και συγκεκριμένους.

ΥΓ Το ΧΚΠ είναι σίγουρα μεγάλος πελάτης της μέσης τάσης. Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν τους ειδοποιεί για επικείμενες διακοπές;

Edited by aab
  • Like 1

Στην panomax (που έχει εικόνα μέχρι 13:10) φαίνεται να ήταν τρεις κι ο κούκος πάνω.
Από στρώσιμο τι έλεγε;

Practice makes perfect

4 hours ago, kosaitis said:

από φέτος 17/12 είναι υψηλή περίοδο. Νομίζω η ξεφτίλα στα καλύτερα της. Τιμήσετε τους με την παρουσία και δώστε τους θάρρος να λειτουργήσουν και με 2 λιφτ στα 35€

Καλά ότι από 17/12 είναι υψηλή περίοδος είναι παγκόσμια πατέντα. Βάζω στοίχημα ότι μέσα στην εβδομάδα θα κλείνουν και από τις 15.00

Δεν πειράζει από του χρόνου στα 40 ευρώ (ενήλικες και παιδιά) με δύο λιφτ 10.00 14.00 .

• Like 2

Στις 13.10 ήταν η διακοπή ρεύματος άρα δεν υπήρχε κανείς στις πίστες. Μέχρι τις 11.00 ζήτημα να ήταν 50 πελάτες στο ΧΚΠ. Μετά αυξήθηκαν σε 100-150 max.

Το στρώσιμο ήταν ικανοποιητικό δεδομένου ότι υπάρχουν μόνο 20-30 εκ χιόνι.

• Like 1

Μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς πως το θράσος σε συνδυασμό με την αμάθεια των δημοσίων φορέων και υπαλλήλων είναι απύθμενο. Καλά ρε σεις 35 ευρα για τέσσερα λιφτ, κάτω από το 20 % της δυναμικής του κέντρου??? Με ενημέρωση για άνοιγμα μεταμεσονυχτια??? Μόνο ο ιδιώτης θα σώσει αυτό το στολίδι που λέγεται ΧΚΠ,.
Αυξηση τιμών λέει για αυξηση πετρελαιων και kwh??? Μόνο ο Τζουμακας κατάλαβε πως για την αντιμετώπιση του παραπανω κοστους, αρκεί η προσέλευση επιπλέον χιονοδρομων, τουριστών κλπ και όχι η δημιουργια μιας κλειστής ελίτ με φουσκωμενες τσέπες κ

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 5

8 hours ago, aab said:

Ξεκινάω λέγοντας ότι μέχρι τις 12.30 πέρασα συγκλονιστικά. Στις 12.30 έγινε γενική διακοπή ρεύματος στην περιοχή κι έμεινα 1/2 ώρα σε καρεκλάκι του Βάκχου παρέα με το Vro (λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή;).

Ο vro ο προδότης αντί να κράζει εδώ μαζί μας πήγε και τους ακούμπησε 35 αργύρια; ?

• Like 1

Aγοράζω ετήσια (ή 40ρες και 80ρες) από το 2001. Ο λόγος που αγοράζω είναι ότι το χιονοδρομικό σαφώς και μου δίνει χαρά που αξίζει πολύ πάνω από 500 ευρώ το χρόνο. Eπίσης δεν μπορώ να έχω το άγχος και να χάσω μέρα επειδή τσιγκουνεύτηκα τα 30. Όμως οι πιο πολλοί πελάτες του χιονοδρομικού θέλουν να ανέβουν MONO 3 Σάββατα με λιακάδα θα πληρώσουν 100 ευρώ. Αν ανέβουν 6 θα πληρώσουν 200 ευρώ. Παράλληλα ελάχιστοι πελάτες πληρώνουν καθημερινές.

Κάθε χρονιά είναι διαφορετική αλλά τα έσοδα του χκ είναι 90-70% ΣΚ και 10-30% καθημερινές. Έλα μου ντε που όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου δεν έχουν τόσο ασχημη αναλογία. Αν κάνει κακοκαιρίες Σαββατοκύριακα ή δεν έχει χιόνι Χριστούγεννα πάνε τα έσοδα.

Όμως το χιονοδρομικό πρέπει να έχει τα μέσα (όπως όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου) να δουλεύει ΟΛΟ από 15 Δεκέμβρη μέχρι 15 Απρίλη για να προσελκύσει τους πελάτες σε μεγαλύτερο βαθμό τα 5/7 των ημερών. Αυγό - κότα το πρόβλημα, δεν ανεβαίνουν καθημερινές δεν έχω έσοδα υπολειτουργώ καθημερινές, επειδή υπολειτουργώ καθημερινές δεν ανεβαίνει κανένας. Μόλις έχασα τα 5/7 των πιθανών εσόδων μου. Οι τοπικές κοινωνίες δεν βοηθάνε οπότε πτώχευσα.

Πόσο αξίζει ή θα ήταν λογική τιμή μια μέρα στον Παρνασσό αν ήταν στη Βουλγαρία ή στη Γαλλία ΑΝ δούλευε ΚΑΙ ΤΑ 17 λιφτ όπως τα δουλεύουν στην Βουλγαρία ή στη Γαλλία? Κάπου ανάμεσα σε 28 και 40 ευρώ.

Πόσο θα έπρεπε να ήταν η τιμή σε ένα μονοπώλιο όπως δουλεύει δίπλα στην Αθήνα με Ελληνικούς μισθούς που έχει τεράστια ζήτηση το σκ και μικρή καθημερινές? Βάκχος 5-6ευρώ Ηρακλής 5-6 ευρώ, η 6 5-6ευρώ και όλα τα άλλα 1-3 ευρώ το τεμάχιο. Αφαιρέστε % για κάθε ώρα βλάβης.

Νομίζω η πάγια θέση του Συλλόγου και η πρόταση όλων των λογικών ανθρώπων είναι πλήρης λειτουργία με όλα τα απαραίτητα μέσα 15 Δεκέμβρη -15 Απρίλη ανακοινωμένη από Οκτώβρη με τιμή 25-35 ευρώ και αύξηση 10-20% της τιμής τα Σαββατοκύριακα.

Οπότε ο τιμοκατάλογος είναι εξαιρετικός ΑΝ δουλεύει όλο τα σκ χωρίς βλάβες, κόβει κάνα Αίολο - Περικλή - 14 – 10 Δευτέρα Παρασκευή και 7 ΤΤΠ.

Αν κρίνουμε από τα πρηγούμενα χρόνια είναι μια εξαιρετική πανάκριβη επικίνδυνη καφετέρια με αναβατήρες που ίσως και να αξίζει ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ δουλεύει ΧΩΡΙΣ ΒΛΑΒΕΣ 17/17. Σαββατοκύριακο μπορείς να κάνεις φανταστικό σκι σε καλή τιμή. Όμως με αυτά που ξέρουμε που δεν έχει κανένα σεβασμό στον πελάτη και ο πελάτης άλλα αγοράζει και άλλα παραλαμβάνει. Καθημερινές είναι ένα μικρό βαρετό χιονοδρομικό που είναι και ακριβό.

Κυρίως όμως είναι η ταφόπλακα στην ελπίδα να πάψει να είναι χιονοδρομικό ΜΟΝΟ Σαββατοκύριακου και να προσπαθήσει να γίνει κανονικό χιονοδρομικό. Άραγε θα κανονίζει κανένας πάνω από ΣΚ άντε ΣΚΔ με αυτόν το τρόπο λειτουργίας?Χωρίς Ηρακλή? Θα πει κανείς άντε να πω στο γραφείο μπας μου βγαίνουν τρεις μέρες άδεια αυθημερών να ανέβω καμιά καλή καθημερινή? Χωρίς Δια?

Edited by ΜΙΚ
  • Like 11
  • Thanks 1
  • Sad 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

2 hours ago, ΜΙΚ said:

Aγοράζω ετήσια (ή 40ρες και 80ρες) από το 2001. Ο λόγος που αγοράζω είναι ότι το χιονοδρομικό σαφώς και μου δίνει χαρά που αξίζει πολύ πάνω από 500 ευρώ το χρόνο. Eπίσης δεν μπορώ να έχω το άγχος και να χάσω μέρα επειδή τσιγκουνεύτηκα τα 30. Όμως οι πιο πολλοί πελάτες του χιονοδρομικού θέλουν να ανέβουν 3 Σάββατα με λιακάδα θα πληρώσουν 100 ευρώ. Αν ανέβουν 6 θα πληρώσουν 200 ευρώ. Παράλληλα ελάχιστοι πελάτες πληρώνουν καθημερινές.

Κάθε χρονιά είναι διαφορετική αλλά τα έσοδα του χκ είναι 90-70% ΣΚ και 10-30% καθημερινές. Έλα μου ντε που όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου δεν έχουν τόσο ασχημη αναλογία. Αν κάνει κακοκαιρίες Σαββατοκύριακα ή δεν έχει χιόνι Χριστούγεννα πάνε τα έσοδα.

Όμως το χιονοδρομικό πρέπει να έχει τα μέσα (όπως όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου) να δουλεύει ΟΛΟ από 15 Δεκέμβρη μέχρι 15 Απρίλη για να προσελκύσει τους πελάτες σε μεγαλύτερο βαθμό τα 5/7 των ημερών. Αυγό - κότα το πρόβλημα, δεν ανεβαίνουν καθημερινές δεν έχω έσοδα υπολειτουργώ καθημερινές, επειδή υπολειτουργώ καθημερινές δεν ανεβαίνει κανένας. Μόλις έχασα τα 5/7 των πιθανών εσόδων μου. Οι τοπικές κοινωνίες δεν βοηθάνε οπότε πτώχευσα.

Πόσο αξίζει ή θα ήταν λογική τιμή μια μέρα στον Παρνασσό αν ήταν στη Βουλγαρία ή στη Γαλλία ΑΝ δούλευε ΚΑΙ ΤΑ 17 λιφτ όπως τα δουλεύουν στην Βουλγαρία ή στη Γαλλία? Κάπου ανάμεσα σε 28 και 40 ευρώ.

Πόσο θα έπρεπε να ήταν η τιμή σε ένα μονοπώλιο όπως δουλεύει δίπλα στην Αθήνα με Ελληνικούς μισθούς που έχει τεράστια ζήτηση το σκ και μικρή καθημερινές? Βάκχος 5-6ευρώ Ηρακλής 5-6 ευρώ, η 6 5-6ευρώ και όλα τα άλλα 1-3 ευρώ το τεμάχιο. Αφαιρέστε % για κάθε ώρα βλάβης.

Νομίζω η πάγια θέση του Συλλόγου και η πρόταση όλων των λογικών ανθρώπων είναι πλήρης λειτουργία με όλα τα απαραίτητα μέσα 15 Δεκέμβρη -15 Απρίλη ανακοινωμένη από Οκτώβρη με τιμή 25-35 ευρώ και αύξηση 10-20% της τιμής τα Σαββατοκύριακα.

Οπότε ο τιμοκατάλογος είναι εξαιρετικός ΑΝ δουλεύει όλο τα σκ χωρίς βλάβες, κόβει κάνα Αίολο - Περικλή - 14 – 10 Δευτέρα Παρασκευή και 7 ΤΤΠ.

Αν κρίνουμε από τα πρηγούμενα χρόνια είναι μια εξαιρετική πανάκριβη επικίνδυνη καφετέρια με αναβατήρες που ίσως και να αξίζει ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ δουλεύει ΧΩΡΙΣ ΒΛΑΒΕΣ 17/17. Σαββατοκύριακο μπορείς να κάνεις φανταστικό σκι σε καλή τιμή. Όμως με αυτά που ξέρουμε που δεν έχει κανένα σεβασμό στον πελάτη και ο πελάτης άλλα αγοράζει και άλλα παραλαμβάνει. Καθημερινές είναι ένα μικρό βαρετό χιονοδρομικό που είναι και ακριβό.

Κυρίως όμως είναι η ταφόπλακα στην ελπίδα να πάψει να είναι χιονοδρομικό ΜΟΝΟ Σαββατοκύριακου και να προσπαθήσει να γίνει κανονικό χιονοδρομικό. Άραγε θα κανονίζει κανένας πάνω από ΣΚ άντε ΣΚΔ με αυτόν το τρόπο λειτουργίας?Χωρίς Ηρακλή? Θα πει κανείς άντε να πω στο γραφείο μπας μου βγαίνουν τρεις μέρες άδεια αυθημερών να ανέβω καμιά καλή καθημερινή? Χωρίς Δια?

Η πρόταση για ψησταριά ισχύει 

• Haha 2

LP3weby.jpg

3 hours ago, ΜΙΚ said:

Πόσο θα έπρεπε να ήταν η τιμή σε ένα μονοπώλιο όπως δουλεύει δίπλα στην Αθήνα με Ελληνικούς μισθούς που έχει τεράστια ζήτηση το σκ και μικρή καθημερινές?

To ότι το πρόβλημα είναι πολύπλοκο ?( άπειρη...  πολυπαραγοντικότητα + πολυμορφία, ευτυχώς για να μην βαριόμαστε), 

για άλλους αποτελεί πρόκληση πρός "σύσφιξη"- προσπάθεια προσαρμογής/επίλυσης- ευδαιμονία?

και

για άλλους άλλοθι προς "χαλάρωση"-περιστασιακή χαρά-ηδονή.?

1 hour ago, thanasissin said:

Η πρόταση για ψησταριά ισχύει

το μόνο σίγουρο είναι ...(όλα του θεού είναι άλλωστε?)

ότι μια ψησταριά πάντα καλό κάνει σε όλους.?

Αποτελεί τουλάχιστον ...ένα ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ.

Edited by PanosDrivas

Στο σημειο αυτο μια συντομη παυση ωστε να φαντασουμε για μερικα δευτερολεπτα πως θα ηταν αυριο ο Παρνασσος με 17/17.

Ονειρο ηταν..

On 12/16/2021 at 11:28 AM, Pant said:

Με την Πυθία γνωρίζεστε; tongue.gif.9f22c10db2e144a6d647881379e907a0.gif

Πετάω πάνω από τους Δελφούς συχνά και με ρωτάει συχνά για τον καιρό αν θέλει να πάει βόλτα.

On 12/16/2021 at 12:48 PM, ΜΙΚ said:

Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τους αποχιονισμούς

Παρδαλό κατσίκι σταμάτα να γελάς

On 12/14/2021 at 7:43 PM, thanasissin said:

τοσα χρονια το χιονοδρομικο ειναι ιδιο, δεν καταλαβαινω τι ψαχνουμε

Ελπίζω να κατάλαβες τι ψάχνουμε. Τόσα χρόνια το χιονοδρομικό ΔΕΝ είναι ίδιο. Φέτος δεν θα μπορείς καν να φτάσεις στο χιονοδρομικό για αρχή, το οποίο σημαίνει ότι ούτε οι εργαζόμενοι θα μπορούν να φτάσουν. Πρόπερσι μπορούσες.

On 12/14/2021 at 8:08 PM, thanasissin said:

ρε συ Μιχάλη ειλικρινα δεν με ενδιαφέρει ποσα ρατρακ εχει, ουτε τι μπατζετ,

Ούτε εμένα με ενδιαφέρει. Αν ξέραμε όμως δυο τρεις πληροφορίες σήμερα θα είχαμε εκτιμήσει ότι δεν θα άξιζε να ξυπνήσουμε 5.00 και στις 8.00 να μας πουν άκυρο.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

16 hours ago, typeDan said:

Στο σημειο αυτο μια συντομη παυση ωστε να φαντασουμε για μερικα δευτερολεπτα πως θα ηταν αυριο ο Παρνασσος με 17/17.

Ονειρο ηταν..

17/17 δεν θα είχε ούτε με τα μέσα του Val D Isere σήμερα. Δρόμο να φτάσουνε θα είχε και σε λίγο θα άνοιγε η 6. Σαχάρα κλπ αύριο μέσα στη μέρα.

Εγώ χτες είδα όνειρο δύο εκχιονιστικά να ανεβοκατεβαίνουν το δρόμο και το τιμολόγιο 300 ευρώ βενζίνη και 200 ευρώ τα μεροκάματα.

• Haha 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...