ή ειμαι πολυ τυχερος ή μαθαινουν ολοι το που παω και αποφευγουν το χιονοδρομικο :-) .Δεν εχω πετυχει ποτε και πουθενα κοσμο,μονο μια φορα θυμαμαι στη κορτινα ειχα αναμονη 5 λεπτα σε λιφτ. Βεβαια η αληθεια ειναι οτι παω 2 ταξιδια το χρονο,ενα αρχες Δεκεμβριου και ενα μεσα-τελος Μαρτιου,οποτε μαλλον παιζει ρολο και η εποχη (+ οτι προτιμω τα χιονοδρομικα που δεν εχουν μια γονδολα που σε ανεβαζει στις πιστες απο το χωριο,αλλα εχουν πολλα διαφορετικα σημεια που μπορεις να ανεβεις στο ιδιο βουνο).Το καλυτερο μου οι Δολομιτες πριν 2 χρονια,αρχες Απριλιου και χιονιζε.Καπου περνουσα απο τους ανθρωπους που δουλευαν στα λιφτ και ηθελα να τους ζητησω συγνωμη που καθονται 8 ωρες για να κανουμε μονο εμεις σκι!!!!.Αδεια τα παντα λεμε...
Το ΑPP υπαρχει . Αλλα το eurosport ακυρωσε τις συνδρομες στην ελλαδα (και σε αλλες χωρες) γιατι εδωσε τα τηλεοπτικα δικαιωματα στο vodafone tv. Εγινε και refund της συνδρομης.
Πλεον οι εφαρμογη υπαρχει αλλα δεν μπορεις να δεις Live τα eurosport 1 kai eurosport 2.
On demand μπορεις να δεις τους παλιους αγωνες. Δεν ξερω ομως αν θα προστεθουν οι νεοι για να μπορεις να τους βλεπεις εστω την επομενη μερα . σιγουρα παντως live δεν θα μπορεις να τους βλεπεις....