Jump to content
Sign in to follow this  
mil

SKI WORLD CUP 2022-2023

Recommended Posts

Η Sophia Goggia με σπασμένη παλάμη, με βίδες που τις έβαλαν χθές μετά από επέμβαση χειρουργική, σήμερα πήρε την πρωτιά στην κατάβαση!!!

• Like 3

Από τις απίστευτες ιστορίες του παγκοσμίου....

Την Παρασκευή στο downhill η Σοφούλα η Goggia ήρθε δεύτερη στο St. Moritz. Χτύπησε το χέρι σε μια πόρτα (σχετικά στην αρχή). Δεν φάνηκε κάτι το ιδιαίτερο την τηλεόραση. Το καταλάβαμε στο τέλος της κατάβασης όταν έδειχνε την ενόχληση στο χέρι. Τελικά έσπασε (μάλλον κάποια δάχτυλα), πήγε Μιλάνο, την χειρούργησαν και την επόμενη μέρα, Σάββατο, με δεμένο το χέρι μέσα από το γάντι και κρατώντας το μπατόν με αυτοκόλλητη ταινία (αφού δεν μπορούσα να το κρατήσει με τα δάχτυλα της παλάμης), τελικά κέρδισε!!!!

Απίστευτο.  

Edited by mil
  • Like 3
  • Confused 1

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Ήταν πρώτη στα δύο δοκιμαστικά, δεύτερη παρ' όλο το ατύχημα που είχε, το απόγευμα πέταξε στο Μιλάνο για χειρουργική επέμβαση όπου σύμφωνα με τον εκφωνητή 9 βιδούλες στη λάμα της έβαλαν, όλα αυτά για να επιστρέψει και να τερματίσει πρώτη. 

• Like 3

Σήμερα στο SG των γυναικών, 16 αθλήτριες δεν κατάφεραν να τερματίσουν!!

• Like 1
  • Confused 2

Το είδα και εγώ live! 
Είχε επίσης και πολλές παραλίγο τούμπες! 

Περίεργο χιόνι μάλλον, αλλά και κ0λ0pista.... Πόρτα και στροφή ακριβώς στη προσγείωση, νταξ...

• Like 1

c-fit-w-2032-q-auto-eco8A811000001_RUSTLER-9.thumb.png.9255e2d942715bd236de9137259dd7e2.png

You can't buy happiness - but you can buy a lift pass!

Πολύ απαιτητικό ήταν και το SL στο Wengen λόγω του σχεδιασμού της κούρσας, της κλίσης και του flat section  στο τέλος. Κι όταν όλα κρίνονται στα εκατοστά του δευτερολέπτου, μια λάθος στροφή κοστίζει...

• Like 1

Βάλε και το χιόνι που έπεφτε.
Στο GS γυναικών, η πόρτα στην προσγείωση είχε αποτέλεσμα.

• Like 2

Practice makes perfect

Ξερει κανεις αν μπορω να βρω streaming (online) τους αγωνες σκι? Δεν εχω δορυφορικη (και να ειχα δεν θα εβλεπε τον Astra)

Κανανε μια πατατα φετος στο NBC που μετεδιδε ολους τους αγωνες της FIS (+IBU) και φετος πηρα συνδρομητικα ενα online streaming (SkiandSnowboard.live).Δυστυχως δεν εχουν αδεια για τους αγωνες στην Αυστρια οποτε ειδα το μισο 4 Hills Tournament. Ουτε το Biathlon (IBU).

Δυστυχως Eurosport δεν εχει δικαιωματα να σερβιρει στην Αμερικα και μπλοκαρει την εισοδο απο Αμερικη. Πιθανον να μπορουσα με VPN και να επιλεξω server στο ΗΒ (και να βαλω καποιον να πληρωσει την συνδρομη στο ΗΒ) αλλα ειναι πολυ βαβουρα.

Ξερει κανεις?

Καλησπέρα, διαβάζοντας το παραπάνω ποστ θα προσπαθήσω να βοηθήσω, αν είναι εφικτό, ξεκινώντας με δύο ερωτήματα.

Απ´ ότι καταλαβαίνω, εάν υποθετικά βρισκόμουν  στις ΗΠΑ δεν θα είχα πρόσβαση στο Eurosport περιεχόμενο του οποίου έχω πληρώσει συνδρομή στην Ελλάδα. Αυτό το γνωρίζουμε;

Επίσης, την λύση του VPN την αποκλείεις εντελώς;

(Φέτος και στην Ευρώπη παρατηρήθηκαν κάποιες τροποποιήσεις στις μεταδόσεις, δεν επηρεάστηκε του Four Hills Tournament αλλά διάφορα έχουν συμβεί ιδιαίτερα στις μεταδόσεις της πρώτης κούρσας).

18 hours ago, MakisM said:

Ξερει κανεις αν μπορω να βρω streaming (online) τους αγωνες σκι? Δεν εχω δορυφορικη (και να ειχα δεν θα εβλεπε τον Astra)

Κανανε μια πατατα φετος στο NBC που μετεδιδε ολους τους αγωνες της FIS (+IBU) και φετος πηρα συνδρομητικα ενα online streaming (SkiandSnowboard.live).Δυστυχως δεν εχουν αδεια για τους αγωνες στην Αυστρια οποτε ειδα το μισο 4 Hills Tournament. Ουτε το Biathlon (IBU).

Δυστυχως Eurosport δεν εχει δικαιωματα να σερβιρει στην Αμερικα και μπλοκαρει την εισοδο απο Αμερικη. Πιθανον να μπορουσα με VPN και να επιλεξω server στο ΗΒ (και να βαλω καποιον να πληρωσει την συνδρομη στο ΗΒ) αλλα ειναι πολυ βαβουρα.

Ξερει κανεις?

Το Eurosport ρητά αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι δεν υπάρχει πρόσβαση από τις ΗΠΑ (κι εξηγεί γιατί). Μια αναζήτηση στον γκούγκλη δίνει πολλές λεπτομέρεις για το πως μπορεί να γίνει με vpn. Εννοείται ότι κανείς διατρέχει παρόμοιους κινδύνους με τη χρήση του piratebay (torrents).

18 hours ago, xmen said:

Καλησπέρα, διαβάζοντας το παραπάνω ποστ θα προσπαθήσω να βοηθήσω, αν είναι εφικτό, ξεκινώντας με δύο ερωτήματα.

Απ´ ότι καταλαβαίνω, εάν υποθετικά βρισκόμουν  στις ΗΠΑ δεν θα είχα πρόσβαση στο Eurosport περιεχόμενο του οποίου έχω πληρώσει συνδρομή στην Ελλάδα. Αυτό το γνωρίζουμε;

Επίσης, την λύση του VPN την αποκλείεις εντελώς;

(Φέτος και στην Ευρώπη παρατηρήθηκαν κάποιες τροποποιήσεις στις μεταδόσεις, δεν επηρεάστηκε του Four Hills Tournament αλλά διάφορα έχουν συμβεί ιδιαίτερα στις μεταδόσεις της πρώτης κούρσας).

2 hours ago, aab said:

Το Eurosport ρητά αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι δεν υπάρχει πρόσβαση από τις ΗΠΑ (κι εξηγεί γιατί). Μια αναζήτηση στον γκούγκλη δίνει πολλές λεπτομέρεις για το πως μπορεί να γίνει με vpn. Εννοείται ότι κανείς διατρέχει παρόμοιους κινδύνους με τη χρήση του piratebay (torrents).

Νταξ, για το Eurosport το ξερουμε ολοι στις ΗΠΑ γιοκ.

Το VPN ειναι λυση, αλλα ειναι και καποια βαβουρα οχι μονο για να το στησω, αλλα και να πληρωσω συνδρομη (με Αμερικανικη καρτα, μαλλον οχι... οποτε πρεπει να βρω καποιον φιλο στην Αγγλια (η Ελλαδα ειναι πιο ευκολο, αλλα πρεπει να βρω VPN που να εχει σερβερ στην Ελλαδα).

Αυτο που θα βολευε ειναι καποιος τηλεοπτικος σταθμος (α λα ERT WebTV) αλλα δοκιμασα τον ZDF, αλλα οντας σκραπας στα Γερμανικα, δεν ειμαι σιγουρος αν κατεβασα το σωστο app. Bρασε ρυζι...😒

2 hours ago, MakisM said:

Αυτο που θα βολευε ειναι καποιος τηλεοπτικος σταθμος (α λα ERT WebTV) αλλα δοκιμασα τον ZDF, αλλα οντας σκραπας στα Γερμανικα, δεν ειμαι σιγουρος αν κατεβασα το σωστο app. Bρασε ρυζι...😒

Ακόμη και αν κατέβαζες το σωστό app, σε όλα τα κανάλια αυτών των χωρών (ORF, SRF, ZDF, Das Erste, BR εσχάτως) δεν θα είχες πρόσβαση στο περιεχόμενο λόγω geolocation.

Αυτό που θα πρότεινα, με βάση τα παραπάνω που είπες, μία υπηρεσία VPN και έχεις πρόσβαση στα παραπάνω κανάλια. Το SRF στρημάρει και σε τηλεόραση (όχι HD), τα υπόλοιπα μόνο μέσω υπολογιστή (εικόνα σε τηλεόραση μόνο με καλώδιο).

Τα παραπάνω δοκιμασμένα τον τελευταίο χρόνο. 

Ελπίζω να βοήθησα, αν χρειαστεί κάτι παραπάνω στην διάθεση σου και μέσω π.μ.

• Like 1