ΣΤΧ 2,224 Report post #1 Posted March 9 Εδώ γράφουμε προτασεις και ιδέες για οργάνωση εκδρομων σε ελληνικά χιονοδρομικα Quote Share this post Link to post Share on other sites
zagla 56 Report post #2 Posted March 9 5ημερη Δευτέρα - Παρασκευη Βασιλίτσα, Νάουσα, Πισοδέρι, Καϊμακτσαλάν σε συνενόηση με τά χιονοδρομικά νά έχουν τά πάντα ανοιχτά. Πάμε καί με πούλμαν, διαμονή κάπου στη μέση πχ Νυμφαιος. Στο τέλος θα κάνουμε ψηφοφορία ποιο χιονοδρομικό είχε το καλύτερο πάτημα - καλύτερο τσιμπούσι στο τέλος τής ημέρας..... Βορειοελλαδιτες ας μου στειλουν απαντηση εδω η με μυνημα αν ειναι προθυμοι να μου δωσουν τα φωτα τους και ιδεες για το τεστ Drive. Γιατι εχετε υπεροχα βουνα αγνωστα σε πολλους απο εμας η που εχουμε χρονια να επισκευτουμε. Με ενα ντου ολα μαζι σε μια βδομαδα, ριχνουμε σε πιστες- χιλιομετρα και στην Αυστρια (καλα μη βαρατε) . Σε φαι τους ριχνουμε παντως σιγουρα... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,024 Report post #3 Posted March 9 Η πρόταση του zagla .για πέντε ημέρες στα χιονοδρομικά στα βόρεια δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να οργανωθεί αλλά δύσκολα να βρεθούμε έστω και δέκα άτομα να δώσουν ένα πενθήμερο …..! Το explosivo είναι κατάλληλο για να δώσει γενικές κατευθύνσεις . .gatz θα μπορούσε να το συζήτηση με το πρακτορείο και βλέπουμε εάν θα είναι εφικτό ( από Θεσσαλονίκη αναχωρούν σχεδόν καθημερινά πούλμαν για τα περισσότερα χιονοδρομικά ) Καλή επιτυχία Quote Share this post Link to post Share on other sites
zagla 56 Report post #4 Posted March 9 7 minutes ago, vaggelis said: Η πρόταση του zagla .για πέντε ημέρες στα χιονοδρομικά στα βόρεια δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να οργανωθεί αλλά δύσκολα να βρεθούμε έστω και δέκα άτομα να δώσουν ένα πενθήμερο …..! Το explosivo είναι κατάλληλο για να δώσει γενικές κατευθύνσεις . .gatz θα μπορούσε να το συζήτηση με το πρακτορείο και βλέπουμε εάν θα είναι εφικτό ( από Θεσσαλονίκη αναχωρούν σχεδόν καθημερινά πούλμαν για τα περισσότερα χιονοδρομικά ) Καλή επιτυχία ας γινει και τριημερο... Χ 2, δε θα τα χαλασουμε εκει... Το καθημερινες ειναι η ουσια για να χορτασουμε σκι. Φευγουν τοσοι εξωτερικο και χαλανε τα τριπλα Μια πρωτη κουβεντα γινεται εδω, μπορουν να συμετεχουν και τα ιδια τα χιονοδρομικα, αν θελουν να φιλοξενουν ελληνες τουριστες. Θα προσπαθησω να τα ενημερωσω 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
zagla 56 Report post #5 Posted March 9 34 minutes ago, vaggelis said: Η πρόταση του zagla .για πέντε ημέρες στα χιονοδρομικά στα βόρεια δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να οργανωθεί αλλά δύσκολα να βρεθούμε έστω και δέκα άτομα να δώσουν ένα πενθήμερο …..! Το explosivo είναι κατάλληλο για να δώσει γενικές κατευθύνσεις . .gatz θα μπορούσε να το συζήτηση με το πρακτορείο και βλέπουμε εάν θα είναι εφικτό ( από Θεσσαλονίκη αναχωρούν σχεδόν καθημερινά πούλμαν για τα περισσότερα χιονοδρομικά ) Καλή επιτυχία Βαγγελη εσυ ζεις και κανεις σκι βορεια? Εγω εχω να παω προς τα εκει 15+ χρονια. Εχεις γνωση-γνωμη για το τι παιζει στο καθενα να μιλησουμε να μου δωσεις πληροφοριες? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,592 Report post #6 Posted March 9 Η πρόταση μου είναι να ορισθει μια ημερομηνία κατά προτίμηση Φεβρουάριο αν περιέχει Σ/Κ μπορεί να συνδυαστεί με κοπη της πίτας Να δούμε αν και ποιοι ενδιαφέρονται για μια τέτοια εκδρομή Να βρεθεί το ξενοδοχείο που θα είναι η βάση των εξορμήσεων οσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν αν προτιμούν οργανωμένα με πούλμαν η με ιδιωτικά αυτοκίνητα Και τελικά να δούμε πόσοι θα δεσμευθούν με προκαταβολή για ξενοδοχείο και πούλμαν 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,024 Report post #7 Posted March 9 Έχω να πάω δυο χρόνια μια και ξεχειμωνιαζω και Παρνασσό αλλά όλα τα παιδιά από τα βόρεια είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουν και εγώ ότι μπορώ . Αλλά η άποψη μου η προσπάθεια θα πρέπει να αρχίσει από ερώτηση του συλλόγου σε ένα πρακτορείο Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,592 Report post #8 Posted March 9 Ας δηλώσουν εδώ όσοι είναι πρόθυμοι να τρέξουν την εκδρομή , να ασχοληθούν με την οργάνωση της Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,592 Report post #9 Posted March 9 6 minutes ago, vaggelis said: Αλλά η άποψη μου η προσπάθεια θα πρέπει να αρχίσει από ερώτηση του συλλόγου σε ένα πρακτορείο Πρεπει να αρχίσει από δηλώσεις συμμετοχής να δούμε πόσοι και ποιοι θέλουν μια τέτοια εκδρομή ποσοι είναι διατιθέμενο να δώσουν μια μικρή προκαταβολή νωρίς και να μην περιμένουν να δουν τον καιρό 3 μέρες πριν Quote Share this post Link to post Share on other sites
zagla 56 Report post #10 Posted March 9 15 minutes ago, gatz said: Ας δηλώσουν εδώ όσοι είναι πρόθυμοι να τρέξουν την εκδρομή , να ασχοληθούν με την οργάνωση της Ήδη ασχολούμαι,τα είπαμε είμαι ένας. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
zagla 56 Report post #11 Posted March 10 Παιρνω τιμες για τη μεταφορα, θα εχω μια προταση σε λιγες ημερες, τα καταλυματα δεν δινουν ακομα τιμες για του χρονου, αλλα θα εχω μια ταξη μεγεθους. Θα με βοηθουσε αν καποιος με γνωση της περιοχης δωσει ιδεες - προτασεις για βολικο κεντρικο σημειο διαμονης με σχετικα γρηγορη προσβαση σε ολα τα παραπανω χιονοδρομικα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,592 Report post #12 Posted March 10 Σύμφωνα με τον χαρτη καπου μεταξύ νυμφαιου και Αγ Παντελέημωνα για συνδυασμό πισοδερι , καιμακτσαλαν , πηγαδια Quote Share this post Link to post Share on other sites