Jump to content
Al_Foutzin

Τις πταίει

Recommended Posts

Έχοντας περάσει, σχεδόν, τη μισή μου ζωή "παρέα" με τον Σύλλογο μας -σημείωση ότι φέτος κλείνουμε 20 χρόνια, από τότε που πήρε σάρκα και οστά η ιδέα "κάποιων κακομαθημένων που γράφουν στο ίντερνετ" (έτσι μας παρουσιάζαν στα πρώτα βήματα του) - με θλίβει αυτή η εικόνα που πάει να περάσει, για τον Σύλλογο, στο φόρουμ και πέρα από αυτό. 

Ο Σύλλογος, όλα αυτά τα 20 χρόνια, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ανθρώπους που πρόσφεραν και προσφέρουν πολύτιμο χρόνο από τη ζωή τους για να πάνε-με την "Ελληνική Τουριστική Χιονοδρομία" ένα βήμα παραπάνω. ΝΑΙ, θα μπορούσαμε περισσότερα. Αλλά μην ακυρώνετε, έτσι εύκολα, την συλλογική & προσωπική προσπάθεια που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Και έχουν γίνει πολλά. 

Ο Σύλλογος είναι εδώ. 20 χρόνια είναι εδώ. Δε σας αρέσει ο δρόμος που έχει πάρει; Βουαλά. Από επικριτές γίνετε η αλλαγή που θέλετε να δείτε. Ασχολειθείτε ενεργά. Μέσα από ομάδες εργασίας, από συμμετοχή στο Δ.Σ., αλλά και από την απλή, αλλά ουσιαστική, συμμετοχή σας στο φόρουμ μας, αλλά και πέρα από αυτό. Αλλά να είστε έτοιμοι να συνεχίσετε να συμβάλλετε ακόμα και όταν οι ιδέες - προτάσεις σας δεν υιοθετηθούν. Γιατί θα υπάρχουν και τέτοιες στιγμές. Γιατί αυτό είναι σύλλογος. Να τον στηρίζεις ακόμα και όταν δε συμφωνείς με κάποιες αποφάσεις του. Ο εγωισμός είναι αυτός που έχει απομακρύνει, αρκετούς, ανθρώπους που πρόσφεραν στον Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ. στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων. Αλλά ο σύλλογος είναι εδώ και θα είναι εδώ, όσο και αν κάποιοι θα 'θελαν να τον δούνε να σβήνει επειδή δε πέρασε το δικό τους.

Και στη τελική αρνήθηκε κάνεις να "τρέξει" ένας νέος σύλλογος που να εκπληρώνει όλα αυτά που ο Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ. δε κατάφερε να γίνει; Που είναι; Γιατί δεν έγινε από αυτούς που ο Σύλλογος δε τους κάλυπτε; Αλλά μόνο φτηνές επικρίσεις... 

Επίσης, γίνετε λόγος για το φόρουμ. Ενα φόρουμ, όμως, που είναι ακόμα ζωντανό, που διαβάζετε -και να είστε σίγουροι για αυτό- τόσο από τουρίστες χιονοδρόμους, όσο και από "επαγγελματίες" του χώρου. Την ίδια στιγμή που άλλα φόρουμ, όχι μόνο χιονοδρομικού ενδιαφέροντος, απλά έχουν σβήσει. Συμβάλετε με την "παρουσία" σας στη καλή του εικόνα. Σε ένα φόρουμ που οι περισσότεροι -μέσα σε αυτούς και εγώ- δε στηρίζουμε οικονομικά στη διατήρηση του, τουλάχιστον να μη το υποβαθμιζουμε με αυτά που γράφουμε, και ακόμα χειρότερα, αφήνοντας κακοπροαιρετα υπονοούμενα.

Στο χέρι μας είναι. Πάμε μπροστά; 

  • Like 6
  • Love 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, GiGi said:

Βαγγέλη δεν είναι άτοπο το ερώτημα, δηλαδή η σκοπιμότητα των εξόδων,

Από την καταγγελία για κατάχρηση , από απερχόμενο μέλος του ΔΣ ,γιατί αυτό καταγγέλετε και μάλιστα αόριστα # φάγανε με χρυσά κουτάλια  # γιατί δεν μας λένε ονόματα και ποσά ?

και είναι άτοπο και αποφεύγω άλλες εκφράσεις για το λόγω του ότι η ΓΣ ενέκρινε και απάλλαξε το οποίο ΔΣ 

Αλλά έστω η τότε ΓΣ εξαπατήθηκε ας γίνουμε τώρα συγκεκριμένοι , τι , ποτέ και από ποιους ,διαφορετικά υπάρχει συκοφαντία 

εάν έχω καταλάβει ο κον καν αναφέρθηκε ότι στο ότι πράγματι αντιμετωπίζουν / με την ανοησία ανθρώπων που κατηγορούν χωρίς να αναφέρονται συγκεκριμένα ,εκτός και εάν έχω καταλάβει λάθος. 

Φυσικά και ο σύλλογος θα πρέπει να αναθεώρηση δραστηριότητες και παροχές προς τα μέλη του και τα μέλη θα πρέπει να καταλάβουν  η εθελοντική συμμετοχή  δεν αρκεί για την διαχείριση ενός συλλόγου .

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Καλησπέρα !

Ορμώμενοι από την απρόσωπη επικοινωνία στο νετ μας ξεφεύγουν  φράσεις που σε προσωπική επαφή, φεις του φεις,θα εκφράζαμε  μάλλον με διαφορετική διατύπωση.
 
Τα λάθη είναι ανθρώπινα , Ορέστη χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν και δίχως φυσικά να γνωρίζω  την παραμικρή λεπτομέρεια για τα θέματα αυτά , η επίμαχη σου φράση έχει δυστυχώς την γνωστή απήχηση, κοινώς χτυπά καμπανάκια και παίρνει αμπάριζα κόσμο πολύ .
 
Μήπως θα ήταν πιο ορθό να θέσεις αυτό που έντονα σε προβληματίζει  στην επόμενη ΓΣ;
 
Δεν είναι κακό να θεωρήσουμε πως εν θερμώ τοποθετήθηκες με τον τρόπο που το έκανες.
Ήδη υπάρχει προτροπή εξ όσων διάβασα για κατευνασμό των πνευμάτων , το να το πάρεις πίσω και να το  διατυπώσεις αλλιώς σε τιμά .
 
Απέχω πολύ πολύ καιρό από όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου, ούτε καν έχω τσουλήσει ξανά ήδη από το 2019.
 
Απλά διαβάζω που και που τα καθέκαστα και θεωρώ πως ακόμη και σε έντονες αντιπαραθέσεις, με καλή θέληση εξομαλύνεται ο διάλογος.
Ενίοτε δε, σπάζοντας αυγά, βαίνει κάτι θετικό για την επόμενη μέρα.
 
 
Εύχομαι άφθονες  ανοιξιάτικες κατεβασιές και υγεία σε όλους.
 
Φιλικά
Νίκος 

 

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αλκατράζ συγκεκρημένα Καλάβρυτα 2003 είμασταν "κακομαθημένα πλουσιόπαιδα που γράφουν στο ίντερνετ" (που το κάναμε θέμα επειδή η κάρτα είχε 17 και όχι 12 ευρώ!!!!). 20 χρόνια μετά για μερικούς (ευτυχώς ελάχιστους) σε διοικήσεις χιονοδρομικών ακόμα αυτό είμαστε.

Προτείνω να σπάσει και άλλη μια φορά το thread και να γίνει ξεχωριστό θέμα:

"Μαζί τα φάγαμε. Ποιοι έφαγαν με χρυσά κουτάλια?"

Αν θέλετε μπορούμε να επεκταθούμε και στο άλλο φλέγον θέμα:

"2006, κορφή Περικλή. Έπρεπε ή δεν έπρεπε να φάει ο Nickel την πούδρα?"

Προσθέτω σε αυτά που γράφει ο gigi

7. Κακές σεζόν - covid

8. Έλλειψη πυρήνα μελών στα κύρια Ελληνικά Χιονοδρομικά - παρέα - παρουσία

9. Μη δυναμική και ορατή παρέμβαση για την βελτίωση της Ελληνικής Τουριστικής Χιονοδρομίας

10. Μέλη προσφέρονται να κάνουν εθελοντικά δράσεις, για πολλούς λόγους δεν βρίσκουν ανταπόκριση / στήριξη από το ΔΣ

Υ.Γ. Μαστίγωμα μελών να γράφουν και να ανεβάζουν φώτο για κάθε μέρα σκι τους

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2
  • Haha 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγγραφές μελών στο forum γίνονται. Κάποιοι ανοίγουν νήματα.
Να σημειωθεί πως ήδη υπάρχει πληθώρα πληροφοριών ίσως περιορίζει την ανάγκη νέων αναρτήσεων.
Φυσικά πάντα υπάρχουν προβλήματα και περιθώρια βελτίωσης.
Η αναζήτηση του βέλτιστου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ.

  • Like 3

Practice makes perfect

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αφού θέλετε να πάμε μπροστά, στο οποίο συμφωνώ, θα κοιτάξουμε όλοι μαζί και προς τα πίσω πρώτα.

Αυτή τη στιγμή υπαρχει γραπτη καταγγελια απο μελος του ΔΣ οτι καποιοι επωφελήθηκαν του Συλλόγου για να κανουν τζαμπα σκι; 

Ναι ή όχι;


Ποιοι ήταν; 

Τα γνωρίζουν κάποιοι και δεν τα λένε;

Καλύπτουν κάποιοι, κάποιους άλλους;

Έχει πληγεί η τιμή και η υπόληψη του Συλλόγου απέναντι στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό της χώρας;

Το οτι ηρθε σε γνωση μου 12 χρονια μετά δεν σημαινει τιποτα περισσότερο απο οτι απλα εγω δεν το γνωριζα μέχρι τώρα. Όμως το οτι οι πραξεις αυτες δυσαρέστησαν κοσμο και αποχώρισε, δημιουργησαν μια κακη εικονα για τον Συλλογο που μενει εως σημερα δεν ειναι συκοφαντία. Το αντίθετο.

Όποιος διαβάζει το φόρουμ όπως έχει καταντήσει από τις λογοκρισίες και τους αποκλεισμούς- αφορισμούς έχει κανένα λόγο να μετέχει;; 

Για όλα αυτά υπάρχει ευθύνη αυτών που ήταν χρόνια σε ποστα ελέγχου πχ στο φόρουμ;; 

Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και ουδείς αλάνθαστος ή ισόβιος

 

Όσο μπαίνουν κάτω από το χαλί, ο αξιοπρεπής κόσμος που παρακολουθεί, θα απέχει. 

Edited by Al_Foutzin
  • Haha 1

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ποιες λογοκρισίες χριστιανέ μου; Βλέπεις κανέναν να σου έχει λογοκρίνει μήνυμα; Αντιθέτως, παρόλο που τα μέλη ζητάνε να πάει η συζήτηση στο κλειστό, την κρατάμε επίτηδες στο ανοιχτό για να μπορούν να την διαβάσουν όλοι. 

  • Like 1

Νίφει!

Share this post


Link to post
Share on other sites
47 minutes ago, Al_Foutzin said:

Έχει πληγεί η τιμή και η υπόληψη του Συλλόγου απέναντι στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό της χώρας;

Ειδικά ως προς αυτό, αφενός αξίζει να ρίξει κάποιος μια ματιά πόσο διαφορετικά είναι τα πρόσωπα που τρέχουν τον Σύλλογο, αφετέρου οι συναλλαγές και οι δωροδοκίες - αν μιλάμε για τέτοιο πραγμα- απαιτούν 2 μέρη! Προσοχή λοιπόν και στις κατηγορίες αλλά και σε ενδεχόμενη προσπάθεια θυματοποιησης της μιας πλευράς. 

Edit : Για να μην παρεξηγηθώ, αυτό με τα έτη-πρόσωπα το αναφέρω διότι είναι σχεδόν αστείο να κακοχαρακτηριζεται μια ομάδα ανθρώπων, εξαιτίας μιας υποομαδας, που η συσχέτισή τους με το παρόν είναι ελάχιστη. Το είπε και ο κονκαν "Θα απολογηθούμε και γι'αυτους?" ή θα συνεχίσουμε να ρίχνουμε νερό στον μύλο του "κακού και διεφθαρμενου snowclub"? Και εξυπακούεται δεν έχω καμία αντίρρηση να δημοσιευτουν ονόματα, αλλά εγώ με φήμες δεν μπορώ να κατηγορήσω. 

Edited by GiGi
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αυτό που με στενοχωρεί πολύ είναι ότι μόνο θέματα καταστροφικής εσωστρέφειας δίνουν ζωή στο φόρουμ 

θα προτιμούσα το ενδιαφέρον να ήταν στραμμένο όχι μόνο σε γραπτές ιδέες αλλά σε δράσεις για την προώθηση των σκοπών του συλλόγου ( ένα τραπεζάκι ας πούμε έξω από το σαλέ που θα μοίραζε την επιστολή του συλλόγου ) αλλά φυσικά αυτό θέλει να αφιερωθεί προσωπικός χρόνος ………. Και όχι μόνο λόγια πίσω από ένα πληκτρολόγιο !!!!!!

  • Like 1
  • Sad 1
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αυτό που με στενοχωρεί πολύ είναι ότι εμφανίσθηκε ο gatz στο topic.

Εεεεεεεεε ρε γλέντιαααααααα

  • Haha 2
  • Love 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, ΑΛΕΞΗΣ said:

Αυτό που με στενοχωρεί πολύ είναι ότι εμφανίσθηκε ο gatz στο topic.

Εεεεεεεεε ρε γλέντιαααααααα

Κανένα κρασάκι θα κανονίσεις ;;;;;;;;;

φυσικα να συζητήσουμε για τα σχέδια των εκδρομων !!!!!!

Edited by gatz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα παρακαλέσω όσους διαβάζουν το θέμα να συμμετάσχουν στη συζήτηση να μας πουν τη γνώμη τους περί του τι φταίει και έχει μειωθεί η ενασχόληση με τον σύλλογο η έστω η συμμετοχή στο φόρουμ. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, GiGi said:

Θα παρακαλέσω όσους διαβάζουν το θέμα να συμμετάσχουν στη συζήτηση να μας πουν τη γνώμη τους περί του τι φταίει και έχει μειωθεί η ενασχόληση με τον σύλλογο η έστω η συμμετοχή στο φόρουμ. 

Θα απαντήσω μονολεκτικά και εν συνέχεια θα αναλύσω την απάντηση 

ΦΤΑΙΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

η νεα γενιά εκφραζεται διαφορετικά

 

δεν χρησιμοποιει τα φορα σαν μεσο ενημερωσης, συσπειρωσης, διευρυνσης του κοινωνικού της κύκλου (και πολυ καλα κάνει - ο κοσμος παει μπροστα, δεν μένει στασιμος ουτε πάει πισω)

 

οι παλιοτεροι που μαθαμε στα φορα ισως τα χρησιμοποιουμε απο συνηθεια ή για συναισθηματικους λόγους 

 

εχω δει κι αλλους συλλογους, των οποιων το ΔΣ και ο πυρηνας απαρτιζεται απο νεολαια, που πάνε τρένο

 

Απλά οχι με τον καρβουνιάρη (φορουμ) αλλά με την υπερ-ταχεία (όχι του ΟΣΕ): τα social media

 

Καλή σας μέρα

  • Like 1

LP3weby.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όταν ξεκίνησε ο σύλλογος ήταν από μια παρέα φίλων που τους άρεσε το σκι , πήγαιναν μαζί για σκι , κάνανε παρέα έβγαιναν μαζί , σιγά σιγά αυτοί μεγάλωσαν έγιναν σχέσεις μεταξύ των μελών , έγιναν οικογένειες αυξήθηκαν οι υποχρεώσεις και σιγά σιγά απομακρύνθηκαν . 
στην αρχή το Ίντερνετ και η πληροφορια δεν ήταν εύκολα προσβάσιμη όποτε το φόρουμ ήταν η εγκυκλοπαιδικά της εποχής , τώρα τα πάντα τα βρίσκεις εύκολα στο διαδίκτυο .

Τοτε η εμπειρία από Άλπεις ήταν περιορισμένη , τώρα παρά πολλά μέλη του συλλόγου έχουν πάει και μπορούν πλέον μόνα τους ( με την παρέα τους) να κανονίσουν την εκδρομή τους

Τότε η οικονομική κατάσταση των περισσότερων ήταν συγκριτικά πολύ καλύτερη από την σημερινή .

και το κυριότερο δεν μπόρεσε ο σύλλογος με δράσεις να πλησιάσει και να κάνει μέλη του ηλικίες 20-30 που δίνουν ενέργεια έχουν χρόνο να διαθέσουν και να πάρουν σιγά σιγά τον σύλλογο  στα χέρια τους .

τα forum γενικοτερα ήταν τρόπος επικοινωνίας της δεκαετία του 2000 τώρα πλέον είναι τα social media όποτε εκεί και μόνο εκεί μπορεί και πρέπει να δωθεί το βάρος . 
απο όσο γνωριζω το κόστος της διατηρήσης του φόρουμ είναι μεγάλο , μήπως να σκεφθούμε με αυτά τα χρηματα δράσεις που θα μπορούσαμε να είχαμε ( επιδότηση skibus αποκλειστικά μελών, μαθημάτα σκι )

και θα καταλήξω από εκεί που ξεκίνησα  πρέπει να βρεθούν τρόποι να έρθουν στον σύλλογο οι ηλικίες 20-35 που ανεβαίνουν μόνοι τους στα ελληνικά χιονοδρομικά 

 

Edited by gatz
  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

επετρεψε μου να διαφωνησω
συμμετεχω σε αλλα τρια forum
ενα ελληνικο για ταξιδια, ενα γερμανοφωνο για σκι και αλλα παρομοια, και ενα αγγλικο για τα ιδια
και στα τρια βλεπω συνεχεια νεα μελη να εμφανιζονται να ψαχνουν πληροφοριες κλπ
Κανενα απο αυτα τα τρια δεν ειναι και τοσο ενεργο σε αλλα social media

ενα μεγαλο λαθος πιστευω ειναι οτι (αν ισχυει) δεν υπαρχει σχεδον καθολου στο φορουμ φωτογραφικο υλικο. Εκτος απο τις εκδρομες του συλλογου ελαχιστοι ανεβαζουν καμια φωτο
επισης με μια γρηγορη επαφη που εχει καποιος, πιο πολυ βλεπει να μαλωνουνε τα μελη μεταξυ τους για διαφορα θεματα, παρα να υπαρχει διαθεσι να γινει κατι μαζι, να βρεις πληοροφοριες κλπ

μπαινεις μεσα και βλεπεις κατεβατα για το τι φταιει στον παρνασσο, και γιατι ετσι και αλλιως, αλλα καμια φωτο απο καμια πιστα δεν βλεπεις. Σπανια
Ειμαι μελος στον συλλογο τοσα χρονια και αν δω λιφτ του παρνασσου σε φωτο δεν θα ξερω που εινα αν δεν μου πει καποιος. 
Φτιαχτε ενα θεμα για φωτορεπορταζ, να μπορει ο καθενας να μπαινει εκει να ανεβαζει την ιστορια του που πηγε και πως περασε και μερικες φωτο. Να φαινεται κιολας οτι κανουμε και σκι εκτος απο ξυλο

ακομα και στα social media να ειναι ενεργος ο συλλογος, αν το αντικειμενο κουβεντας ειναι "σκοπος του συλλογου ειναι αυτος και οχι ταξιδια στο εξωτερικο" και απο κατω πεφτει Ξυλο δεν νομιζω οτι θα εχει πολλα likes


Snow is on my D.N.A.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η ποιότητα και οι δυνατότητες παρουσίασης που προσφέρει το forum δεν συγκρίνεται με τα τηλεγραφήματα των άλλων.
Δεν έχουν (και δεν πρόκειται) να εξαφανιστούν τα fora.
Κατανοητές οι αλλαγές και το "χάσμα γενεών" αλλά κάθε εργαλείο στη δουλειά του.

 

  • Like 2

Practice makes perfect

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, Turms said:

...
Φτιαχτε ενα θεμα για φωτορεπορταζ, να μπορει ο καθενας να μπαινει εκει να ανεβαζει την ιστορια του που πηγε και πως περασε και μερικες φωτο. Να φαινεται κιολας οτι κανουμε και σκι εκτος απο ξυλο
...

Αυτό γίνεται. Είτε στα σχετικά νήματα των ΧΚ είτε σε όποιο ανοίξει κάποιος.
Ορεξη να υπάρχει. Φέτος με τέτοιο χειμώνα, τι όρεξη να υπάρχει;
Ανέβαινες, περνούσες θαυμάσια και την άλλη μέρα άρχιζε το βάσανο:
Θα κρατήσει ο καιρός; Πότε θα μπορέσω να πάω ξανά; Θα βρέξει; Θα ζαχαρώνει απ' τις 9; Θα βγάλει πέτρες;
Ε, δεν είχα και πολλή όρεξη...


Practice makes perfect

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι όλοι οι φίλοι που εκφράζονται στο φόρουμ δεν θα μπορούσαν να γίνουν μέλη του συλλόγου  ….. αυτό το θεωρώ απαράδεκτο  να φιλοξενούνται στο φόρουμ ενός συλλόγου να τον κατηγορούν ότι δεν κάνει αυτά που θέλουν και να μην ενδιαφέρονται να πληρώσουν συνδρομή , κανένας σύλλογος εκδρομικός , φυσιολατρικός , ορειβατικός δεν μπορεί να επιβίωση εάν δεν έχει συνδρομές .   για το φόρουμ θα πρέπει τα μέλη του συλλόγου και μάλιστα το ΔΣ που είναι υπερδραστήρια στο fb να δώσουν προτεραιότητα στο φόρου σε ανακοινώσεις όταν μαζέψουμε χρήματα θα έχουμε και δραστηριότητες .

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, gatz said:

Όταν ξεκίνησε ο σύλλογος ήταν από μια παρέα φίλων που τους άρεσε το σκι , πήγαιναν μαζί για σκι , κάνανε παρέα έβγαιναν μαζί , σιγά σιγά αυτοί μεγάλωσαν έγιναν σχέσεις μεταξύ των μελών , έγιναν οικογένειες αυξήθηκαν οι υποχρεώσεις και σιγά σιγά απομακρύνθηκαν . 

 

ΛΑΘΟΣ.  Ηταν άγνωστοι που έγραφαν στο forum του snowreport και είδαν ότι δεν έχει ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ο Έλληνας Χιονοδρόμος. Πρώτα έγινε ο Σύλλογος, μετά άνοιξε το forum. Mετά γνωρίστηκαν με κάποιους, μετά κάποιοι έγιναν φίλοι με κάποιους.

Αν γράφουμε στο forum και αν ανεβαίνετε για σκι στα Ελληνικά Χιονοδρομικά θα ξαναγίνουν φίλοι. Δεν έχω σταματήσει να κάνω νέους φίλους από το forum, ούτε ο Λάππας, oύτε ο hellbent ούτε πολλοί άλλοι. Γράφω, γράφεις, ωπ έλα ρε φίλε ποιος είσαι? Ξέρεις τον θρυλικό Λάππα? ωπ να τος. Τσουπ. Α ας γράφω και εγώ

Δοκιμάστε να γράφετε κάθε φορά που θα πάτε για σκι και που πήγατε για σκι. Αν δεν γράφετε και αν δεν πάτε για σκι πως θα κάνεις φίλους?


στην αρχή το Ίντερνετ και η πληροφορια δεν ήταν εύκολα προσβάσιμη όποτε το φόρουμ ήταν η εγκυκλοπαιδικά της εποχής , τώρα τα πάντα τα βρίσκεις εύκολα στο διαδίκτυο .

Σωστό. Μια σημαντική προσθήκη όμως. Η πληροφορία ήταν φιλτραρισμένη από το snowreport και τα χιονοδρομικά που εμπόδιζαν το ελεύθερο βήμα του χιονοδρόμου. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΘΕΛΑΜΕ. Είμαι πολύ περήφανος που το έχουμε και μπράβο μας. ΦΩΝΗ ΕΧΟΥΜΕ?

και θα καταλήξω από εκεί που ξεκίνησα  πρέπει να βρεθούν τρόποι να έρθουν στον σύλλογο οι ηλικίες 20-35 που ανεβαίνουν μόνοι τους στα ελληνικά χιονοδρομικά 

Επιμένεις να αγνοείς την παρατήρησή μου για την δυναμική παρέμβαση για την Χιονοδρομία. Κάντε τις προτάσεις μας και θα δείτε. ΔΩΣΤΕ ΦΩΝΗ

Επιμένεις να αγνοείς το ότι έρχονται μέλη με προτάσεις που δεν τις υλοποιεί το ΔΣ.  Δεν κατηγορώ το ΔΣ ότι λάθος δεν τις υλοποιει, προτείνω να βρει λίγο χρόνο να συντονιστεί ώστε κάθε πρόταση να δίνει ευχαίρια στα μέλη να την υλοποιήσουν.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, ΜΙΚ said:

ΛΑΘΟΣ.  Ηταν άγνωστοι που έγραφαν στο forum του snowreport και είδαν ότι δεν έχει ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ο Έλληνας Χιονοδρόμος. Πρώτα έγινε ο Σύλλογος, μετά άνοιξε το forum. Mετά γνωρίστηκαν με κάποιους, μετά κάποιοι έγιναν φίλοι με κάποιους.

Αν γράφουμε στο forum και αν ανεβαίνετε για σκι στα Ελληνικά Χιονοδρομικά θα ξαναγίνουν φίλοι. Δεν έχω σταματήσει να κάνω νέους φίλους από το forum, ούτε ο Λάππας, oύτε ο hellbent ούτε πολλοί άλλοι. Γράφω, γράφεις, ωπ έλα ρε φίλε ποιος είσαι? Ξέρεις τον θρυλικό Λάππα? ωπ να τος. Τσουπ. Α ας γράφω και εγώ

Δοκιμάστε να γράφετε κάθε φορά που θα πάτε για σκι και που πήγατε για σκι. Αν δεν γράφετε και αν δεν πάτε για σκι πως θα κάνεις φίλους?


στην αρχή το Ίντερνετ και η πληροφορια δεν ήταν εύκολα προσβάσιμη όποτε το φόρουμ ήταν η εγκυκλοπαιδικά της εποχής , τώρα τα πάντα τα βρίσκεις εύκολα στο διαδίκτυο .

Σωστό. Μια σημαντική προσθήκη όμως. Η πληροφορία ήταν φιλτραρισμένη από το snowreport και τα χιονοδρομικά που εμπόδιζαν το ελεύθερο βήμα του χιονοδρόμου. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΘΕΛΑΜΕ. Είμαι πολύ περήφανος που το έχουμε και μπράβο μας. ΦΩΝΗ ΕΧΟΥΜΕ?

και θα καταλήξω από εκεί που ξεκίνησα  πρέπει να βρεθούν τρόποι να έρθουν στον σύλλογο οι ηλικίες 20-35 που ανεβαίνουν μόνοι τους στα ελληνικά χιονοδρομικά 

Επιμένεις να αγνοείς την παρατήρησή μου για την δυναμική παρέμβαση για την Χιονοδρομία. Κάντε τις προτάσεις μας και θα δείτε. ΔΩΣΤΕ ΦΩΝΗ

Επιμένεις να αγνοείς το ότι έρχονται μέλη με προτάσεις που δεν τις υλοποιεί το ΔΣ.  Δεν κατηγορώ το ΔΣ ότι λάθος δεν τις υλοποιει, προτείνω να βρει λίγο χρόνο να συντονιστεί ώστε κάθε πρόταση να δίνει ευχαίρια στα μέλη να την υλοποιήσουν.

Δυναμική παρέμβαση είναι η μια άποψη προφανώς για να μην έχει γίνει σημαίνει δυο πράγματα η δεν υπάρχουν αρκετά μέλη διατεθειμένα να την υλοποιήσουν η αρκετά αλλά μέλη έχουν διαφορετική άποψη αντίδρασης 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, gatz said:

ή αρκετά αλλά μέλη έχουν διαφορετική άποψη αντίδρασης 

 

ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΚΤΟ. Συνεχίζεις όμως να ρωτάς γιατί δεν έχουμε μέλη. Μήπως η άποψη αντίδρασής σας έχει αποτύχει?

  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, ΜΙΚ said:

ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΚΤΟ. Συνεχίζεις όμως να ρωτάς γιατί δεν έχουμε μέλη. Μήπως η άποψη αντίδρασής σας έχει αποτύχει?

Γνωρίζεις καλά ότι από το 2011 επι Αλέξη δεν ήμουν μέλος του ΔΣ όποτε δεν είναι θέμα δίκης μου άποψης 

πιθανα αυτοί που θα εκλεγούν στο επόμενο ΔΣ που θα είναι σύντομα να έχουν διαφορετική άποψη .Πιστεύω ότι θα είσαι ένας από αυτούς 

Θα ήταν πολύ χρήσιμο να δούμε νέους στο ΔΣ του συλλόγου (όχι μόνο ηλικιακά ) να δοκιμαστούν και άλλοι τρόποι αντιδράσης στα στραβά των χιονοδρομικών που όλοι συμφωνούν ότι υπάρχουν 

Εσυ θεωρείς ότι ο σύλλογος από θέμα μελών έχει μικρύνει, αιτία είναι η μη δυναμική αντίδραση στις αστοχίες των χιονοδρομικών , εγώ πιστευω ότι είναι κυρίως θέμα ηλικίας ( απόψεις διαφορετικές σεβαστές όμως)

μην ξεχνάς ότι το 70% των συνδρομών προέρχονται από τις συμμετοχές στις εκδρομές εξωτερικού 

 

Edited by gatz

Share this post


Link to post
Share on other sites

παντως απο Β. Ελλαδα δεν βλεπω σχεδον κανεναν πια....

  • Haha 1

Snow is on my D.N.A.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Λοιπόν, από περιέργεια, και μια και έχουμε αρχίσει τις εκταφές για να ανακαλύψουμε τις πταίει για την αιμορραγία μελών και μάλιστα από την βόρεια Ελλάδα, έψαξα στο μακρινό παρελθόν του συλλόγου να βρω την δήλωση του τότε προέδρου, η παραίτηση του οποίου συμπαρέσυρε όλα σχεδόν τα μέλη από την βόρεια χώρα. Και είναι αυτή:

 

Η αφορμή για αυτή την παραίτηση; Το ότι τα μέλη του ΔΣ από την νότια χώρα είχαν καταφέρει τότε να εξασφαλίσουν ετήσιες κάρτες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού σε προνομιακές τιμές για όλα τα μέλη του ΕΣΤΧ, όπως είχε καταφέρει να εξασφαλίσει και άλλο forum για τα δικά του.

 

Άλλες εποχές. Σκέφτομαι ότι τώρα θα κάναμε τούμπες για να μπορούσε να είχε ο σύλλογος ξανά τέτοια προσφορά και να προσελκύει μέλη, αλλά τότε θεωρήθηκε από πολλούς φίλους ασύμβατη με τους σκοπούς του συλλόγου...

  • Like 3

Νίφει!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...