Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Maria Bisti

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ

Recommended Posts

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Υπάρχουν οι εξής σκέψεις που έχω κάνει ως νεοφερμένο μέλος: Αν συμφωνείτε με κάτι από όλα αυτά, σας το παρουσιάζω με περισσότερα λόγια κάποια στιγμή σε επόμενο ΔΣ, βάζουμε προτεραιότητες και τα επεξεργαζόμαστε περαιτέρω.

Α) Απευθυνόμαστε και γνωστοποιούμε την ύπαρξή μας στους 4000 !!! φίλους που φαίνεται να έχει το scgr στο fb, με στόχο να τους κάνουμε μέλη:

1) Βάζουμε μπανεράκι στο snowreport, σε sites σχετικά με σκι πχ Κλαουδάτος, Δημητριάδης, με τον λογότυπό μας και Link στο site μας, με τις τελευταίες 3 – 4 εκδρομές εσωτερικού και εξωτερικού καθώς και τις εκδηλώσεις του 2022 και 2023 ( ψάχνουμε το κόστος φυσικά)

2) 1 φορά τον μήνα διαφημίζουμε ( πάλι στο snowreport κλπ) τις εκδηλώσεις του επομένου τριμήνου

3) 3- 4 φορές τον χρόνο ανεβάζουμε ένα ενημερωτικό κείμενο σαν αυτό το πολύ καλό που έστειλε  ο Κώστας Γκάτζαρος με αφορμή την πίτα +  με αναφορά και σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΡΟΜΕΣ που διοργανώνει ο σύλλογος μέσα στην χρονιά.

4) Στις εκδηλώσεις που αναφέρω μπορούν να περιληφθούν ζωντανές και διαδικτυακές θεματικές συναντήσεις: για αρχαρίους, μέτριους , προχωρημένους σκιέρ. Θα μπορούσε να ζητηθεί και ένα συμβολικό αντίτιμο 10 – 15€, και εισηγητές να είναι  παλαιά μέλη, έμπειροι σκιέρ, δάσκαλοι του σκι. Πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα έχει σιγά σιγά απήχηση, διότι είναι πολλοί εκείνοι που παρατάνε το σκι στα αρχικά στάδια , λόγω του ότι είναι μόνοι τους, χωρίς καμία στήριξη, συμβουλή, παρέα κλπ.

Β) Απευθυνόμαστε στα μέλη, ( μέσω του forum;;;;): 

1) 1- 4 φορές τον χρόνο  ανεβάζουμε ένα ενημερωτικό κείμενο σχετικά με εκπτώσεις που έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη

2) με προτάσεις - δημοψηφίσματα - μικροδώρα

3) 1- 2 ζωντανές θεματικές τοπικές συναντήσεις ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε διάφορες πόλεις που υπάρχουν μέλη. Ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των πόλεων

Γ) Απευθυνόμαστε στους συμμετέχοντες στις εκδρομές:

α) πριν την εκδρομή:

1) βοήθεια για εξεύρεση συγκατοίκου

2) εμένα μου είπε πολλά βοηθητικά πράγματα η Δήμητρα η Βλάχου που τυχαία μου την βρήκε ως συγκάτοικο το πρακτορείο. Π.χ. να κάνω μαθήματα, για την Ευρωπαική κάρτα ασφάλισης υγείας  για την ασφάλεια μέσω πρακτορείου, για την υποχρεωτικότητα του κράνους  κλπ 

β) μετά την εκδρομή:

1) Αξιολόγηση των επί μέρους <<συστατικών>> της εκδρομής με ερωτηματολόγιο

2) Ζητάμε τις δικές τους προτάσεις σε όλα τα επίπεδα για την επόμενη εκδρομή, καθώς και που μπορούν να βοηθήσουν πρακτικά. Στην ουσία τους αναθέτουμε κομμάτια του σχεδίου, προσπαθώντας να τους ενεργοποιήσουμε.

Μαρία Μπίστη

• Like 1

Ευχαριστούμε Μαρία, πολύ καλό.

Νομίζω καλύτερα να το στείλουμε εκεί που βλέπουν μόν τα μέλη του Συλλόγου.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μιχάλη σε ευχαριστώ πολύ. Χαίρομαι που το βρήκες ενδιαφέρον. Το απευθύνω στα μέλη του ΔΣ για έγκριση και συζήτηση προς το παρόν. Όχι πιο έξω!!!!! Ακόμη δεν έχω εξοικειωθεί με το forum και δεν είμαι σίγουρη που να βάζω αυτά που γράφω!!!!! Help!!!..... Help!!!!!

@Χρήστος Λάππας

Η Μαρία ήθελε να το έχει μάλλον στο κλειστό στο Δ.Σ.. Μπορείς μηπως να τη βοηθήσεις? 

• Like 1

Το μετέφερα στα θέματα συλλόγου. Για να πάει στο ΔΣ από εμένα είναι ολόκληρη διαδικασία γιατί πρέπει πρώτα να δώσω πρόσβαση στον εαυτό μου στο forum του ΔΣ που για λόγους αρχής είναι κλειστό στην συντονιστική ομάδα. Μήπως μπορεί ο ΚονΚαν;

Αν δεν μπορεί να το κάνει, πείτε μου να το κοιτάξω.

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

Γειά σου Χρήστο. Θα ήθελα σε ρωτήσω κάποια πράγματα για το site. Θέλεις να μιλήσουμε κάποια στιγμή που μπορείς????

Μαρία όποτε θες μέσα στη μέρα πάρε με τηλ. Αν με βαριέσαι τον Κονκαν

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μια σκέψη να βγάζει ο σύλλογος κάθε παρασκευή μια ανακοίνωση συγκεντρωτική για την κατάσταση που θα επικρατεί σε όλα τα χκ με βάση τις προβλέψεις των χκ 

4000 του ΦΒ  συν τους 12700 του φόρουμ  που ξεχάσατε................ 16000 φίλοι