Jump to content
ΜΙΚ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ FORUM 2023-2024

Recommended Posts

Μπα δεν βρίσκω λόγο να διαγραφεί το νήμα. Είναι στο σωστό σημείο όπου κάθε χιονοδρόμος μπορεί να μιλάει για την εκδρομή του.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν καταλάβει που πήγαν, τι έκαναν κλπκλπ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

με την απολυτα συμφωνη γνωμη μου παρακαλω να διαγραψετε οτι αφορα εμενα (φωτογραφιες -κειμενα -σχολια κλπ)

δεν επιθυμω η παρουσια μου στο φορουμ να δημιουργει τριβες μεταξυ μας...(υπαρχουν πολυ σοβαροτερα θεματα  που πρεπει να απασχολουν διαχειριστες και νεα διοικηση )

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

2 hours ago, KonKan said:

Δεν είναι και η Michaela!!

Και ποια είναι η κυρία …….😆 δεν την ξέρω ….. πρέπει ? 

2 hours ago, KonKan said:

Φιλε μου  αν δεν ξερεις τον ………..τοτε  δεν ξερεις τιποτα

Θέλω να πληροφορήσω το φύλο President ( Νίκο κατα κόσμο ) να είναι προσεκτικός  στο φόρουμ κάνουμε πλέον μόνο  αναρτήσεις επιστημονικού ενδιαφέροντος.τα μέλη του συλλόγου πρέπει να βρουν δικούς τους τρόπους να επικοινωνούν

και δίστιχος κάθε προσπαθεί γίνεται δυσκολότερη …αν όχι κάτι άλλο .

Καλό θα ήταν όλοι μας να χρησιμοποιούμε τον διορθωτή ορθογραφίας ώστε να αποφύγουμε την αυτοκτονία του κ Μπαμπινιώτη !!!!!

• Like 1

Και εκτός θέματος και προσβλητικά τα μηνύματα σας συμπεριλαμβανομένων των 👍

Καλό βράδυ …..! 

1 hour ago, vaggelis said:

και δίστιχος κάθε προσπαθεί γίνεται δυσκολότερη …αν όχι κάτι άλλο .

Σίγουρα δεν είμαστε υποχρεωμένοι να φανταστούμε τι εννοεί ο καθένας άρα προσβλητικό είναι το παραπάνω κείμενο 

• Like 1

Συγνώμη ίσως εγώ φταίω αλλά έχετε μπερδευτεί. Είμαστε στο "η φωνή του χιονοδρομου-εδω μιλάμε για το πάθος μας".

Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει αρκεί να μη προσβάλλει τους άλλους.

Είμαστε ΕΚΤΌΣ  των θεμάτων που ασχολείται ο ΣΤΧ σε ένα ελεύθερο καφενείακο βήμα στο οποίο ισχύουν οι κανόνες του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ forun που μπορείτε να διαβάσετε.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

4 minutes ago, gatz said:

Σίγουρα δεν είμαστε υποχρεωμένοι

Καμία υποχρέωση από μέρους σας  δεν γνωρίζω εάν έχετε το δικαίωμα να γράφετε εκτός θέματος και δεν σας διαγραφούν 

Καλό βράδυ 

για να είναι εντός θεματος κάτι πρέπει να βγάζει νοημα η πρόταση 

ΜΗΝ μπερδευστε. Αυτή η ενότητα του forum είναι εκτός ΣΤΧ. 

Ο κανονισμός του forum είναι σαφέστατος,. Αυτός που άνοιξε το thread μπορεί να μας στείλει ότι είναι εκτός θέματος και θα τα βγάλουμε.

Όλοι μπορούν να μας πουν να σβήσουμε υβριστικά ή ψέμματα ή προσβολές κλπκλπκλπ και θα εξετάζεται κατά περίπτωση

Ξαναγράφω. Εδώ είναι καφενείο. Στις άλλες ενότητες είναι ΣΤΧ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Στα χιονοδρομικά ασχολούμαστε με θέματα που έχουν να κάνουν με τα χιονοδρομικά, με το πως περάσαμε σε αυτά, με ενημέρωση σχετικά με αυτά, ή με παράπονα σχετικά με αυτά.

Αν βάλω εγώ στο θέμα του ΧΚ Παρνασσού μια ξεκάρφωτη φωτογραφία μου να κάνω πχ. ποδήλατο, είμαι εκτός θέματος.

• Like 1

Νίφει!

16 minutes ago, ΜΙΚ said:

Ξαναγράφω. Εδώ είναι καφενείο. Στις άλλες ενότητες είναι ΣΤΧ

Μπράβο, μόλις μέσα σε λίγες ημέρες

• Haha 1

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Just now, mil said:

Μπράβο, μόλις μέσα σε λίγες ημέρες

Mα είναι σαφές εδώ και πολλά χρόνια από τους κανονισμούς του forum. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τους διαβάζει κανείς

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

1 hour ago, mil said:

τα ποπ korn θελω:

Μπα προτιμώ το mil φειγ 🤓

IMG_6481.jpeg

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

επειδη βλεπω οτι ειμαστε 10-12 ατομα που συμμετεχουμε σε αυτην την συζητηση.......και ολοι ειμαστε μελη του ΣΤΧ....θα προτεινα να συνεχισουμε την συζητηση (εαν ειναι απαραιτητη) στο κλειστο φορουμ για τα μελη........δεν βοηθαει σε τιποτα αυτη η συζητηση τον ΣΤΧ ....Μαλλον κακο του κανει οταν ενας επισκεπτης διαβαζει αυτα.

• Like 1

On 5/26/2023 at 8:54 PM, PRESIDENT said:

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

οτι και να  ανεβασεις...σκοντο δεν εχει.....αν ξαναρθεις θα σε γδαρω!!😁

• Like 1

43 minutes ago, korn said:

Μπα προτιμώ το mil φειγ 🤓

IMG_6481.jpeg

ρώτα τον πρόεδρο καλύτερα, γιατί πέφτει βαρύ.

Και μιας το έφερε η κουβέντα, mille feuille, (αν και η πραγματική του προέλευση είναι άγνωστη) είθιστε να λέγεται ότι είναι γαλλικό γλυκό με κρέμα. Πάντως με αυτό το όνομα πρωτοεμφανίστηκε σε αγγλικό βιβλίο μαγειρικής από Γάλλο. Επειδή έχει πολλά φύλλα, το ονόμασαν "χίλια φύλλα". Βέβαια η ορθογραφία εδώ μέσα δεν είναι το φόρτε. Είναι δηλαδή κάτι σαν να λέμε κορν beef, αφού ακούγεται παραπλήσια με παραποιημένη ορθογραφία.

Πάντως για την περίσταση, το ποπ korn παραμένει ιδανικό.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

2 hours ago, gatz said:

για να είναι εντός θεματος κάτι πρέπει να βγάζει νοημα η πρόταση

Δεν κατάλαβα τι θέλει να μου πει ο ποιητής … το να βγάζει νόημα η πρόταση δεν το κάνει να είναι μέσα στο θέμα  ,εάν αυτό μου λες είστε εκτός θέματος 

ΥΓ αυτό το νήμα το χαλάσαμε !  ήταν για να καλωσορίσουμε τον Νίκο και να του πούμε ποσό πολύ μας έλειψε 

1 hour ago, gianis50 said:

δεν βοηθαει σε τιποτα αυτη η συζητηση τον ΣΤΧ

Το μόνο σίγουρο  

Νικο σου απευθυνομαι μεσα απο το νημα που εχεις ανοιξει (και οχι με π.μ)  για να μην δημιουργηθουν εσφαλμενες εντυπωσεις ( δλδ οτι πισω απο αυτες τις αναρτησεις ειμαι εγω).Προτιμω να κρατας για τον ευατο σου την οποιαδηποτε γνωμη εχεις σχηματισει για την χιονοβδομαδα που καναμε μαζι φετος..... χωρις να με διαφημιζεις.

α) γιατι αυτο δεν επιτρεπεται απο το καταστατικο του Σ.Τ.Χ......και β) γιατι δεν ειναι αναγκαιο (απο την στιγμη που δεν ειμαι επαγγελματιας) ......μου αρκει η ικανοποιηση που εχω λαβει  (μεσα στην 20ετια) απο την γνωριμια μου με 200 περιπου φιλους-μελη-μελων Δ,Σ του Σ.Τ.Χ. που μου εχουν κανει την τιμη να μου εμπιστευθουν (οπως και εσυ) την χιονοβδομαδα τους.

Υ.Γ επιθυμια μου ειναι να διαγραφει το νημα (εαν φυσικα συμφωνεις) πριν αρχισει να διαβαζεται απο πολλους και γινω νουμερο🤣🤣

• Like 2

7 hours ago, ΜΙΚ said:

Mισό λεπτό, μάλλον τα μπερδέψατε. Ο President άνοιξε ένα νήμα στο καφενείο μας. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να στείλει στους moderator ότι του χαλάνε το thread.

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και όλοι, ειδικά αν υπάρχουν βρισιές κλπ. Όλα τα άσχετα θα σβηστούν και θα μεταφερθούν απλά στο καφενείο δεν υπάρχει λόγος να σβήνονται άμεσα όπως στα forum του ΣΤΧ.

Το γράφει ξεκάθαρα ο κανονισμός του forum

χα χα χα ..γηρασκω αει διδασκομενος...μολις τωρα εμαθα οτι υπαρχει και  καφενειο!....εδω θα αραξω.....καηκατε!!

• Haha 1

On 5/28/2023 at 9:40 PM, ΑΛΕΞΗΣ said:

Ο Γιάννης είναι παλαιό μέλος του forum και του συλλόγου μας, από την Καλαμάτα. Ευτυχώς δεν έχει πολλά πολλά με τον Μέγα Γκαντέμη (επίσης από την Καλαμάτα), οπότε μπορείς να τον εμπιστευθείς για οποιαδήποτε εκδρομή στις Άλπεις.

Ο "Γιάννης" μπορεί να είναι οποιοσδήποτε (εξ ου και το σχόλιό μου προκειμένου να επιληφθεί επεξηγηματικά ο δημιουργός του ποστ για όσους μας διαβάζουν).

Ο giannis50 ξέρω πολύ καλά ποιός είναι.

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Και εγώ φίλε για καφενείο με βλέπω. Όσο ανεβαίνουν ωραίες φώτο από χιονοδρομικά και χαρούμενους ανθρώπους περνάμε ωραία για καφέ.

Εδώ και πολλά χρόνια ανεβαίνουν εκδρομές οι οποίες έχουν κάποια συμμετοχή επαγγελματία. Ούτε η AEGEAN διαφημίζει "επίτηδες" έτσι ούτε ο κάθε guide, ούτε η La Grave. Όλοι επαγγελματίες είναι. Αν πέρασα καλά με μάθημα σκι με τον Στέργιο τον Πάππο θα γράψω και την σχολή και το όνομα. Αν γράφω κάθε μέρα σε νέο thread για το πόσο καλή είναι η Snowport μάλλον θα φάω ban.

Yπάρχει ένα τεράστιο γκρι και δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας. Όσο χαμογελάνε Έλληνες χιονοδρόμοι είναι κάτι καλό που δεν υπάρχει λόγος να μείνει κρυφό και να παίζουμε τις κουμπάρες. Με τον giannis 50 περνάμε καλά στις Άλπεις. Απλό, χαρούμενο μακάρι να κάνει και άλλους Έλληνες χιονοδρόμους χαρούμενους. Και με άλλα 30 τουριστικά πρακτορεία το ίδιο.

Αν γράψουν σε 50 νέα thread 50 διαφορετικοί άνθρωποι ότι το explosivo κάνει σούπερ εκδρομές σημαίνει ότι το explosivo κάνει σούπερ εκδρομές και μάλλον θα συνενωθούν τα θέματα σε 5-10.

Προσωπικές απόψεις που θα αυτοκαταστραφούν και δεν εκφράζουν τελικές αποφάσεις ούτε του ΣΤΧ ούτε του ΔΣ

• Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Κανονισμός Forum

Με αφορμή το καινούργιο Forum του snowclub.gr θεωρήσαμε σωστό να θεσπιστούν κάποιοι κανόνες που θα διασφαλίσουν την σωστή διεξαγωγή των συζητήσεων. 

Οι κανόνες έχουν ως εξής:

Για τη συμμετοχή κάποιου ως μέλος στο snowclub.gr- Forum, είναι απαραίτητη η χορήγηση και η χρήση κατάλληλου ψευδώνυμου και συνθηματικού.

Για τη χορήγηση ψευδώνυμου, το μέλος πρέπει:

- Να είναι φυσικό πρόσωπο και πάνω από 15 ετών. 

- Να αποδεχθεί τον παρόντα Κανονισμό Χρήσης του snowclub.gr.

- Να ταυτοποιηθεί από υπαρκτό και μοναδικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δεν επιτρέπεται το ίδιο φυσικό πρόσωπο να διαθέτει περισσότερα από ένα ψευδώνυμα,σε αντίθετη περίπτωση ο ΕΣΤΧ δικαιούται να τον διαγράψει.

Η ομαλή λειτουργία του snowclub.gr - Forum επαφίεται πρώτα απ΄ όλα στο προσωπικό ήθος του κάθε μέλους, τη διάθεσή του να σεβαστεί την προσωπικότητα, την άποψη, τις πεποιθήσεις και τη διαφορετικότητα του άλλου μέλους, και τη συνειδητή αποχή του από προσωπικές αντιπαραθέσεις, ύβρεις και προσβολές.

Ειδικότερα, στο snowclub.gr - Forum δεν επιτρέπεται:

- Η παραβίαση των δικαιωμάτων αντιγραφής οποιουδήποτε υλικού φέρει τέτοια δικαιώματα.

- H αντιγραφή υλικού άλλων ιστοσελίδων χωρίς αναφορά της πηγής.

- Η δημοσίευση άσεμνου ή / και ρατσιστικού υλικού και εν γένει η μη τήρηση των νόμων της Ελλάδας.

- Η δημοσίευση θεμάτων και μηνυμάτων άσχετων με την ευρύτερη θεματική στόχευση του snowclub.gr-Forum, όπως ορίστηκε παραπάνω.

- Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum.

- Η χρήση απρεπών, προσβλητικών και υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε καθώς και τα υπονοούμενα σεξουαλικής μορφής.

- Η ατεκμηρίωτη καταγγελία κατά τρίτου.

- Η εμπορική ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκμετάλλευση ή αναδημοσίευση του υλικού του snowclub.gr - Forum χωρίς πρότερη άδεια του ιδιοκτήτη του.

- Η δημοσίευση θεμάτων και μηνυμάτων με πολιτικό,θρησκευτικό περιεχόμενο

- Η διαφήμιση.

- Η μαζική αποστολή προσωπικών μηνυμάτων ή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα μέλη του snowclub.gr-Forum (spam).

- Η από τεχνικής άποψης άσκοπη επιβάρυνση του συστήματος του Forum, για παράδειγμα με υπερβολικά πολλές ή μεγάλες φωτογραφίες ή με μεγάλο αριθμό αλληλένδετων παραθέσεων (τεχνικό πρόβλημα).

- Η χρήση λατινικών χαρακτήρων ( greekglish ) σε ελληνικό κείμενο

Ορισμός.

To snowclub.gr forum είναι ένα βήμα ελεύθερης, αν και όχι ανεξέλεγκτης, ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των μελών του. Ως τέτοιο βήμα, ενθαρρύνει τη συμμετοχή, τον εποικοδομητικό διάλογο και την καλοπροαίρετη κριτική, όταν αυτά εκφράζονται με ευπρεπή και πολιτισμένο τρόπο. 

Η ευρύτερη θεματική στόχευση του snowclub.gr- Forum είναι η χιονοδρομία και τα συναφή με αυτήν θέματα.

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο snowclub.gr - Forum είναι προσωπικές και εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη που τις διατυπώνουν.

Το snowclub.gr και οι ιδιοκτήτες του, δεν φέρουν ευθύνη για τις απόψεις που δημοσιεύονται, ούτε για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκύψει από τη χρήση του snowclub.gr - Forum.

Το Forum είναι ιδιοκτησία του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας(ΕΣΤΧ), που φέρει και την τελική ευθύνη για τη λειτουργία του.

Kανονισμός.

1. Το Forum του snowclub.gr είναι χώρος που έχει φτιαχτεί για να ανταλλάσσουμε τις απόψεις μας επάνω στα θέματα που μας φέρνουν κοντά, την χιονοδρομία και τα συναφή σε αυτά θέματα. Είναι χώρος που πρέπει να μας ενώνει και όχι να μας χωρίζει. Ως τέτοιος χώρος, ενθαρρύνει τη συμμετοχή, τον εποικοδομητικό διάλογο και την καλοπροαίρετη κριτική, όταν αυτά εκφράζονται με ευπρεπή και πολιτισμένο τρόπο. Δεν είναι πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων και ανταλλαγής ύβρεων. Σε αντίθετες περιπτώσεις οι αρμόδιοι σωστής λειτουργίας του forum/site (Moderator/Administrator) θα αναγκάζονται να λαμβάνουν άμεσα μέτρα ώστε να επαναφέρουν το Forum στη σωστή λειτουργία του.
  2. Το snowclub.gr - Forum δεν είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα, ούτε μέσο προσωπικής ανάδειξης, διαφήμισης ή προβολής, ούτε πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων.
  3. Θα πρέπει να σεβόμαστε τους υπόλοιπους χρήστες του Forum καθώς και τα θέματα των ενοτήτων και να μην τις χρησιμοποιούμε για προσωπικές συζητήσεις.Για τις παραπάνω μπορούμε να χρησιμοποιούμε είτε τα προσωπικά μηνύματα (P.M.), είτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail).
    • Η συζήτηση σε ένα topic δεν πρέπει να ξεφεύγει από το θέμα του topic, όπως το όρισε ο συγγραφέας του, ιδιαίτερα στα topics της κατηγορίας Θέματα και προβλήματα της τουριστικής χιονοδρομίας στην Ελλάδα,Χιονοδρομικά,Ski: Το άθλημα, Snowboard: Το άθλημα , τα οποία θα διαβαστούν μελλοντικά από χρήστες για πληροφόρηση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα που αφορούν. Σε αυτά τα θέματα ο συντονισμός (moderation) όσον αφορά το off-topic θα είναι αυστηρότερος.
    • Συστήνεται στα μέλη του φόρουμ η αυτοσυγκράτηση όσον αφορά τα περιπαιχτικά σχόλια προσωπικής φύσεως. Καλοδεχούμενη η πλάκα αλλά δεν πρέπει να ξεφεύγει από τον έλεγχό μας και τελικά να καταστρέφει ενδιαφέροντα topics. Μπορείτε ελεύθερα να κάνετε την πλάκα σας και να πειράζετε τους συν-snowclubίτες ελεύθερα στις κατάλληλες θεματικές ενότητες (Άλλα Θέματα,Νέα Μέλη κτλ.).
  4. Οι συζητήσεις θα πρέπει να γίνονται με ελληνικούς μικρούς χαρακτήρες αφού τα κεφαλαία υποδηλώνουν πως κάποιος φωνάζει.
  5. Πριν δημιουργήσουμε κάποιο καινούργιο θέμα (topic) θα πρέπει να βεβαιωθούμε πως δεν υπάρχει ήδη κάποιο με αντίστοιχο περιεχόμενο και ο τίτλος που θα του δώσουμε θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο περιεκτικός και να εμφανίζει το περιεχόμενο του topic.
  6. Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο snowclub.gr - Forum είναι προσωπικές και εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη που τις διατυπώνουν. Το snowclub.gr και οι ιδιοκτήτες του, δεν φέρουν ευθύνη για τις απόψεις που δημοσιεύονται, ούτε για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκύψει από τη χρήση του snowclub.gr - Forum.
  7. Θα πρέπει να φροντίζουμε ΟΛΟΙ να κρατάμε το επίπεδο του forum υψηλό, αναλογιζόμενοι ότι το περιεχόμενο τους απευθύνεται και σε επισκέπτες που δεν είναι μέλη του forum. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος του forum αγνοεί τους κανόνες σωστής λειτουργίας θα αποκλείεται από τις συζητήσεις του forum.
  8. Οι ιδιοκτήτες του snowclub.gr και οι Administrators, Moderators του Forum διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν, διορθώσουν ή κλειδώσουν οποιοδήποτε post ή topic θεωρήσουν αναγκαίο, για οποιοδήποτε λόγο, χωρίς να χρειάζεται να λογοδοτούν γι’αυτό.
  9. Απαγορεύεται δημόσια απάντηση από χρήστη η οποία αμφισβητεί προειδοποίηση που του έγινε ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια (π.χ. μετακίνηση ή κλείδωμα topic) από administrator ή moderator με αυτόματη ποινή ban 10 ημερών χωρίς άλλη προειδοποίηση. Αν κάποιος έχει αντιρρήσεις ή πιστεύει πως αδικήθηκε από κάποια ενέργεια της ομάδας διαχείρισης μπορεί να εκφράσει τις αντιρρήσεις του μόνο με pm πρώτα στον administrator/moderator που έκανε την εν λόγω ενέργεια και εφ'όσον δεν λάβει ικανοποιητική απάντηση στην υπόλοιπη ομάδα διαχείρησης.
  10. Το snowclub.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα, μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη. O χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι το snowclub.gr διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του λογαριασμού μέλους και του κωδικού πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες/μέλη που πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης.
  11. Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο snowclub.gr αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη του snowclub.gr και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του Διαδικτύου και δε δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε προτροπή για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων. Το snowclub.gr αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών πολύ δε περισσότερο λόγω του ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου του, καθώς και της συμμετοχής και τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων) κατά την πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του. Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του snowclub.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.

Πιστεύουμε πως όλοι μπορούμε να λειτουργήσουμε ως μια παρέα και με την βοήθεια σας να έχουμε ένα λειτουργικό και φιλικό Forum που θα ενώνει τους χιονοδρόμους από όλη την Ελλάδα.

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor